konnak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μπα, δεν θα λεγα ότι είναι ίδια κοψιά με Τσαρτσαρή. Πιο πολύ τριάρι είναι παρά τεσσάρι. Ή τουλάχιστον ελεφρύ τεσσάρι με έφεση στο σουτ και τη διείσδυση παρά στο παιχνίδι με πλάτη. Λόγω ύψους θα παίζει πολλές φορές τεσσάρι αλλά σπάνια παίζει κοντά στο καλάθι. Όπως και να 'χει, το εκλαμβάνω ως αντικατάσταση του Ντικούδη. Δεδομένου ότι φεύγουν επίσης Τομάσεβιτς, Πρκατσιν και μάλλον Ζίζιτς, και πήραμε Πέκοβιτς όπως ανακοινώθηκε, θα πάρουμε και ένα βαρύ τεσσάρι ακόμα στάνταρ. Πάντως, διαβάζω και για τις κινήσεις του αιώνιου και πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Αν εξαιρέσεις τον Παπαλουκά που τον κυνηγάνε και είναι εξαιρετική περίπτωση, αλλά και εξαιρετικά δύσκολη, πήραν Πελεκάνο, θέλουν να πάρουν τον Παπαδόπουλο (!), και έναν σέρβο, τον Ερτσέγκ. Τέλος πάντων, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, αλλά αν αποκτηθεί τελικά ο Παπαδόπουλος θα είναι πολύ άσχημη επιλογή.
johnyboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τον Ερτσεγκ τον θέλει και η Μακάμπι και πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟ. Φεύγουν σίγουρα οι : Σάνι Μπετσίροβιτς, Δήμος Ντικούδης, Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Νίκολα Πρκάτσιν Μάλλον ο Ζιζιτς και ίσως ο Ουίνστον αν βρούμε κάτι καλύτερο. Σχεδον σίγουροι για να έρθουν είναι οι Βεργίνης , Φώτσης , Πέκοβιτς. Πολύ καλύτεροι από αυτούς που φεύγουν.Τουλάχιστον οι 2. Στο ποδόσφαιρο ο Καρντόσο είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟ. Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, αποκαλύπτει με δηλώσεις του στην "Diario Hoy" ο Οράσιο Καρντόσο.Ο αργεντίνος μέσος του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα του τριφυλλιού, δήλωσε: "Μακάρι να παίξω στον Παναθηναϊκό, θα ήταν κάτι πολύ όμορφο, αλλά δεν θέλω να δημιουργήσω ψεύτικες προσδοκίες. Ξέρω πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, αλλά είναι ένα θέμα που χειρίζονται άλλοι άνθρωποι. Δεν θέλω να μου γίνει έμμονη ιδέα, γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος και στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα αυτή αγόρασε τα δικαιώματά μου το Φεβρουάριο και μου έκανε διετές συμβόλαιο, άρα έχω πολλά να δώσω ακόμη. Αν έρθει ο Παναθηναϊκός, είναι ευπρόσδεκτος, αλλά η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι πολύ καλά". Πηγή: Sport.gr Μου κάνει εντύπωση που ο Ολυμπιακός δεν κινείτε στην Ελληνική αγορά πράγμα που έκανε τα προηγούμενα χρόνια.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Παρα πολυ καλος παικτης, αλλα πιστευω οτι η κινηση αυτη ειναι κινηση "γιασκεβιτσιους".. παιρνουμε ενα παικτη που δεν τον χρειαζομαστε ιδιαιτερα (ιδια παστα παικτη με τον τσαρτσαρη) αλλα παρα να τον παρει ο γαβρος καλυτερα να τον παρουμε εμεις..Πιστευω οτι ο παο εχει μεγαλυτερη αναγκη απο βαρυ τεσσαρι, να βοηθησει και στα σπρωξιματα του...χονδρου χαχα Δεν τρελλένομαι για το Φώτση αλλά στη θέση του Ντικούδη μου κάνει. Και μπορεί να βοηθήσει αρκετά στα ριμπάουντ. Τώρα για βαριά 4άρια για να παίξει το Χοντροκλή κτλ, να σου πω ότι ο Παναθηναϊκός συναρμολογείται για να παίξει κάποιο στυλ μπάσκετ και επακόλουθα για να πάρει την Ευρωλίγκα. Όχι για την αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μπα, δεν θα λεγα ότι είναι ίδια κοψιά με Τσαρτσαρή. Πιο πολύ τριάρι είναι παρά τεσσάρι. Ή τουλάχιστον ελεφρύ τεσσάρι με έφεση στο σουτ και τη διείσδυση παρά στο παιχνίδι με πλάτη. Λόγω ύψους θα παίζει πολλές φορές τεσσάρι αλλά σπάνια παίζει κοντά στο καλάθι. Όπως και να 'χει, το εκλαμβάνω ως αντικατάσταση του Ντικούδη. Δεδομένου ότι φεύγουν επίσης Τομάσεβιτς, Πρκατσιν και μάλλον Ζίζιτς, και πήραμε Πέκοβιτς όπως ανακοινώθηκε, θα πάρουμε και ένα βαρύ τεσσάρι ακόμα στάνταρ. Πάντως, διαβάζω και για τις κινήσεις του αιώνιου και πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Αν εξαιρέσεις τον Παπαλουκά που τον κυνηγάνε και είναι εξαιρετική περίπτωση, αλλά και εξαιρετικά δύσκολη, πήραν Πελεκάνο, θέλουν να πάρουν τον Παπαδόπουλο (!), και έναν σέρβο, τον Ερτσέγκ. Τέλος πάντων, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, αλλά αν αποκτηθεί τελικά ο Παπαδόπουλος θα είναι πολύ άσχημη επιλογή. O Ερτσεγκ ειναι πολυ καλος παιχτης και μακαρι να τον αποκτησουμε...για τον Ταπαδοπουλο συμφωνω απολυτα μαζι σου. Τελος ο Πελεκανος ειναι μια λυση για τον παγκο...Ελληνας και καλος αμυντικος. Δεν γινεται να παιρνουμε μονο ξενους παιχτες.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 O Ερτσεγκ είναι πραγματικά πολύ καλή περίπτωση. Αλλά όχι και φτασμένος παίκτης... Ο Πελεκάνος είναι παίκτης της πλάκας, επιπέδου Καλαμπόκη και Μαυροκεφαλίδη...
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Πάντως αν του έδωσαν 5,5 εκατομμύρια (ή και παραπάνω) για τρία χρόνια δεν νομίζω ότι τα αξίζει. Για τον Φώτση λέω. Τι πιστεύεται; Ρε που πάμε με τον Κλέιτον... Σκατά θα τα κάνουν. Είχαμε έναν βλάκα και αντί να φύγει και να ησυχάσουμε πήγε και πολλαπλασιάστηκε. Ήμαρτον!!!
johnyboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ακούγετε πως του δίνουν 4 αλλά θέλει 4.5 Για τον Κλέιτον πιστεύω πως είναι χαζή κίνηση.Δεν χρειαζόμαστε μέτριους χαφ.Χρειαζόμαστε έναν της προκοπής να κατέχει το τόπι.Και επιτέλους θέλουμε έναν καλό φορ.Πάλι βλέπω να παίρνουμε ένα σορό παίχτες εκτός από αυτούς που χρειαζόμαστε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 O Ερτσεγκ είναι πραγματικά πολύ καλή περίπτωση. Αλλά όχι και φτασμένος παίκτης... Ο Πελεκάνος είναι παίκτης της πλάκας, επιπέδου Καλαμπόκη και Μαυροκεφαλίδη... Δεν ειπα οτι ειναι φτασμενος παιχτης...επενδυση τυπου Τεοντοσιτς ειναι με πολυ καλες προοπτικες ομως. Οσο για τον Πελεκανο ειναι ενας καλος ρολιστας για να παιξει αμυνα και να βοηθησει απο το παγκο το πολυ για κανενα 10λεπτο. Σε μια ομαδα πρεπει να υπαρχουν και τετοιοι παιχτες...δεν γινεται ολοι να ειναι σουπερ σταρ.
johnyboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ο Γιαννάκης θα κάνει μεταγραφές τύπου Χατζηβρέτα.Αμυνα αμυνα αμυνα.
vlachaquito Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τώρα για βαριά 4άρια για να παίξει το Χοντροκλή κτλ, να σου πω ότι ο Παναθηναϊκός συναρμολογείται για να παίξει κάποιο στυλ μπάσκετ και επακόλουθα για να πάρει την Ευρωλίγκα. Όχι για την αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό. Ναι αλλα το επιπεδο των δυο ομαδων ειναι τετοιο, που για να φτασεις στην καταξιωση πρεπει να βρεθεις αντιμετωπος.. Αν το καταλαβες, οι δυο ομαδες αναγκαστικα διασταυρωνονται, αρα πρεπει να κοιτας και τον αμεσο αντιπαλο αν θες την διακριση...
konnak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Για τον Ερτσένγκ, ναι, έχω διαβάσει τα καλύτερα. Το σχόλιό μου ήταν για τα αποφάγια της Ρεάλ. Ο Φώτσης ζήτησε 5,5 εκατ. για 3 χρόνια από τον γαύρο και 4,5 για 3 χρόνια από εμάς (), και μάλλον θα τα βρούνε στα 4. Μάλιστα, σχολιάστηκε η τακτική του να ζητήσει περισσότερα χρήματα από τη μία ομάδα. Εμένα πάντως μου άρεσε. Κυριάκο, δεκτόν ότι χρειάζεσαι και τέτοιους παίκτες, φαντάζομαι όμως ότι τους παίρνεις για να αντικαταστήσεις κάποιους άλλους μέτριους ρολίστες που ήδη έχετε αρκετούς. Εγώ πάντως πιστεύω ότι χρειαζόμαστε άλλο ένα βαρύ 4άρι, just in case. Είδαμε τι έγινε πέρυσι...
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν ειπα οτι ειναι φτασμενος παιχτης...επενδυση τυπου Τεοντοσιτς ειναι με πολυ καλες προοπτικες ομως. Οσο για τον Πελεκανο ειναι ενας καλος ρολιστας για να παιξει αμυνα και να βοηθησει απο το παγκο το πολυ για κανενα 10λεπτο. Σε μια ομαδα πρεπει να υπαρχουν και τετοιοι παιχτες...δεν γινεται ολοι να ειναι σουπερ σταρ. Καλός ο Σερβάκος αλλά το θέμα είναι τι ψηλούς θα έχεις; Έρτσεγκ-Σχορτσιανίτη-Μπουρούση-Πρίντεζη-Βουγιούκα; Αλήθεια, ο κορμός δέντρου από τη Γεωργία (που τόσο σας θύμωσα όταν τον έλεγα άχρηστο όταν ήρθε) θα μείνει; Ναι αλλα το επιπεδο των δυο ομαδων ειναι τετοιο, που για να φτασεις στην καταξιωση πρεπει να βρεθεις αντιμετωπος..Αν το καταλαβες, οι δυο ομαδες αναγκαστικα διασταυρωνονται, αρα πρεπει να κοιτας και τον αμεσο αντιπαλο αν θες την διακριση... Το επίπεδο της μίας ομάδας είναι ένα και η άλλη ομάδα προσπαθεί με περιορισμένη επιτυχία να το φτάσει. Με τον Φώτση ακούγεται ότι υπάρχει διαφωνία γιατί ζητάει 4,5 για 3 χρόνια και του δίνουμε 4. Από τον Ολυμπιακό ζήτησε 5,5. Εγώ πάντως θέλω έναν Βούισιτς στη θέση του Τόμο και έναν Μόρις για κερασάκι στη τούρτα... Τι Μάσεϊ και παπαριές... Πάντως ο ένα site στο Ισραήλ που έδωσε συνέντευξη ο Ζοτς αρνήθηκε να απαντήσει για τον Βούισιτς και είπε ότι ο Σάρας δεν πάει πουθενά. Από την άλλη μεριά, στην Ιταλία λένε ότι πάμε για τον Μάκινταϊρ...
johnyboy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Νέα πρόταση για Ιβανσιτς στο 1.7 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακολουθούμε αυτή την τακτική.Αφού ξέρουμε πως δεν πέφτει κάτω από τα 2εκ ευρώ γιατί δεν δίνουν 2+ να τελειώνει το παραμύθι. Σήμερα υπογράφει ο Κλέιτον.Δεν ξέρω γιατί αλλά με αφήνει αδιάφορο ο συγκεκριμένος παίχτης.Εχει τόσα χρόνια στην Ελλάδα και μόνο πέρσι έπαιξε λίγο καλύτερα.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ρε τους Καραγκιόζηδες... Τι έκανε ο Γιαννάκης πάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.