KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλός ο Σερβάκος αλλά το θέμα είναι τι ψηλούς θα έχεις; Έρτσεγκ-Σχορτσιανίτη-Μπουρούση-Πρίντεζη-Βουγιούκα; Αλήθεια, ο κορμός δέντρου από τη Γεωργία (που τόσο σας θύμωσα όταν τον έλεγα άχρηστο όταν ήρθε) θα μείνει; Το επίπεδο της μίας ομάδας είναι ένα και η άλλη ομάδα προσπαθεί με περιορισμένη επιτυχία να το φτάσει. Με τον Φώτση ακούγεται ότι υπάρχει διαφωνία γιατί ζητάει 4,5 για 3 χρόνια και του δίνουμε 4. Από τον Ολυμπιακό ζήτησε 5,5. Εγώ πάντως θέλω έναν Βούισιτς στη θέση του Τόμο και έναν Μόρις για κερασάκι στη τούρτα... Τι Μάσεϊ και παπαριές... Πάντως ο ένα site στο Ισραήλ που έδωσε συνέντευξη ο Ζοτς αρνήθηκε να απαντήσει για τον Βούισιτς και είπε ότι ο Σάρας δεν πάει πουθενά. Από την άλλη μεριά, στην Ιταλία λένε ότι πάμε για τον Μάκινταϊρ... Ενω εσυ με Τομασεβιτς,Πεκοβιτς,Τσατσαρη και Μπατιστ σκορπας τον πανικο! Οσο για τις επιθυμιες σου...ο Μορις προσφατα υπεγραψε ανανεωση συμβολαιου με τη Μακαμπι και τον Βουγιανιτς στο ευχομαι ολοψυχα να τον παρεις.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ενω εσυ με Τομασεβιτς,Πεκοβιτς,Τσατσαρη και Μπατιστ σκορπας τον πανικο! Οσο για τις επιθυμιες σου...ο Μορις προσφατα υπεγραψε ανανεωση συμβολαιου με τη Μακαμπι και τον Βουγιανιτς στο ευχομαι ολοψυχα να τον παρεις. Τομάσεβιτς; Έφυγε. Δε σε πληροφόρησαν καλά. Ο Πέκοβιτς σε χαλάει βέβαια. Και ο Τσαρτσαρής, τι να κλάσει μπροστά στον Πρίντεζη και το Μαυροκεφαλίδη. Και ο Μπατίστ γίδι βέβαια... Ο Μόρις ΔΕΝ έχει ανανεώσει στη Μακάμπι, οι Εβραίοι δεν του έδωσαν το 1,5 εκ. δολλάρια που ζητάει. Και φυσικά θα ήταν κάπως περίεργο να έχει κλήσει και να προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Βούγιανιτς έκλεισε στην Εφές ενώ ο Βούισιτς είναι ελέυθερος. Και δε με χαλάει καθόλου για 15 λεπτά. Άντε βρε, πάλι τσάμπα μαθήματα σου κάνω. Τυχερούλη!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ναι τον Βουισιτς ηθελα να γραψω αλλα μπερδευτηκα...οσο για τα τσαμπα μαθηματα οντως μου τα προσφερεις απλοχερα. Του γελιου και της κωλοτουμπας εννοειται...οπως τοτε που ελεγα οτι φετος ο ΠΑΟ εχει προβλημα στο 5 και εσυ χτυπαγες τον κωλο σου οτι δεν εχει για να ανακαλυψεις μετα οτι εχει οταν κλεισατε τον Πεκοβιτς! Οπως οταν ελεγα οτι ειναι λαθος η αποκτηση Γιασικεβιτσιους γιατι και δεν τον χρειαζεστε αλλα και σας καιει 2 παιχτες(Βουγιανιτς,Μπετσιροβιτς) και εσυ παλι ελεγες τα δικα σου. Υ.Γ Ο Πεκοβιτς ειναι μια χαρα παιχτης αλλα ειναι αυτο που λεμε το κλασσικο βαρυ σεντερ...ο αλλος ο λιποσαρκος ειναι πιο πολυδιαστατος παιχτης και σαφως πιο ταλαντουχος.
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Τι έκανε ο Γιαννάκης πάλι; Χα χα χα χα χα χα!!! Δεν παίζεσαι!!! Για τους δικούς μας λέω που πήγαν και έκλεισαν τον Κλέιτον.
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Υ.ΓΟ Πεκοβιτς ειναι μια χαρα παιχτης αλλα ειναι αυτο που λεμε το κλασσικο βαρυ σεντερ...ο αλλος ο λιποσαρκος ειναι πιο πολυδιαστατος παιχτης και σαφως πιο ταλαντουχος. Δεν ήθελα να απαντήσω γιατί τα υπόλοιπα δε χρίζουν απάντησης. Αλλά τι γράφεις εδώ ρε θεέ; Πιο πολυδιάστατος και σαφώς πιο ταλαντούχος παίχτης ο Ερτσένγκ του Πέκοβιτς; Μια ερώτηση. Έχεις δει κάποιον από τους δύο σε αγώνα; Να παίζει; Ξέρεις πως είναι η φάτσα τους, έστω; Ή όλα αυτά που γράφεις τα έχεις συμπεράνει μόνος σου, διαβάζοντας από 'δω και από 'κει διάφορα;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ναι τον Βουισιτς ηθελα να γραψω αλλα μπερδευτηκα...οσο για τα τσαμπα μαθηματα οντως μου τα προσφερεις απλοχερα. Του γελιου και της κωλοτουμπας εννοειται...οπως τοτε που ελεγα οτι φετος ο ΠΑΟ εχει προβλημα στο 5 και εσυ χτυπαγες τον κωλο σου οτι δεν εχει για να ανακαλυψεις μετα οτι εχει οταν κλεισατε τον Πεκοβιτς! Οπως οταν ελεγα οτι ειναι λαθος η αποκτηση Γιασικεβιτσιους γιατι και δεν τον χρειαζεστε αλλα και σας καιει 2 παιχτες(Βουγιανιτς,Μπετσιροβιτς) και εσυ παλι ελεγες τα δικα σου. Υ.Γ Ο Πεκοβιτς ειναι μια χαρα παιχτης αλλα ειναι αυτο που λεμε το κλασσικο βαρυ σεντερ...ο αλλος ο λιποσαρκος ειναι πιο πολυδιαστατος παιχτης και σαφως πιο ταλαντουχος Μέσα σε όλες τις παπαριές, θα κρατήσω την καλύτερη στα bold για του χρόνου τέτοια εποχή... Και για φέτος πάντως να μου συγκρίνεις ένα παίκτη που βγήκε στη δεύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας με έναν που ήταν καλός στο Uleb Cup χωρίς να ξεχωρίσει, τι να πω. Το καταλαβαίνεις το άθλημα... ΥΓ: Τον Μπετσίροβιτς τον έκαψε ο Σπανούλης, όχι ο Σάρας. Αλλά είπαμε, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν ήθελα να απαντήσω γιατί τα υπόλοιπα δε χρίζουν απάντησης. Αλλά τι γράφεις εδώ ρε θεέ; Πιο πολυδιάστατος και σαφώς πιο ταλαντούχος παίχτης ο Ερτσένγκ του Πέκοβιτς; Μια ερώτηση. Έχεις δει κάποιον από τους δύο σε αγώνα; Να παίζει; Ξέρεις πως είναι η φάτσα τους, έστω; Ή όλα αυτά που γράφεις τα έχεις συμπεράνει μόνος σου, διαβάζοντας από 'δω και από 'κει διάφορα; Όοοοοοοοοχι, όχι, είναι καλύτερος σου λέω!!! :lol:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν ήθελα να απαντήσω γιατί τα υπόλοιπα δε χρίζουν απάντησης. Αλλά τι γράφεις εδώ ρε θεέ; Πιο πολυδιάστατος και σαφώς πιο ταλαντούχος παίχτης ο Ερτσένγκ του Πέκοβιτς; Μια ερώτηση. Έχεις δει κάποιον από τους δύο σε αγώνα; Να παίζει; Ξέρεις πως είναι η φάτσα τους, έστω; Ή όλα αυτά που γράφεις τα έχεις συμπεράνει μόνος σου, διαβάζοντας από 'δω και από 'κει διάφορα; Ναι τους εχω δει...εσυ βεβαια ειμαι σιγουρος οτι εχεις δει ολα τα παιχνιδια των Πεκοβιτς και Ερσενγκ και φυσικα ξερεις την αξια τους!!! Ειπαμε σημασια εχει η φανελα...αμα ο Ερτσεγκ ερχοταν στην Παναθα θα ηταν ο μεγιστος παιχταρας που τον ειχε διαλεξει ο τρισμεγιστος γκουρου Ομπραντοβιτς και θα μετραγαμε μερες για το ποτε θα παει στο ΝΒΑ που ειναι η φυσικη του θεση. Τωρα που πηγε στον Ολυμπιακο ειναι ενας παιχτακος της σειρας το δεξι αρχιδι του Πεκοβιτς του υπερπαιχτη,τον οποιο παω στοιχημα τον εχετε δει μονο στα μεταξυ σας παιχνιδια με τη Παρτιζαν,που δεν θα κανει τιποτα στη καριερα του γιατι τον εφτυσε ο Γκουρου! Το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο...
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παρακολουθώ μπάσκετ γιατί πάντα παρακολουθούσα, γιατί πάντα μου άρεσε, γιατί το ξέρω και το καταλαβαίνω καλύτερα, γιατί κάποτε έκανα πρωταθλητισμό. Και ναι, έχω κατεβάσει διάφορα παιχνίδια και έχω δει, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού. Δε θυμάμαι το μπάσκετ όποτε έχει να παίξει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, δεν έλεγα "έλα μωρέ, ποιο μπάσκετ τώρα" όταν πήγαινε να πέσει η ομάδα μου Α2 κτλ κτλ κτλ. Ο Έρτσεγκ είναι καλός παίκτης αλλά δεν είναι το δεξί αρχίδι του Πέκοβιτς. Για την ακρίβεια, δεν είναι ούτε τρίχα από το αριστερό. Ο Γκουρού πάντως, έχει περισσότερους τίτλους από όλη την ομάδα σου, από όλους τους παίκτες σου μαζί, από όλους τους προέδρους και αντιπροέδρους σου μαζί. Ο μόνος που πάει να κάνει κάτι είναι είναι ο προπονητής σου, αλλά και αυτός τι να κλάσει...
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ναι τους εχω δει...εσυ βεβαια ειμαι σιγουρος οτι εχεις δει ολα τα παιχνιδια των Πεκοβιτς και Ερσενγκ και φυσικα ξερεις την αξια τους!!! Σε ποιον αγώνα έχεις παρακολουθήσει τον Ερτσένγκ; Συγκεκριμένα. Γιατί νομίζω οι αγώνες της Ζελέζνικ δεν πρέπει να προβάλλονται από κανένα ελληνικό κανάλι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Σε ποιον αγώνα έχεις παρακολουθήσει τον Ερτσένγκ; Συγκεκριμένα. Γιατί νομίζω οι αγώνες της Ζελέζνικ δεν πρέπει να προβάλλονται από κανένα ελληνικό κανάλι. Τον εχω δει στα παιχνιδια της Σερβιας στο προηγουμενο Εuro και στα φετεινα πλει οφ του Σερβικου πρωταθληματος. Επισης μπορει να σε σοκαρει αυτο αλλα υπαρχει και κατι που λεγεται δορυφορικη. Υ.Γ Εσυ αληθεια εχεις δει τον Ερτσεγκ εστω σε 1 παιχνιδι;
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ΟΚ, οκ, το αποκλείω να έχεις κάτσει να δεις πλέι οφ σέρβικου πρωταθλήματος, τι άλλο θα ακούσουμε. Έλεος. Στο Ευρωμπάσκετ τον έχω δει και εγώ, αλλά δεν ήταν κάτι που μου έμεινε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ε αφου το αποκλειεις ετσι θα ειναι...πληροφοριακα εζησα 7 χρονια στη Σερβια λογω σπουδων. Αλλα τωρα που το σκεφτομαι μαλλον θα το αποκλεισεις και αυτο...
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ΟΚ. Οπότε έχουμε να κάνουμε με ένα Ολυμπιακό που θυμάται το μπάσκετ κάθε Μάιο, αλλά παρ' όλα αυτά, επειδή έχει ζήσει 7 χρόνια στη Σερβία λόγω σπουδών απέκτησε δεσμό με την χώρα, και κάθεται και βλέπει τα play off Σέρβικου πρωταθλήματος μπάσκετ. Λόγω αυτού λοιπόν ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον παίκτη Ερτσένγκ, και ξέρει ότι είναι σαφώς πιο ταλαντούχος από τον Πέκοβιτς. Σωστά;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Οχι εχουμε να κανουμε με ενα ξερολα Παναθηναικο που χωρις να ξερει τον συνομιλητη του τον χαρακτηριζει συνεχως και του αποδιδει πραγματα που δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.