Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχαχαχαχα.Αυτοι οι Αμερικανοι το εχουν ξεφτιλησει τελειως το θεμα.lol.

Δεν τους εχει πει κανεις οτι άλλο μια το πρωι και μια το βραδυ και άλλο απο το πρωι ως το βράδυ.

Τελικα ο ελυεθεροπουλος,ο ανατολακης ή ο πετρος κόκκαλης ήτανε? Βέβαια παιζει να κανανε και κανα οργιο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από εκεί και πέρα, κόκκινη δεν είναι γιατί υπάρχει και άλλος παίκτης αρκετά κοντά οπότε δεν είναι τελευταίος...

Δεν υπαρχει κανονισμος να μιλαει για παικτες και τα ρεστα.Αυτα ειναι "πρακτικοι κανονες".Ο κανονισμος λεει για προφανη θεση για γκολ,αλλιως να πιανουμε και οτι εχεις να περασεις το τερμα και να μην δινεται ποτε κοκκινη.Δηλαδη αν εχεις ενα παικτη δεξια και ενα αριστερα και το τερμα εχει βγει για βρουβες και εισαι στην μικρη περιοχη και σε ανατρεψει καποιος ΠΡΟΦΑΝΩΣ εισαι σε θεση για γκολ και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι κοκκινη

Δημοσ.
Κατακριτέος ο Βούλης, αλλά να μην ξεχνάμε και τα όσα άκουσε (και δεν ήταν λίγα). Προτού πιάσει τους όρχεις του ή προτάξει το μεσαίο του δάκτυλο, κάποιοι άλλοι κάφροι του είχαν κατεβάσει τα 12 Ευαγγέλια και του είχαν κάνει φύλλο και φτερό μάνα και γυναίκα.

Δεν τον δικαιολογώ...τον κατανοώ (όπως έκανα και με την περίπτωση Ζιντάν, για να το προχωρήσω). Καλό λοιπόν είναι να τιμωρείται ο κάθε Βούλης για τις χειρονομίες του, ακόμα καλύτερο να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι (καθώς κι εκείνοι που τους επιτρέπουν την είσοδο) που προκάλεσαν αυτή τη συμπεριφορά με τη δική τους χυδαία συμβολή. Η ποινολόγηση μονάχα των αντεθνικών συνθημάτων και των βωμολοχιών για τους νεκρούς, απλώς δεν αρκούν.

Κάτι ακόμα...αν μιλούσαμε για απρόκλητη συμπεριφορά, πχ βάζει κάποιος γκολ και για να πικάρει τον αντίπαλο, αρχίζει και κινεί επιδεικτικά τα χέρια του σε φάση "σας τον φόρεσα", τότε ναι...να του κόψεις τον πωπό σύριζα για παραδειγματισμό. Εκεί να είσαι αμείλικτος.

Ο φιλαθλος ειναι φιλαθλος και ο παικτης παικτης!Ειναι επαγγελματιας και ειναι η ελεγχομενη και προβαλομενη εικονα του αθληματος.Αυτος ειναι το προτυπο,οχι το πρεζακι στην εξεδρα

ΜΑΚΑΡΙ

ΜΑΚΑΡΙ

ΜΑΚΑΡΙ να μην ακουγε βρισιες κανενας αλλα ειλικρινα ο Τζορτζεβιτς εχει ακουσει τις Παναγιες.Το ιδιο και ο Μπασινας.Το ιδιο ο Αλεξανδρης παλιοτερα,το ιδιο ο Σαραβακος και ο Αναστοπουλος.Αυτοι ολοι γιατι δεν αντεδρασαν ετσι???

Και εγω σου λεω...αμα το παμε ετσι...αντε και εγω δεν εβριζα τον Βουλη,αυτος εκανε διακρισεις?Με πηρε η μπαλα ή οχι?Να τον περιμενω εγω και 10 αλλοι απεξω να τον σπασουμε στο ξυλο?

Ειναι λογικη αυτη?Θα με δικαιολογουσες?

Ελεος,ο Φιγκο το τι ακουγε στην Βαρκελωνη δεν λεγεται,αλλα κωλοδαχτυλα δεν εκανε.

Δημοσ.

Βασικα οι φημες χωρις πλακα λενε για Τζιοβανι και Πετρο Κοκκαλη

Υπαρχει και η εξτριμ φημη για Πετρο Κοκκαλη και...τον ιδιο τον Βουλη.

Καλα ρε,τοσο μουν... ειναι η γυναικα του και την πηρε ολο το λιμανι?

Δημοσ.
Βασικα οι φημες χωρις πλακα λενε για Τζιοβανι και Πετρο Κοκκαλη

Υπαρχει και η εξτριμ φημη για Πετρο Κοκκαλη και...τον ιδιο τον Βουλη.

Καλα ρε,τοσο μουν... ειναι η γυναικα του και την πηρε ολο το λιμανι?

Η κόρη του Περσία πάντως μου είχε πει για Τζόρτζεβιτς...

Δημοσ.

@KaizerSoze

Ήμουν ξεκάθαρος μεταξύ της διάκρισης του δικαιολογώ και κατανοώ. Δε θα του πω μπράβο, ούτε φυσικά θα το αφήσω να περάσει έτσι, αλλά δε θα του πάρω και το κεφάλι για την αντίδραση απέναντι σε καφροειδείς καταστάσεις. Το γιατί δεν το κάνουν κι άλλοι, μπορεί να οφείλεται σε χίλιους μύριους παράγοντες...από το βάθος της ανοχής και τον αδαμάντινο επαγγελματικό χαρακτήρα, μέχρι το γουρουνόπετσο της προσωπικότητας, την αδιαφορία για τη μάνα και τη σύζυγό του και το πως ξύπνησε το πρωί με τον γείτονα να ανοίγει τρύπες στον τοίχο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επιλέγω να έχω συνεπή συμπεριφορά ανεξάρτητα του ποιος είναι ο θύτης και το θύμα. Δεν σταύρωσα το Ζιντάν που αντέδρασε, δε θα σταυρώσω και τον κάθε Βούλη ή Λιαμπράκο (που τ' άκουσε από τους δικούς μας κάφρους).

Πάντως δεν είναι απαραίτητο πως σε πήρε η μπάλα κι εναπόκειται στο πως το βλέπεις. Αν ήμουν στη θέση του, προφανώς θα απευθυνόμουν σε όλους εκείνους που θα με είχαν βάλει στο στόχαστρο κι όχι συλλήβδην σε κάθε φίλαθλο. Αν πάλι ήμουν ανάμεσα στους οπαδούς που δεν του πήδαγα λεκτικώς τη μάνα κάθε τρίλεπτο, τότε δε θα θιγόμουν προσωπικά κι ιδιαίτερα. Ας κατέβαιναν να αναμετρηθούν μαζί του οι καθύλην αρμόδιοι.

Πάντως νομίζω πως δε θα διαφωνήσεις στην πεποίθηση πως αν έλειπαν τα "πρεζάκια", θα εξέλειπαν και πολλά αρκούντως αρνητικά φαινόμενα.

Όσο για τον Άντζα...ο Νινιάδης την έκανε τη λαδιά! :P

Edit: Υπάρχει τρόπος να μάθουμε...όταν με το καλό φύγει ο ένοχος, θα επιστρέψει ο Βούλης! :)

Προς το παρόν λοιπόν μπορούμε να βγάλουμε έξω από τους υποψηφίους τους Ελευθερόπουλο, Τζιοβάνι. Παίζουν δυνατά ακόμα οι Ανατολάκης, Τζόρτζεβιτς, σόι Κόκκαλη. Αναμένουμε...

Δημοσ.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.

Σας παρακαλουμε,καντε μας σεμιναρια για το πως παιζουνε οι σοβαρες ομαδες στην ευρωπη,.....μπας....και κανουμε και εμεις κατι να χαρουμε λιγο.

Δημοσ.

Δεν παει αλλο η κατασταση με αυτον τον συλλογο.

αμα ειναι η πιεση να μου ανεβαινει 17,5 (11 καρδιας) και 125 παλμοι,να πανε να γαμηθουνε.

προηγουνται,και κλεινωνται πισω,σιγουροι οτι θα φανε 3-4 γκολ.

σαν φιλαθλος του ολυμπιακου,πλεον κουραστηκα.

Δημοσ.

Διώχνει ο μεγάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, από φανερή θέση οφσάιντ μπλα μπλα μπλα...

Πλάκα που έχει ο Χελάκης, δεν τον είχα ξανακούσει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι...

Δημοσ.
Πλάκα που έχει ο Χελάκης, δεν τον είχα ξανακούσει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι...

επειδη καταλαβαμε τι υποννοεις.

ετσι κανει σε ΚΑΘΕ ευρωπαικο παιχνιδι ελληνικης ομαδας,και κυριως της εθνικης ελλαδος.

Δημοσ.

ετσι κανει σε ΚΑΘΕ ευρωπαικο παιχνιδι ελληνικης ομαδας,και κυριως της εθνικης ελλαδος.

Τέτοιο κλάμα;

Και όχι δεν υποννοώ κάτι, πραγματικά δεν τον έχω ακούσει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Δημοσ.

Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο μαλάκα.

Δημοσ.

Η μόνη χαρά που μας έχει μείνει τελικά στο ποδόσφαιρο είναι αυτή;

Οι τεσσάρες του γαύρου στην Ευρώπη;

Α,ρε Καβουρογιάννηδες που μας καταντήσατε...

Δημοσ.
Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο μαλάκα.

Το ότι εύχονταν να το μαρκάρισμα στον Καφέ να είναι πιο δυνατό για να μη μπορεί να συνεχίσει τι να τον κάνει άραγε;

Και μια απορία: Γιατί δεν δίνουν εκεί στη ΝΕΤ τις μεταδόσεις του Ολυμπιακού στον Τσουκαλά; Πιο ψύχραιμα θα τα λέει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...