vastravoud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ενδεχόμενο 1: Λέει μαλακίες για να μην κακοκαρδίσει Ελληνική εφημερίδα Ενδεχόμενο 2: Ο Ζοτς(ή οι Γιαννακόπουλοι) δε θέλησαν να του κάνουν αύξηση για να μη διαταράξουν τις ισορροπίες. Μετά βέβαια ήρθε ο Σάρας και αυτά πήγαν περίπατο, αλλά ενδεχομένως να ήταν αυτή η σκέψη στις αρχές του καλοκαιριού. Πάντως δε θα χαλαστώ τρομερά αν φύγει ο Σάρας.
ata1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Όχι δεν πρέπει να φύγει, φέτος που θα είμαστε πλήρεις μπροστά μπορεί να κάνει πολλά πράγματα είναι κρίμα. Και αμυντικά εγώ τον είδα να προσπαθεί πάρα πολύ, πιστεύω αν μείνει με τη θέλησή του θα σημαίνει ότι έχει όρεξη να δουλέψει πιο πολύ. Τον Μόρρις εγώ δεν τον έχω δει αλλά αν είναι όπως τα λέτε ένα 4άρι σαν αυτόν δεν περισσεύει ποτέ. Πάντως εγώ θα ήθελα ένα πεντάρι καλό ακόμα και ο Μπατιστ να γυρίσει στο 4 να δω ποιος θα τον μαρκάρει.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Aνετα ολα τα καλα 4αρια της Ευρωπης. Ο Μπατιστ δεν εχει καμια δουλεια στο 4 εφοσον το κριτηριο για την θεση δεν ειναι το υψος Δεν εχει καμια μα καμια σχεση πλεον το στυλ του με 4αρι κανενος ειδους και φυσικα δεν μπορει να παιξει 4. Πιο 4αρι ειναι ο Περπερογλου. Αν δεν ηταν 2,07 δεν θα τον λεγατε ποτε 4αρι
axaxouxas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΗ .... Απο 5-7 παιχταραδες και καλα ξενους οι περισσοτεροι ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ λεει θελει Ελληναραδες.... ενω απο παιχταρα κραχτη πανε σε κουτσα + στραβα αλογα .... Το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε ποιον θα βριζουμε μετα .... ....βλεπεις πολλαπλασιαστηκαν με την πολυμετοχικοτητα .... παντως εντυπωση προκαλει ο προπονητης των 2 εκ. .... αληθεια ποτε ειχαμε τοσο ακριβο προπονητη ?
johnyboy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Είναι ο ποιο ακριβώς προπονητής στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Και εγώ είμαι λίγο στραβωμένος με την όλη κατάσταση αλλά καλό είναι να κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι να δούμε τι θα φέρουν και ξεκινάμε μετά το κράξιμο.Το ότι έδωσαν τόσα λεφτά για προπονητή δείχνει πως θέλουν να κάνουν κάτι καλό.Ο χρόνος θα δείξει. Τα διαρκείας από αυτά που διαβάζω έγιναν καπνός.Εγινε χαμός στη λεωφόρο.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Συνέντευξη Σισκά στην Εξέδρα Εχει ενδιαφέρον αυτό Αυτό τον αν ήθελε θα με κρατούσε τι εννοεί ο ποιητής? Κάνει κωλοτούμπες η μου φαίνεται? Στο συμβόλαιο υπήρχε ένας όρος, που μου επέτρεπε να φύγω με ένα συγκεκριμένο ποσό. Γι' αυτό δεν ρώτησα καν http://www.basketblog.gr/index.php?Itemid=36&id=3902&option=com_content&task=view
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ναι δεν το θέλαμε επειδή δεν έδειξε καλά σημάδια και ούτε είχαμε λεφτά να τον κρατήσουμε..Ό,τι πεις εσύ ρε Σίσκα..
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Kατα πασα πιθανοτητα=> Δεν με ηθελαν=Ζητησα παραπανω λεφτα και δεν τα πηρα Αυτο Σισκα λεγεται εκβιασμος ειδικα εφοσον εχεις συμβολαιο.Καιροσκοπε.
izerman76 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Αφού έβλεπε ότι αναλογικά με τη προσφορά του τα χρήματα που έπαιρνε ήταν λίγα. Να πει "δε πειράζει, θα μπορούσα να παίρνω περισσότερα αλλά από μικρός ήμουνα παναθηναϊκός, οπότε πάμε γερά, τριφυλάρα;" Τους ζήτησε τα χρήματα που αυτός πίστευε πως άξιζε, οι Γιαννακόπουλοι δεν ήθελαν να του τα δώσουν (ή πίστευαν πως δεν άξιζε τόσα) και έφυγε. Τώρα ποιός έχασε και ποιός κέρδισε νομίζω φάνηκε πέρυσι.
johnyboy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Το θέμα είναι πως δεν τους το είπε καν.Κάποια μέρα πλήρωσε το μπάιαουτ και την έκανε.Δεν άφησε κανένα περιθώριο για να μείνει.Αυτά που λέει τώρα είναι κωλοτουμπες και ενδεχομένως να μετάνιωσε που έφυγε έτσι από μία ομάδα και θέλει ίσως να βελτιώσει τις σχέσεις.Αν ψάχναμε λίγο καλύτερα θα βρίσκαμε και αντικαταστάτη.
johnyboy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δες το link που δίνει ο kwsn να δεις τι είπε τότε και τι τώρα.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Αφού έβλεπε ότι αναλογικά με τη προσφορά του τα χρήματα που έπαιρνε ήταν λίγα. Να πει "δε πειράζει, θα μπορούσα να παίρνω περισσότερα αλλά από μικρός ήμουνα παναθηναϊκός, οπότε πάμε γερά, τριφυλάρα;" Τους ζήτησε τα χρήματα που αυτός πίστευε πως άξιζε, οι Γιαννακόπουλοι δεν ήθελαν να του τα δώσουν (ή πίστευαν πως δεν άξιζε τόσα) και έφυγε. Τώρα ποιός έχασε και ποιός κέρδισε νομίζω φάνηκε πέρυσι. Το θέμα δεν είναι τι έκανε αλλά τι έλεγε τότε και τι λέει τώρα. Ο Ομπράντοβιτς το είχε μάθει από τους δημοσιογράφους. Το έλεγε και ο ίδιος τότε. Είχε στολίσει και οτ ελληνικό πρωτάθλημα σα χαμηλού επιπέδου. Και τώρα μας λέει ότι εμείς δεν τον θέλαμε. Βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτά που λέμε και αυτά που λες;
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 γιατί σώνει και καλά να λέει ψέματα; Γιατί άλλα έλεγε τότε και άλλα τώρα.
geovard Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Άξιζε τελικά το ξενύχτι. Τα πράσινα,το τριφύλλι, η αδιαμφισβήτητη πρωτιά. Η ιστορικότερη ομάδα τού ΝΒΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.