Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Eγω στη θεση σας θα χαιρομουν αν εφευγε ο Γιασικεβιτσιους παντως.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Kαλα αν ειναι με αυτα τα λεφτα που περνει να ερθει 3αρι και 2αρι απο το ΝΒΑ που να σπερνουν τον παω εγω αεροδρομιο μην χασει την 1η πρωινη για Μοσχα
ata1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο ΜακΙνταιρ απ'ότι λένε θα έρθει αντί του Μπετσίροβιτς. Τον Σάρας εγώ τον θέλω και του χρόνου αλλά πιστεύω αν τον πάρει η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να περιμένουμε για απάντηση μεγάλο όνομα, θα φορτώσουν τα αδέρφια!!!
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο ΜακΙνταιρ απ'ότι λένε θα έρθει αντί του Μπετσίροβιτς. Τον Σάρας εγώ τον θέλω και του χρόνου αλλά πιστεύω αν τον πάρει η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να περιμένουμε για απάντηση μεγάλο όνομα, θα φορτώσουν τα αδέρφια!!! Δεν ειναι τοσο θεμα προσωπικης τσαντιλας οσο οτι αποδεσμευονται 3,5Μ σε ευρω για ενα χρονο!!!Αν βαλεις το 40% της φορολογιας στο ΝΒΑ και την ισοτιμια 1~1,6 περιπου ευρω προς δολλαριο μιλας τωρα για 9-9,5Μ σε $ σε αντιστοιχια στο ΝΒΑ. Αντε να σου πω βγαλε το 1/3 που πες ειναι το "παραπανω" που πρεπει να πληρωσεις σε καποιον σοβαρο ΝΒΑερ μπας και πειστει να ερθει Ευρωπη, με μπακαλιστικα αλλα ρεαλιστικα μαθηματικα αντιστοιχει περιπου σε ενα συμβολαιο "6 εκατομμυριων δολλαριων" (=μπορεις δλδ να πεισεις με αυτα τα λεφτα ενα παικτη που περνει 6εκ δολλαρια στο ΝΒΑ και μιλας δλδ για ονοματαρες)
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 http://www.sport-fm.gr/article/135596 αυτη η τσσκα εχει μια μανια να μας παιρνει τους λιθουανους... Γράφει κάτι ο Κογκαλίδης, το αναπαράγουν στο εξωτερικό (Λιθουανία και Ισραήλ) όπου βάζουν και ποσό συμβολαίου, αναπαράγεται μετά στην Ελλάδα σαν έγκυρη είδηση από το εξωτερικό και τα @@ κουνιούνται. Βέβαια, ο ατζέντης του το διέψευσε, ο μάνατζερ της CSKA το ίδιο, ο Ομπράντοβιτς είπε ότι δεν πάει πουθενά, το ίδιο και ο Θανάσης πριν καιρό αλλά τα δημοσιεύματα έγκυρα... Τσαντίστικα, gonna throw some hoops...
gilardino Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 μολις ειδα ενα βιντεο του ντελφινο στο sport.gr...εμεινα....δε το ξερα οτι ο ανθρωπος παιζει και τοσο καλη αμυνα...σουπερ εργαλειο...θα παρακαλαω καθε μερα να τον αποκτησουμε....καλα και να φυγει ο σαρας θα ρθει καποιος αλλος ιδιου επιπεδου εννοειται...
vastravoud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ΑΠοκλείεται, απλά αποκλείεται να θέλει ο Ζοτς τέτοιο παίκτη.
gilardino Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 γιατι ρε στο πηγαδι κατουρησε;επειδη ειναι αμερικανος;δηλαδη τον ντρου νικολας δεν τον θελει;ειναι παιχτουρα...θελει δε θελει θα τον παρει...
vastravoud Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Διότι το παλικάρι είναι τάπας, 1.75 ύψος. Εδώ λέμε ότι αν έρθει ο Ντελφίνο, μπορεί να κατέβει ο Ουϊνστον και στο "2" και να έχουμε ψηλά γκαρντ που θα ρίχνουν σε μπόι σε κάθε προσωπικό αντίπαλο και θα μπορούμε να έχουμε την περσινή περιφερειακή άμυνα!
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μονο που ο ΜακΙνταιρ ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, τρεχει σαν διαολος, σκοραρει σαν μυδραλιο, βομβαρδιζει απο παντου, ειναι τρυπανι και πολυ καλος πασερ και μην σου πω οτι ενω δεν ειναι επιπεδου Σαρας, στον ρολο που ειχε ο Σαρας φετος(που ηταν μονο κατα 50% οργανωτικος, εκει που ειναι η δυναμη του δλδ) ο ΜακΙνταιρ ειναι καλυτερος του Γιασικεβιτσιους Εγω που τον ειδα παντως με την Σιενα στο ΤΟΡ16 δεν θα με χαλαγε
gilardino Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 θα τρελαθουμε τελειως..απο εκει που λεγανε οτι ο πεγερανο τελικα θα παει στην αλμερια πριν λιγο ανεβηκε η ειδηση οτι τελικα ερχεται σε μας... http://www.sport-fm.gr/article/135618
firewalker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Τελικά το δώσαμε το 1,7 για τον Ίβανσιτς... Άρε... Τσάμπα φράγκα. Στον Γιάννη του Γκούμα γιατί δεν του κάνουν την χάρη για τριετές; Τιμής ένεκεν.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μονο που ο ΜακΙνταιρ ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, τρεχει σαν διαολος, σκοραρει σαν μυδραλιο, βομβαρδιζει απο παντου, ειναι τρυπανι και πολυ καλος πασερ και μην σου πω οτι ενω δεν ειναι επιπεδου Σαρας, στον ρολο που ειχε ο Σαρας φετος(που ηταν μονο κατα 50% οργανωτικος, εκει που ειναι η δυναμη του δλδ) ο ΜακΙνταιρ ειναι καλυτερος του Γιασικεβιτσιους Εγω που τον ειδα παντως με την Σιενα στο ΤΟΡ16 δεν θα με χαλαγε Ναι και στην άμυνα, αν δεν κάνει κλέψιμο θα τον ποστάρει και ο Γκριιιιιιιιιρ... Και επόμενος στόχος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.