firewalker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 εχουν και οι αλλοι τον ΠΑΟ σπονσορα? Μην ξεχνάτε εύκολα.
ata1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλός είναι αν είναι να πάρουν πόδι Μάντζιος, Παπαδόπουλος και λοιποί επιθετικοί που σκοράρουν πιο αραιά από τα μπακ μιας συνηθισμένης ομάδας.
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Η καλύτερη <<τιμωρία>> είναι να τους έχουμε εκτός 18αδας και να μην ξανά ακουμπήσουν μπάλα.Οταν έμαθαν ότι μπαίνουν και άλλοι στην ΠΑΕ άρχισαν να τρέχουν.Την είχαν καταβρεί με τον άσχετο μέσα. Δανεικοί στο Πακιστάν.
ata1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Χαλαρά θα πρέπει να έχασαν τον ύπνο τους όταν άλλαξε η διοίκηση
kvgreco Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εγω δεν τον θελω στην ομαδα και αν τον παρουμε θα παω μονος μου εξω απο την παιανια και θα φωναζω....Ελεος δλδ ας γινουμε Πανιωνιος Αθλητικος Ομηλος ... τοσο ομαδαρα ειναι πια αυτος ο Πανιωνιος και τον εχουμε γδυσει? Και αν ναι γιατι δεν εχει παρει κανεναν τιτλο? Δεν μας φταίει ο Τζιμπούρ αν ήταν μάπα το καρπούζι με τούς πολλά υποσχόμενους καί λίγα αξίζοντες Μάντζιο καί Τζιώλη.Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι ο Τζιμπούρ ξέρει μπάλλα.Θα σε καταλάβαινα αν μίλαγες γιά τον χαρακτήρα του πού είναι ολίγον προβληματικός.Πρέπει να έχει εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο της...Αλκάιντα!
axaxouxas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δεν μας φταίει ο Τζιμπούρ αν ήταν μάπα το καρπούζι με τούς πολλά υποσχόμενους καί λίγα αξίζοντες Μάντζιο καί Τζιώλη.Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι ο Τζιμπούρ ξέρει μπάλλα.Θα σε καταλάβαινα αν μίλαγες γιά τον χαρακτήρα του πού είναι ολίγον προβληματικός.Πρέπει να έχει εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο της...Αλκάιντα! Καλο αυτο με την ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ εναντιον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ + ΠΑΡΑΓΚΑΣ !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Θα γελασουμε φετος .... Μιλαμε για πολλη φαση
silverthan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Φανταστείτε Τζιμπούρ και Εκι (αν δεν είχε φύγει) στις προπονήσεις...
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Ouch-boxing-footwork.jpg
Panahs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Ouch-boxing-footwork.jpg Αυτά είναι ευγενή αθλήματα. Αυτοί θα είχαν βγάλει μαχαίρια και καλάσνικοφ
Snolly Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδιά επειδή εγώ δεν τον ξέρω (δεν είναι και ιδιαίτερες οι ποδοσφαιρικές μου γνώσεις)... Τι εστί Αιμάρ και έχουν πορωθεί όλοι τόσο πολύ;
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδιά επειδή εγώ δεν τον ξέρω (δεν είναι και ιδιαίτερες οι ποδοσφαιρικές μου γνώσεις)... Τι εστί Αιμάρ και έχουν πορωθεί όλοι τόσο πολύ; Πολύ καλός επιθετικός μέσος, Αργεντίνος, λίγο άτυχος και λίγο γκαντέμης στις μεταγραφές του.
johnyboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδιά επειδή εγώ δεν τον ξέρω (δεν είναι και ιδιαίτερες οι ποδοσφαιρικές μου γνώσεις)... Τι εστί Αιμάρ και έχουν πορωθεί όλοι τόσο πολύ; http://www.youtube.com/watch?v=RQENhZfRLoA
Harkon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 σιγά μην έρθει αλήθεια, μεταξύ Αιμάρ και Γκουντγ. ποιον προτιμάτε; ποιος πιστεύετε πως θα ταίριαζε πιο πολύ και θα βοηθούσε την ομάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.