Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, είσαι άδικος. Είναι λογικό ο κάθε παναθηναϊκός να αισιοδοξεί, ειδικά μετά από μια μεγάλη πρώτη μεταγραφή. Μιλάω για τον Βύντρα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες μην κρίνουμε τις κινήσεις της ομάδας από δημοσιεύματα και φήμες..Μην μπαίνουμε κάθε καλοκαίρι σε αυτό το κόλπο. Καθήστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις και τότε θα κρίνουμε και θα ειρωνευτούμε ή θα παραδεχτούμε.

Δημοσ.

Τότε θα είναι αργά. Εξάλλου δεν μιλάμε για φήμες.

Είναι γεγονός ότι υπήρξε θέμα Κατσουράνη, είναι γεγονός ότι πάνε να φέρουνε έναν αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς που έχει δοκιμάσει ήδη Ευρώπη και δεν τα κατάφερε.

Όταν βλέπεις ότι πας να γεμίσεις Ρομέρο τι να κάνεις, να μηξ φωνάξεις λίγο.

Και δεν είπαμε να χώσουν τρελλά λεφτά αλλά δεν χρειάζεται να τα φάνε οι μάνατζερ αυτά που θα δώσουν.

Στις μεταγραφές Κονσεισάο και λοιπών κουτσών να είστε σίγουροι ότι πιο πολλά πήρανε οι μάνατζερ παρά τα ονόματα

Άσχετη απορία: Ο Ζίζιτς γιατί μένει?

Δημοσ.

Άσχετη απορία: Ο Ζίζιτς γιατί μένει?

Mαλλον για την αρκετα καλη εικονα που εδειξε στους τελικους ως 5ος ψηλος(αυτο θα ειναι φετος, ο τυπος που θα φορτωνεται φαουλ μεχρι να ξεκουραστουν οι αλλοι) και δεν δημιουργησε προβληματα ακομα και οταν ετριψε παγκο και μιας και εχει συμβολαιο. Δεν αποκλειεται παντως αν βρεθει κατι καλυτερο να μας αφησει, απλα δεν θεωρω πως θα λυσσαξουμε κιολας να βρουμε αντιΖιζιτς

Δημοσ.

Μένει ο Ιβανσιτς.

Τα βρήκαμε με την Σάλτσμπουργκ και ο Ιβανσιτς θα μείνει για 3 η 4 χρόνια ακόμα.

Παίζουν και 2 Κάσερες.Ενας δεξιός μπάκ 22 χρονών και ένας κεντρικός αμυντικός 29 χρονών.Θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.

Δημοσ.
Mαλλον για την αρκετα καλη εικονα που εδειξε στους τελικους ως 5ος ψηλος(αυτο θα ειναι φετος, ο τυπος που θα φορτωνεται φαουλ μεχρι να ξεκουραστουν οι αλλοι) και δεν δημιουργησε προβληματα ακομα και οταν ετριψε παγκο και μιας και εχει συμβολαιο. Δεν αποκλειεται παντως αν βρεθει κατι καλυτερο να μας αφησει, απλα δεν θεωρω πως θα λυσσαξουμε κιολας να βρουμε αντιΖιζιτς

Γαμώ την πουτάνα μου, υπάρχει κάτι καλύτερο... :cry:

Δημοσ.
Εγώ χαλιέμαι πάντως που τον πήραν οι γαύροι. Καλώς ή κακώς γαμάει το παλληκάρι.

αν μιλάς για τον βούισιτς, θα συμφωνήσω...

Αν μιλάς για τον παπαλούκα, το μόνο που με χαλάει, είναι ότι έφυγε από την τσσκα, και αυτοί θα τα σκάσουν τρελλά στον σάρας...

κατα τα αλλα, είναι ένας αρκετά καλός, και ιδιαίτερα υπερ-εκτιμημένος παίχτης!

Δημοσ.

Το σύστημα του Γιαννάκη δεν τον βολεύει με τίποτα. Όταν θα γίνεται ψιλομπ..ρδέλο το ματς θα παίζει σαν τον Γκριρ δηλαδή σκοράρω μόνο εγώ και όλοι οι άλλοι άμυνα.

Για τον Ζίζιτς ρε γμτ δεν είναι καλός στην άμυνα, στην επίθεση κάτι θα έκανε αν δεν ήταν απελπιστικά αργός στις αντιδράσεις του, φορτώνεται πολύ εύκολα με φάουλ, δύναμη δεν έχει να τον έχεις αναλώσιμο σε κανένα Σοφοκλή, νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί πολύ καλύτερος χωρίς προσπάθεια.

Δημοσ.

Με αφήνει εντελώς αδιάφορο ποιον θα πάρει ο ΟΣΦΠ.Με απασχολεί τι θα πάρουμε εμείς.Ο Βούισιτς είναι παιχταράς αλλά αν καταφέρει και βγάλει σεζόν.Για να τον αφήσουν ελεύθερο κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Ο Ζίζιτς σαν 3ο 5άρι δεν με χαλάει καθόλου.Αν και θα ήθελα να τον αφήσουμε και να παίρναμε τον Μόρις.

Δημοσ.
Για να τον αφήσουν ελεύθερο κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Κοιτα, υπάρχουν 2 εκδοχες :

1.Για να τον αφήσουν ελεύθερο κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

2.Για να τον παρουν οι γαυροι κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Τι σε κανει να πιστευεις το 1 αντι του 2? Εγω προσωπικα τα βλεπω και τα 2 λογικα επομενως απλα περιμενω να δω.

Απλα να επισημανω οτι δεν εχει υπογραψει ακομα, απλα εχει συμφωνησει (θα γινουν εξετασεις πρωτα). Αν βγουν καθαρες δεν βλεπω το λογο να μην το παρουν...εκτος βεβαια αν ειναι μαλακες οι γιατροι.

Δημοσ.

Μα δεν θέλω σε καμία περίπτωση να απαξιώσω την μεταγραφή.Η αξία του συγκεκριμένου παίχτη είναι γνωστή σε όλους.Δεν θα με χαλούσε να έρθει στον ΠΑΟ.Αλλά δεν θα τον ήθελα σαν 1ο 5αρι λόγο του τραυματισμού που είχε.

Εχει υπογράψει αλλά στο συμβόλαιο υπάρχει ένας όρος που λέει πως αν δεν βγουν καθαρές οι εξετάσεις το συμβόλαιο δεν θα ισχύει.

Απλά η Μακάμπι δεν είναι μικρή ομάδα.Πάντα πρωταγωνιστούσε και μου κάνει εντύπωση γιατί τον άφησε.Ενας λόγος ίσως είναι τα λεφτά.Θα το δούμε στη πορεία.

Δημοσ.

Κοιτα, όπως συνηθίζω να λεω οι ομάδες ειναι επιχειρησεις. Επομένως οι της Μακαμπι σκεφτηκανε οτι υπάρχει ενα ρισκο που για αυτους δεν αξιζε να ρισκαρουν 2 εκ δολ. Οπότε τον αφησανε.

Ο ολυμπιακος σκεφτηκε οτι αξιζει το ρισκο.

Το θεμα ειναι να δουμε τωρα ποιος πηρε το σωστο ρισκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...