ata1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ρε τι είναι αυτοί? Δηλαδή δεν θα πάρουνε άλλο μέσο? Α ρε Αντωνίου λες και δεν το ξέραμε ότι θα τα κάνεις σκα..τά. Τι δουλειά έχει αυτός ρε γμτ, προπονητής δεν υπάρχει να δεί αν θέλει μέσο ή όχι? Και τι είναι αυτό το εισηγήθηκε έναν αμυντικό και έναν επιθετικό? Δεξί μπακ δεν θέλουμε?Α ξέχασα για μπακ θα μας φέρει ένα γέρο της Μπταφόνκο! Αμυντικό απ'όσο ξέρω τον γκούμα δεν τον κλείνει, ποιον θα βάζουμε τον Σιμάο?Η τον Μόρις βασικό να τα πνίγει πάλι? Επίθεση ποιον εννοεί όνομα? Τον Τζεμπούρ? Όπως ο χριστοδουλόπουλος ήταν το όνομα στο κέντρο. 5 εκ ευρώ μεταγραφή σου λέει για να ζητάει 6-7 ο Αιμάρ κάπου το ίδιο θα παίζουν. Οι Αθηναίοι έχετε τη δύναμη, σταματήστε να αγοράζετε διαρκείας μέχρι να σοβαρευτούν λίγο. Μόνοι τους είπανε για 5-7 παικταράδες για βασική ενδεκάδα που θα κάνουν διαφορά. Τον Κλέιτον εννούσαν, χάρισμά τους
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δεν υπήρχε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον για τον Αϊμάρ. Για ξεκάρφωμα ήταν. Αν υπήρχε δεν θα ακουγόταν τόσο πολύ το όνομα του. Έτσι και αλλιώς φέτος θα παίζει ο Κάρα στον άξονα. Ή μήπως όχι; Όχι; Βλάκα Τεν Κάτε...
thodoras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Γιατι εσυ περιμενες κατι διαφορετικο με την πολυμετοχικοτητα?? Απλα πριν τα ετρωγε ενας,ενω τωρα τρωνε τεσσερις!! Φυσικα πιστευω πως καταλαβαινεις πως τα 80 μυρια μπατζετ που ειχαν πει ηταν χαιδεμα αυτιων και αποδειχτηκε τωρα.Οπως επισης το οτι αρπαξε το Χριστοδουλοπουλο ηταν για να γλυτωσει τον Αιμαρ.
konnak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Οι Αθηναίοι έχετε τη δύναμη, σταματήστε να αγοράζετε διαρκείας μέχρι να σοβαρευτούν λίγο. Ποιοι ρε; Την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έγινε τέτοια κοσμοσυρροή που νόμιζες ότι πρόκειται για την United: «Πανικός» για ένα διαρκείας! Ικανοποίηση… διαρκείας Δεν είναι να τρελαίνεσαι; Και μιλάμε για ΟΑΚΑ του χρόνου, δεν είναι δηλαδή Λεωφόρος που λες "δεν θα βρίσκω ένα εισιτήριο για το Champions League". Αυτό με τον Αϊμάρ μόνο σαν κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί. Άκου είμαστε πλήρεις και δεν χωράει ο Αϊμάρ...
ata1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μα δεν είπαμε πόσα να δώσουν αλλά που να τα δώσουν. Μου έχεις φέρει όλους τους άχρηστους της Ελλάδας ήδη με Μάντζιο,Τζιόλη, Παπαδόπουλο, κτλ κτλ ,δεν τους διώχνεις και αντί να φέρεις κανένα παικταρά μπροστά και στο κέντρο να πλαισιώσει τους άχρηστους μου φέρνεις έναν αλκοολικό, ένα παιδαρέλι και τους πλασσάρει και για παιχταράδες. Το θέμα Χριστοδουλόπουλου δεν ήταν ήττα του γαύρου, νίκη ήταν. Με αυτά τα λεφτά θα πάνε να πάρουνε καλύτερο. Αλλά όχι εμείς θέλουμε γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας!!! Ρε ξυπνάτε ρε , το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ να έχεις τον Διαμαντίδη και να χαίρεσαι, στο ποδόσφαιρο όπου ακούς Έλληνα κόψε πέρα. Αλλά που ο Αντωνίου θα μας γεμίσει
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ενδιαφέρον και συμφωνία για τον Αιμάρ υπήρχε και αυτό το επιβεβαιώνει και ο Ν. Πατέρας αλλά και οι διοίκηση της Σαραγόσα. Firewallker αν τα εννοείς αυτά που λες βγάλε διαρκείας για το τηγάνι και κάνε παρέα με τον τουλούμπα. Περιμένετε να τελειώσουν οι μεταγραφές και μετά πείτε ότι θέλετε.Επίσης ο Μόρρις φεύγει.
ata1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ποιοι ρε; Την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έγινε τέτοια κοσμοσυρροή που νόμιζες ότι πρόκειται για την United: «Πανικός» για ένα διαρκείας! Ικανοποίηση… διαρκείας Δεν είναι να τρελαίνεσαι; Και μιλάμε για ΟΑΚΑ του χρόνου, δεν είναι δηλαδή Λεωφόρος που λες "δεν θα βρίσκω ένα εισιτήριο για το Champions League". Αυτό με τον Αϊμάρ μόνο σαν κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί. Άκου είμαστε πλήρεις και δεν χωράει ο Αϊμάρ... Μα για αυτό λέω, τρέξανε όλοι. Ακόμα το λέω και δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν πήρες τον Αιμάρ όχι γιατί δεν έχεις λεφτά(δεκτό θα ήταν), όχι γιατί θεωρείς ότι είναι υπερεκτιμημένος(δεκτό θα ήταν) αλλά γιατί δεν χωράει στην ομάδα!!!!Υπάρχει ο Τζιόλης ακόμα!!! Μόλις φύγει για Barcelona τότε θα πάρουμε Αιμάρ!!! Και εκτός των άλλων έχουν και το θράσσος να το λένε δημόσια. Ότι εμείς τα καταφέραμε τον κλείσαμε αλλά δεν τον θέλαμε τελικά. Σιγά ρε αν δεν είναι να τα δώσω πάω και εγώ και κάνω 50εκ πρόταση στη Σαραγόσα, σιγά τη μαγκιά σας
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Firewallker αν τα εννοείς αυτά που λες βγάλε διαρκείας για το τηγάνι και κάνε παρέα με τον τουλούμπα. Τρία πουλάκια... Τον Αϊμάρ τον ρώτησε κανείς; Να φέρουν προσφορές στην ομάδα ώστε να αποχωρήσουν κλήθηκαν οι Νασήφ Μόρης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τι τρια πουλάκια ρε firewallker? Να δεχτώ τις παπαρολογίες τον αιωνίων το δέχομαι γιατί το ίδιο θα τους έκανα και εγώ.Αλλά να διαβάζω την κλάψα από υποτίθεται δικούς μας πάει πολύ.
geovard Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τέλος λέει Παπ καί Μόρρις. Οι δύο παίχτες δεν αρέσουν στον Τεν Κάτε καί ζήτησε την αποχώρησή τους. Βρε αυτουνού κόβει το μάτι του ακομη καί βλέποντας DVD! Δεν ταιριάζουν λέει στα πλάνα του.Γάτα ο Ολλανδός.Θυμηθείτε πέρυσι τα παρακάλια τού Τζίγκερ γιά να κρατήσει τον παιχταρά(?) Παπαδόπουλο. Μα για αυτό λέω, τρέξανε όλοι. Ακόμα το λέω και δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν πήρες τον Αιμάρ όχι γιατί δεν έχεις λεφτά(δεκτό θα ήταν), όχι γιατί θεωρείς ότι είναι υπερεκτιμημένος(δεκτό θα ήταν) αλλά γιατί δεν χωράει στην ομάδα!!!!Υπάρχει ο Τζιόλης ακόμα!!! Μόλις φύγει για Barcelona τότε θα πάρουμε Αιμάρ!!! Και εκτός των άλλων έχουν και το θράσσος να το λένε δημόσια. Ότι εμείς τα καταφέραμε τον κλείσαμε αλλά δεν τον θέλαμε τελικά. Σιγά ρε αν δεν είναι να τα δώσω πάω και εγώ και κάνω 50εκ πρόταση στη Σαραγόσα, σιγά τη μαγκιά σας Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πιά ο παλιός Αϊμάρ.Τώρα περιφέρεται καί απλά διαπραγματεύεται το όνομά του.Αφού είναι σε τόσο καλή κατάσταση γιατί στην ουσία μόνο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται? Σίγουρα δεν έχει την προσωπικότητα τού Ριβάλντο ώστε να απιτεί τόσα πολλά χρήματα.Ο Τεν κάτε είπε ότι αν καί καλός παίχτης δεν νομίζει ότι είναι αυτό πού ζητά η ομάδα.Μην ξεχνάς ότι ο Αϊμάρ δεν είναι παίχτης πού ζήτησε ο προπονητής αλλά παίχτης τον οποίο θέλαμε εμείς καί πέρυσι αν θυμάσαι πού ακούστηκε πάλι το όνομά του.Γιά μένα δεν θάπρεπε να κοστίζει πάνω από έξι εκατομμύρια το πολύ.
Snolly Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καλύτερα. Ο Παπ είναι μεγάλος αμπαλίδης. Ο Μόρις ήταν ΟΚ αλλά όταν έκανε μαλακία ήταν σίγουρο γκολ. Με Αϊμαρ δεν έχω ιδέα τι να πω. Μόνο αν του βγήκε όντως κανένας άλλος παιχταράς και το γειώσαν.
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τι τρια πουλάκια ρε firewallker? Να δεχτώ τις παπαρολογίες τον αιωνίων το δέχομαι γιατί το ίδιο θα τους έκανα και εγώ.Αλλά να διαβάζω την κλάψα από υποτίθεται δικούς μας πάει πολύ. Δεν είναι κλάψα. Αν διαβάσεις παραπάνω το λέω. Είναι πληροφορία. Δεν ήταν ο Αϊμάρ ο στόχος τον Γκουντιόνσεν ήθελαν όσο τίποτε άλλο.
thodoras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δεν ήταν ο Αϊμάρ ο στόχος τον Γκουντιόνσεν ήθελαν όσο τίποτε άλλο. Κι εγω σου λεω οτι ΚΑΙ ο Γκουντιονσεν βιτρινα ειναι.Στην πραγματικοτητα τον Κακα θελουν
dimitris74 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τέλος λέει Παπ καί Μόρρις.Οι δύο παίχτες δεν αρέσουν στον Τεν Κάτε καί ζήτησε την αποχώρησή τους. Βρε αυτουνού κόβει το μάτι του ακομη καί βλέποντας DVD! Δεν ταιριάζουν λέει στα πλάνα του.Γάτα ο Ολλανδός.Θυμηθείτε πέρυσι τα παρακάλια τού Τζίγκερ γιά να κρατήσει τον παιχταρά(?) Παπαδόπουλο. πλακα πλακα, αν οντως εγινε ετσι ο ολλανδος ανεβαινει κατακόρυφα στην εκτιμηση μου. αν δε, διώξει και τον τζιόλη θα παω να παρω διαρκείας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.