Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1) ρε παιδιά, σιγά, επειδή είπαμε τον χοντρό, χοντρό, τον θίξαμε? όταν αυτός όμως κλωτσάει πινακίδες και χειρονομεί, δεν προκαλεί? (δεν ειπώθηκε τίποτα ρατσιστικό εναντίον του, που θα άλλαζε τα πράγματα,και θα συμφωνούσα μαζί σας)! Μη το παραχέ...με με το μη μου απτου στο γήπεδο!!

Το γήπεδο δεν είναι σε άλλο πλανήτη, είναι κομμάτι της κοινωνίας και του πολιτισμού. Πες μου μία περίπτωση στην κοινωνία μας, όπου δε θα θιγόταν κάποιος αν μαζεύονταν 10 άτομα (δε σου λέω 10 χιλιάδες όπως χθες και κάθε φορά σε κάθε γήπεδο) και αποκαλούσαν κάποιο χοντρο και π... γιο. Μία αν μου βρεις, θα συμφωνήσω ότι δεν έγινε και τίποτα. Όπως θα είδες και παίκτες του Παναθηναϊκού ενοχλήθηκαν. Μήπως είναι κι αυτοί περίεργοι; Μήπως είστε εσείς που βρίζετε λάθος; Λέω, μήπως;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το βρισίδι δεν νομίζω να ε νοχλεί τόσο, λες και δεν το έχουν συνηθήσει τόσο καιρό, τα αντικείμενα που πετάγονται είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
Δεν είδα να γίνετε θέμα όταν βρίζατε τις μάνες διαμαντίδη-σπανούλη.

Για μένα το ίδιο τρισάθλιοι και κομπλεξικοί είναι όλοι όσοι βρίζουν. Η καφρίλα του ενός δε δικαιολογεί του άλλου. Να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή την ιστορία. Ο κόσμος του γηπέδου δε χωρίζεται σε γαύρους και βάζελους, χωρίζεται σε ανθρώπους φυσιολογικούς και κομπλεξάρες κάφρους.

Για τις βρισιές κατά του Σχορτσιανίτη συγκεκριμένα, πιστεύω ότι έκαναν πολύ αρνητική εντύπωση για 2 λόγους. 1.Έβριζε όλο το γήπεδο τη στιγμή που είχε κερδίσει το πρωτάθλημα η ομάδα τους και αντί να πανηγυρίζουν, έβγαζαν το κόμπλεξ τους εις βάρος ενός συγκεκριμένου ατόμου και 2.πρόκειται για έναν αθλητή που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το βάρος του και παραλίγο να κόψει το μπάσκετ. Έκανε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει και ο χλευασμός για το βάρος του και γενικά οι ύβρεις εναντίον του έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Δημοσ.
Το γήπεδο δεν είναι σε άλλο πλανήτη, είναι κομμάτι της κοινωνίας και του πολιτισμού. Πες μου μία περίπτωση στην κοινωνία μας, όπου δε θα θιγόταν κάποιος αν μαζεύονταν 10 άτομα (δε σου λέω 10 χιλιάδες όπως χθες και κάθε φορά σε κάθε γήπεδο) και αποκαλούσαν κάποιο χοντρο και π... γιο. Μία αν μου βρεις, θα συμφωνήσω ότι δεν έγινε και τίποτα. Όπως θα είδες και παίκτες του Παναθηναϊκού ενοχλήθηκαν. Μήπως είναι κι αυτοί περίεργοι; Μήπως είστε εσείς που βρίζετε λάθος; Λέω, μήπως;

έλα ρε φίλιππε, από πότε η ειρωνεία και ο χλευασμός δεν ανήκουν στο γήπεδο?

Επίσης, καλώς ή κακώς, το πουτ...γιος, ακούγεται σε όλα τα γήπεδα, από Α εσκα και επσα, μέχρι Α εθνική. Το λένε όλοι για όλους, γιατί πειραξε για τον συγκεκριμενο?Και τέλος πάντων, φυσικά και όταν φωνάζουμε πουτ...γιοι, ολυμπιακοί, ή οι του οσφπ το αντίστοιχο, δεν εννοούν ότι η μάνα του κολλητού τους γάβρου,είναι πουτ.... Μην αρχισουμε τη σημειολογία!! Είπαμε, ναι στην πολιτισμένη ατμόσφαιρα,αλλά μην το παραχέζουμε με υπερβολές!

από πότε η ειρωνεία, ΔΕΝ πρέπει να στηρίζεται στα ελατώματα του αλλου?

Οσα χρόνια θυμάμαι, και σε όσα γήπεδα έχω πάει, η ειρωνεία των αντίπαλων οπαδών στηρίζεται πάντα στα μειονεκτήματα/ελαττώματα που έχει ο αντίπαλος.

Αν ο παιδοβούβαλος, είναι ηλίθιος, και τρώει 4 γουρουνόπουλα στην καθισιά του, σαν τον οβελίξ, χωρίς να σέβεται τον εαυτό του, γιατί να τον σεβαστούν οι άλλοι? και δεν είναι ζήτημα "αρρωστιας", μην τρελλαθούμε...Απλά στόκος είναι!

ΥΓ: Αρα, ούτε τον γιαννάκη πρέπει να λέμε κλαψα, γιατί μπορεί να οφείλεται το δάκρυ του σε παθολογικά αίτια,και να χρειάζεται κλινική αποτοξίνωσης?

Δημοσ.

Αν ο παιδοβούβαλος, είναι ηλίθιος, και τρώει 4 γουρουνόπουλα στην καθισιά του, σαν τον οβελίξ, χωρίς να σέβεται τον εαυτό του, γιατί να τον σεβαστούν οι άλλοι? και δεν είναι ζήτημα "αρρωστιας", μην τρελλαθούμε...Απλά στόκος είναι!

Τώρα θέλεις να σου απαντήσω σοβαρά; Οκ, ναι, είναι στόκος, δεν έχει πρόβλημα και οι έξυπνοι είναι όσοι τον βρίζουν. Κι αν κάποιος προπονητής πάθει καρκίνο του πνεύμονα επειδή κάπνιζε, φωνάξτε στο γήπεδο "θάνατος στον καρκινιάρη καπνιστή". Στόκος ήταν και φούντωνε τα τσιγάρα.

Το ότι οι βρισιές και η ειρωνεία υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα είναι γνωστό και δεν το εντοπίζω μόνο στο ΟΑΚΑ. Απλά, πρέπει κάποια στιγμή στο γήπεδο να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με την κοινωνία. Αν κάποιος (δεν το λέω προσωπικά για σένα, γενικά μιλώντας) θεωρεί αποδεκτό να βρίζεται η μάνα κάποιου (έστω και όχι κυριολεκτικα) ή να τον φτύνουν και να τον χλευάζουν, να μας πει πού δουλεύει, να πάμε εμείς από δω παρέα και να το κάνουμε, να δούμε αν θα του αρέσει κι αν θα το θεωρεί "αναγκαίο κακό" της δουλειάς του. Αν παίζουμε μπάσκετ στη γειτονιά και είναι 5 άτομα και με βρίζουν χυδαία, θα είμαι περίεργος και υπερευαίσθητος αν τα πάρω στο κρανίο; Δεν μπόρεσα ποτέ μα ποτέ να κατανοήσω γιατί το γήπεδο είναι "κάτι διαφορετικό" από όλα τα άλλα πράγματα στον κόσμο.

Δημοσ.

γιατί το γηπεδο είναι κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες παραστασεις της κοινωνίας μας?

γιατί όταν πάω θέατρο, δε φωνάζω στο τέλος εκστασιασμένος " ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΟΕΟΕ"...

γιατί όταν πάω σινεμά, επιλέγω το καλύτερο έργο στον καλύτερο κινηματογράφο, χωρίς να με δουλεψουν οι φίλοι μου που προδίδω το αγαπημένο μου σινεμά...

γιατί σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, συμβαίνουν παραπλήσια πράγματα, αρα το να ζητάς να γίνουν τα γήπεδα εκκλησίες, είναι ουτοπικό (και να θυμίσω, ότι ο σερ αλεξ, είχε δηλώσει,οτι μακαρι οι οπαδοί του να μην ήταν εκκλησία,αλλά σαν του παναθηναικού)!

Επίσης, αν θέλετε γήπεδα εκκλησίες, πηγαιντε να δείτε τέννις...Σκουός...μπάντμιντον!

Προσωπικά, δε με ενοχλούν οι βρισιές, αρκεί να υπάρχει ένα όριο...

Δηλαδή, με ενοχλούσε (ευτυχώς όχι μόνο εμένα,αλλά χιλιάδες παναθηναικούς), το σύνθημα για την γυναίκα του ξανθού, όπως θα με ενοχλούσε το σύνθημα για τον καρκίνο του αντιπάλου προπονητή...Αλλά αν φτάσουμε στο σημείο να μας ενοχλεί όταν στηριζούμε την ειρωνεία μας στα στα γουρουνοπουλα του χοντρού,σε γηπεδικό χώρο, ε, τότε, θα ήθελα να ήξερα, που μπορεί να ειρωνευτείς τον άλλον.

απλά θεωρώ ότι κάτι έπρεπε να ειπωθεί για την ατμόσφαιρα,και για να συζητάμε για τα πάντα, εκτός του ότι πήραμε το νταμπλ, και βρέθηκε αυτό!

αν δε βρισκόταν αυτό, θα έλεγαν για το πανο που σηκώθηκε εναντίον του κλάψα, ή για το ότι όλο το γήπεδο του φωναζε "κλάψε",και θα έχει ψυχολογικά και πιθανώς μητρικά προβλήματα, που θα τον οδηγήσουν σε κακό κοουτσάρισμα στην εθνική....

Δημοσ.
Το imageshack θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μορφέα που ήρθε να πάρει τον firewalker.

Καλημέρα alexzzz :-) :-) :-)

Τεν Κάτε αποφάσισαν οι μέτοχοι.Αν φύγει ο Μάτος ακούγετε το όνομα του Κατσουράνη ως αντικαταστάτη.

Καλό αυτό. Σε σχέση με τον Λάουντρουπ.

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη είναι καλύτερος ο Λαουντρουπ.Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο.Απλά δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.Η χετάφε όσο καλή μπάλα και να έπαιζε δεν είχε ιδιαίτερο βάρος σαν ομάδα.Εκτός από το να μην πέσει κατηγορία δεν τον πίεζαν και για τίποτα άλλο.

Ο τεν κάτε ήταν σε μεγάλες ομάδες αλλά μόνο στον Αγιαξ ήταν 1ος προπονητής.Στην Βαρκελώνη όλοι λέγανε πως αυτός έκανε κουμάντο στην barca και όχι ο Ραικαρντ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ο Τεν κάτε ζητάει 1.5 ενώ ο Λάουντρουπ 3.Κατά την προσωπική μου άποψη θα έπρεπε να είναι το αντίθετο.

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ο Τεν κάτε ζητάει 1.5 ενώ ο Λάουντρουπ 3.Κατά την προσωπική μου άποψη θα έπρεπε να είναι το αντίθετο.

Ο Μουρίνιο θα πάρε 9 μύρια για 3 χρόνια, που σημαίνει 3 ανά έτος. Τι σημαίνει αυτό; Τα 3 (αν είναι αλήθεια) που ζητά ο Λάουντρουπ για κάθε χρόνο είναι εκτός πραγματικότητας.

Πιστεύω ότι ο Λαουντρουπ δεν έχει να επιδείξει κάτι σε σχέση με τον άλλο.

Δημοσ.

Εμένα αυτός δε μου πολυγεμίζει το μάτι από την άποψη ότι βοηθός ήταν πάντα. Μακάρι να μην μας βγεί σαν τον Μπιγκόν! Στον Άγιαξ πάτωσε ειδικά Ευρώπη. Από την άλλη δεν είπαμε για Λαουντρουπ πολλά τα λεφτά αλλά ο Περέν? Η Ολιμπίκ έπαιξε πολύ καλή μπάλα και ήθελε να έρθει πολύ.

xaxaxa Κατσουράνης ή Μπασινάς για αντι-Μάτος

Ε ρε τι ακούμε, Μπασινάς αντί για τον Μάτος!!!! Και θέλουν καλύτερη ομάδα από την περσυνή!!!

Δημοσ.

Και ο Μουρίνιο πριν την Πόρτο μια ζωή βοηθός ήταν.Εμένα δεν με χαλάνε αυτοί οι 2(Μπασινας η κατσουράνης).Η υπόθεση Μάτος μου φαίνεται πως μπορεί να είναι και κόλπο του Ζαχάβι να τα κονομήσει από τον Παο.Δηλαδή να τον πληρώσουμε και να τον αγοράσουμε όλο.Κάπου έγραφε σήμερα ότι δεν υπάρχει πρόταση από την Πόρτσμουθ.Ενα βρετανικό site έχω την εντύπωση.

Δημοσ.

Ο Κατσουράνης δε θα με χάλαγε αλλά όχι και 8εκ που τον κοστολογεί η Μπενφίκα. Είναι και το οικονομικό στη μέση. Και 3-4 πάλι είναι υπερβολικά πολλά. Μπασινά, Σειταρίδη και λοιπούς παλαίμαχους δεν τους θέλω. Δεν ήθελα να τους διώξει τότε έτσι αλλά επειδή έγινε τότε λάθος δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους μαζέψουμε όλους πάλι άμπαλους κουτσούς όλοι μέσα.

Ο Μπασινάς δεν μου αρέσει καθόλου πλέον, είναι φοβερό σκυλί ανασταλτικά αλλά καταστρέφει όλη την επιθετική ανάπτυξη. Είναι ο κύριος εμπνευστής του ποδοσφαίρου-γιόμα και για αυτό δεν τον θέλω ειδικά μετά από τον Μάτος σε εκείνη τη θέση υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...