Snolly Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 geovard που διάβασες πως ο Τεν Κάτε επέλεξε να φύγουν Μόρις και Παπ; Εγώ όπου διάβασα την είδηση έλεγε πως ο Αντωνίου τους το είπε.
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αυτή η φράση του Τεν Κάτε τα λέει όλα.Και φέτος να μην πάρει πρωτάθλημα πρέπει να τον κρατήσουμε.Αν το διώξουμε θα είναι πισωγύρισμα. Από σήμερα είμαι εγώ ο υπεύθυνος για την ομάδα, μαζί με τους συνεργάτες μου και μπορώ να κριθώ. Firewallker ήταν ή είναι ο μεγάλος στόχος?
geovard Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 geovard που διάβασες πως ο Τεν Κάτε επέλεξε να φύγουν Μόρις και Παπ; Εγώ όπου διάβασα την είδηση έλεγε πως ο Αντωνίου τους το είπε. Φυσικά ο Αντωνίου τούς το είπε αφού ο προπονητής δεν τούς ξέρει ακόμη προσωπικά, εξ άλλου ο Αντωνίου είναι ο διευθυντής. Έπειτα καί να μην το άκουγε κανείς μπορεί να το υποθέσει αφού αυτό έγινε αφού ήρθε ο προπονητής καί αφού είδε όλα τα dvds πού τού είχε δώσει ο Αντωνίου. Δεν το διάβασα το άκουσα σε σχολιασμό στο sport-fm (τώρα novasport-fm)
Snolly Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αμα δεν παρουμε aimar θα τα σπασω ολα... Τι άμα; Δεν παίρνουμε Αιμάρ. Τελεία και παύλα. Πέταξα προχτές μια τηλεόραση 20ετίας. Έχω και ρόπαλο του baseball. Ψήσου.
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Θέλω να δω τι θα λέτε αν έρθει ο Γκουντιονσεν όπως λέει ο firewallker. Εχει να πέσει κωλοτούμπα σύννεφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος τεχνικός έδειξε ιδιαίτερα οργανωτικός και εντυπωσίασε τους συνομιλητές του με τις απόψεις του. Παράλληλα, ζήτησε οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται 30 λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο πριν την έναρξη της προπόνησης.από σπορ φμ
ata1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τα ξαναείπαμε, αυτό που ενοχλεί είναι ότι έχουν γίνει πανάκριβες μεταγραφές που δεν κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο αλλά έγιναν και καλά για να ταπεινωθεί ο Ολυμπιακός. Ένα μπράβο που έφυγαν Βύντρα, Παπ αλλά πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν Μάντζιος και Τζιόλης. Δεν πας πουθενά με αυτούς τους παίκτες ακόμα και αναπληρωματικοί να είναι. Για τον Αιμάρ αν φοβήθηκαν τους τραυματισμούς δεν θα είχαν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Αφήστε γμτ τον Τεν Κάτε να κάνει τις μεταγραφές, δεν υπάρχει περίποτωση να μην ζητάει έναν καλό μέσο ακόμα και έναν γκολτζή. Απλά δεν γίνεται να είναι καλυμένος με αυτό το κέντρο. Μόνο πολύ μικρές ομάδες σκοράρουν με ένα παίκτη όπως εμείς. Αυτό πρέπει να αλλάξει και στο κέντρο με ένα ποιοτικό παίκτη, με έναν επιθετικό και αλλαγή φιλοσοφίας
catrina_p Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Να είναι καλά και τα θύματα που αγοράσανε άρων άρων διαρκείας... Πάλι @@ θα κάνουνε και φέτος από ότι φαίνεται... Στο τέλος του χρόνου θα θέλουνε να φέρουνε πίσω τον Βύντρα
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εγώ θέλω να δώ τα θύματα που θα αγοράσουνε τα ακριβά διαρκείας στο τέλος γιατί δεν θα βρίσκουν.και γελάει καλύτερα ο τελευταίος. Εχουμε 1.5 μήνα ακόμα για μεταγραφές και έχετε αρχίσει την κλάψα.κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και οφείλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτή την διοίκηση.Δώσαμε 10 χρόνια στον ταρίφα και οφείλουμε να σταματήσουμε την κλάψα και να περιμένουμε. Ο καθένας κρίνετε από τις πράξεις του και αφού τον αφήσουμε να ολοκληρώσει το έργο του. Γεμίσαμε προφήτες στα ξαφνικά.
konnak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 OK, πείτε το γαμημένο όνομα τώρα. Έστω και σε PM.
Snolly Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Για το μπάσκετ λες; Ε ναι έχει καταντήσει αηδία πείτε το.
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Κιριλένκο και Γκίριτσεκ με πιο πιθανό τον 1ο (αυτά διάβασα εγώ)
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Aν ο Παρκερ δεν μπορει να σπασει συμβολαιο 5εκ φαντασου ο Κιριλενκο που εχει να παιρνει αλλα 50!!! Ο Γκιριτσεκ αφου πηρατε τον Νικολας μαλλον ειναι υπερβολη.
konnak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Περισσότερες πληροφορίες για Κιριλένκο έχουμε; Που κολλάει το θέμα, που να ελπίζουμε, κτλ.; Αν και για το που κολλάει, μάλλον θα είναι το συμβόλαιό του, το οποίο είναι τεράααααααστιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.