Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Για τον Μπετσι εισαι λαθος. Πρωτον δεν του εφαγε την θεση ο Σαρας αλλα ο Σπανουλης. Δευτερον, ο Μπετσι εδειξε φετος οτι αν δεν τον λογιζεις βασικο απλα του σερνεται η ψυχολογια και δεν παιζει καστανο(και μαλλον θα του κοστισει το συμβολαιο του).Δεν μπορει το παιδι, δλδ αν τον εβαζα σημερα εκει που κολλησαμε στα σουτ ειμαι 995 οτι δεν θα εκανε τιποτα

2. Για τον ψηλο...εμ τα λεγαμε μερικοι απο το καλοκαιρι αλλα...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ο Σαρας ΕΦΟΣΟΝ πλαισιωθει απο τους καταληλλους ψηλους του χρονου ειναι σε θεση να κανει παπαδες. Απλα πες οτι χασαμε μια χρονια γιατι τα πηραμε αναποδα(πχ καιγω θα ηθελα τον Σαρας αλλα του χρονου και φετος να ειχα παρει 2 ψηλους). Απο την αλλη δεν μπορω να παραγνωρισω το γεγονος οτι ΦΕΤΟΣ εμεινε ο Σαρας ελευθερος ενω κανενας αξιολογος ψηλος δεν υπηρχε. Αντιθετα αν περιμενα του χρονου μπορει και ψηλο να μην ειχα και ο Σαρας να μην ηταν πλεον διαθεσιμος

ΥΓ. Και για να μην ξεχνιομαστε για το ποιοι ειναι οι Ξανθοπουλοι σε αυτη την χωρα.Στο τελος γινεται πεντακαθαρο φαουλ στον Μαικ. Μιλησε κανεις σημερα γιαυτη την φαση?Οχι. ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ για βηματα που δεν εγιναν και φαουλ που δεν σφυριχθηκαν

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστος καιζερ...

Και επειδη το ευκολο καλαθι με τον βαρυ σεντερ δεν υπαρχει, οπως ειπε πολυ σωστα ενας φιλος μου, ο κακος ολυμπιακος τον κακο παναθηναικο τον κερδιζει, γιατι απλα, οταν τα σουτ δεν μπαινουνε, τα συστηματα δεν βγαινουνε, η μπαλα μεσα και οτι θελει ας γινει..

Μια επιλογη που δεν εχει ο παναθηναικος..

οσο για το φαουλ, μου φανηκε οτι υπηρχε...

Αλλα ετσι και αλλιως επρεπε το ματς να ειχε διακοπει σημερα.. Στο τοπικ του ολυμπιακου ο κριτερ τα λεει μια χαρα...

Δημοσ.

Προφανως ο Σπανουλης ως δυαρι "τρωει" το χρονο συμμετοχης του Μπετσιροβιτς αλλα ο Γιασικεβιτσιους αποκτηθηκε αργοτερα ενω ειχε κλεισει ηδη το ροστερ γι'αυτο αναφερθηκα σε αυτον. Εγραφα σε καποιο φορουμ το καλοκαιρι οτι ο Γιασικεβιτσιους θα μπερδεψει τον παο γιατι εχει συνηθισει να ειναι ο ηγετης στην ομαδα του, στις ομαδες του Ομπραντοβιτς ηγετης ειναι ο ιδιος. Δεν κολλανε οι δυο τους και ακομα και αν αποκτηθουν 2 καλοι ψηλοι παλι δεν θα αποδωσει 100%...

Επισης το να παιζεις με 4αρι το 2αρι και 3αρι (Γουινστον-Περπερογλου) του πανιωνιου δεν ταιριαζει σε ομαδα που μπορει να εχει οποιο παικτη θελει. Καλα ειναι τα χαμηλα σχηματα οταν παιζεις με τον Κολοσσο αλλα πρωταθλημα και Ευρωλιγκα δεν παιρνεις.

Δημοσ.

Εγω θα πω μια γνωμη που σε πολλους θα φανει περιεργη. Τα ματς μεσα στο ΣΕΦ δεν μπηκαν να τα κερδισουν. Στο 1ο μπηκαν απλα για να χασουν σαν να κανουν διεκπαιρεωση και στο σημερινο δεν καιγοντουσαν για τη νικη κ φανηκε απο την επιπολαιοτητα στην επιθεση κ το ανυπαρκτο παθος σε ολες τις φασεις. Εικονα αντιθετη απο αυτη που παρουσιαζουμε στα παιχνιδια του ΟΑΚΑ. Κ μην ακουσω παραμυθια περι καυτης εδρας,πολεμικου κλιματος του ΣΕΦ κλπ, γτ η ομαδα αυτη ειναι πολυπειρη κ κατι τετοια λιγο γινεται να την επηρεαζουν.

Τι θελω να πω. Ο ΠΑΟ ξερει οτι στο ΟΑΚΑ τον ολυμπιακο θα τον κερδισει στα 99 απτα 100 παιχνιδια. Οποτε: η διοικηση θελει το 5ο ματς λογω εσοδων απο τηλεοπτικα δικαιωματα/διαφημισεις/εισητηρια (δεν ειναι λιγα εσοδα ενα γεματο ΟΑΚΑ). Κ συνηθως αφτο που θελει η διοικηση γινεται. Επειτα οι παιχτες θελουν τον 5ο τελικο για να γινει η απονομη μεσα στην εδρα τους κ οχι σε πολεμικο κλιμα στο ΣΕΦ. Τελος κ ο κοσμος σιγουρα θελει να δει το ΟΑΚΑ αλλη μια φορα γεματο, να ξαναζησει αυτο το κλιμα και να δει κ την απονομη φυσικα απτο γηπεδο και οχι απτην TV. Λιγο πολυ το 5ο ματς δεν χαλαει κ πολλους, γιαυτο ειδαμε παιχτες χωρις παθος, obradovic χωρις ιδιαιτερα νευρα κ εντονες παρατηρησεις (οπως τον εχουμε συνιθησει εστω) και συστηματα ανυπαρκτα. Μπασκετ σχολικου επιπεδου.

Απλα παραλιγο να παρουμε το ματς γιατι ο κακος Παναθηναικος μπορει να ανταγωνιστει τον μετριοτατο-κακο Ολυμπιακο, αλλα μην πιστευετε οτι πηγανε να παρουν νικη σε παιχνιδι που ο διαμαντιδης εχει σουταρει 13 τριποντα (το χει ξανακανει στην καριερα του?) και ο ομπραντοβιτς ειχε στην ιδια 5αδα τον σαρας, τον σπανουλη, τον ουινστον, τον περπερογλου κ τον τομασεβιτς. Δοκιμες εκανε οπως στην προπονηση, δεν επαιζε τελικο ο ανθρωπος...Θα γινοντουσαν αφτα σε τελικο euroleague πχ?

Απλα μια συμβουλη για ολους εμας που θα ειμαστε τεταρτη στο ΟΑΚΑ. Η τακτικη των ολυμπιακων ειναι γνωστη απτα προηγουμενα ματς. Παιχτες να παιζουν θεατρο, να χτυπανε παιχτες μας και να ανοιγουν διαλογο με την εξεδρα, ενας Γιαννακης να χτυπιεται σε καθε σφυριγμα κλπ. Σκοπος απλος: να προκαλεσουν τον κοσμο να κανει επεισοδια με σκοπο να τιμωρηθουμε. Και επειτα απο οσα γιναν σημερα που φθηνα τη γλυτωσαν να ειστε βεβαιοι οτι στο ΟΑΚΑ θα ερθουν με σκοπο να μασ πληρωσουν με το ιδιο νομισμα. Δλδ να προκαλεσουν το κοσμο να κανει μαλακιες, να εκενωθει το γηπεδο κ να παιξουν το παιχνιδι οπως τουσ βολευει. Αραγε γιατι δεν ηταν το ιδιο εριστικοι σημερα (παιχτες κ Γιαννακης) μεσα στο ΣΕΦ? Ξεραν απλα οτι αν εκνευρισουν τον κοσμο αντιδρωντας οπως στο ΟΑΚΑ, στο 1ο αντικειμενο που θα επεφτε, χανανε το παιχνιδι κ αμεσως κατι Σχορτσιανιτιδες, Γιαννακηδες κ Woods γινανε παναγιτσες. Σημερα η διαιτησια ηταν χειροτερη αποτι στο ΟΑΚΑ για τον ολυμπιακο (αν και στη φαση που εκρινε το παιχνιδι με τον Μπατιστ, οι διαιτητες φορουσαν κοκκινα γυαλια). Δεν ειδα κανενα γιαννακη να χτυπιεται ομως... Γιαυτο αγαπητοι φιλοι προσοχη και ηρεμια μεσα στο γηπεδο την Τεταρτη και μην παρασυρθειτε απτις δεδομενες προκλησεις των αντιπαλων.

Δημοσ.

ΥΓ. Και για να μην ξεχνιομαστε για το ποιοι ειναι οι Ξανθοπουλοι σε αυτη την χωρα.Στο τελος γινεται πεντακαθαρο φαουλ στον Μαικ. Μιλησε κανεις σημερα γιαυτη την φαση?Οχι. ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ για βηματα που δεν εγιναν και φαουλ που δεν σφυριχθηκαν

"Στη φάση που ο Μπατίστ πάει να καρφώσει έγινε ένα μεγάλο φάουλ που δεν σφυρίχτηκε".

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/200754.html

Προφανώς μίλησε και με το παραπάνω o Ομπράντοβιτς...και νομίζω δεν είδα τον Μπατίστ να διαμαρτυρηθεί (στο replay που έδειχνε δε φαίνεται αν βρήκε χέρι ή όχι) και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου η κίνηση Ζοτς γιατί νωρίτερα είχε γίνει ακριβώς το ίδιο σε lay up του Γκριρ σε αιφνιδιασμό στο οποίο ήταν ακριβώς μπροστά ο διαιτητής και δεν είδε τπτ.

Γενικά χθες μόνο απο τη διαιτησία δε νομίζω να έχει παράπονο ο Παναθηναϊκός (κάτι 1-1 φάουλ Σχορτσιανίτη Ζίζιτς, κάτι μπάλες καθαρά απο πόδι Μπατίστ υπέρ Παναθηναϊκού, και γενικά επέτρεψε στο Παναθηναϊκό να παίξει πιο σκληρή άμυνα στο τελευταίο 5λεπτο ).

Το τι κρατάμε απ' όλα αυτά πάντως, είναι η ουσία. Ήταν πολύ άσχημο θέαμα, είχαν σπάσει τα ταμπλώ εκατέρωθεν.

Δημοσ.
"Στη φάση που ο Μπατίστ πάει να καρφώσει έγινε ένα μεγάλο φάουλ που δεν σφυρίχτηκε".

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/200754.html

Προφανώς μίλησε και με το παραπάνω o Ομπράντοβιτς...και νομίζω δεν είδα τον Μπατίστ να διαμαρτυρηθεί (στο replay που έδειχνε δε φαίνεται αν βρήκε χέρι ή όχι) και μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε καθόλου η κίνηση Ζοτς γιατί νωρίτερα είχε γίνει ακριβώς το ίδιο σε lay up του Γκριρ σε αιφνιδιασμό στο οποίο ήταν ακριβώς μπροστά ο διαιτητής και δεν είδε τπτ.

Γενικά χθες μόνο απο τη διαιτησία δε νομίζω να έχει παράπονο ο Παναθηναϊκός (κάτι 1-1 φάουλ Σχορτσιανίτη Ζίζιτς, κάτι μπάλες καθαρά απο πόδι Μπατίστ υπέρ Παναθηναϊκού, και γενικά επέτρεψε στο Παναθηναϊκό να παίξει πιο σκληρή άμυνα στο τελευταίο 5λεπτο ).

Το τι κρατάμε απ' όλα αυτά πάντως, είναι η ουσία. Ήταν πολύ άσχημο θέαμα, είχαν σπάσει τα ταμπλώ εκατέρωθεν.

1. Προφανως μιλουσα για τους φιλαθλους και τα ΜΜΕ

2. Ακομα και για τους πρωταγωνιστες, δλδ-επειδη μου το εκανες και bold-αυτο ειναι κλαψα?Να μην μιλαμε καθολου θελετε?Το λεω και γω: Εγινε φαουλ στον Μπατιστ.Eιμαι κλαψιαρης?

Δημοσ.

Εγω δεν είδα κανένα φάουλ απο τις κάμερες που το έδειξε γιατί πολύ απλά δε φαινόταν καθόλου το σημείο που είναι η μπάλα/χέρια των παιχτών. Πως το είδατε εσείς, δεν έχω ιδεά.

Ώπα λίγο.... "στη φάση που πάει να καρφώσει ;;;" Μιλάμε για τη φάση που τον κόβει ο Μπουρούσης στο τέλος;; Αν ναι, εκεί δε νομίζω ότι πάει να καρφώσει, έχει κάνει προσποίηση και πάει απλά δοκιμάζει να την αφήσει στο καλάθι με ταμπλό νομίζω.

Άσχετα το αν επηρέασε η όχι τον αγώνα, έχει κάποιος βίντεο να δούμε τη φάση;

Επίσης, δε πήρε αρκετά σφυρίγματα ο Παναθηναϊκός;; Αυτό πες μου. Εγω θεωρώ απ όσα είδα ότι ήταν 55-45 υπέρ του Παναθηναϊκού η διαιτησία πχ. Κάντο και 52-48, ό,τι θες. Αλλά είπα και πιο πάνω 2-3 φάσεις που ήταν καθαρές και δόθηκαν υπέρ ΠΑΟ.

Δημοσ.

Ρε εδώ δυσφημίζετε το άθλημα δεν πρόκειται να ξαναπατήσει άνθρωπος σε γήπεδο και εμείς ασχολούμαστε με πόσο μας έπαιξε ο διαιτητής.Και έχουμε και τους ηλίθιους με τα αντικείμενα μέσα στο αγωνιστικό χώρο.Αυτά δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.Και φυσικά ισχύουν και για τους δικούς μας.

Δημοσ.
Εγω δεν είδα κανένα φάουλ απο τις κάμερες που το έδειξε γιατί πολύ απλά δε φαινόταν καθόλου το σημείο που είναι η μπάλα/χέρια των παιχτών. Πως το είδατε εσείς, δεν έχω ιδεά.

Ώπα λίγο.... "στη φάση που πάει να καρφώσει ;;;" Μιλάμε για τη φάση που τον κόβει ο Μπουρούσης στο τέλος;; Αν ναι, εκεί δε νομίζω ότι πάει να καρφώσει, έχει κάνει προσποίηση και πάει απλά δοκιμάζει να την αφήσει στο καλάθι με ταμπλό νομίζω.

Άσχετα το αν επηρέασε η όχι τον αγώνα, έχει κάποιος βίντεο να δούμε τη φάση;

Επίσης, δε πήρε αρκετά σφυρίγματα ο Παναθηναϊκός;; Αυτό πες μου. Εγω θεωρώ απ όσα είδα ότι ήταν 55-45 υπέρ του Παναθηναϊκού η διαιτησία πχ. Κάντο και 52-48, ό,τι θες. Αλλά είπα και πιο πάνω 2-3 φάσεις που ήταν καθαρές και δόθηκαν υπέρ ΠΑΟ.

1. Δειξανε ριπλευ απο το πλαι. Ειναι φαουλ. Τελος.

2. Εσυ περσυ στον τριτο τελικο που με σφαξανε μιλαγες για ενα μη-σφυριγμα στο τελος.Τωρα "δεν πηρες αρκετα σφυριγματα"??Διαλεχτε επιτελους τροπο σκεψης να ξερουμε σε ποια βαση θα μιλαμε

Δημοσ.

Εγώ ;; Ξαναμιλήσαμε μαζί και δε το ήξερα;;

1. Στο ριπλέι που έδειχναν δε φαίνονται καν τα χέρια / μπάλα των παιχτών την ώρα που γίνεται το κόψιμο. Επιμένω, αν έχει κάποιος βίντεο θα ήθελα να το δω.

2. Εγώ μιλαώ σαν φίλαθλος, εσύ σαν οπαδός. Δεν μιλάω για τις ομάδες με εγώ και εσύ, αλλά "ΠΑΟ" και "ΟΣΦΠ". Και επίσης τόνισα ότι η ουσία χθες ήταν ότι είδαμε ΧΑΛΙΑ μπάσκετ.

Υ.Γ Ελπίζω να μην είσαι πάντως ο Κάιζερ92 στο youtube...

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατι μαλώνετε?

Οι σχολιαστές ήταν σωστοί χθες στα όλα τους...

Πήγα να σπάσω την τηλεόραση...

Άρε Μητσάρα έπρεπε να μπει το τρίποντο στο τέλος...

Δημοσ.
Και επίσης τόνισα ότι η ουσία χθες ήταν ότι είδαμε ΧΑΛΙΑ μπάσκετ.

Χάλια μπάσκετ???? Με τίποτα.Γιαννάκης και χάλια μπάσκετ δεν γίνετε.

Δημοσ.
Εγώ ;; Ξαναμιλήσαμε μαζί και δε το ήξερα;;

Ναι, σε σενα προσωπικα μιλησα.

Ρε τι γινεται

1. Στο ριπλέι που έδειχναν δε φαίνονται καν τα χέρια / μπάλα των παιχτών την ώρα που γίνεται το κόψιμο. Επιμένω, αν έχει κάποιος βίντεο θα ήθελα να το δω

Η δεν εχεις δει το ριπλευ που λεω

Η μας τσαμπουνας μην πω τι

2. Εγώ μιλαώ σαν φίλαθλος, εσύ σαν οπαδός. Δεν μιλάω για τις ομάδες με εγώ και εσύ, αλλά "ΠΑΟ" και "ΟΣΦΠ". Και επίσης τόνισα ότι η ουσία χθες ήταν ότι είδαμε ΧΑΛΙΑ μπάσκετ.

Και εγω ειμαι οπαδος και μιλαω για την ομαδα μου σε πρωτο ενικο. Το προβλημα ποιο ειναι?Σε τι προσωπο γραφω ή τι γραφω?

Υ.Γ Ελπίζω να μην είσαι πάντως ο Κάιζερ92 στο youtube...

Δεν εχω λογαριασμο στο Youtube

Δημοσ.
Ναι, σε σενα προσωπικα μιλησα.

Ρε τι γινεται

Η δεν εχεις δει το ριπλευ που λεω

Η μας τσαμπουνας μην πω τι

Και εγω ειμαι οπαδος και μιλαω για την ομαδα μου σε πρωτο ενικο. Το προβλημα ποιο ειναι?Σε τι προσωπο γραφω ή τι γραφω?

Δεν εχω λογαριασμο στο Youtube

Το πρόβλημα είναι ότι μιλάς επιθετικά και μου μιλάς σα να είμαι και εγώ οπαδός. Εγω ΔΕΝ είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος.

Επίσης, φαίνεσαι φανερά εκνευρισμένος απο τα χθεσινά.

Στο άλλο το παλικάρι που είπε για Γιαννάκη και χάλια μπάσκετ, δε νομίζω οτι οφείλεται αποκλειστικά στον Γιαννάκη. Πχ, στη Μόσχα στο 1ο παιχνίδι έπαιξε κατα διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ με alley hoops και εντυπωσιακές φάσεις. Το ότι έχει 1 αμυντική φιλοσοφία γενικά πάντως, συμφωνούμε, αλλά θες και ανάλογους ταχείς και τεχνικούς παίχτες για να παίξεις θεαματικά.

Προσωπικά, η μόνη ομάδα που έπαιξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ τα τελευταία 10 χρόνια ήταν Η σαρωτική Ζαλγκίρις του 99' με το απίστευτα γρήγορο και τεχνικό παιχνίδι της. Απο κει και πέρα το ΧΑΟΣ...

Υ.Γ Άσχετο αλλά ο Λάζος την έκανε από την εθνική και τα χώνει....

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/200783.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...