Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Αιμαρ είναι 28 και ο Πιζάρο απ'όσο θυμάμαι δεν είναι άνω των 30 για τον Πιζάρο μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

Η αλήθεια είναι ότι τον Αιμαρ έχουμε καιρό να τον ακούσουμε να πρωταγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα αλλά ξέρει μπάλα, σοβαρούς τραυματισμούς δεν είχε και μια από τα ίδια για τον Πιζάρο.

Το θέμα είναι ότι οι δυο τους θέλουν ολόκληρο το μπατζετ αν είναι όντως στα 15-20εκ οπότε μένεις χωρίς άμυνα, με μισό δυνατό κέντρο και έναν επιθετικό

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παίζουμε β γύρο τσουλού και ακόμα δεν έχουμε προπονητή.

Γιατί πρέπει να αποφασίσουν όλοι για τον προπονητή από την στιγμή που υπάρχει πρόεδρος?

Δημοσ.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παίζουμε β γύρο τσουλού και ακόμα δεν έχουμε προπονητή.

Γιατί πρέπει να αποφασίσουν όλοι για τον προπονητή από την στιγμή που υπάρχει πρόεδρος?

Ντομζάλε

Μπεϊτάρ*

ΜΤΚ*

Γκέτεμποργκ

Ανόρθωση

Τάμπερε Φινλανδία

Ντιναμό Τιφλίδας

Βεντσπιλς

Ραμποτνιτσκι

Σιρόκι

Κάουνας

Σέριφ

Ντροχέντα

Βαλούρ

Βαντούζ

Μπάτε Μπορίσοφ

Λεβάντια

Ολιμπίκ

Ντιναμό Τιράνων

Αραράτ

Ακτόμπε

Λίνφιλντ

Λιανέλι

Ρούναβικ

Βαλέτα

Σάντα Κολόμα

Μπούντουτσνοστ

Τρε Πένε

Εσύ τώρα απο αυτές τις ομάδες αγχώνεσαι?:lol::lol:

Χαλαρώστε λίγο και καντε υπομονή, δηλαδή τί θέλατε απο την δεύτερη βδομάδα να φέρουν τον Μουρίνιο για προπονητή και τον Κακά/Μεσι/Ντρογκμπά για παίχτες; Ειδικά στο θέμα του προπονητή δεν χρειάζονται βιασύνες...και για παίχτες καλό είναι να δούμε και αρκετούς στο Euro.

Δημοσ.

Για να ψωνίσεις κάτι καλό μετά το euro θέλεις πολλά λεφτά. Βιασύνες χρειάζονται ειδικά στον προπονητή πλέον, οι πρώτες επαφές έπρεπε να έχουν γίνει από τον Μάιο και όχι τώρα

Δημοσ.

Καλά όποιος πάρει παίχτες μετά το euro είναι βλάκας.Είναι αρκετοί αυτοί που θα παίξουν μπάλα για να πάρουν μεταγραφή και μετά σέρνονται.

Δημοσ.

Euro,mundial,copa america κτλ είναι διοργανώσεις στις οποίες κατεξοχήν οι ομάδες ψάχνουν για παίχτες.

Όσο για τον προπονητή ναι το καθυστέρησαν αλλά απο εκεί και πέρα δεν είπαν "Άντε παμε να πάρουμε όποιον να 'ναι", το χειρήστηκαν σωστά πιστεύω.

Δημοσ.

Καλά πόσο απαράδεκτοι μποροί να είναι ? Νικάς με 10+ και πετάς πράγματα?

Και δεν είδα και κανέναν του ΟΣΦΠ να προκαλέι - μια χαρά το αντιμετώπισαν οι παίχτες και ο Γιαννάκης που τον έχουμε στολίσει τόσο καιρό

Δημοσ.

Η μαλακία σπάει κόκκαλα. Γίδια, ε γίδια...

Κατά τα άλλα, "συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας".

Καημένε Διαμαντίδη...

Δημοσ.

Είναι απίστευτο πόσα κιλά σκατά κουβαλούν μερικοί στο κεφάλι τους.Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί ψυχοπαθείς πού πάνε να δούν μπάσκετ ενώ δεν αγαπούν το άθλημα.Είναι οι ίδιοι τύποι πού ζητούν αίμα στις μονομαχίες στο κλουβιά τού mad max.

Αισχος!!!!

Καί καλά μήπως είναι αόρατοι καί δεν τούς βλέπει η αστυνομία?Είναι πνεύματα τού Σατανά καί δεν τούς πιάνει η κάμερα?Ε ρε σε τι κράτος ζούμε!Καί θέλει μόλις έξι δευτερόλεπτα καί δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Βρε ούστ μαλάκες οπαδοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...