Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
--Αν κατάλαβα καλά εσύ λες ότι όσοι δεν έχουν παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο δεν έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους και να ασχολούνται με την ομάδα τους παρά να παίζουν το ρόλο των cheerleaders στην εξέδρα και να ακουμπάνε τα καλά τους τα λεφτά. Στο ξαναλέω και άκουσε τι λέω: Μακάρι να βγεί ο προπονητής και μακάρι να τον κρατήσουμε 10 χρόνια. Έχει πει κανένας τίποτα στο μπάσκετ?

--Μη μου συγκρίνεις τώρα τον Πεσέιρο κοκ με τον Βενγκέρ. Το ίδιο είναι να προσπαθείς με τον Παναθηναικό να πάρεις πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεμονή και να μην τα καταφέρνεις. Τι θέλεις να μας πεις ότι ο Μπάκε έπρεπε να μείνει 2 χρόνια για να φανεί το έργο του?

--Με τον Αντωνίου δεν έχω μιλήσει ποτέ τον έχω δεί πολλές φορές στην Αθλητική Κυριακή να σχολιάζει αγώνες του Παναθηναικού και ήταν σαν να άκουγα παιδάκι 8 χρονών να προσπαθεί να αναλύσει αγώνα.

edit: Το γεγονός ότι ο Αντωνίου είπε ότι τη δουλειά στην Μπαρτσελόνα την έβγαζε ο Κάτε, δεν μου το είπε κανένας άσχετος. Από το ρεπορτάζ της ομάδας το διάβασα

Για να κλείσω μάλλον στο μόνο που θα συμφωνήσουμε είναι ότι βρήκαν προπονητή από εδώ μέσα. Αφού έχεις τόσο πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο τόσες που να μην μας επιτρέπεις να πούμε τη γνώμη μας και να τις θεωρείς και μαλακίες..

Δεν λεω οτι δεν εχετε δικαιωμα να λετε την γνωμη σας.Λεω να μην το παιζετε ξερολες.

Δεν συγκρινω Πεσειρο με Βενγκερ οπως δεν συγκρινω ΠΑΟ με Αρσεναλ.Αυτο που λεω ειναι οτι ο Βενγκερ εχει 3 χρονια να παρει κατι και στην Ευρωπη,εκτος απο προπερσι,τρωει φαπες.Θα δεχοντουσαν ποτε οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ενα τετοιον προπονητη να κατσει;Η Ματσεστερ πως κρατησε τον Φεργιουσον τοσα χρονια χωρις να παρει τιτλο;Ηλιθιοι ηταν;Το πρωταθλημα θα ηταν διαφορετικο αν ο θρηνος δεν ειχε παρει τους 3 βαθμους απο την Καλαμαρια;Η ομαδα δεν θα πηγαινε στην Ξανθη με την ψυχολογια πρεπει να κερδισω οποσδηποτε.Θα τις εκανε και η ισοπαλια.Ξερεις τι ρολο παιζει αυτο στην ψυχολογια των παικτων;

Δεν σου εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο να πας σο γηπεδο.Αν δεν σου αρεσει το θεαμα μην πας.Θα πας ποτε σε μια ταινια που ξερεις οτι δεν θα σου αρεσει και θα αρχισεις να βριζεις στην μεση της προβολης;Εγω παω γηπεδο οχι για να βγαλω τα κομπλεξ μου ή για να βρισω αλλα για να υποστηριξω την ομαδα.

Ειπε ο Πεσειρο για τον Νινη οτι δεν ειναι ετοιμος και κοροιδευατε ολοι.Νομιζεις οτι ετοιμοτητα ενος παικτη θεωρειται μονο αν θα παιξει καλα οταν τον βαλεις;Ο Νινης επαθε μεγαλη ζημια απο υπερκοπωση και αν φετος φορτωνοτανε με παιχνιδια υπηρχε μεγαλο πιθανοτητα να ξαναπαθει το ιδιο.Παρατηρησε κανεις οταν επαιξε ο μικρος ποσο ειχε χασει απο το σπριντ του;Ο Ρεχαγκελ και αυτος βλακας ειναι;

Μηπως ο Αντωνιου μιλαει ετσι απλοικα οπως λες για να μπορουν να καταλαβουν και ανθρωποι που δεν ξερουν απο μπαλλα;

Δημοσ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

v31roenwcrq275k5i77t.jpg

Τα σπάει Johnyboy...Ίδιος....:lol::lol:

Πως και δεν τον είχε δει ο Κόκκαλης :P

Δημοσ.

Η Άρσεναλ του Βενγκέρ και η Μάντσεστερ του Φέργκιουσον όμως ακόμα και όταν ήταν άτιτλες παίζανε μπάλα, έτσι; Επίσης, ο Κυράστας μπορεί να μην πήρε τίτλο, αλλά δε νομίζω ποτέ να τον έβρισε κανένας Παναθηναϊκός. Αντίθετα, ακόμα και τώρα αναπολούμε εκείνη την ομάδα και την μπάλα που έπαιζε. Καταλαβαίνεις που το πάω;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τον Αντωνίου στη θέση που είναι μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.

Για τον Νίνη πραγματικά πιστεύεις ότι ο καλύτερος τρόπος να τον εξελίξεις είναι να τον αφήσεις στον πάγκο όλο το πρωτάθλημα χωρίς αγώνα? /και εγώ έλεγα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το διαφημιστικό πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από το όνομά του προν τον καταστρέψουν αλλά κανένας παίκτης ειδικά στην ηλικία του Νίνη δεν βελτιώνεται με την αποχή από τα γήπεδα. Δες στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Παίκτες 17-18 χρονών είναι ώριμοι και πανέτοιμοι αγωνιστικά. Μόνο στην Ελλάδα θεωρούμε παίκτες 25 χρονών ταλέντα.

Όσο για το παράδειγμα της Άρσεναλ, αναλογικά αν έπαιζα το καταιγιστικό ποδόσφαιρο που παίζει θα ήμουνα ευχαριστημένος και χωρίς πρωτάθλημα. Εδώ μιλάμε τα τελευταία χρόνια δεν αντέχεις να δεις πάνω από το εικοσάλεπτο. Παίζουμε με τον Θρασύβουλο βάζουνε ένα γκολ και κλείνονται στην άμυνα να 'διαφυλάξουν' το σκορ. Αν δεν είναι φιλοσοφία προπονητή αυτή τι είναι?

Johnyboy θεικό. Άραγε θα επιστρέψει καμία τεσσάρα που χρωστάμε στο Λεμονή?

Δημοσ.
Δεν ξέρω για τον Αντωνίου στη θέση που είναι μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.

Για τον Νίνη πραγματικά πιστεύεις ότι ο καλύτερος τρόπος να τον εξελίξεις είναι να τον αφήσεις στον πάγκο όλο το πρωτάθλημα χωρίς αγώνα? /και εγώ έλεγα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το διαφημιστικό πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από το όνομά του προν τον καταστρέψουν αλλά κανένας παίκτης ειδικά στην ηλικία του Νίνη δεν βελτιώνεται με την αποχή από τα γήπεδα. Δες στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Παίκτες 17-18 χρονών είναι ώριμοι και πανέτοιμοι αγωνιστικά. Μόνο στην Ελλάδα θεωρούμε παίκτες 25 χρονών ταλέντα.

Όσο για το παράδειγμα της Άρσεναλ, αναλογικά αν έπαιζα το καταιγιστικό ποδόσφαιρο που παίζει θα ήμουνα ευχαριστημένος και χωρίς πρωτάθλημα. Εδώ μιλάμε τα τελευταία χρόνια δεν αντέχεις να δεις πάνω από το εικοσάλεπτο. Παίζουμε με τον Θρασύβουλο βάζουνε ένα γκολ και κλείνονται στην άμυνα να 'διαφυλάξουν' το σκορ. Αν δεν είναι φιλοσοφία προπονητή αυτή τι είναι?

Johnyboy θεικό. Άραγε θα επιστρέψει καμία τεσσάρα που χρωστάμε στο Λεμονή?

Σε αυτα που εκανα bold δεν διαφωνω.Αλλα θα σε ρωτησω το εξης Ειναι δυνατον ολοι μα ολοι οι προπονητες που εχουν περασει να τους λενε το ιδιο;Μηπως ειναι θεμα ψυχολογιας;Δες τα αποτελεματα μας φετος μεχρι το παιχνιδι της Λαρισας ( το 2-2) .Μεχρι τοτε η ομαδα επαιζε καλο ποδοσφαιρο,δεν λεω μπαλλαρα προς θεου,αλλα εβαζε και 2-3 γκολ με τις μικρες ομαδες.Τι αλλαξε λοιπον μετα;Τι αλλαξε στα playoff και παιζαμε καλυτερα;

Ο Βενγκερ οταν πηγε στην Αρσεναλ οι δημοσιογραφοι τον ειρωνευοντουσαν και τον φωναζανε Κλουζω και α;σχετο.Καταιγιστικο ποδοσφαιρο επαιξε η Αρσεναλ επι Βενγκερ μετα απο εναμισι χρονο και οχι αμεσως

Δημοσ.
Μεχρι τοτε η ομαδα επαιζε καλο ποδοσφαιρο,δεν λεω μπαλλαρα προς θεου,αλλα εβαζε και 2-3 γκολ με τις μικρες ομαδες.Τι αλλαξε λοιπον μετα;Τι αλλαξε στα playoff και παιζαμε καλυτερα;

Σε όλο το πρωτάθλημα παίζαμε χάλια.Δεν γίνετε ο αντίπαλος να είναι κλεισμένος στην άμυνα και εσύ να παίζεις με 3 αμυντικά χαφ.Δεν γίνετε τους μοναδικούς παίχτες που κατέχουν το τόπι να τους τρώει ο πάγκος.

Στα Play off μύριζε σκούπα και αρχίσανε να τρέχουνε.

Οι προπονητές που κουβαλούσαμε στην Ελλάδα ήταν όλοι με 500.000 ευρώ και αν.Οτι περίσσευε από έξω το παίρναμε.

Δημοσ.
Σε όλο το πρωτάθλημα παίζαμε χάλια.Δεν γίνετε ο αντίπαλος να είναι κλεισμένος στην άμυνα και εσύ να παίζεις με 3 αμυντικά χαφ.Δεν γίνετε τους μοναδικούς παίχτες που κατέχουν το τόπι να τους τρώει ο πάγκος.

Στα Play off μύριζε σκούπα και αρχίσανε να τρέχουνε.

Οι προπονητές που κουβαλούσαμε στην Ελλάδα ήταν όλοι με 500.000 ευρώ και αν.Οτι περίσσευε από έξω το παίρναμε.

Eπαιξες με τον Αρη στα playoff με 3 αμυντικα χαφ , με ενα επιθετικο και εβαλες 3 γκολ.Καταλαβε το στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν σημαινει περισσοτεροι επιθετικοι τοσο το καλυτερο.Για να παιξεις ας πουμε 4-3-3 σωστα οι δυο απο τους τρεις επιθετικους σου πρπεπει να ειναι πολυ καλοι ντριπλερ αλλιως φεξε μου.Και παλι ομως δεν σημαινει οτι με 4-3-3 παιζεις πιο επιθετικα απο οτι με 4-4-2.Μην καλλατε στα συστηματα.

Μου λες επισης οτι στα playoff μυριζε σκουπα και αρχισαν και τρεχανε.Αυτο ακριβως που λεω και εγω ,δεν φταει μονο ο προπονητης καθε φορα.

Δημοσ.

+1 johnyboy

Πότε βάζαμε άντε 2 και 3 γκολ και δεν το θυμάμαι. Μόνο με το Λεβαδειακό είχαμε βάλει πολλά και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά είχανε βάλει 2 αυτογκολ μόνοι τους.

Και η ψυχολογία είναι και αυτή θέμα προπονητή. Αν δεν είχε ποτέ πίεση να πρέπει να κερδίζει κάθε Κυριακή δεν μπορούσε να αναπεξέλθει. Ο Τεν Κάτε πλέον απέναντί του δεν θα έχει κάθε τυχαίο προπονητάκο μαριονέτα του Κόκκαλη, θα έχει δουλειά.

Πάντως θετικό που ήρθε ήδη, για τον Βαλδέρβε μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση η απάθειά του, ακόμα να μην έχει έρθει να υπογράψει ή έχω χάσει επεισόδια?

Δημοσ.

cumulus αυτό λέω και εγώ γα το 4-3-3. Ο Τεν Κάτε είναι φανατικός αυτού του συστήματος. Θα φέρει παίκτες ή θα το κάνει με τον Παπαδόπουλο και τον Σαλπιγγίδη?

Θυμάσαι τους αγώνες που το έκανε αυτό ο Πεσέιρο τι τραγικό αποτέλεσμα είχε?

Και μπορεί τα συστήματα να μην παίζουν ρόλο με μεγάλους παίχτες. Αν έχεις Σιμάο, Μάτος και Τζιόλη μέσα ξεχνάς την επιθετική ανάπτυξη τελείως. Και για να μην παρεξηγηθώ ο Μάτος και ο Σιμάο μου αρέσουν αλλά χρειάζονται και πιο επιθετικογενείς παίκτες στο κέντρο. Είμαστε η μόνη ομάδα που είτε σκοράρει ο ένας επιθετικός(Σαλπιγγίδης) είτε πέναλτυ. Δεν σκοράρουν ποτέ ούτε μέσοι, ούτε κανένας άλλος επιθετικός

Δημοσ.
Eπαιξες με τον Αρη στα playoff με 3 αμυντικα χαφ , με ενα επιθετικο και εβαλες 3 γκολ.

Μήπως η μία ομάδα ήταν για αγγαρεία στο γήπεδο γιατί είχε τελικό κυπέλλου και δεν την ενδιέφεραν τα play off?

Ο πεσέιρο έχασε το Πρωτάθλημα στους πρώτους αγώνες.

Οταν ο γκολτζής σου είναι σε τρελή φόρμα και σκοράρει δεν τον κάνεις rotation.Ποιος θα βάλει γκόλ εκτός τον Σάλπι????

Οταν έχεις Ματος με Ιβανσιτς δεν εκτελεί ο μπεκατσαδόρος τα στημένα.

Δεν βάζεις κρύο παίχτη να εκτελέσει πέναλτι.

Δεν κάνεις rotation τον κορμό σε σημαντικά ματς.

Δεν παίζεις με τα άκρα απο την στιγμή που έχεις τον Λουκά μέσα.

Ολα αυτά δεν είναι ευθύνες δικές μας.Είναι του προπονητή.Και μπορώ να σου βρω ένα σωρό για όλους τους τουρίστες που περάσανε από τον πάγκο.

Δημοσ.
Και μενα. Δουλεια του μπασκετμπολιστα ειναι να παιζει μπασκετ, του φιλαθλου να χειροκροτει και του οπαδου να βριζει. Μακαρι να ειχαμε τους κακους οπαδους και στην μπαλα, θα περναμε κανα τιτλο

Σοβαρά ρε συ?Εγώ θα συμπλήρωνα καί ότι η δουλειά της παράγκας ήταν να κλέβει τα πρωταθλήματα από τις άλλες ομάδες καί να τα δίνει στον Ολυμπιακό!Άρα αφού αυτός ήταν ο δόλος της(ρόλος της) άρα σεβαστός άρα έπρεπε να βγάζουμε το σκασμό.Ωραία συλλογιστική έχεις.

Φίλαθλος=αγαπάει το άθλημα καί χειροκροτεί τις καλές προσπάθειες ακόμη καί τού αντιπάλου.

Οπαδός=αγαπάει δυνατά την ομάδα του καί τραγουδάει γι αυτήν(όχι να βρίζει πού λες).Καί αν κάποια στιγμή μέσα στο πάθος υπερβεί τα όρια, ας βρίσει αλλά όχι να πετάξει καί ολόκληρο ψυγείο στούς αντιπάλους!

Αλλά στην Ελλάδα έχουμε χάσει το μέτρο.Καί πάνε άνθρωποι στο μπάσκε πού έχουν καταπιεστεί ποδοσφαιρικά καί το βγάζουν αυτό στον αγώνα.Βρώμισε δηλαδή η εξέδρα στο μάσκετ από ποδοσφαιροοπαδούς.

Οί Ολυμπιακοί έχουν καταπιεστεί μπασκετικά καί βγάζουν με αθλιότητες την πίκρα τους αλλά δεν παύει κι αυτοί να είναι το πλείστον ποδοσφαιροοπαδοί πού γεμίζουν το ΣΕΦ.

@johnyboy

Κι εγώ λένε οι φίλοι μου πως μοιάζω με τον Βαλβέρδε καί ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο.Λέτε να είμαι καμμιά προπονητάρα καί δεν το ξέρω?

Μάθετε ρε να έχετε επιχειρήματα καί να τεκμηριώνετε αυτά πού λέτε γιά να έχει νόημα να μπαίνει κανείς σ' αυτό το φόρουμ.

Τι σημαίνει δηλαδή πού κάπου μοιάζουν φατσικά ο Λεμονής με τον Τετακέ?

Δημοσ.

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.

Είπα εγώ πως ο Τεν Κάτε είναι προπονητάρα επειδή μοιάζει με τον σερ Τάκη?

Την φωτογραφία για χαβαλέ την έβαλα.

Δημοσ.

Μου θυμισατε τον Ευθυμη Κιουμουρτζογλου

τοτε με τον Θρηνο που ειχαν πεταξει τα αυγα στο παρκε

Και εκεινος ειπε ΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ να παιξουμε ?

εδω επεσε ολος ο ΜΙΜΙΚΟΣ στο παρκε ....

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...