Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@konnak: συμφωνώ μαζί σου για τα επεισόδια. Ξέρεις τι θέλω; Να βγει ο Ζοτς και να πει: "Ξερετε, στον 5ο τελικό, στο πρώτο αντικείμενο που θα πέσει, παίρνω την ομάδα και φεύγω και χαρίζω το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ." Να σου πω εγώ ύστερα, θα ξαναπετάξουν κάτι;

Δημοσ.

Ξερεις τι θελω?Να βγει ο Γιαννακης και να πει "Ξερετε, στον 5ο τελικό, στο πρώτο αντικείμενο που θα πέσει, παίρνω την ομάδα και φεύγω και χαρίζω το πρωτάθλημα στον ΠΑΟ."

Βαρεθηκα να εχω επιπεδο και οι αλλοι να περνουν πρωταθληματα και τιτλους τσαμπα. Να δειξουν επιπεδο οι αλλοι, τελος, εγω δεν δειχνω τιποτα

Δημοσ.
Ξερεις τι θελω?Να βγει ο Γιαννακης και να πει "Ξερετε, στον 5ο τελικό, στο πρώτο αντικείμενο που θα πέσει, παίρνω την ομάδα και φεύγω και χαρίζω το πρωτάθλημα στον ΠΑΟ."

Βαρεθηκα να εχω επιπεδο και οι αλλοι να περνουν πρωταθληματα και τιτλους τσαμπα. Να δειξουν επιπεδο οι αλλοι, τελος, εγω δεν δειχνω τιποτα

Τι λες τώρα.Αυτά δεν γίνονται.

Μας δουλεύουν αυτοί στην ΠΑΕ? Εχτές επικοινώνησαν με την Χετάφε για να ενημερωθούν για την ρήτρα του Λάουντρουπ και σήμερα μας λένε πως δεν συμφωνήσανε?Αν δεν ταν βρήκαν με τον Λάουντρουπ τότε γιατί ρωτάνε για τη ρήτρα?

Δημοσ.

Εβλεπα και γώ τον αγώνα χτες. Τον έπαιξα και διπλό και πέρνει ο διαμαντίδης στο τέλος την μπάλα και λέω " βάλτο αγόριιιιι μουυυυ" Και πήγα κουβά :)

Λοιπόν μια 20άρα στον θηλυπρεπή δαφνοστεφανομένο έφηβο την Τετάρτη να πάμε ταμεία :)

Δημοσ.

Σιγά ρε κακέ ανατρίχιασα. Εδώ άλλοι βρίζουν το στοίχημα σε πείραξε :) Αλλωστε βλέπεις τι ομάδα υποστηρίζω στην υπογραφη μου. Στο βωμό του κέρδους όλα θυσιάζονται :)

Δημοσ.
Σιγά ρε κακέ ανατρίχιασα.
Δεν ηταν απειλη.
Εδώ άλλοι βρίζουν το στοίχημα σε πείραξε :)

Οχι. Και αυτους που βριζουν την ομαδα μου τα ιδια τους λεω. Το μονο που εκανα ηταν "Αν λες εμπρος Ολυμπιακε για μενα στα @@ μου αν το καμουφλαρεις λογω στοιχηματος, εγω θα σου μιλαω σαν Ολυμπιακο" και αυτο ηθελα να ξεκαθαρισω.Το τι ομαδα εισαι δεν με νοιαζει.Οταν λες πονταρες στον Ολυμπιακο τοτε για μενα εισαι Ολυμπιακος μεχρι την Τεταρτη και δεν θα σου μιλαω σαν ουδετερο

Στο βωμό του κέρδους όλα θυσιάζονται :)

Μιλα για τον εαυτο σου.Αληθεια, κοντρα στον ΠΑΟΚ που εχεις και υπογραφη θα πονταρες?

Δημοσ.

πρόβλεψη για αύριο:

Νίκη ψιλο-εύκολα με 7-8 πόντους.

Επίσης, φοβάμαι ότι θα γίνει χοντρή μλκια σε κάποια φάση , σαν ανταπόδοση προς το σεφ. Θα διακοπει και εδώ το παιχνίδι για καμιά ώρα,και θα ξαναρχίσει!

Δε δίνω καμία δικαιολογία στο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά συνετό θα ήταν να μαζέψουν ειδικά τον χοντρό, και ίσως και τον κλάψα λίγο. Δε χρειάζεται προκλήσεις σε τόσο τεταμένο κλιμα (εδώ ακομα και ο πάντα εριστικός και προκλητικός τομάσεβιτς, είπε ότι αν είναι να γίνουν τα ίδια, ας παίξουμε σε άδειο γήπεδο)!

Ελπιζω πραγματικά σε περιφρούρηση από τους ίδιους τους συνδέσμους, γιατί αν περιμένεις απο΄τους μπάτσους, έδεσες!

Ειδικά αύριο,τα ζώα δε θα είναι πάνω από 100-200, ας προσπαθήσουμε να μην τα αφήσουμε να μας χαλάσουν το βράδυ!

Δημοσ.
Πάει Πορτσμουθ ο Μάτος.Κρίμα και ήταν απο τους καλύτερους παίχτες.Αν και πιστεύω τα λεφτά που μας δίνουν είναι πολλά και άνετα βρίσκουμε άλλον.
Δημοσ.

Παντως ωραια εχουμε ξεκινησει δεν λεω...

Προπονητη δεν εχουμε και βλεπω κανα Σκιμπε να πλησιαζει, Ιβανσιτζ ελευθερος, Ματος φευγει...ΓΑΜΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ

Και μπορει να μην εχουμε επισημα πολυμετοχικοτητα αλλα δεν πιστευω οτι ολοκληρος Πατερας και Γιαννακοπουλος δεν μπορουν να βαλουν μια φωνη "Εεεεεεε τι γινεται εδω, ξεπουλατε πριν ερθουμε"?

Ρε μπας και ειναι ολα σχεδιο Τζιγγερ για να φανει οτι τα σκατωσε η ΠΕΚ?

Δημοσ.

Μετά τον επεισοδιακό 4ο τελικό της Α1 στο ΣΕΦ, η επόμενη ημέρα βρήκε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να ...κοντράρονται και εκτός παρκέ για τα μέτρα ασφαλείας του 5ου και τελευταίου αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και θα κρίνει τον πρωταθλητή

Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Να μείνουν κλειστά τα τμήματα 103Β και 105Β πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και πίσω από τη γραμματεία. Ο Παναθηναϊκός δεν συμφώνησε με το να κλείσει η πτυσσόμενη κερκίδα πίσω από τη γραμματεία και είχε και τη συμπαράσταση της ΔΕΑΒ. Μάλιστα, οι «πράσινοι» δεν υπέγραψαν το συγκεκριμένο κομμάτι της απόφασης.

2. Οι πέντε σειρές πίσω από το καλάθι που βρίσκεται κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού που μένουν κενές θα γίνουν οχτώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης, θα τοποθετηθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποφευχθεί η κάθοδος των φιλάθλων των γηπεδούχων.

3. Θα τοποθετηθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, αντίστοιχη μ' αυτή που τοποθετήθηκε πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ.

4. Στον αγώνα θα παρίσταται εισαγγελέας.

5. Να γίνουν διπλοί έλεγχοι στις πόρτες και να δημιουργηθούν δυο ζώνες για προέλεγχο που δεν θα επιτρέπουν να πλησιάσουν στο γήπεδο όσοι δεν έχουν εισιτήρια.

6. Άνδρες της αστυνομίας θα βρίσκονται στα μπαρ του γηπέδου και θα επιβλέπουν προκειμένου να μην πωλείται νερό σε πλαστικά μπουκάλια και να μη βάζουν πάγο στους καφέδες.

7. Δεν θα γίνει απονομή του πρωταθλήματος σε περίπτωση που νικητής είναι ο Ολυμπιακός.

Απο in.gr

Πάντως που έχουμε φτάσει, να πίνει ο άλλος με το στανιό φραπέ χωρίς παγκάκια. Χάρις σε μετρικούς βαλμένους. Μπράβο μας!!!

Δημοσ.
Πάντως που έχουμε φτάσει, να πίνει ο άλλος με το στανιό φραπέ χωρίς παγκάκια. Χάρις σε μετρικούς βαλμένους. Μπράβο μας!!!

Τελικά αυτό πόνεσε πιο πολύ από όλα τα μέτρα που έλαβαν....

Απονομή του Ολυμπιακού θα μπορούσαν να την ανεχθούν αλλά ζεστό φραπέ... ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!! :lol:

Δημοσ.
Τελικά αυτό πόνεσε πιο πολύ από όλα τα μέτρα που έλαβαν....

Απονομή του Ολυμπιακού θα μπορούσαν να την ανεχθούν αλλά ζεστό φραπέ... ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!! :lol:

Σκέψου τώρα όλη την κατάσταση. Δυο μέτρα μαντράχαλοι, έπειτα από τον σωματικό έλεγχο να λένε: «για να ρίξουμε μια ματιά και στους καφέδες, έχουν παγκάκια ή όχι;»

Μου φαίνεται πολύ αστεία όλη αυτή η σκηνή.

Δημοσ.
Παντως ωραια εχουμε ξεκινησει δεν λεω...

Προπονητη δεν εχουμε και βλεπω κανα Σκιμπε να πλησιαζει, Ιβανσιτζ ελευθερος, Ματος φευγει...ΓΑΜΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ

Και μπορει να μην εχουμε επισημα πολυμετοχικοτητα αλλα δεν πιστευω οτι ολοκληρος Πατερας και Γιαννακοπουλος δεν μπορουν να βαλουν μια φωνη "Εεεεεεε τι γινεται εδω, ξεπουλατε πριν ερθουμε"?

Ρε μπας και ειναι ολα σχεδιο Τζιγγερ για να φανει οτι τα σκατωσε η ΠΕΚ?

Ο Ματος για να ερθει περυσι στην Ελλαδα ειχε ζητησει απο τον ατζεντη του να μπει ρητρα στο συμβολαιο του οτι αν του χρονου ,δηλ. τωρα το καλοκαιρι, καποια ομαδα δινει ενα συγκεκριμενο ποσο να μπορει να φυγει.Το ποσο δεν το θυμαμαι αυτη την στιγμη, αυτο που θυμαμαι ομως ειναι οτι ηταν τετοιο ωστε και ομαδα β εθνικης της Αγγλιας ανετα το εδινε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...