Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή δεν αρκεί "μαμιέται ο Θρύλος καί ο Πειραιάς"ή "μαμιέται ο ΠΑΟ καί η Λεωφόρος" αλλά πρέπει να εστιάζουμε τις βρισιές καί σε άτομα?Αθλητές είναι καί παλεύουν γιά τη ομάδα τους.Νομίζεις δεν ήταν προσβολή καί γιά τον Αλβέρτη καί την παρέα του να βλέπουν τούς συναθλητές τους στην Εθνική ομάδα να τρέχουν σαν κυνηγημένοι απλά επειδή τόλμησαν να φτάσουν στούς τελικούς καί να παίξουν γιά την ομάδα τους?

Προσωπικά αν καί είμαι Παναθηναϊκός ο Σχορτσιανίτης μού είναι πολύ συμπαθής.Αλλά σαν άνθρωπος πού είναι έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ξέρεις μόνο στο χρώμα διαφέρετε.Μπορεί στο μυαλό να έχει περισσότερο αυτός.

Εγώ ένα μόνο έχω να πω.

Ασχολείστε με μαλακίες εδώ και πόσες σελίδες.

Ενώ βλέπεις εσύ johnyboy έχεις κάνει βαθυστόχαστες αναλύσεις πού θα αλλάξουν τη τύχη τού Αθλητισμού!;)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποτέ δεν με απασχόλησε το πως θα αλλάξει ο αθλητισμός.Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και με απασχολεί η ομάδα μου και μόνο.

Δεν νομίζω να έχει κανένα νόημα το να ασχολούμαστε με το ποιος έβρισε πρώτος και ποιος ξεκίνησε.Αυτοί που πρέπει να τα σταματήσουν όλα αυτά δεν το κάνουν και δεν τους καίγεται καρφί.οπότε ούτε και μένα με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

απορώ ακόμα, ειλικρινά, γιατί δεν έχουμε σταματήσει να παπαρολογούμε για το σύνθημα που κοροιδεύει το παιδοβούβαλο!

όταν ακούγονται και γίνονται τόσα εμετικά σε όλα τα γήπεδα, μας πείραξε σύνθημα που ειρωνεύεται τον παιδοβούβαλο, ότι τρωεί πολύ?

επαναλαμβανω....Γιατί δε μας πειραζει το δούλεμα στον γιαννάκη για την κλαψα? ή τα 1002 που έχουν ακουστεί στα ελληνικά γήπεδα, από όλες τις πλευρές?

Πάω γήπεδο 15 χρόνια σχεδόν, και αυτό είναι από τα πιο...λάιτ που έχουν ακουστεί... Αλλά προφανέστατα, η κλίκα του συρίγου και του γιαννάκη, που υπερασπίζεται με....τρελα τον παιδοβούβαλο, θίχτηκε!

Τέλος πάντων, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του Παναθηναικού, ζητούν ταπεινά συγγνώμη που έριξαν το επίπεδό τους τόσο χαμηλά, και τόλμησαν να ειρωνευτούν αντιπαλο οπαδό...Αυτά τα πράγματα, δε γίνονται πουθενά στον κόσμο, και είναι ντροπή μας... Την επόμενη φορά δε, υποσχομαστε να τον αποθεώσουμε , και να γιουχάρουμε εντόνως το κωλόπαιδο τον μπατιστ που καρφωνει συνεχεια μπροστα στον παιδοβούβαλο...

ΥΓ: Critter, φυσικά και έλεγα για τον γιαννάκη...

Τον βαλβέρδε δε μπορώ να τον κρίνω ακόμα!

Δημοσ.

Για ΤενΚατε

Ελεος ρε παιδια, οποτε φερνουμε καποιον παντα ειναι ο "απο πισω" κανει την δουλεια. Κοιτα κατι συμπτωσεις, ο τυπος "εχτισε" Μπαρτσα και Τσελσυ και μονο εμεις τον θελουμε. Ελα ρε παιδια, δεν γινονται αυτα. Οχι αλλοι ΤΔ/μανατζερ/μεταφραστες για προπονητες.

Συνεχιστε να πιστευετε οτι ο τεντας κανει για 1ος προπονητης και πως ο Κειροζ κανει την δουλεια στην Γιουναιτεντ

Για χοντρο

Ειναι χοντρελας και αντιπαθητικος. Στον 3ο αγωνα ΑΥΤΟΣ ξεκινησε και οποιος δεν ηταν μεσα δεν μπορει να μιλαει. Αυτος ξεσηκωσε την κερκιδα. Επισης ειναι τελειως ΒΛΑΚΑΣ γιατι μας εκανε την ιδια και την ιδια κινηση που δεν ελεγε και τιποτα. Οποιος ειδε τον 5ο τελικο θα προσεξε οτι ο τυπος ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ. Γιαυτο προφανως σερνοταν στους τελικους, γιατι ειχε το μυαλο στις χειρονομιες και οχι στο ματς.

Και ειναι και ΚΟΤΑ γιατι κρυφτηκε στην φυσουνα. Μπραβο στον Μπουρουση που ενω δειχνει ζαβλακας, στα 6'' που εγινε ο χαμος ηταν ο μονος που εμεινε στο παρκε, πηγε και χαιρετισε ΟΛΟΥΣ μας τους παικτες και εμεινε για να παιχτουν τα τελευταια δευτερολεπτα

Δημοσ.

Το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τα συνθήματα και υποστήριξαν το συμπαίκτη (και φίλο τους) στην Εθνική μου αρκεί.

Δημοσ.

Ακούγετε πως έχουμε κλείσει Φώτση στο μπάσκετ.Επίσης η εξέδρα γράφει για Ερτσεγκ.

Για τον Τεν κάτε

Είδαμε και τους μαλεζάνιδες , τεσέιρο που πήγανε σε τελικούς uefa τι κάνανε.Ας έρθει και θα δούμε στην πορεία.Το θέμα είναι να πάρουμε παίχτες.Χωρίς παίχτες και αυτός μια τρύπα στο νερό θα κάνει.

Δημοσ.

Αυτό που με τρομάζει είναι που διαβάζω ότι είναι (άλλος ένας) προπονητής με εμμονές. Νισάφι πια. Τέλος πάντων, δεν κρίνουμε πριν δούμε, αλλά εγώ προσωπικά προτιμούσα Λάουντρουπ.

Δημοσ.

Καταρχήν ο Τεν Κάτε λέει είναι κολλημένος στο 4-3-3. Μπαρτσελόνα ρε φούστη μου δεν είμαστε που πας με αυτό το σύστημα, ειδικά στην Ευρώπη θα μας κάνουν που...νες.

Δεν ήταν καλύτερος ο Πεσέιρο αλλά όσο διαλέγεις προπονητή με βιογραφικό λες και προσλαμβάνεις γραμματέα δε θα σου βγει. Τι πάει να πει ότι πήγε τελικό ΟΥΕΦΑ? Δεν μπορεί να είναι τυχαίο? Κάτσε σκίσου και δες 100 dvd από τις ομάδες που δούλεψε και πάρε μια σωστή εικόνα. Ο άλλος ο 'διευθυντής' καλά τον κράζαμε, πήγε στους μετόχους και λέει αυτός ήταν πίσω από την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Θα φάμε και καμια μήνυση από το Ράικαρντ δεν τα λες αυτά ρε γμτ. Πρότεινε ο ίδιος τον Κατσουράνη για αντι-Μάτος!! Και θέλει η ομάδα να χτιστεί σε Έλληνες και οι ξένοι να κάνουν τη διαφορά. Αυτό που ακούμε τα τελευταία χρόνια. Θα μας γεμίσουν με όλη τη σαβούρα απλά για να υπάρχει ελληνικό χρώμα. Αν έρθει ο Σαμαράς τρέχα γύρευε

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω ολοι εδω μεσα ειναι προπονηταραδες.Οταν λοιπον με το καλο διωξουμε τον Τεν Κατεν ,στην αρχη της σεζον το βλεπω να γινεται αυτο, ο Παναθηναικος να προσλαβει εναν απο εδω μεσα .

Δημοσ.

Θεωρώ τον Δανό καλύτερο προπονητή.Παίζει πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο.

Ας περιμένουμε και θα φανεί στην πορεία αν είναι καλός η όχι.Σε περίπτωση που έρθει παίζουν δυνατά ο Γκάμπρι και ο Μπελέτι.Τον Γκάμπρι όσες φορές τον είδα την χρονιά που πέρασε είναι πολύ καλό εργαλείο στο κέντρο.

Η άποψη μου είναι πως δεν θα τον διώξουν.

Κάνανε ξανά πρόταση για τον Ιβανσιτς με 1.5εκ ευρώ και θα περιμένουμε ως την κυπριακή την απάντηση.Σε περίπτωση που δεν απαντήσει η Σαλτς τότε θα πάρουν το Κλέιτον ως εναλλακτική λύση.Είχα την εντύπωση πως είχαμε κάνει μεγαλύτερη πρόταση στην Σαλτσμπουρκ.

Δημοσ.
Το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τα συνθήματα και υποστήριξαν το συμπαίκτη (και φίλο τους) στην Εθνική μου αρκεί.

Και μενα. Δουλεια του μπασκετμπολιστα ειναι να παιζει μπασκετ, του φιλαθλου να χειροκροτει και του οπαδου να βριζει. Μακαρι να ειχαμε τους κακους οπαδους και στην μπαλα, θα περναμε κανα τιτλο

Δημοσ.
Απο οτι βλεπω ολοι εδω μεσα ειναι προπονηταραδες.Οταν λοιπον με το καλο διωξουμε τον Τεν Κατεν ,στην αρχη της σεζον το βλεπω να γινεται αυτο, ο Παναθηναικος να προσλαβει εναν απο εδω μεσα .

Γιατί με τον Μπάκε τα ίδια δεν λέγαμε, με τον Μαλεζάνι? , με τον Πεσέιρο? Βγήκε κανένας καλός? Αντί να λες πως γίνεται να το ξέρουμε όλοι εδώ μέσα και όχι αυτοί που πρέπει δεν θα πρέπει ούτε να πούμε τη γνώμη μας. Αμαν πια από που ξεφυτρώνετε?

Για τον Τεν Κάτε δεν είπαμε ότι δεν θα βγεί, μακάρι να βγεί αλλά όλη η βάση στην οποία πάτησε η επιλογή του είναι λανθασμένη και να βγεί θα βγεί από τύχη. Δεν μπορεί να παίρνεις προπονητή επειδή ο Αντωνίου άκουσε σε πηγαδάκια ότι αυτός έβγαζε την δουλειά στην Μπαρτσελόνα.

Και δεν είπα να πάρουμε τον Λάουντρουπ αλλά γιατί δεν τον πήραμε? Επειδή του Αντωνίου του φάνηκε ψωνισμένος. Αν μπορούσαμε να πάρουμε τον Μουρίνιο δηλαδή δεν θα τον θέλαμε γιατί την έχει ψωνίσει.

Εσένα αυτή η λογική επιλογής σου αρέσει?

Ας μου πούνε ότι είδαμε dvd του Άγιαξ και μας άρεσε η μπάλα που έπαιζε και τον πήραμε όχι αυτές τις βλακείες. Ο Άγιαξ με αυτόν πάντως μηδέν ειδικά στην Ευρώπη.

Δημοσ.
Γιατί με τον Μπάκε τα ίδια δεν λέγαμε, με τον Μαλεζάνι? , με τον Πεσέιρο? Βγήκε κανένας καλός? Αντί να λες πως γίνεται να το ξέρουμε όλοι εδώ μέσα και όχι αυτοί που πρέπει δεν θα πρέπει ούτε να πούμε τη γνώμη μας. Αμαν πια από που ξεφυτρώνετε?

Για τον Τεν Κάτε δεν είπαμε ότι δεν θα βγεί, μακάρι να βγεί αλλά όλη η βάση στην οποία πάτησε η επιλογή του είναι λανθασμένη και να βγεί θα βγεί από τύχη. Δεν μπορεί να παίρνεις προπονητή επειδή ο Αντωνίου άκουσε σε πηγαδάκια ότι αυτός έβγαζε την δουλειά στην Μπαρτσελόνα.

Και δεν είπα να πάρουμε τον Λάουντρουπ αλλά γιατί δεν τον πήραμε? Επειδή του Αντωνίου του φάνηκε ψωνισμένος. Αν μπορούσαμε να πάρουμε τον Μουρίνιο δηλαδή δεν θα τον θέλαμε γιατί την έχει ψωνίσει.

Εσένα αυτή η λογική επιλογής σου αρέσει?

Ας μου πούνε ότι είδαμε dvd του Άγιαξ και μας άρεσε η μπάλα που έπαιζε και τον πήραμε όχι αυτές τις βλακείες. Ο Άγιαξ με αυτόν πάντως μηδέν ειδικά στην Ευρώπη.

Εμεις που ξεφυτρωνουμε ή καποιοι εδω μεσα που ειδαν μπαλλα και την πηγαν στο τμημα γιατι νομιζαν οτι ηταν χειρομβοβιδα.Που μαθατε μπαλλα;Βλεποντας τηλεοραση;Εχω παιξει μπαλλα 11 χρονια ,ερασιτενικες και επαγγελματικες κατηγοριες και το 90% αυτων που γραφονται εδω μεσα ειναι μ**ιες.Ενας προπονητης για να φανει το εργο του πρεπει να κατσει το ελαχιστο 2 χρονια (το εχουν αναφερει και παικτες αλλα ποιος να το παρει χαμπαρι).Το ελαχιστο επαναλαμβανω.Εσεις τους βριζετε απο την πρωτη εβδομαδα.Η πλακα ειναι οτι τους βριζετε ακομα και αν κερδιζουν.Ακουσες καποιον βλακα οτι ο Αντωνιου ακουσε σε πηγαδακια για τον Τεν Κατε και του εκανε προταση.Εχεις μιλησει ποτε με τον Αντωνιου για να δεις τις γνωσεις του σε ποδοσφαιρικα θεματα;Και για να σε προλαβω εγω εχω μιλησει .Οι ξενοι που κρατανε τους προπονητες τους χρονια,ακομα και αν δεν παρουν τιτλο ειναι βλακες;Ο Φεργιουσον εκανε 6 χρονια αν θυμαμαι καλα με την Μαντσεστερ για να παρει τιτλο.Ο Βενγκερ επι 3 χρονια δεν εχει παρει τιποτα.Σε 100 χρονια η Ρειντζερς ειχε αλλαξει 8 προπονητες τα παραδειγματα ειναι απειρα.Αντε και μια τελευταια προταση στην διοικηση του ΠΑΟ εκτος απο προπονητη να παρει απο εδω μεσα κυνηγο ταλεντων και προπονητων.

Δημοσ.
Οκ εχω βαρεθει ενα πραγμα (κατ εξοχην χαρακτηριστικο των Ελληνων). Το δηθεν. Ειμαστε ολοι καλοι στα λογια. Αν βρουμε καποιον να λεει οτι πχ "ενα συνθημα απο τα 1000δες που ακουγονται καθε φορα σε γηπεδα, ειναι ανουσιο τη στιγμη που γινονται επεισοδια", τοτε τρεχουμε ολοι να κρινουμε απτο πληκτρολογιο μας αυτον ως χουλιγκανο. Μου θυμιζετε τους πολιτικους που μετα απο ενα σκανδαλο (στο οποιο εμπλεκονται κ οι ιδιοι φυσικα) τσακωνονται ποιος θα βγει πρωτος να πει "το καταδικαζω"'. Ετσι κ εσεις, καταδικαστε τα συνθηματα σε παιχνιδια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Μαλλον οι 18.000 φιλαθλοι ειναι ολοι χουλιγκανς κατα τα λεγομενα σας επειδη φωναξαν συνθημα κατα του Σχορτσιανιτη. Για μενα παλι χουλιγκανς ηταν 10-20 ατομα που πεταξαν αντικειμενα. Και κανεις δε θα με πεισει οτι η κοπελια που καθοταν πισω και γελουσε με το συνθημα για το Σχορτσιανιτη η εγω που το φωναζα μαζι με 1000δες ατομα, οτι ειμαστε hooligans. Γιατι εμεις ημασταν που χειροκροτησαμε το alley oop του Woods και ας ειχε ριξει μπουκετο σε παιχτη μας. Αλλα οχι. Ειμαστε hooligans επειδη καναμε το πρωτακουστο, να φωναξουμε συνθημα κατα του αιωνιου αντιπαλοθ. Μη βλεπετε οτι πηγαν να ανοιξουν κεφαλια. Στο σχορτσιανιτη που τον ειπανε χοντρο σκαλωσατε, δε θα σας το χαλασω εγω οκ.

Γιαυτο και εγω "το καταδικαζω". Ντροπη λοιπον :)

ps. Να φανταστω εσεις οταν πατε γηπεδο σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ χειροκροτειτε παντα τους αντιπαλους ε? Α ναι. Δεν πατε γηπεδο γιατι εχετε σιχαθει. Κλασικο κλισε

Μα τι επαθες τωρα? Αφου σου ειπα οτι εχεις δικιο. Ειμαι πλεον σοφοτερος!

Δημοσ.
Εμεις που ξεφυτρωνουμε ή καποιοι εδω μεσα που ειδαν μπαλλα και την πηγαν στο τμημα γιατι νομιζαν οτι ηταν χειρομβοβιδα.Που μαθατε μπαλλα;Βλεποντας τηλεοραση;Εχω παιξει μπαλλα 11 χρονια ,ερασιτενικες και επαγγελματικες κατηγοριες και το 90% αυτων που γραφονται εδω μεσα ειναι μ**ιες.Ενας προπονητης για να φανει το εργο του πρεπει να κατσει το ελαχιστο 2 χρονια (το εχουν αναφερει και παικτες αλλα ποιος να το παρει χαμπαρι).Το ελαχιστο επαναλαμβανω.Εσεις τους βριζετε απο την πρωτη εβδομαδα.Η πλακα ειναι οτι τους βριζετε ακομα και αν κερδιζουν.Ακουσες καποιον βλακα οτι ο Αντωνιου ακουσε σε πηγαδακια για τον Τεν Κατε και του εκανε προταση.Εχεις μιλησει ποτε με τον Αντωνιου για να δεις τις γνωσεις του σε ποδοσφαιρικα θεματα;Και για να σε προλαβω εγω εχω μιλησει .Οι ξενοι που κρατανε τους προπονητες τους χρονια,ακομα και αν δεν παρουν τιτλο ειναι βλακες;Ο Φεργιουσον εκανε 6 χρονια αν θυμαμαι καλα με την Μαντσεστερ για να παρει τιτλο.Ο Βενγκερ επι 3 χρονια δεν εχει παρει τιποτα.Σε 100 χρονια η Ρειντζερς ειχε αλλαξει 8 προπονητες τα παραδειγματα ειναι απειρα.Αντε και μια τελευταια προταση στην διοικηση του ΠΑΟ εκτος απο προπονητη να παρει απο εδω μεσα κυνηγο ταλεντων και προπονητων.

--Αν κατάλαβα καλά εσύ λες ότι όσοι δεν έχουν παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο δεν έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους και να ασχολούνται με την ομάδα τους παρά να παίζουν το ρόλο των cheerleaders στην εξέδρα και να ακουμπάνε τα καλά τους τα λεφτά. Στο ξαναλέω και άκουσε τι λέω: Μακάρι να βγεί ο προπονητής και μακάρι να τον κρατήσουμε 10 χρόνια. Έχει πει κανένας τίποτα στο μπάσκετ?

--Μη μου συγκρίνεις τώρα τον Πεσέιρο κοκ με τον Βενγκέρ. Το ίδιο είναι να προσπαθείς με τον Παναθηναικό να πάρεις πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεμονή και να μην τα καταφέρνεις. Τι θέλεις να μας πεις ότι ο Μπάκε έπρεπε να μείνει 2 χρόνια για να φανεί το έργο του?

--Με τον Αντωνίου δεν έχω μιλήσει ποτέ τον έχω δεί πολλές φορές στην Αθλητική Κυριακή να σχολιάζει αγώνες του Παναθηναικού και ήταν σαν να άκουγα παιδάκι 8 χρονών να προσπαθεί να αναλύσει αγώνα.

edit: Το γεγονός ότι ο Αντωνίου είπε ότι τη δουλειά στην Μπαρτσελόνα την έβγαζε ο Κάτε, δεν μου το είπε κανένας άσχετος. Από το ρεπορτάζ της ομάδας το διάβασα

Για να κλείσω μάλλον στο μόνο που θα συμφωνήσουμε είναι ότι βρήκαν προπονητή από εδώ μέσα. Αφού έχεις τόσο πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο τόσες που να μην μας επιτρέπεις να πούμε τη γνώμη μας και να τις θεωρείς και μαλακίες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...