alexzzz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλά ρε βλαμμένοι... Πετάτε εκατομμύρια σε κάθε παίκτη της επαρχίας και δεν κάνετε ένα τριετές στον Γιάννη; Κάτι ανάλογο ήθελα να γράψω αλλά μετά είπα που να μπλέκω...
genius_13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλά ρε βλαμμένοι... Πετάτε εκατομμύρια σε κάθε παίκτη της επαρχίας και δεν κάνετε ένα τριετές στον Γιάννη; Ε καλά όχι και τριετές!Είπαμε..να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο..αλλά για 3 χρόνια?2 χρόνια συμβόλαιο και μια χαρά είναι...να κλείσει την καριέρα του όπως πρέπει
Critter Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καρδιακο θα παθω. Νομιζα οτι μετα τα παρακαλια του κοσμου του ολυμπιακου περισυ, ο Γιαννης θα ερθει στον Πειραια. Τελικα δεν βλεπω καμμια τετοια διαθεση και θελω να παρω εναν βραχο, να το δεσω στο λαιμο μου και να πεσω στο λιμάνι.
firewalker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δεν καταλαβαίνουν ότι θέλει να κλείσει τη καριέρα του στο νέο γήπεδο; Δηλαδή τόσα χρόνια που τον είχαν στο 1+1+1 κ.τ.λ. δεν τους δικαίωσε; Πατέρα βλάκα, Βγενόπουλε φτωχομπινέ, Γιάννη αγόρι μου άχρηστε... Ρε βλάκα Τζίγκερ τόση στήριξη που πήρες από τον μπάρμπα Γιάννη τον Γκούμα από την τσέπη σου έπρεπε να τα βγάλεις και να του δώσεις όσα θέλει.
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καταρχάς απο όταν οι δυο μούλοι έφυγαν και πήγαν απέναντι έχω ορκιστεί να μην ξαναυπερασπιστώ παίχτη. Αν και ο Γιάνναρος είναι ιδιάζουσα περίπτωση λέω να κολλήσω στον όρκο μου. Απο κει και πέρα ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τον αρχηγό. Δεδομένου ότι κάθε χρόνο απο ότι φαίνεται απο δω και πέρα θα έχουμε διεύρυνση του μπάτζετ (μην ξεχνάτε ότι πχ του χρόνου θα εισπράξουμε και τα φράγκα απο το φετινό CL) εγώ θα επέμενα σε μονοετές συμβόλαιο. Μια κατοσταρού διακοσαρού καπέλο νομίζω ότι θα μπορούσα να την κολλήσω απο πάνω. Τεσπα ποντάρω στο ότι κάπου εδώ θα πιέσει ο καπετάνιος για να κάνουν το χατήρι του Γκούμα. Μπορεί να είναι ότι είναι αλλά τους πιστούς υπάλληλους (όχι με την κακή έννοια) δεν τους ξέχναγε
geovard Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μεγάλο το πακέτο ρε σεις γιά Χριστοδουλόπουλο.Αξίζει τόσα πολλά ο παίχτης ή μήπως γιά λόγους εγωϊσμού μην τον έτρωγε ο Κόκαλης τον πήραν οι Βγενόπουλοι?Κάτι γιά 4-5 μύρια θα στοιχίσει συνολικά η μεταγραφή. Πάντως κάτι αλλάζει.Άλλες χρονιές έβαζε στο μάτι ένα παίχτη ο Παναθηναϊκός καί τσαφ τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός.Τα πράγματα φαίνεται πως αντιστρέφονται.
FilipposMD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ακούω από τώρα τις φωνές στα ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ... "Έλα μωρέ, ο Ζαγοράκης θα ανοίξει τα πόδια, γιατί τσεπώνει τη χορηγία του Βγενόπουλου". Πάλι καλά που πούλησε και το μερίδιο του ΟΤΕ ο Βγενό, γιατί θα κατέληγε χορηγός των μισών ομάδων του πρωταθλήματος. Έλα να βάλει κι ο Άρης την ΙΝΤΡΑΚΟΜ στη φανέλα!
1980 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μεγάλο το πακέτο ρε σεις γιά Χριστοδουλόπουλο.Αξίζει τόσα πολλά ο παίχτης ή μήπως γιά λόγους εγωϊσμού μην τον έτρωγε ο Κόκαλης τον πήραν οι Βγενόπουλοι?Κάτι γιά 4-5 μύρια θα στοιχίσει συνολικά η μεταγραφή.Πάντως κάτι αλλάζει.Άλλες χρονιές έβαζε στο μάτι ένα παίχτη ο Παναθηναϊκός καί τσαφ τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός.Τα πράγματα φαίνεται πως αντιστρέφονται. εμενα μου φαινονται πολλα τα λεφτα. κινησεις εντυπωσιασμου πιο πολυ για να φανει οτι φαγαμε παιχτη απο τον γαβρο. Αν τους περισευουν ομως ας τους χρυσοπληρωσουν.
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Για να τα βάλουν προφανώς και τους περισσεύουν. Ο Πατέρας πάει Ισπανία για Αιμάρ και για να κάνει κάτι τέτοιο υπάρχουν ελπίδες για να έρθει στην πανάθα και να γίνει το μεγάλο μπάμ. http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&tag=6112&pubid=1142233
1980 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ποσο βγαινει περιπου για να ερθει ο αιμαρ γιατι απο οτι θυμαμαι κανανε δηλωσεις οτι πανω απο 6 μυρια ευρω δεν προκειτε να δωσουν για ενα παιχτη. για να ξερω αν θα βγαλω τις σημαιες της αργεντινης εξω η οχι.
ata1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 6εκ θέλει η Σαραγόσα απ'ότι λέει ο μάνατζερ του, στην αρχή είχε ακουστεί για 7. Εγώ γελάω με άρθρα που λένε ότι ο Ντελφίνο θα είναι η απάντηση στον Παπαλουκά. Αν είναι έτσι ο Παπαλουκάς είναι η απάντηση στον Πέκοβιτς!!! Τι μα..κίες είναι αυτές πως μπορεί να μιλάνε απάντηση σε παίκτες που παίζουν σε άλλη θέση? Και από πότε χρειάζεται να απαντήσει ο Παναθηναικός στη θέση 1 με Διαμαντίδη, Σάρας και μερικές φορές Σπανούλη?
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως δίνουμε 8 και η Σαραγόσα θέλει 10.Λογικά κάπου εκεί τριγύρω θα παίξει.Καλά εντάξει και για τον Λάζαρο τα ίδια λέγανε και τα τίναξαν όλα στον αέρα.
Harkon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ο Πέκοβιτς δεν θυμίζει λίγο ..Σλόθ; http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/202751.html
ata1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως δίνουμε 8 και η Σαραγόσα θέλει 10.Λογικά κάπου εκεί τριγύρω θα παίξει.Καλά εντάξει και για τον Λάζαρο τα ίδια λέγανε και τα τίναξαν όλα στον αέρα. Εντάξει εδώ που τα λέμε αν δίνεις 4-5εκ για το Χριστοδουλόπουλο και θες με 6εκ να πάρεις Αιμάρ κάπου έχει γίνει μεγάλο λάθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.