Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παοκ ίσως παοκαρα δεν θα το έλεγα.Οταν βγάζεις σε δημοπρασία τους ποδοσφαιριστές δεν είσαι μεγάλη ομάδα αλλά μια μικρομεσαία.

Edit

για να γίνω και ον τοπικ Το contra.gr γράφει για αποχώρηση του Γκούμα.

Δημοσ.
Απο τη στιγμη που δεν μιλαω σοβαρα τι με ρωτας για τη διαφορα του μ@λ@κ@@@@ απο τον μαλακα?

Εν παση περιπτωσει, σοβαρευομαι.

Ωραία. Βούισιτς:

Είχα πει πριν αρκετό καιρό ότι μου αρέσει και τον ήθελα ακόμα και τώρα που λένε διάφοροι ότι είναι σακάτης, ανάπηρος κτλ. Δεν πιστεύω ότι είναι. Αλλά δεν πιστεύω ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του για να είναι βασικός. Στα καλά του ήταν με διαφορά το καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, επιθετικά. Στην άμυνα έμπαζε λίγο αλλά δεν ήταν και τρύπα (Τζάκσον ας πούμε). Εγώ τον ήθελα πολύ στον Παναθηναϊκό για 10-15 λεπτά σούπερ μπάσκετ που πιστεύω ότι μπορεί να τα δώσει. Αν τον προορίζει για 30λεπτα ο Ολυμπιακός, μάλλον ατυχήσατε. Αν τον θέλετε για 15λεπτα, έχει πιθανότητες να βγει σούπερ. Τα λεφτά που δώσατε είναι μάλλον υπερβολικά πάντως. Οι Εβραίοι τον άφησαν ελεύθερο ΚΑΙ γιατί φέτος ουσιαστικά δε βοήθησε και δεν ήθελαν να το ρισκάρουν και φέτος ΚΑΙ γιατί μέχρι τώρα του έδιναν 1-1,2 εκ δολλάρια και θα έπρεπε να πάνε στα 2. Επιπλέον, θα τους πήγαινε ο κούκος αηδόνι στην εφορία επειδή είναι και κάποια χρόνια εκεί και δεν είναι και τόσο ανοιχτοχέριδες (βασικά το μπάτζετ τους είναι πάντα ίσο με τα έσοδα).

Έχω την εντύπωση ότι αν ο Παναθηναϊκός τον ήθελε πραγματικά, θα είχε κινηθεί για να τον πάρει, μια και έδαφος υπήρχε 3 χρόνια τώρα ενώ έμεινε ελεύθερος πριν περίπου ένα μήνα. Οπότε είτε τον θεωρούν τελείως σακάτη είτε (το πιθανότερο) δεν ήθελαν να ρισκάρουν πάλι φέτος όπως με τον Τομάσεβιτς (όποιος καεί απ' το χυλό φυσάει και το γιαούρτι ένα πράμα). Τελειώνοντας, είναι 31 και όχι 29 όπως αναφέρεται παντού επίσημα, είχε δηλωθεί από την ομοσπονδία της Κροατίας μικρότερος πριν καμιά 15ριά χρόνια για να παίξει σε κάτι τουρνουά παίδων ή εφήβων ως μικρότερος. Αν είναι σωματικά καλά, δεν παίζει ρόλο αυτό βέβαια. Εγώ στα 31 μου αναγέννησα την καριέρα μου στα ανοιχτά της Ν. Φιλαδέλφειας φέτος :lol:

Με άλλα λόγια, κίνηση που εμπεριέχει ρίσκο, αν σκεφτείς ότι και το άλλο σέντερ που έχετε είναι το ρίσκο προσωποποιημένο. Αλλά σίγουρα μεγάλος παίκτης. Αυτά.

Αν θες σου λέω (αργότερα που θα έχω χρόνο) και για Χάλπεριν και Παπαλουκά.

Και για τους Παναθηναϊκούς, πρώτη συνέντευξη Πέκοβιτς: http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&tag=8036&pubid=1139967

Δημοσ.

Ρε συ KWSN εγω δεν μπορω να δεχτω αναλυση σαν αυτη που κανεις. Μιλας λες και εισαι ο προσωπικος του γιατρος και γυμναστης και ξερεις τα παντα για αυτον. Δηλαδη εχεις μελετησει μεχρι και τα λεπτα συμμετοχης του κτλ.

Αν δεν ειναι σακατης όπως υπολογίζεις και αν τι βγαλει ολη τη χρονια χωρις τραυματισμους, τοτε γιατι να μην ειναι ο βασικος μας center που θα μπορει να παιξει και 30 λεπτα?

Και βλεπεις τωρα τι γίνεται? Αναγκαζομαστε να μπουμε στα ΑΝ που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν.

Απο εκει και πέρα, ως γνωστον, οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελοπουλαιοι φαινεται οτι δεν εχουνε συγκεκριμενο budget και δρουν με το συναισθημα. Επομενως ακομα και για τα λεφτα αν συζητησουμε, θα σου πω οτι για μπασκετ (που δεν εχει μεγαλα εσοδα) και για το ρισκο του τραυματισμου ειναι πολυ πιθανο να μην αξιζε τα χρηματα...αλλα τι με νοιαζει εμενα?

Επισης ξερεις οτι αναλυσεις μπορεις να κανεις για ολους του παιχτες απο διαφορα χαρακτηριστικα τους και μετα να αποτυχεις παταγωδως. Για παραδειγμα ο Γιαφτοκας, φανταζε πολυ μεγαλο κελεπουρι ακομα και για μενα (λιθουανος, πανυψηλος, αθλητικος, αναμοιξη με spurs) και κανατε αναλυσεις για το τι παιχταρας θα βγει που φαινοντουσαν λογικες. Όμως βγηκε παλτο...

Παντως εχει ερθει απο το πρωι και δεν εχει ανακοινωθει ακομα τπτ....χμμμ...

Για να κλεισω....προς το παρον δεν εχει

Δημοσ.

Carlos Delfino???

Δεν τον ξέρω αλλά από youtube που είχα δει ένα βιντεάκι έχει κάνει κάτι ..συμπαθητικά καρφώματα στη μούρη των αντιπάλων!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...