Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κιριλενκο ηθελε να φθγει απο τους Τζαζ κατι ειχε πει και για Ευρωπη αμεσως μετα το Ευρωμπασκετ του 2007 το θεμα ειναι οτι με το συμβολαιο που εχει το πολυ πολυ να γινει ανταλλαγη. Αν παντως μεινει ελευθερος φανταζομαι δεν θα ειστε οι μονοι που τον θελουν, η ΤΣΣΚΑ ψαχνει για 4αρι (Γκαρμπαχοσα) και ειναι πιθανο να εχει και τον 1ο λογο σε ενδεχομενη αποκτηση του.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά διάβασα εγώ.Τι ισχύει και τι όχι δεν ξέρω.Αν τα παιδιά ξέρουν για κάποιον άλλο δεν ξέρω.

Μου πάει και άλλος στο μυαλό αλλά μέχρι να σιγουρευτώ δεν λέω τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με τη μυστικοτητα δεν θα σας παρεξηγησει κανεις αν κανετε λαθος. Στο κατω κατω μην δινετε πηγη και πειτε απλως το ονομα.

Δημοσ.
Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο με τη μυστικοτητα δεν θα σας παρεξηγησει κανεις αν κανετε λαθος. Στο κατω κατω μην δινετε πηγη και πειτε απλως το ονομα.

Ε ναι σας είπα 2 ονόματα που παίζουν πολύ σε μπασκετικά φόρουμ.Υπάρχουν και άλλα ονόματα όπως Νάχμπαρ και Πιετρούς ακόμα και νοβίτσκι διάβασα αλλά δεν δίνω βάση για διαφορετικούς λόγους για το κάθε όνομα.

Απλά ο Γκίριτσεκ και ο Κιριλένκο παίζουν ποιο πολύ.

Δημοσ.
Περισσότερες πληροφορίες για Κιριλένκο έχουμε; Που κολλάει το θέμα, που να ελπίζουμε, κτλ.; Αν και για το που κολλάει, μάλλον θα είναι το συμβόλαιό του, το οποίο είναι τεράααααααστιο.

Το θέμα είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι του Πάρκερ για τον Ολυμπιακό αλλά υπάρχει. Και φυσικά το κόλλημα δεν είναι στα χρήματα αλλά στο συμβόλαιο που έχει.

Δημοσ.

Για τον Γκουντιόνσεν ξέρω ότι ακούστηκε μία φορά και μετά χάθηκε από τις λίστες. Ο ίδιος που με ενημέρωσε ότι από την στιγμή που έχει βγει τόσο έξω το όνομα του Αϊμάρ δεν είναι πραγματικός στόχος. Κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους και ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται για τον Γκουντιόνσεν. Τώρα αν είναι αλήθεια ψέματα κ.τ.λ. δεν το γνωρίζω. Θα δείξει. Η Π.Α.Ε. πάντως μας έχει δείξει ότι αυτόν που είναι να πάρει τον κλείνει πρώτα και μετά το μαθαίνουμε. Χωρίς πολλά πολλά. Εξαίρεση ίσως αποτελεί η προπέρσινη υπόθεση του Σαβιόλα.

Μακάρι να έρθει και ο Αϊμάρ και να είναι ότι ακούστηκε σήμερα πως δεν τον θέλουν στάχτη στα μάτια άλλων.

Επίσης άκουσα και στη ΕΡΑ σπορ από ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ότι ο Τεν Κάτε θα ήθελε πολύ τον Γκουντιόνσεν.

Προσωπικά τον προτιμώ από τον Αϊμάρ.

Δημοσ.

Και εγώ τον προτιμώ από τον Αιμάρ.Και επίσης αυτά που είπανε στην ΠΑΕ πως δεν θα δώσουν πάνω από 6-7 μύρια για ένα παίχτη και πως θα είναι μεγαλύτερου επιπέδου κλπ ταιριάζουν πολύ.

-Ο γκούντιονσεν κοστολογείτε από την Μπάρτσα 5.5εκ ευρώ

-δεν το υπολογίζουν στην ομάδα

-δεν έχει άλλη πρόταση και έχει και καλές σχέσεις με τον Τεν Κάτε.

-και είναι και ίδιο (ίσος και μεγαλύτερου) επιπέδου από τον Αιμαρ

Πιστεύω πως ο αμυντικός είναι ο όλεγκερ.

Αυτοί οι παίχτες είναι οι 2 πρώτοι στόχοι του ΠΑΟ.Αυτοί που ακούστηκαν στην αρχή.

Δημοσ.
A ενταξει, αμα φυγει ο Αφρικανος Γκουφυ για να ερθει ο Ισπανος Γκουφυ τοτε παμε καλα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απο ΓΚΟΥΦΥ σε ΓΚΟΥΦΥ θα πεσουμε ?

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ:devil::devil::devil:

καλα ε ?

μιλαμε για μεγαλες ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ....:fear:

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απο ΓΚΟΥΦΥ σε ΓΚΟΥΦΥ θα πεσουμε ?

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ:devil::devil::devil:

καλα ε ?

μιλαμε για μεγαλες ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ....:fear:

Κωλοτούμπες απο ποιον?

Ο όλεγκερ μια χαρά αμυντικός είναι.όσο τον θυμάμαι τουλάχιστον στην Μπάρτσα.

Δημοσ.

Δεν μού λέτε ρε σείς αυτός ο Πατέρας δαγκώνει στ΄αλήθεια η απλώς φωνάζει γιά εκφοβισμό? Αν κάνει ότι λέει τότε νομίζω ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βρήκε επί τέλους τον αληθινό...πατέρα του.

Παράγκες καί κιόσκια!!!!

Δημοσ.

Στην πρώτη μπόρα και αυτός και οι υπόλοιποι θα έλεγα τι θα δαγκώσουν αλλά επειδή είμαι κοπέλα ας κρατήσω λίγο και τα προσχήματα :lol:

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει πάντως να αναγνωρίσουμε στη νέα διοίκηση ανεξάρτητα από τις μεταγραφές είναι ότι ξεφορτώνεται τα παλτά. Μόρις, Παπαδόπουλος, Σέριτς, Τζιώλης,Βύντρα, Ρομέρο δεν υπάρχουν σαν ποδοσφαιριστές. Ο τζιγκεράκος θα τους είχε κανει ανανέωση και θα τους έβαζε και ρήτρα στο συμβόλαιο μη τυχόν τους χάσει

Δημοσ.
Κωλοτούμπες απο ποιον?

Ο όλεγκερ μια χαρά αμυντικός είναι.όσο τον θυμάμαι τουλάχιστον στην Μπάρτσα.

Επειδη καιγω τον θυμαμαι στην Μπαρτσελονα θελω να συνεχισω να τον θυμαμαι στην Μπαρτσελονα if you know what I mean

Δημοσ.
Στην πρώτη μπόρα και αυτός και οι υπόλοιποι θα έλεγα τι θα δαγκώσουν αλλά επειδή είμαι κοπέλα ας κρατήσω λίγο και τα προσχήματα :lol:

Βασικά είσαι κοπέλα και για αυτό δεν σου απαντώ σοβαρά.

Με την ίδια λογική ρε καιζερ και Αιμάρ είναι σαπάκι και ευτυχώς δεν ήρθε.Στην Σαραγόσα μόνο για να βαράει το μπέκαμ ήταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...