Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kανε λιγο υπομονη και αν γινει αυτο που εμαθα ποιος Παρκερ τωρα και ποιος Βουισιτς μου λες...

ΥΓ. Για να μην το δεσετε κομπο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ για πολλους λογους αλλα λεμε τωρα...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Τι να τον κανουμε τον χοντρο?

2. Τι να τον κανουμε τον σακατη τον Αρινας

3. Τι να τον κανουμε τον καραγκιοζακο τον ΜκΓκρειντυ?

Δημοσ.
Νομίζω ότι το είπε αυτό για όταν θα πάει σε κάποιον άλλο μεγάλο αγγλικό σύλλογο.

Ναί έτσι είπε αλλά αυτό πριν τού κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός.Τότε πού γινόταν συζητήσεις τού Τεν Κάτε με την Μπλάκμπερν.Όμως το έχει πεί να το κάνει καί με τον Παναθηναϊκό.Αλλά πες μου πού το διαβάσαμε προχθες καί δεν θυμάμαι τώρα να το βρώ το άρθρο?Νομίζω στο sport24.gr αλλά δεν παίρνω όρκο.Οι ειδήσεις τρέχουν καταιγιστικά καί εγώ γερνάω καί το μυαλό μπερδεύεται!:-)

Δημοσ.
Οι φήμες λένε για Σκόλα αλλά δεν ξέρω αν εννοεί αυτόν ο Kaiser

Όχι δεν λέει αυτόν. Αλλά θεωρώ ότι είναι τόσο απίθανο όσο να έρθει ο Πάρκερ στον Ολυμπιακό. Πολύ.

Δημοσ.

Ελεος.Εψαχνα όλο το απόγευμα να βρω για ποιον μιλάει ο kaiser και έπεσα εντελώς τυχαία πάνω του τώρα.Παω να αγοράσω σκηνή και να περιμένω στο Ελ Βενιζέλος.

Δημοσ.

Εγώ τον είδα στη Τατοΐου, κοντά στην Εθνική να βάζει βενζίνη πάντως... Κράταγε κάτι τούβλα και πλήρωσε με 500άρικο..

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...