Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιά ιστορία ρε φίλε, την Ρωσία την είδες καθόλου στο Ευρο? Την Ζενίτ την είχες δει στο ουέφα? Έχουν καμία σχέση αυτοί οι παιχραράδες με τους Έλληνες ξυλοκόπους? Και όποτε πήγε Ελληνική ομάδα να κάνει κάτι παραέξω με μαζική άμυνα και άγιος ο θεός πήγε να το κάνει ή το κατάφερε στο τέλος.

Όπου τους βλέπεις όλους να τρέχουν σαν τούρμπο, κράτα και μικρό καλάθι..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θέμα Αϊμάρ δεν υπάρχει.

Μπαρμπα Γιάννη πες τους να πάνε να...

Είχαμε ένα βλάκα και αντί να τον εξαφανίσουμε αυτός πήγε και πολλαπλασιάστηκε.

Είστε αστείοι...

7540qcxzgwvthjazcuen.jpg

Τι θα λες αν έρθει όμως;

Δημοσ.
Τι θα λες αν έρθει όμως;

Μπράβο τους!Μαγκιά τους! Μας τρέλαναν όλους. Και πολύ καλά κάναν που τον έφεραν στην ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσει και να μην έχει τα προβλήματα που είχε. Μένει να αποδειχτεί πως θα κολλήσει στην ομάδα.

Απλώς μου έχει πει γνωστός μου που ήταν κοντά στην Π.Α.Ε. ότι θέμα Αϊμάρ δεν υπάρχει και γι' αυτό ακούγετε τόσο πολύ. Σε άλλα που μου είχε πει βγήκε αληθινός. Τώρα...

Πάντος δεν έχω εγωισμούς και δεν κάνω κωλοτούμπες. Όταν βλέπω κάτι καλό το λέω και το φωνάζω. Όταν βλέπω κάτι κακό (που δεν μου αρέσει) κάνω το ίδιο.

Θεωρώ την κίνηση του παιδομαζώματος από τον Ελληνικό χώρο εντελώς λάθος (άσχετα να αποδειχτεί σωτήρια). "Θύμωσα" αρκετά με το θέμα του Γκούμα. Μου την σπάει ο Αντωνίου και ο Αντωνιάδης για λόγους που έχω αναλύσει.

Για τους λόγους αυτούς "κράζω".

Δημοσ.
Ποιά ιστορία ρε φίλε, την Ρωσία την είδες καθόλου στο Ευρο? Την Ζενίτ την είχες δει στο ουέφα? Έχουν καμία σχέση αυτοί οι παιχραράδες με τους Έλληνες ξυλοκόπους? Και όποτε πήγε Ελληνική ομάδα να κάνει κάτι παραέξω με μαζική άμυνα και άγιος ο θεός πήγε να το κάνει ή το κατάφερε στο τέλος.

Μα θέλεις καί τα λες ή σού ξεφεύγουν?Καί η MU πήρε το CL αλλά η Αγγλία είδε το euro από τον καναπέ.

Καί ναί ρε φίλε ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία από την Ζενίτ αμφιβάλλεις?

Τι μπλέκεις τις Εθνικές ομάδες.Αφού οι σύλλογοι είναι επιχειρήσεις.

Δημοσ.

Με τον Γκούμα δεν υπάρχει θέμα.Θέμα το έκανε η ομοσπονδία του βόλεϊ που είπε αυτή την μ@λ@κια.Ο ίδιος ο Γκούμας διέψευσε τα περί αποχωρήσεων κλπ κλπ.

Ο Ατωνίου μέχρι εδώ τα έχει πάει πάρα πολύ καλά.Και περισσότερο τον γουστάρω γιατί δεν μαθαίνουν πρώτοι τις μεταγραφές οι κοντζονικολογιάνιδες.

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μιά οικογένεια.Είναι πολλές οικογένειες.Μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη την οικ. Γιαννακόπουλοι μπήκε καί η οικ. Χριστοδουλόπουλων.Η αρραβωνιαστικιά τού παίχτη πήρε κι αυτή μεταγραφή στην ομάδα μπάσκετ τού Παναθηναϊκού καί ήταν μέσα στούς όρους γιά να γίνει η μεταγραφή τού Λάζαρου.

Με ψιλά γράμματα στο τέλος τού συμβολαίου υπάρχει όρος ότι αν το παιδί πού θα γεννήσουν είναι αγόρι αυτό να πάει στο τμήμα ποδηλασίας τού συλλόγου? :-)

Δημοσ.
Μα θέλεις καί τα λες ή σού ξεφεύγουν?Καί η MU πήρε το CL αλλά η Αγγλία είδε το euro από τον καναπέ.

Καί ναί ρε φίλε ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία από την Ζενίτ αμφιβάλλεις?

Τι μπλέκεις τις Εθνικές ομάδες.Αφού οι σύλλογοι είναι επιχειρήσεις.

Έχεις δίκιο, μου ξέφυγε! Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πως μου ρθε αυτό! Πραγματικά τι σχέση έχει το να βγάζει η χώρα σου παιχταράδες αντί για ξυλοκόπους? Εδώ λέμε είχαμε πάει Γουέμπλει πριν 40 χρόνια :rolleyes:

edit: τώρα το είδα το bold "ρε φίλε" :lol:

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, μου ξέφυγε! Ούτε κι εγώ δεν ξέρω πως μου ρθε αυτό! Πραγματικά τι σχέση έχει το να βγάζει η χώρα σου παιχταράδες αντί για ξυλοκόπους? Εδώ λέμε είχαμε πάει Γουέμπλει πριν 40 χρόνια :rolleyes:

edit: τώρα το είδα το bold "ρε φίλε" :lol:

Καί γιά πες μου τώρα μιά καί το επαναλαμβάνεις συνέχεια ποιοί Ρώσοι παιχταράδες έχουν κάνει καριέρα στην Ευρώπη?Γιατί πιάστηκες από τη φετινή χρονιά όταν όλες τις υπόλοιπες η Ρωσία είναι βυθισμένη στο "σκοτάδι" ποδοσφαιρικά.

Εκτός κι αν εννοείς τίποτα Προτάσωφ καί Λιτόφτσενκο πού είχε ο Ολυμπιακός αλλά κι αυτοί Ουκρανοί είναι.

Δεν έχει μόνο το Γουέμπλεϋ να θυμάται ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης.

Δημοσ.
Καί γιά πες μου τώρα μιά καί το επαναλαμβάνεις συνέχεια ποιοί Ρώσοι παιχταράδες έχουν κάνει καριέρα στην Ευρώπη?Γιατί πιάστηκες από τη φετινή χρονιά όταν όλες τις υπόλοιπες η Ρωσία είναι βυθισμένη στο "σκοτάδι" ποδοσφαιρικά.

Εκτός κι αν εννοείς τίποτα Προτάσωφ καί Λιτόφτσενκο πού είχε ο Ολυμπιακός αλλά κι αυτοί Ουκρανοί είναι.

Δεν έχει μόνο το Γουέμπλεϋ να θυμάται ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης.

Βιυθισμένος στο σκοτάδι είσαι εσύ αν νομίζεις ότι η Ρώσοι ήταν μικροί ποδοσφαιρικά!

Πάντα είχαν παιχτατράδες οι Ρώσοι, και κατα καιρούς είχαν και φοβερές ομάδες που σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν έχουν σφαχτεί από την διαιτησία. Δεν βγαίνουν εύκολα από την χώρας τους γιατί είναι πολύ ακριβοί και γιατί είναι αμφίβολο αν θα προσαρμόστούν. Μέχρι πριν μερικά χρόνια μάλιστα δεν τους άφηναν και να βγουν! Ο Προτάσοφ ήταν από τους πρώτους (ένας θεός ξέρει τι συμφωνία είχε κάνει ο Σαλιαρέλης). Επειδή δεν τους ξέρει ο κόσμος δεν σημαίνει ότι δεν είχαν πάντα παιχταράδες. Τεχνικά είναι μερικές κλάσεις πάνω από τους Έλληνες παίκτες που βασίζονται στην δύναμη και την τακτική. Και εν πάση περιπτώση έχουν ποδοσφαιρική σχολή. Εμείς τι ποδοσφαιρική σχολή έχουμε? Ένα @

Για να μην ξεφεύγουμε να το δεχθώ ότι το ουεφα δεν είναι παράλογος στόχος για φέτος αν βγει μάγος ο Ντε Κάτε και σπρώξετε ακόμα πολύ χρήμα για να μπορέσετε να κοντράρετε Ισπανικές, Αγγλικές, Ιταλικές ομάδες, και άλλες που θα κατέβουν από το τσουλου. Σκέψου όμως ότι πολλές από αυτές τις ομάδες εκτός ότι προέχρονται από ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικά χώρες (δεν έχει βγει τυχαία αυτός ο όρος) έχουν και μεγαλύτερο μπάτζετ από το φετινό του Παναθηναικού που κάνει την υπέρβαση.

Δημοσ.

Καλά καλά μη θυμώνεις καί σού ανεβαίνει η πίεση.Κανείς δεν είπε ότι οι Ρώσοι είναι κακοί παίχτες.Αλλά από μιά χώρα ποδοσφαιρικά ανεπτυγμένη με κοντά στα διακόσια εκατομμύρια πληθυσμό περιμένεις να πάρει καί κανένα champions league.Καί σε εθνικό επίπεδο να πάρει καί καμμιά κούπα.Προσωπικά η εθνική Ρωσίας η τωρινή παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο καί αυτό κατά μεγάλο μέρος οφείλεται πέρα από την αξία των παιχτών, στον Γκούς Χίτινγκ.Να δείς όμως ότι απ όλους αυτούς τούς καλούς παίχτες μόνο ο Αρσάβιν θα κάνει αξιοσημείωτη διεθνή καριέρα.Επειδή παίζουν πολύ ομαδικά όταν είναι μαζί οι Ρώσοι, "χάνονται" όταν βρεθούν σε συλλόγους δηλαδή δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα εκτός συνόρων.Είναι θέμα ψυχολογίας.Κάθε λαός έχει τα δικά του κουσούρια.Πώς γίνεται η φτωχή Ελλάδα να πήρε το euro καί οι Ρώσοι να μην τα έχουν καταφέρει.Είναι η ψυχολογία πού σού λέω.Καί γιατί φέτος δεν τα καταφέραμε?Μα ούτε ο Ρεχάγκελ πίστεψε σ' αυτή την ομάδα.Πως θα πιστέψουν οι παίχτες.

Ελπίζω να το πάρουν οι Ρώσοι γιατί τούς υποστηρίζω αλλά φοβούμαι ότι είναι αναλαμπές τα καλά παιχνίδια πού κάνουν.Εννοώ ότι δεν έχουν σταθερότητα.

Δημοσ.
Καθαρόαιμος Παναθηναϊκός φίλε αλλά δε βλέπω που είναι το κακό να ρίχνω και ειρωνικά γελάκια για κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ και κάθε χρόνο όλοι το υπόσχονται (μεταγραφή τεράστιου ονόματος);

Κοιτα Snolly εγω σαν ρομαντικος/αισιοδοξος/γραφικος/ρεαλιστης (ισως) θελω να πιστευω οτι αυτο το καλοκαιρι θα ειναι διαφορετικο απο τα αλλα που οντως εγινε αυτο που λες

Επειδη γενικα με τις τελευταιες εξελιξεις (οχι μονο σε μεταγραφικα θεματα) υπαρχει ενας διαχυτος ενθουσιασμος στις ταξεις των οπαδων οι αποψεις του στιλ "σιγα μην ερθει ο ταδε", οταν μιλαμε για εφικτο στοχο, ακουγονται ασχημα.

Δημοσ.

Έχει πλάκα ο Τεν Κάτε.Το κρατάει Μανιάτικο με τον τρόπο πού έφυγε από την Τσέλση πού δήλωσε σε συνέντευξη ότι ανυπομονεί την μέρα πού θα αντιμετωπίσει με τον Παναθηναϊκό την Τσέλση γιά να πάρει την εκδίκησή του! Τι λέει ρε το άτομο. Εκεί πάνω έχει βάλει τον πήχη?Καί εμάς μας ρώτησε? Εκτός καί αν έχει τη δική του συνταγή.

Νομίζω ότι το είπε αυτό για όταν θα πάει σε κάποιον άλλο μεγάλο αγγλικό σύλλογο.

Δημοσ.

στο sportdog υπαρχει η ειδηση οτι ο παο εκανε προσφορα για τον παρκερ αλλα οι αμερικανοι δεν τον δινουν....λετε με τα πολλα στο τελος να ρθει κι αυτος σε μας οπως ο σαρας;

Δημοσ.
στο sportdog υπαρχει η ειδηση οτι ο παο εκανε προσφορα για τον παρκερ αλλα οι αμερικανοι δεν τον δινουν....λετε με τα πολλα στο τελος να ρθει κι αυτος σε μας οπως ο σαρας;

Δε νομίζω.

1. Έχει συμβόλαιο

2. Τον θέλει η ομάδα του

3. το sportdog είναι ό,τι πιο αναξιόπιστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...