Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλός είναι αν είναι να πάρουν πόδι Μάντζιος, Παπαδόπουλος και λοιποί επιθετικοί που σκοράρουν πιο αραιά από τα μπακ μιας συνηθισμένης ομάδας.

Δημοσ.

Η καλύτερη <<τιμωρία>> είναι να τους έχουμε εκτός 18αδας και να μην ξανά ακουμπήσουν μπάλα.Οταν έμαθαν ότι μπαίνουν και άλλοι στην ΠΑΕ άρχισαν να τρέχουν.Την είχαν καταβρεί με τον άσχετο μέσα.

Δανεικοί στο Πακιστάν.

Δημοσ.
Εγω δεν τον θελω στην ομαδα και αν τον παρουμε θα παω μονος μου εξω απο την παιανια και θα φωναζω....

Ελεος δλδ ας γινουμε Πανιωνιος Αθλητικος Ομηλος ... τοσο ομαδαρα ειναι πια αυτος ο Πανιωνιος και τον εχουμε γδυσει?

Και αν ναι γιατι δεν εχει παρει κανεναν τιτλο?

Δεν μας φταίει ο Τζιμπούρ αν ήταν μάπα το καρπούζι με τούς πολλά υποσχόμενους καί λίγα αξίζοντες Μάντζιο καί Τζιώλη.Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι ο Τζιμπούρ ξέρει μπάλλα.Θα σε καταλάβαινα αν μίλαγες γιά τον χαρακτήρα του πού είναι ολίγον προβληματικός.Πρέπει να έχει εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο της...Αλκάιντα!

Δημοσ.
Δεν μας φταίει ο Τζιμπούρ αν ήταν μάπα το καρπούζι με τούς πολλά υποσχόμενους καί λίγα αξίζοντες Μάντζιο καί Τζιώλη.Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι ο Τζιμπούρ ξέρει μπάλλα.Θα σε καταλάβαινα αν μίλαγες γιά τον χαρακτήρα του πού είναι ολίγον προβληματικός.Πρέπει να έχει εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο της...Αλκάιντα!

Καλο αυτο με την ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ :devil::lol::devil::lol:

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ εναντιον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ + ΠΑΡΑΓΚΑΣ !!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ :lol::devil::lol::devil::lol::devil::lol::devil:

Θα γελασουμε φετος .... Μιλαμε για πολλη φαση

Δημοσ.

Παιδιά επειδή εγώ δεν τον ξέρω (δεν είναι και ιδιαίτερες οι ποδοσφαιρικές μου γνώσεις)... Τι εστί Αιμάρ και έχουν πορωθεί όλοι τόσο πολύ;

Δημοσ.
Παιδιά επειδή εγώ δεν τον ξέρω (δεν είναι και ιδιαίτερες οι ποδοσφαιρικές μου γνώσεις)... Τι εστί Αιμάρ και έχουν πορωθεί όλοι τόσο πολύ;

Πολύ καλός επιθετικός μέσος, Αργεντίνος, λίγο άτυχος και λίγο γκαντέμης στις μεταγραφές του.

Δημοσ.

σιγά μην έρθει

αλήθεια, μεταξύ Αιμάρ και Γκουντγ. ποιον προτιμάτε; ποιος πιστεύετε πως θα ταίριαζε πιο πολύ και θα βοηθούσε την ομάδα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...