johnyboy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 O μάνατζερ του Αιμάρ λέει πως ο δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στη Ελλάδα αρκεί ο ΠΑΟ να τα βρεί με την Σαραγόσα και να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Αιμαρ.Λέτε να γίνει καμιά τέτοια μεταγραφή? http://www.gazzetta.gr/content/view/2303/3/
johnyboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Η μεταγραφή της 10ετίας.Ο Λουκάς πάει στην Στουτγκάρδη. http://www.sport24.gr/html/ent/201/ent.239201.asp
johnyboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Σειρά της μοδίστρας τώρα.Αυτό που με κάνει να αισιοδοξώ για φέτος είναι πως πήραμε απόφαση να διώξουμε τους άμπαλους.Είναι και αυτό κάτι. Τώρα ποιος θα βγάζει τις καταπληκτικές σέντρες του Λουκά?:shock:
KaizerSoze Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΩΛΗ ΤΟΥΦΑΓΑ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ Μου πηρατε τον Σεριτς, μου πηρατε τον Βυντρα, θα μου παρετε και τον Αλεκο?Καιγω ποιον θα βριζω?Μονο τον Μορρις θα εχω. Θα πρεπει να βρω αλλους?Τι λετε μωρε...
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μην στεναχωριέσαι. Με τους βλάκες που μπλέξαμε θα βρούμε και άλλους.
gilardino Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 με τον τζιωλη ειμασταν συμμαθητες στο λυκειο στην κατερινη...περα του οτι το παιδι επαιζε επιθεση και τωρα ειναι μεσος(αλλα και στον πανιωνιο) δεν αποδιδει οσο θα μπορουσε....καλα οτι ειναι γαυρος αυτο ας το αφησουμε καλυτερα!
gilardino Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 καλος(απ οσο θυμαμαι..εχουν περασει και 5-6 χρονια) αλλα το μυαλο του ηταν συνεχεια στη μπαλα...
Panahs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Αντωνίου: "5-7 μεταγραφές" Η αποκάλυψη για τον Κάσερες έγινε από τον Κώστα Αντωνίου στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Νίκου Πατέρα με τους αρμόδιους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Επίσης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεκαθάρισε ότι "στόχος είναι να έρθουν πολλοί καλοί παίκτες, όχι ένας πάρα πολύ καλός και ακριβός και οι υπόλοιποι μέτριοι", ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να διαθέσει υπέρογκα ποσά για μεταγραφές, προκειμένου να μην διαταραχθούν και οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. "Δεν θα δώσουμε για έναν παίκτη περισσότερα από 5-6 εκ. ευρώ. Αυτό το ποσό είναι το ανώτατο που σκοπεύουμε να διαθέσουμε για παίκτη και ομάδα. Το μεταγραφικό μπάτζετ είναι 15-20 εκατ. ευρώ και δεν θα το ξεπεράσουμε και θα κάνουμε από πέντε έως επτά μεταγραφές", τόνισε. Μη διαταραχθούν οι ισορροπίες με τους υπόλοιπους άμπαλους
sodeli Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Προσωπικά προτιμώ αγορά(αγορά όμως) 5-7 παιχτών επιπέδου Μάτος παρά να φύγουν τρελά ποσά για "παιχταράδες" οι οποίοι μπορεί αργότερα να βγούν περιπτώσεις Μπίσκαν,Κονσεισάο...
tzinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ναι μην ξεχνας ομως οτι και ο ματος ουσιαστικα 4-5 εκατομυρια κοστιζει (για να παρεις το 100%, + οτι ειχες δωσει στην αρχη, + τον μισθο μπορει να βγενει και παραπανω)!. Μπορει να μην ειναι το γνωστο ονομα, αλλα δεν σε παιρνει να παρεις πολους τετοιυς με το μπατζετ που λενε. Δεν μπορεις συνεχεια να περνεις παιχτες με 25% και δανεικους για 2 χρονια και δανεικους για 6 μηνες, δηλαδη ελεος, ατσιγγανοι ειστε?? Η ο θρασυβουλος και χρεαιζεστε 4-5 δανεικους καθε σεζον?? Αρα κοψτε τα παραμυθια για αιμαρ και ριερα και γκουντγιονσεν....κτλπ. Ολοι οι γνωστοι μου βαζελοι εχουν ψαρωσει και φτιανχνουν 11δα με αυτους και αλλους 2-3 τετοιυς μεσα και τους λεω τοσο καιρο μας κοροιδευατε εμας(τους γαυρους) οτι τρωμε το κουτοχωρτο του σωκρατες και των δημιοσιογραφων. Ε τωρα με το που ειδατε λιγο να παει να πεσει χρημα και διαθεση, αρχισατε και τρωτε το ιδιο κουτοχωρτο. Μακαρι να δυναμωσετε μπας και ακολουθησει και ο γερακος ο δικος μας, αλλα οχι και οτι θα ερθε η μιση ρεαλ και μπαρτσα. Και για να μην παρεξηγιομαστε, στο τοπικ του ολυμπιακου τα χονο και για τα καβουρια του δικου μας και τα παραμυθια που μας πουλαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.