revil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 λοοοολ μα γιατι αφου ειναι τρελο παιχτρονι. Εγω δεν υπογραφω :D:D
klog Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 5 κιλά υπογραφές για τον Βύντρα και άλλα 5 για τον Γκαλινοβιτς.......:evil: Τι μίλησα.Περαστικά
tzinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 παναγια μου και χριστε μου 73το λεπτο, ο νιλσον παει να χασει την μπαλα μονος του, δεν τα καταφερνει αλλα ο δαρλας απο την αλλη μερια τη βγαζει πλαγιο με χαζο κοντρολ αμαρκαριστος!! Χαλια μαυρα, που να τανε και καμια βαλενθια απεναντι σας, εμας βρηκατε να κοροιδευετε. Μαμο το κερατο μου και σας εβαλα και ασσο, μενει μονο αυτο και η σεβιλλη για 200 ευρια! Αντε ρε βαζελαρες μου, βαλτε κανα γκολακιιιι, αφηστε τις γκελες για το προταθλημα
Strategos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 παντως μπορει ο ΠΑΟ να απογοητευσε στο δευτερο ημιχρονο αλλα και η διαιτησια ουτε για τοπικο ελεος....... (Για Βυντρα και Γκαλινοβιτς ουδεν σχολειο......). Παντως πιστευω οτι αν ειχε δοσει το πεναλτι ισως το score τωρα να ηταν και 4-0 παρολο που η συμπεριφορα στο δευτερο ημιχρονο ηταν αδικαιολογιτη.... Και αν τωρα αν ειναι ο παναθηναικος μεσα στην ενδρα τους να παει να ριξει 3, αν οχι δεν αξιζει να παιζει στην ευρωπη
geovard Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα διαπίστωσα ότι υπάρχει καί πιό κάτω από τον πάτο! Επανάσταση ρεεεέ!
revil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 αν θελετε να σας πω κατι. δε θα σας κανω πλακιτσα γιατι οταν κανατε εσεις στο φορουμ του γαυρου τσαντιστηκα οποτε δεν υπαρχει λογος. Απλα σκεφτομαι τι χαλι μαυρο πρεπει να υπαρχει για να σκεφτομαστε τη διαιτησια μεχρι και με τη Ζακορφιθσηιφ. Οι παιχτες ετσι οπως τους ειδα εγω ηταν για χαστουκια ολοι τους εκτος απο παπαδοπουλο και Σαλπιγγιδη. Κατα ταλλα τι να πω,περαστικα μας ομαδικως
kirileman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Έμεινε κάνα κομμάτι από εκείνον το γλάρο;... Χόρτασα μπάλα και αυτή τη βδομάδα!!!
Kandinsky Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε μάγκες τόσες μέρες τα χώνω στον δικό μας "αστέρα". Σήμερα πραγματικα είμαι σιγουρος οτι ακομα και ο Αλέφαντος ειναι Μουρινιο μπροστά στον Μπάκε.
nontasg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 http://rapidshare.de/files/33093184/quiz_on_football.pps :mrgreen:
Strategos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα αυτο για την βαλενθια που ειπατε, πιστευω οτι ο παναθηναικος θα επαιζε καλητερα με την βαλενθια απεναντι του......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.