Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τον μπατιστ στην χειροτερη χρονια του, τομασεβιτς ντεφορμε, ζιζιτς σε αλλο γηπεδο, ειναι λογικο να παιζει ετσι...

Παντως το παιχνιδι παιζεται ακομα....πολυ κοντα και οι δυο..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πούλησε ο μπατίστ ;) ΗΑΗΑΗΑ απο που σούταρε ο σπανούλης ρε ? Δεν πιάνω καλά και δεν φαινόταν καν στο πλάνο !

Δημοσ.

Το πήγανε για 5ο ματς.Είμαι της γνώμης να κάνουμε τους κανονισμούς όπως στο ΝΒΑ μπας και δούμε επιθετικό μπάσκετ.

Δημοσ.

Ρε την τρέλα μου! Πέραν του ότι χάσαμε (δεν τρελαινόμουνα κιόλας, για 5το πάνε αυτά πάντα), δεν ήθελα να δω τον αγώνα (βαλε και διακοπή, ειδα μια ταινιούλα). Λέω θα το δω μετά το αποτέλεσμα, χάσαμε/νικήσαμε cool, ας γλυτώσω και πιθανό γαμημένο άγχος στα τελευταία λεπτά.

Λέω τώρα θα τέλειωσε, και το βλέπω στο 40' 58-57 να βαράν βολές, ε αι σιχτιρ!!!

Δημοσ.

καθολου καλο ματς-δυστηχώς τα αντικειμενα δεν ελειψαν και σημερα.

οσο για το nba αν θελουμε παρόμοιο πρωταθλημα θα πρεπει να εχουμε και παρομοιους παιχτες.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά. Τώρα που το NBA είναι στα κάτω του θα το "αντιγράψουμε";

Ελπίζω ο Ζοτς να μπορέσει να τους κρατήσει ήρεμους για τον πέμπτο αγώνα.

Αχ, ρε killBill...

Αχ, ρε Μήτσο...

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει που στο τέλος το πήγαμε στο καλάθι. Η εικόνα αυτή είναι εικόνα ομάδας-μπουρδέλο. Ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει. Από Πέμπτη πρωί να αρχίσει το ξεκαθάρισμα. Όποιος είναι αλλού, να πάει αλλού. Βλέπω τον Ομπράντοβιτς και είναι σαν να υπάρχει ένας ωκεανός θυμού μέσα του.

Α, και από άποψη μπάσκετ, το αποψινό παιχνίδι είναι το χειρότερο που έχω παρακολουθήσει μετά από εκείνο το 45-44, τελευταίος τελικός του 1995 αν δεν κάνω λάθος. Αλλά είναι τέτοιο το κλίμα πολέμου και έντασης, που ακόμα και οι παίκτες έχουν επηρεαστεί.

Τέλος, ο χουλιγκανισμός έχει φτάσει σε αηδιαστικό σημείο. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω όλοι αυτοί που πάνε στο γήπεδο πραγματικά τι στο διάολο έχουν στο κεφάλι τους. Και δεν μιλάω μόνο γι' αυτούς που ήταν στο ΣΕΦ σήμερα, αλλά και για όσους ήταν στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, ή πέρυσι στον 5ο τελικό. Το γήπεδο δεν πρέπει να είναι χώρος εκτόνωσης. Παλαιότερα γινόταν μια κουβέντα εδώ και λέγανε "θέλετε να γίνει θέατρο το ποδόσφαιρο/μπάσκετ"; Ε, ναι λοιπόν, όταν πλέον έχει φτάσει η κατάσταση σ' αυτό το σημείο θέλω να γίνει θέατρο. Κάπου έχει χαθεί το νόημα. Και μη μου πει κανείς "στους τελικούς δεν πας να δεις μπάσκετ", γιατί μια χαρά μπάσκετ βλέπεις στους τελικούς των πλέι οφ κάθε πολιτισμένης χώρας, από NBA μέχρι Ισπανία. Όποιος θέλει πόλεμο, ώστε να κερδίσει η ομάδα του πάση θυσία, να πάει σπίτι του. Στ' αρχίδια μου αν κάποιοι έχουν μια ομάδα πιο ψηλά από άλλα πράγματα στη ζωή τους. Γιατί πρέπει να διακινδυνεύουν τη σωματική ακεραιότητα άλλων, που έχουν πάει να δουν μπάσκετ; Μακάρι να πάνε όλοι αυτοί οι χουλιγκάνοι στο Λαύριο και να σκοτωθούν μεταξύ τους. Να μη μείνει ούτε ένας. Άναψε φωτιά μεσ' το γήπεδο σήμερα, στην πλάτη των παικτών! Πρόπερσι είχε τραυματιστεί παίκτης του ΟΣΦΠ στο πρόσωπο και έκανε ράμματα (για να μην νομίσουν οι Ολυμπιακοί του φόρουμ ότι είμαι μεροληπτικός). Ε δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι. Αν στο ΟΑΚΑ γίνει κάτι παρόμοιο, θα γουστάρω να διακοπεί και να πάρει πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ. Ίσως έτσι συνετιστούν κάποια ζώα που έχουν μείνει στα πρώτα στάδια της εξελικτικής διαδικασίας. Δε θα βάλω ένα πρωτάθλημα και μία ομάδα σε τόσο σημαντική θέση στη ζωή μου, συγγνώμη!

Δημοσ.

Σαφώς και να γίνει θέατρο ο αθλητισμός. Πρότυπο μας να είναι το ΝΒΑ και η Πρέμιερ λιγκ, το φωνάζω εδώ και χρόνια, μαζί με μια νομίζω "σιωπηρή πλειοψηφία".

Ας πετάξουν επιτέλους τους κάφρους έξω από τα γήπεδα.

Δημοσ.

Aπο αλλο φορουμ γιατι βαριεμαι

Στα θετικα

-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο καιρο ενα ματς που στραβωσε, που ειχε "αυριο" και ομως το παλεψαν τα παιδια και ο Ζοτς

-Ο Σαρας συνεχιζει να παιζει μυαλωμενα και ο Σπανουλης εκοψε τις (πολλες) πιπες

Στα αρνητικα

-Εχω βαρεθει, βαρεθει, ΒΑΡΕΘΕΙ, ΒΑΡΕΘΕΙ να τρωμε ποντους και να μην βαζουμε ποντους απο την ρακετα κοντρα σε ξυλοκοπους. Μην μου λετε οτι "αυτους τους ψηλους θελει ο Ζοτς". Αυτο λεγεται "η αναγκη που εγινε φιλοτιμο". Δεν μπορω να δεχτω οτι ολοκληρος Παναθηναικος, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ χρειαζεται να καταφυγει σε σχολικο μπασκετ γιατι οι ψηλοι του δεν τραβανε και τα σουτ δεν μπαινουν, να μην μπορει γιατι δεν εχει 2 κορμια να παιξουν κοντρα στον χοντρελα και τον μπουχεσα. Οχι εχει και δεν βαζει. Δεν εχει. Οι μουλοι τι κανουν?Την μπαλα στον χοντρο και αγιος ο Θεος. Και μεις φαουλ επειδη ειναι χασοβολης. Δεν γινεται να μου καρφωνει ο Πριντεζακος επειδη δεν υπαρχει καποιος να τον κατεβασει 2 φορες. Επισης δεν γινεται να μην υπαρχει ενας γ%^&& σουτερ να ριξω 2-3 συνεχομενα να ανοιξει η καριολοζωνη

ΝΑΙ ΞΕΡΩ ζω σε μπασκετ αλλης εποχης. Ε, ο μαλακας σημερα και την Τριτη και το προηγουμενο Σαββατο κατεβηκε με αυτο το μπασκετ 2ας Γυμνασιου και κουτσα στραβα μας εκανε ζημια. Δεν θελω να παιζουμε με 5αρι δεινοσαυρο και 2αρι στηνομαι_δουλευουν_ολοι_σουταρω)_εγω. Θελω να υπαρχουν για ωρα αναγκης

-Ο Ντικουδης εχει ανανεωθει?Σιγουρα?Διοτι οταν περναει ο καθε Ζιζιτς, Μπατιστ, Τσαρτσαρης σε κορμια βαρυτερα και ψηλοτερα και δεν παιζει δευτερολεπτο ο Ντικουδης που ειναι κρυαρι αλλα μια δυναμη και ενα νευρο τα εχει και παιζουμε με Περπερογλου στο 4 τοτε κατι δεν παει καλα με τον Δημο

-Μπατιστ νεκρος ξανα(και για πολοστη φορα αδυναμος αμυντικα), Σαρας νεκρος ξανα, και οι 2 τους εχουν απο 1 καλο ματς και 3 φολες στους τελικους(φολες για τα μετρα τους, δεν περιμενω προσφορα Μπουρουση απο ολοκληρο Μπατιστ)

-Δνε μπορω να δεχτω οτι μια ζωνουλα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ χωρις προσαρμογες, χωρις τιποτα, δεν μπορουμε να την χτυπησουμε με αλλο τροπο πλην των σουτ

ΥΓ. Ειμα αισιοδοξος για την Τεταρτη κυριως γιατι ο γαυροι ειναι ομαδα του "μεχρι εκει". Απο την αλλη φετος με τον Παναθηναικο δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα. ΘΑ το παρουμε φετος και το καλοκαιρι πολυ σκεψη για το τι δεν πηγε καλα και κυριως για το τι πρεπει να παει καλυτερα του χρονου

Δημοσ.

Kaizer Σουτερ εχετε αλλα οταν ο Παυλακος επαιρνε Γιασικεβιτσιους δεν σκεφτοταν οτι ο Μπετσιροβιτς δεν θα εχει ρολο στην ομαδα... Επισης αν ειχατε παρει σεντερ αντι για Γιασικεβιτσιους τωρα η σειρα θα ηταν 3-0 και ισως ειχατε παρει και Ευρωλιγκα... Κατα τα αλλα εισαι πολυ σωστος σε αυτα που γραφεις.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι τα φετινά έχουν και λίγη δόση Ζοτς.

Πραγματικά πίστευα ότι ο Μπατίστ θα ξεσπάσει σήμερα. Για την Τετάρτη είναι δύσκολα τα πράγματα αν πάμε έτσι απέναντι στην ζώνη.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι παίκτες μας είναι κάτω από το καλάθι με την μπάλα και δεν την κατεβάζουν την γαμημένη την μπασκέτα. Έχουμε παίξει και άλλες φορές με ομάδες που έχουν ψηλό σχήμα και κάναμε πάρτι. Τώρα ούτε το passing game βγαίνει, ούτε τα split, ούτε τα pick 'n roll, τίποτε. Μέχρι και περιφέρεια...

Δημοσ.

Αυτό με τον Ντικούδη και εγώ το σκέφτηκα. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα (όπως άλλωστε δεν ανακοινώνεται καμία χρονιά πριν τελειώσει το πρωτάθλημα), αλλά το ότι και σήμερα ούτε καν μπήκε σαν αλλαγή όταν όλοι φορτώθηκαν με φάουλ κάτι λέει...

Δημοσ.
Αν στο ΟΑΚΑ γίνει κάτι παρόμοιο, θα γουστάρω να διακοπεί και να πάρει πρωτάθλημα ο ΟΣΦΠ. Ίσως έτσι συνετιστούν κάποια ζώα που έχουν μείνει στα πρώτα στάδια της εξελικτικής διαδικασίας. Δε θα βάλω ένα πρωτάθλημα και μία ομάδα σε τόσο σημαντική θέση στη ζωή μου, συγγνώμη!

Όχι, να μην το πάρει ο ΟΣΦΠ. Να το βάλουν στο ψυγείο να το χαιρόμαστε. Κάφροι ανόητοι εγκληματίες. Έχουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες και προπονητές της Ευρώπης, δύο εξαιρετικά γήπεδα, δυο πανάκριβες ομάδες. Παίκτες που έχουν ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις μεταξύ τους (οι περισσότεροι) και έχουμε καταφέρει να κάνουμε τους τελικούς οίκο ανοχής, τους παίκτες να δέρνονται κτλ. Μπράβο μας. Άει σιχτίρ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...