Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναμφισβήτητα είναι 2 πάρα πολύ μεγάλοι παίχτες.Τον Γκούντιονσεν τον φοβάμαι για τουρίστα και τον Αιμάρ επειδή έχει τραυματισμούς.Οποιος και να έρθει θα είναι τεράστια μεταγραφή.Πιστεύω οτι ρίχνουν ονόματα για να απασχολείτε ο κόσμος και θα κλείσουν κάποιον που δεν θα έχει ακουστεί.

Δημοσ.
Είδα το βίντεο. χαχαχαχαχα σιγά μην έρθει.

Τα ειρωνικα γελακια θα μπορουσαν να λειπουν τουλαχιστον απο οπαδους (?) της ομαδας μας

Δημοσ.

τι στραβωσες εσυ τωρα;

ας ειμαστε πιο χαλαροί καλοκαιριάτικα..

στην τελική ας έρθει και βγες να του την πεις

ως τοτε ... σιγά μην έρθει .. χχααχαχαχ!

Δημοσ.

Μεταξύ Γκούντγιοσεν καί Αϊμάρ οπωσδήποτε Αϊμάρ.Αλλά το θέμα είναι πως αυτός δεν το σκέφτεται καθόλου να παίζει με αντίπαλο τον Θρασύβουλα.Δυστυχώς το πρωτάθλημά μας δεν είναι καθόλου ελκυστικό.Καί απορώ πως κάνουμε έτσι εμείς οι Παναθηναϊκοί γιά να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα πού είναι τόσο πολύ υποβαθμισμένο.Γιά να κάνουμε πλάκα στούς απέναντι? Εμένα ο πόθος μου είνα η διάκριση στη Ευρώπη.Θέλω Ευρωπαϊκή κούπα (γιά το uefa μιλάω γιατί το άλλο είναι όνειρο θερινής νυχτός) γιατί τόσα χρόνια λέμε Ευρωπαίος Παναθηναϊκός καί μας μένει στο τέλος το πέος μόνο.Δικαιούται ένα κύπελο με τις τόσες παρουσίες καί καλές πορείες.Η Ζενίτ έχει μεγαλύτερη Ευρωπϊκή ιστορία?

Έχει πλάκα ο Τεν Κάτε.Το κρατάει Μανιάτικο με τον τρόπο πού έφυγε από την Τσέλση πού δήλωσε σε συνέντευξη ότι ανυπομονεί την μέρα πού θα αντιμετωπίσει με τον Παναθηναϊκό την Τσέλση γιά να πάρει την εκδίκησή του! Τι λέει ρε το άτομο. Εκεί πάνω έχει βάλει τον πήχη?Καί εμάς μας ρώτησε? Εκτός καί αν έχει τη δική του συνταγή.

Τι γίνεται με τη "σημαία" τον Γκούμα? Θέλουν να την υποστείλουν?Τι παίζει σ αυτή την ιστορία?Γιατί δεν τον κρατάνε να τον πληρώνουν καί να πάει να φωνάζει με τούς άλλους στη θύρα 13?

Πως γίνετσι το καϋμένο το μπασκετάκι να γίνεται ξαφνικά το άθλημα γιά τούς φίλους Ολυμπιακούς, είναι ένα ερώτημα! Μόλις κάνανε ένα δυό καλές μεταγραφές άλλαξε φαίνεται η αξία τού αθλήματος.Αυτό θα πεί συνέπεια λόγων! Θα δούμε τού χρόνου τέτοια εποχή αν θα έχουν την ίδια γνώμη γιά την σπυριάρα μπάλλα.

Δημοσ.
Η κλάψα είναι ιδιότητα άλλον και όχι των Παναθηναϊκών.

Ναι, αλλά ο δικός μου ο μπαμπάς έχει πιο γρήγορο αυτοκίνητο...

Δημοσ.
Μεταξύ Γκούντγιοσεν καί Αϊμάρ οπωσδήποτε Αϊμάρ.Αλλά το θέμα είναι πως αυτός δεν το σκέφτεται καθόλου να παίζει με αντίπαλο τον Θρασύβουλα.Δυστυχώς το πρωτάθλημά μας δεν είναι καθόλου ελκυστικό.Καί απορώ πως κάνουμε έτσι εμείς οι Παναθηναϊκοί γιά να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα πού είναι τόσο πολύ υποβαθμισμένο.Γιά να κάνουμε πλάκα στούς απέναντι? Εμένα ο πόθος μου είνα η διάκριση στη Ευρώπη.Θέλω Ευρωπαϊκή κούπα (γιά το uefa μιλάω γιατί υο άλλο είναι όνειρο θερινής νυχτός) γιατί τόσα χρόνια λέμε Ευρωπαίος Παναθηναϊκός καί μας μένει στο τέλος το πέος μόνο.Δικαιούται ένα κύπελο με τις τόσες παρουσίες καί καλές πορείες.Η Ζενίτ έχει μεγαλύτερη Ευρωπϊκή ιστορία?

Ποιά ιστορία ρε φίλε, την Ρωσία την είδες καθόλου στο Ευρο? Την Ζενίτ την είχες δει στο ουέφα? Έχουν καμία σχέση αυτοί οι παιχραράδες με τους Έλληνες ξυλοκόπους? Και όποτε πήγε Ελληνική ομάδα να κάνει κάτι παραέξω με μαζική άμυνα και άγιος ο θεός πήγε να το κάνει ή το κατάφερε στο τέλος.

Δημοσ.
Τα ειρωνικα γελακια θα μπορουσαν να λειπουν τουλαχιστον απο οπαδους (?) της ομαδας μας

Καθαρόαιμος Παναθηναϊκός φίλε αλλά δε βλέπω που είναι το κακό να ρίχνω και ειρωνικά γελάκια για κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ και κάθε χρόνο όλοι το υπόσχονται (μεταγραφή τεράστιου ονόματος);

Δημοσ.

Θέμα Αϊμάρ δεν υπάρχει.

Μπαρμπα Γιάννη πες τους να πάνε να...

Είχαμε ένα βλάκα και αντί να τον εξαφανίσουμε αυτός πήγε και πολλαπλασιάστηκε.

Είστε αστείοι...

7540qcxzgwvthjazcuen.jpg

Δημοσ.
Λέω κάτι σε κάποιον Παναθηναϊκό και πετάγεσαι και το παίζεις έξυπνος.Οκ μπράβο κέρδισες.

Όχι απλά κέρδισα... σε κατατρόπωσα... μπράβο μου λοιπόν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...