Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοιτα, υπάρχουν 2 εκδοχες :

1.Για να τον αφήσουν ελεύθερο κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

2.Για να τον παρουν οι γαυροι κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Τι σε κανει να πιστευεις το 1 αντι του 2? Εγω προσωπικα τα βλεπω και τα 2 λογικα επομενως απλα περιμενω να δω.

Απλα να επισημανω οτι δεν εχει υπογραψει ακομα, απλα εχει συμφωνησει (θα γινουν εξετασεις πρωτα). Αν βγουν καθαρες δεν βλεπω το λογο να μην το παρουν...εκτος βεβαια αν ειναι μαλακες οι γιατροι.

Κοίταξε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι Εβραίοι έχουν πάρει και 1-2 Ευρωλίγκες ενώ ο Ολυμπιακός τα @@ μας, αλλά εντάξει, δε θα το πω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι του ΠΑΟΚ στον ΟΣΦΠ για τον Χριστοδουλόπουλο.

Αρνητικά φέρεται να απάντησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρόταση ύψους 2,2 εκατ. ευρώ που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» λέγεται πως είχαν διαμηνύσει ευθύς εξ αρχής πως δεν προτίθενται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό και μένει να φανεί αν θα αποσυρθούν οριστικά από τη διεκδίκηση του παίκτη ή θα επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά. Στο «κόλπο» για τον ταλαντούχο διεθνή άσο φαίνεται να παραμένει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσφέρει περίπου τα ίδια χρήματα, ενώ λέγεται πως στο "πακέτο" προσφοράς περιλαμβάνεται μία χορηγία (από εταιρεία συμφερόντων του Ανδρέα Βγενόπουλου) και ποσοστό για πιθανή μεταπώληση.

Από http://www.sport-fm.gr/article/135568

Και αυτός σε εμάς θα καταλήξει.Οπως βλέπω και τον Α.Παπαδόπουλο σε εμάς.Καλά τόσο παιχταράς είναι ο Χριστοδουλόπουλος και τον θέλουν όλοι?Μία φορά με τη εθνική τον είδα και δεν ενθουσιάστηκα και τόσο.

Δημοσ.
Κοίταξε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι Εβραίοι έχουν πάρει και 1-2 Ευρωλίγκες ενώ ο Ολυμπιακός τα @@ μας, αλλά εντάξει, δε θα το πω.

Εχω εναν ξαδερφο γιατρο και θελει να συμμετασχει στην ευρωλιγκα ιατρικης μιας και δεν το ειχε ξανακουσει.Με συμβουλεψε να ρωτησω για πληροφοριες εσένα η τον Μακη. Εγω του ειπα οτι ο Μακης δεν φτουραει μια και ειπα να απευθυνθω σε σενα. Για πες τι ξερεις.

Δημοσ.
Καλά τόσο παιχταράς είναι ο Χριστοδουλόπουλος και τον θέλουν όλοι?Μία φορά με τη εθνική τον είδα και δεν ενθουσιάστηκα και τόσο.

Εμενα πάντως οσο τον έχω δει μου αρέσει πάρα πολυ. Οποιος τον παρει νομιζω οτι θα κανει καλη κινηση.

Δημοσ.
Εχω εναν ξαδερφο γιατρο και θελει να συμμετασχει στην ευρωλιγκα ιατρικης μιας και δεν το ειχε ξανακουσει.Με συμβουλεψε να ρωτησω για πληροφοριες εσένα η τον Μακη. Εγω του ειπα οτι ο Μακης δεν φτουραει μια και ειπα να απευθυνθω σε σενα. Για πες τι ξερεις.

Μπορείς να μιλήσεις σοβαρά και να μη φέρεσαι σα μαλάκας; Αν ναι, μπορώ να σου πω κάποια πράγματα. Αν όχι, επίσης.

Δημοσ.

Πολλά λεφτά δεν είναι ρε γμτ. Στο sport-fm λένε ότι κλήθηκε για να βάλει υπογραφές έναντι 2,2εκ ευρώ.

Δεν μπορώ να πω ότι τον έχω δει αλλά το παρελθόν έχει δείξει ότι τόσο ακριβές εγχώριες μεταγραφές είναι πεταμένα λεφτά.

επειδή υπάρχει μια κόντρα με τον Ολυμπιακό, το εκμεταλλεύεται ο ΠΑΟΚ για να πουλήσει πανάκριβα και καλά κάνει. Και στο Σαλπιγγίδη το ίδιο είχε γίνει μόνο που ο Ολυμπιακός φαίνεςται να ξέρει που πρέπει να σταματήσει.

Μακάρι να βγω λάθος και να πιάσουν αλλά μέχρι τώρα αν ισχύει έχεις δώσει 4εκ για Κλειτον και Χριστοδουλόπουλο και άλλα 4εκ για να κρατήσεις Μάτος-Ιβανσιτς(αμαρτίες παρελθόντος).

8 εκ δηλαδή με την ίδια περσυνή ομάδα, εκτός αν ο Χριστοδουλόπουλος είναι τέτοιος παίκτης να βοηθήσει άμεσα βασικός και δεν το ξέρω οπότε πάω πάσο!

Δημοσ.

Μόνο που ο Σάλπι τα άξιζε και με το παραπάνω.Το παλικάρι πάλευε μόνος του στην επίθεση και έβαλε και ένα σορό γκολ.Μέχρι και με κεφαλιά έβαλε γκολ και μάλιστα το ένα από σέντρα Βύντρα.Ηταν η μόνη μεταγραφή που μας βγήκε η κόντρα με τον αιώνιο.Και από ότι φαίνεται μας βγήκε και του Σπυρόπουλου.

Δημοσ.
Μπορείς να μιλήσεις σοβαρά και να μη φέρεσαι σα μαλάκας;

Critter πρόσεξε μην παρεξηγηθείς... είναι άλλο να σου λέει ότι φέρεσαι σαν μαλάκας και άλλο να σε λέει μαλάκα. Το αναλύσαμε στην αναμπουμπούλα με τον Κυριάκο αυτό.

Δημοσ.
Critter πρόσεξε μην παρεξηγηθείς... είναι άλλο να σου λέει ότι φέρεσαι σαν μαλάκας και άλλο να σε λέει μαλάκα. Το αναλύσαμε στην αναμπουμπούλα με τον Κυριάκο αυτό.

Ακόμα δε μπόρεσες να καταλάβεις τη διαφορά;

Δημοσ.

Μ@λ@κ@ς ηθελε να γραψει ρε συ αλλα δεν εβρισκε το παπάκι. Δεν τον παρεξηγω.

ata1983, καλα ρε συ, απο την τσεπη σου θα τα βαλεις?

Δημοσ.

Α δηλαδή το μαλάκας είναι βρισιά αλλά το μ@λ@κας όχι; Αν σου πω (ή μου πεις) άει μαμήσου όλα κυριλέ δηλαδή;

Σοβαρά θες να μιλήσεις ναι ή ου;

Δημοσ.

ata1983, καλα ρε συ, απο την τσεπη σου θα τα βαλεις?

Μα δεν είπα τίποτα τέτοιο, ας σπρώξουν όσα θέλουν, εγώ να παίζουν ωραία ποδόσφαιρο θέλω, αλλά άμα τα σπρώξουν πάλι όπου να'ναι δεν το βλέπω.

Τι να πώ δηλ. ότι επειδή δεν τα έβαλα από την τσέπη μου να χαίρομαι για τον Κωσταντίνου? Αφού όταν ρίχνουν λεφτά σε ένα παίκτη και να σέρνεται τον τρώμε στη μάπα πολλά χρόνια

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν μιλαω σοβαρα τι με ρωτας για τη διαφορα του μ@λ@κ@@@@ απο τον μαλακα?

Εν παση περιπτωσει, σοβαρευομαι.

Δημοσ.

Βούισιτς και Παπαλουκάς στον Ολυμπιακό, Πέκοβιτς και Σάρας στον ΠΑΟ. Γουστάρω που το ελληνικό μπάσκετ αποκτάει αστέρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...