KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ρε συ KWSN εγω δεν μπορω να δεχτω αναλυση σαν αυτη που κανεις. Μιλας λες και εισαι ο προσωπικος του γιατρος και γυμναστης και ξερεις τα παντα για αυτον. Δηλαδη εχεις μελετησει μεχρι και τα λεπτα συμμετοχης του κτλ.Αν δεν ειναι σακατης όπως υπολογίζεις και αν τι βγαλει ολη τη χρονια χωρις τραυματισμους, τοτε γιατι να μην ειναι ο βασικος μας center που θα μπορει να παιξει και 30 λεπτα? Και βλεπεις τωρα τι γίνεται? Αναγκαζομαστε να μπουμε στα ΑΝ που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν. Απο εκει και πέρα, ως γνωστον, οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελοπουλαιοι φαινεται οτι δεν εχουνε συγκεκριμενο budget και δρουν με το συναισθημα. Επομενως ακομα και για τα λεφτα αν συζητησουμε, θα σου πω οτι για μπασκετ (που δεν εχει μεγαλα εσοδα) και για το ρισκο του τραυματισμου ειναι πολυ πιθανο να μην αξιζε τα χρηματα...αλλα τι με νοιαζει εμενα? Επισης ξερεις οτι αναλυσεις μπορεις να κανεις για ολους του παιχτες απο διαφορα χαρακτηριστικα τους και μετα να αποτυχεις παταγωδως. Για παραδειγμα ο Γιαφτοκας, φανταζε πολυ μεγαλο κελεπουρι ακομα και για μενα (λιθουανος, πανυψηλος, αθλητικος, αναμοιξη με spurs) και κανατε αναλυσεις για το τι παιχταρας θα βγει που φαινοντουσαν λογικες. Όμως βγηκε παλτο... Παντως εχει ερθει απο το πρωι και δεν εχει ανακοινωθει ακομα τπτ....χμμμ... Για να κλεισω....προς το παρον δεν εχει Ξέρεις τι γίνεται; Αν μου πεις ότι ο Χοσέ Κρουζ Ντελγκάδο Χιμένεζ Λεντέζμα που παίζει αριστερό χάφ στην Χιμένια Ολντ Μπόις Ριβερ Ντε Λα Πλάτα είναι τρελλή παιχτούρα αλλά δεν έχει πόδια, θα πω, ΟΚ, μπορεί και να είναι έτσι, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. Όπως και περί τεχνικών θεμάτων, πέρα των κεφενειακών, δε σκαμπάζω και πολύ περισσότερο. Με το μπάσκετ όμως, είχα τεράστια τρέλλα παλιότερα (πριν 10-12 χρόνια έβλεπα 10-12 παιχνίδια τη βδομάδα στην τηλεόραση) και έχω τρέλλα και πάλι. Στο μεσοδιάστημα παρακολουθούσα ενταντικά απλά. Πάω στο γήπεδο για το Παναθηναϊκός-Αιγάλεω και γυρνάω σπίτι, το κατεβάζω και το ξαναβλέπω για να δω τι έχασα από τεχνικά μέσα στο γήπεδο. Κάθομαι και διαβάζω ξένα φόρουμς που γράφουν Εβραίοι, Ιταλοί, Σέρβοι κ.α. και μαθαίνω τι γίνεται από τραυματισμούς κτλ. Μόνο ΝΒΑ δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα, Ευρωπαϊκό όμως φουλ. Για τον Βούισιτς συγκεκριμένα, παρακολουθούσα πολύ γιατί πάντα μου άρεσε και πάντα υπήρχε η εντύπωση ότι θα έρθει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό. Και σου λέω ότι φέτος όλο και κάτι τον πόναγε και δεν έπαιξε και πολύ και όταν έπαιζε δεν ήταν και ο παλιός Βούισιτς. Όπως είπα πιστεύω όμως ότι αν τον χρησιμοποιήσεται σωστά και τον προσέξετε μπορεί να βοηθήσει πολύ. Το θέμα που λέω είναι ερωτηματικό και δε μπορεί να βγάζει 30λεπτα είναι ότι είχε συνέχεια προβλήματα με τη μέση του. Όπως φαντάζομαι θα ξέρεις, η μέση είναι από τα πιο ύπουλα και δύσκολα πράγματα για έναν αθλητή, πόσο μάλλον όταν είναι 2.11 και κοντά στα 110 κιλά και χοροπηδάει σαν τον πούστη όλη την ώρα. Μπορεί να αποτύχω παταγωδώς; Πιθανόν, δε λέω όχι. Αλλά το πιθανότερο είναι να πέσω μέσα. Αυτό λέω. ΥΓ: Για τον Γιαφτόκας δεν είχα πει ποτέ τι παιχτούρα που είναι, είχα πει πόσο κρίμα με τέτοιο κορμί και μπένει μέσα χεσμένος. Μπορώ να σου πω όμως με 99,9% σιγουριά ότι ο Πέκοβιτς θα πετύχει στον Παναθηναϊκό, αν θες σου το αναλύω κιόλας.
ata1983 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 θα τρελαθουμε τελειως..απο εκει που λεγανε οτι ο πεγερανο τελικα θα παει στην αλμερια πριν λιγο ανεβηκε η ειδηση οτι τελικα ερχεται σε μας... http://www.sport-fm.gr/article/135618 Κλασσικά, αν πρόσεξες όμως ανέβηκε και η τιμή του. Αμφιβάλλω αν υπήρχε πρόταση από Αλμερια. Πάντως φαίνεται να είναι πολύ καλός παίκτης και έρχεται αρκετά νωρίς για να μπορέσει να προσαρμοστεί. Για τον Ίβανσιτς παίξανε με τη φωτιά και κερδίσανε. Αν είχε κάνει καλή εμφάνιση στο euro θα ήταν αλλιώς τα πράγματα και εδώ που τα λέμε με αυτήν την Αυστρία οι πιθανότητες με το μέρος τους ήτανε. Παιδιά ο Ντελφίνο είναι αυτός εδώ: Φέρτε τον!!!Τσοντάρουμε και εμείς!
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Για να πετυχει ο Πεκοβιτς θα πρεπει να αλλαξετε ριζικα τον τροπο που παιζετε απο τοτε που εφυγε ο Μποντιρογκα και μετα. Και να παρετε και τεσσαρι με αξιοπιστο σουτ απο τα 5-6 μετρα.
konnak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ο Ντελφίνο μου είχε κάνει τρελή εντύπωση με όλη εκείνη την εθνική Αργεντινής στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Τρελή παικτούρα, είχα την εντύπωση ότι ήταν ψηλότερος πάντως.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ο Ντελφίνο μου είχε κάνει τρελή εντύπωση με όλη εκείνη την εθνική Αργεντινής στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Τρελή παικτούρα, είχα την εντύπωση ότι ήταν ψηλότερος πάντως. Θα ειναι αντιπαλο δεος για τον Σισκαουσκας.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Για να πετυχει ο Πεκοβιτς θα πρεπει να αλλαξετε ριζικα τον τροπο που παιζετε απο τοτε που εφυγε ο Μποντιρογκα και μετα. Και να παρετε και τεσσαρι με αξιοπιστο σουτ απο τα 5-6 μετρα. Μπορείς να το αναλύσεις; Όπως είπα, σου αναλύω αν θες γιατί είμαι 99% σίγουρος ότι θα πετύχει. Για τον Ντελφίνο, είναι 2άρι όχι 3άρι σαν τον Σισκάουσκας αλλά μπορεί να παίξει και 3 λόγω ύψους αλλά κυρίως αθλητικών προσόντων και δύναμης. Είναι 1.96-1.98 και 103-104 κιλά, κάτι τέτοιο. Είναι και καλός ριμπάουντερ για το ύψος του και καλός αμυντικός. ΥΓ: Η Τσιμπόνα ενδιαφέρεται για τον Ζίζιτς. :D
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δεν θελει ιδιαιτερη αναλυση απο τη στιγμη που ολο το παιχνιδι της ομαδας οταν δεν γινεται πικ εν ρολ στην κορυφη ειναι ενα συνεχες σπλιτ αουτ ο ρολος του βαρυ σεντερ περιοριζεται αισθητα. Θα ταιριαζε πολυ περισσοτερο ενας ψηλος δυνατος, με εκρηκτικοτητα και καλες τοποθετησεις (Σχορτσανιτης). Ο Μπατιστ επιθετικα ταιριαξε για σεντερ αλλα υστερει αμυντικα. Ο Πεκοβιτς αντιθετα ειναι πολυ καλος παικτης στο λοου ποστ, δεν κινειται στους κενους χωρους αναλογα με το που βρισκεται η μπαλα αλλα προτιμαει να ποσταρει και να περιμενει την πασα (θυμιζει Ταρλατς). Δεν λεω οτι θα παιζει χαλια ή οτι θα αποτυχει γενικοτερα αλλά αν δεν αλλαξει συτος τροπο παιχνιδιου ή δεν αποφασισει ο Ομπραντοβιτς να αλλαξει τον τροπο με τον οποιο παιζει στην επιθεση δεν θα δειξει το 100% της αξιας του.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Η Παρτιζάν παίζει πολύ το pick 'n' roll και ο Πέκοβιτς τα πάει περίφημα σε αυτό. Για να καταλάβεις, η Ευρωλίγκα στο πρώτο της αφιερωματάκι για τον Πέκοβιτς έλεγε pek 'n' roll. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο pick 'n' roll και split outs. Ήταν σε κάποιο βαθμό φέτος όταν έλειπαν οι ψηλοί και όταν παίζαμε ενταντίον ζώνης, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Παίζει και με high lows, παίζει να πάρει τη μπάλα το pick και να δώσει στην αδύναμη πλευρα... Και τα δύο μπορεί να κάνει ο Πέκοβιτς. ΔΕΝ ποστάρει συνέχεια κάτω από το καλάθι και δεν ξέρω πώς έχει κολλήσει σε πολλούς αυτό. Σε ομάδα του Βουγιόσεβιτς έπαιζε... Τώρα αν μου λες ότι ο Σχορτσιανίτης είναι εκρηκτικός και με καλές τοποθετήσεις ενώ ο Πέκοβιτς όχι, θα σου πω ότι δεν έχεις δει καλά ούτε τον ένα ούτε τον αλλο. Στην άμυνα δεν τον βοηθάνε τα πόδια του όπως τον Τσαρτσαρή για παράδειγμα για την άμυνα με αλλαγές, αλλά πέρνει καλή θέση και χρησιμοποιεί τα άκρα του για να στήσει τοίχος. Με τη Παρτιζάν εναντίον της Σιένα βρέθηκε αρκετές φορές απέναντι στον Μακιντάιρ και μόνο μια φορά του έκανε φάουλ ενώ καλάθια δεν έφαγε. Έχω την εντύπωση ότι δεν τον έχεις προσέξει καλά... Ξαναλέω, ήταν παίκτης του Βουγιόσεβιτς... Ψάξε τις σχέσεις του Βουγιόσεβοτς με τον Ομπράντβιτς, μπασκετικές και μη...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αυτοι που κανουν τα βιντεακια της Ευρωλιγκα ξερουν οσο μπασκετ ξερει ενα εμβρυο... http://www.nbadraft.net/admincp/profiles/nikolapekovic.html Εδω τον βλεπω μονιμα στο ποστ αντε και πικ εν ρολ οχι τοσο εξω απο τη ρακετα οπως αυτο που κανετε εσεις το αν ειναι καλο πασερ ή οχι θα το δουμε φετος. Η κριτικη του απο το ντραφτ εξπρες: http://www.draftexpress.com/profile/Nikola-Pekovic-1047/ Στο ξαναλεω δεν αμφισβητω οτι ο Πεκοβιτς ειναι πολυ καλος ψηλος αλλα το κατα ποσο θα ταιριαξει στην ομαδα. Εγω παντως θα επαιρνα αυτον ή τον Μορις της Μακαμπι. Αναφερθηκα στις καλες τοποθετησεις του Σχορτσανιτη στην εκμεταλευση των κενων χωρων οταν η μπαλα αλλαζει πλευρα (ειναι αριστος σε αυτο το παιχνιδι). Το οτι ο Βουγιοσεβιτς ειναι φιλαρακι με Ιβκοβιτς και ομπραντοβιτς το μονο που μου λεει ειναι οτι προτιμησε να δωσει τον καλυτερο του παικτη στο φιλο του.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Κάνουμε pick 'n' roll έξω από τη ρακέτα; Και που γίνεται το roll; Στο τρίποντο; Αν εννοείς ότι το pick γίνεται ψηλά, ναι, κάποιες φορές έτσι γίνεται στο ύψος του τρίποντου και πιο μακριά, αλλά αν γίνει πιο μακριά, γίνεται και δεύτερο πάνω στο τρίποντο. Για το Draft Express, σκέψου ότι δεν είναι σίγουροι αν είναι center. Γενικά, δεν είναι να τους πέρνεις στα σοβαρά για ξένους παίκτες, δεν έχουν ιδέα. Γενικότερα, τον είδες καθόλου σε παιχνίδια και αν ναι, σε ποια; Για τον Βούισιτς δεν ξαναγράφω, έγραψα κατεβατά. Βαριέμαι πάλι τα ίδια. Για τον Μόρρις το λέω συνέχεια ότι τον θέλω. Στο Ισραήλ έχουν γράψει ότι είναι θέμα χρόνου η συμφωνία. Θα δούμε. Για τον Σχορτσιανίτη είπες ότι είναι δυνατός, εκρηκτικός με καλές τοποθετήσεις. Που είδες την εκρηκτικότητα, μεγαλύτερη από του Πέκοβιτς μάλιστα... Όταν ήταν στα 100-110 κιλά το συζητάγαμε, τώρα... Αν το μόνο που ξέρεις για τον Βουγιόσεβιτς είναι ότι πίνουν κρασιά με τον Ίβκοβιτς και τον Ομπράντοβιτς, πάσο. Ψάξε την μπασκετική του φιλοσοφία και κατα πόσο μοιάζει με του Ομπράντοβιτς καθώς και το παιχνίδι της Παρτιζάν ποιο είναι ακριβώς.
Panahs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Στα ποδοσφαιρικά: Έκλεισε Πεγεράνο και Ίβανσιτς, κλείνει σύντομα και του Μάτος. Παράλληλα φεύγει ο Βύντρας και ο Σέριτς, ενώ κλείσαμε και Χρυστοδουλόπουλο και φήμες λένε ότι θα γίνει κίνηση και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Έχουμε πάρει ήδη και τον Κλέιτον... κοινώς μαζέυουν σιγά... σιγά ότι καλύτερο παίζει (και μπορούν να πάρουν) σε Ελλάδα? Ρε λέτε να σοβαρεύτηκαν?
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αυτό που είδα εχτές είναι πως 6.000.000 ευρώ για 2 παίχτες και μάλιστα μετρητά δεν θυμάμαι να έχουμε δώσει άλλη φορά.Κοινώς ο Βγενό κάνει επίδειξη δύναμης.Ο Τζίγκερ παίζει να έχει πάθει καμιά καρδιά με αυτά που βλέπει.
dreaming123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μπά ο Τζίγγερ χαίρεται γιατι θα μπορέσει επιτέλους να φτιάξει ένα αμάξι για να τρέχει σε αγώνες...
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ο τζίγκερ να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ασχολείται με τον ΠΑΟ. Αν ισχύουν οι διάφορες φήμες και για τον Α. Παπαδόπουλο τότε ο θείος δεν τη βγάζει.Φαίνονται να είναι διατεθειμένοι να ρίξουν χρήμα για να πάρουν ότι κινείτε από την Ελλάδα για να την σπάσουν στον αντίπαλο.Τώρα κατά πόσο είναι καλό αυτό δεν ξέρω αλλά έχει πλάκα.
firewalker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλά ρε βλαμμένοι... Πετάτε εκατομμύρια σε κάθε παίκτη της επαρχίας και δεν κάνετε ένα τριετές στον Γιάννη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.