Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω ξαναδιαβάσει άρθρο του αλλά σε αυτό μια χαρά τα λέει.Από όλους αυτούς που κάνουν παρέλαση για την επίθεση μόνο ο Μαξι Λόπεζ είναι φορ περιοχής.Στην Μπάρτσα έμπαινε για 10 λεπτά και έβαζε γκολ.Αν τύχη καμιά στραβή και πάρουμε τον Σαβιόλα θα πρέπει να ανέβει πάνω στον Σάλπι για να βάλουν γκολ με κεφαλιά.ΓΙα τον Γκούντιονσεν πιστεύω πως θα είναι ο μεγαλύτερος τουρίστας που έχει έρθει ποτέ.

Δημοσ.
ΓΙα τον Γκούντιονσεν πιστεύω πως θα είναι ο μεγαλύτερος τουρίστας που έχει έρθει ποτέ.

Όχι ρε συ είναι μεγάλη παιχτούρα, γέρος δεν είναι, κουτσός δεν είναι, επειδή δεν έπιασε στην Μπάρτσα με την πρώτη μη τον βγάλουμε και άχρηστο. Τελείως πληροφοριακά βέβαια μιας και δεν πρόκειται να έρθει.

Για τον Σαβιόλα θα συμφωνήσω και είναι σαν να παίρνεις ένα λίγο καλύτερο Σαλπιγγίδη, δε νομίζω ότι είναι ο γκολτζής που μας λείπει.

Ίσως και για τον Γκούντιονσεν να μπορείς να πείς το ίδιο για το θέμα του γκολ αλλά διαλύει άμυνες, είναι φοβερός στην τρίπλα

Δημοσ.

xaxa διάβασα και το άρθρο, μήπως θέλει να δώσουμε και μια δεύτερη ευκαιρία στον Βύντρα!

Εντάξει ίσως με την τραγική επίθεση που είχαμε να έπρεπε να πάρει πιο πολλά παιχνίδια, αλλά ακόμα και αν του δωθεί 2η ευκαιρία πρέπει να είναι στη θέση του Εντόι, του Παπαδόπουλου ή κάποιου που δεν προσέφερε και όχι στη θέση μιας δοκιμασμένης λύσης που τόσο πολύ λείπει από την επίθεση τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Πέρσι στην Μπάρτσα είχε 37 συμμετοχές με 3 γκολ.http://en.wikipedia.org/wiki/Ei%C3%B0ur_Gu%C3%B0johnsen

Από όλους αυτούς που παίζουν για την επίθεση μόνο το Μάξι Λόπεζ θέλω και είναι και ποιο εύκολο να έρθει.

Δημοσ.

Μαλιστα, περσυ Παπ-Εντου δανεικος Ποστιγκα, φετος δεν μας κανει ο Γκουντιονσεν

Να πω για Ροναλντινιο ή ειναι χοντρος? Και το κωλοπαιδο ο Κριστιανο θα ερχοταν αλλα ταχει κανει αβαβα με τον Καλντερον εδω και κανα μηνα

Δημοσ.

Ρε μάγκες δεν είπα πως δεν τον θέλω η πως δεν μου κάνει.Αυτό που λέω είναι πως τα τελευταία χρόνια κάνει τουρισμό.

Δημοσ.

Απο τους καλυτερους παιχτες στην θεση του ο Gudjohnsen, βλεπει γηπεδο και εχει τρομερη ανεση με την μπαλα. Οι πασες του στην Chelsea ηταν μοναδικες, απλα δεν εβαζε οσα γκολ ηθελε η ομαδα και για αυτο πηρε ποδι. Τα πιο ομορφα ματς τα εχω δει με Gudjohnsen και Zola (οτι και να πω ειναι λιγο) η με Hasselbaink στην Chelsea. Στην Μπαρτσα που να πιασει οταν εχει η ομαδα για την ιδια θεση 5+ προτοκλασατα ονοματα, τον εβαζε σε οτι θεση ειχε κενο η ομαδα απο τραυματισμους.

Θελει απλα για παρτενερ πιο μπροστα εναν επιθετικο με καλο κοντρολ και ταχυτητα και θα κανει θαυματα. Σταριλικια δεν πουλαει αρα νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη και μακαρι να τον παρετε μπας και δουμε μπαλα.

http://www.youtube.com/watch?v=pGMxBkt0xCI

Τετοιο γκολ δεν βαζει ο καθενας:

Δημοσ.

Αφηστε παιδια , αυτοι μας δουλευουν ψιλο γαζι ....

σημερα διαβασα οτι ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ θελει λεει Ελληνες στην ομαδα ....

ο νοον νοειτω ....

ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ....

Δημοσ.

Εντάξει φαντάζομαι εννοεί στυλ Σπυρόπουλο και όχι να του φέρουν τη Σάρα και τη Μάρα.Εκείνο που με ανησυχεί είναι γιατί έδωσε οκ για Κλέιτον, τα dvd που του έχουν δώσει πρέπει να είναι μέσα στην προπαγάνδα.

Τον Ρότσα τον καημένο που βρήκε κάτι παιχτάκια στην Αργεντινή δεν του δίνει κανένας σημασία

Δημοσ.

Ο κόσμος περιμένει πολλά γιατί αυτοί μας τα υποσχέθηκαν.Από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής είναι ότι λένε πολλά λόγια και δεν κάνουν πράξεις.

Είπανε θα βάλουνε λεφτά και κάθονται και κάνουν παζάρια με την Σαλτσμπουργκ και τον Ζαχαβι.Η σοβαρές ομάδες παίρνουν παίχτες κανονικά και όχι το 25% και το 50% και δανεικούς.

Το καινούριο κόλπο είναι πως θα αφήσουμε τον Ιβανσιτς και να πάρουμε Γκερέιρο που όπως λέει και το δημοσίευμα είναι 1.5εκ ευρώ φθηνότερος.Βλέπω το ΟΑΚΑ άδειο.

Ε ρε γλέντια.

Δημοσ.

Και γω δυστυχως αυτο βλεπω

Οταν λες οτι θα εισαι +20Μ αποτι θα εβαζε φετος μονο ο Τζιγγερ δεν μπορεις να κολλας στο +1 με +2Μ που ανεβηκαν οι Αυστριακοι. Πας και τους λες "Ποσα διναμε?1,5.Ποσα θελετε?3. Ωραια παρτε 2,5Μ και καντε και τουμπες"

Δλδ με Ματος και Ιβανσιτζ οι διαφορες για να κλεισουν ταμειο ειναι υποτιθεται "στραγαλια" μπροστα στα (θεωρητικα) λεφτα που θα εβαζαν.Και καθονται και τα μανουριαζουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...