Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και εγώ τη γνώμη μου. Πέναλτυ ήταν, κάρτα κόκκινη δεν ήταν. Αν ξεκινήσει να τραβάει ο αμυντικός έναν παίκτη 10 μέτρα έξω από την περιοχή και αυτό τελικά πέσει μέσα, είναι πέναλτυ. Αν ο αμυντικός είναι έξω από την περιοχή και ο επιθετικός μέσα, πάλι είναι πεναλτυ.

Από εκεί και πέρα, κόκκινη δεν είναι γιατί υπάρχει και άλλος παίκτης αρκετά κοντά οπότε δεν είναι τελευταίος...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχει σχέση αν είναι τελευταίος αλλά το αν είναι σε προφανή θέση για γκολ ο επιθετικός ,άσε που πιθανότατα δεν θα προλάβαινε τον Σαλπ ο άλλος αμυντικός

Δημοσ.
Αν ξεκινήσει να τραβάει ο αμυντικός έναν παίκτη 10 μέτρα έξω από την περιοχή και αυτό τελικά πέσει μέσα, είναι πέναλτυ.

Και αν σφυρίξει ο διαιτητής ένα μέτρο πριν την μεγάλη περιοχή, τότε τι είναι; πέναλτι ή φάουλ;

Δημοσ.
Και αν σφυρίξει ο διαιτητής ένα μέτρο πριν την μεγάλη περιοχή, τότε τι είναι; πέναλτι ή φάουλ;

Ο Σαλπιγγίδης είναι λοιπόν 1 μέτρο έξω από την περιοχή; Αυτό βλέπεις (ακόμα και) στην φώτο του Πρωκταθλητή;

Δημοσ.

οχι ρε γαμωτο,παλι 1η αγωνιστικη με τον γαβρο?

ελπιζω να μην τους ξενερωσουμε τοσο γρηγορα,κ αρχισουν να απαξιωνουν παλι....το "μπασκετακι"!!!

Δημοσ.

http://www.sport.gr/fun/periptero/?s=2&id=10983,και τα θερμα μου συγχαρητηρια στον βουλη....

(ειναι η απαντηση για καποιους "κυριους" σαν τον βουλη κ τον "ξανθο" παλιοτερα, γιατι ενα γηπεδο,τους βριζει εν χορω,χυδαιοτατα)!

Μπορει να θεωρουμε υπερβολικος απο καποιους εδω περα,αλλα πραγματικα πιστευω οτι πρεπει να τιμωρηθει απο την αθλ.δικαιοσυνη για αυτο!

(να θυμισω οτι παιχτης του παναθηναικου,εξισου ΒΛΑΚΑΣ με το βουλη,ο φυσσας,ειχε αποβληθει για μουτζα,κ ειχε φαει 2 ή 3 αγωνιστικες)!

Δημοσ.

Κατακριτέος ο Βούλης, αλλά να μην ξεχνάμε και τα όσα άκουσε (και δεν ήταν λίγα). Προτού πιάσει τους όρχεις του ή προτάξει το μεσαίο του δάκτυλο, κάποιοι άλλοι κάφροι του είχαν κατεβάσει τα 12 Ευαγγέλια και του είχαν κάνει φύλλο και φτερό μάνα και γυναίκα.

Δεν τον δικαιολογώ...τον κατανοώ (όπως έκανα και με την περίπτωση Ζιντάν, για να το προχωρήσω). Καλό λοιπόν είναι να τιμωρείται ο κάθε Βούλης για τις χειρονομίες του, ακόμα καλύτερο να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι (καθώς κι εκείνοι που τους επιτρέπουν την είσοδο) που προκάλεσαν αυτή τη συμπεριφορά με τη δική τους χυδαία συμβολή. Η ποινολόγηση μονάχα των αντεθνικών συνθημάτων και των βωμολοχιών για τους νεκρούς, απλώς δεν αρκούν.

Κάτι ακόμα...αν μιλούσαμε για απρόκλητη συμπεριφορά, πχ βάζει κάποιος γκολ και για να πικάρει τον αντίπαλο, αρχίζει και κινεί επιδεικτικά τα χέρια του σε φάση "σας τον φόρεσα", τότε ναι...να του κόψεις τον πωπό σύριζα για παραδειγματισμό. Εκεί να είσαι αμείλικτος.

Δημοσ.
Ο Σαλπιγγίδης είναι λοιπόν 1 μέτρο έξω από την περιοχή; Αυτό βλέπεις (ακόμα και) στην φώτο του Πρωκταθλητή;

Δε σου μιλάω για το Σαλπιγγίδη...Γενικά σε ρωτάω...

Στη περίπτωση που ο αμυντικός τραβά από τη φανέλα τον επιθετικό δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, συνεχίζει να τον τραβάει στο ένα μέτρο έξω από την περιοχή, σφυράει ο διαιτητής και ο επιθετικός με τη φόρα που έχει πέφτει εντός της μεγάλης περιοχής, τι ποινή καταλογίζει ο σωστός διαιτητής κατά την άποψή σου; φάουλ ή πέναλτι;

Δημοσ.
Κατακριτέος ο Βούλης, αλλά να μην ξεχνάμε και τα όσα άκουσε (και δεν ήταν λίγα). Προτού πιάσει τους όρχεις του ή προτάξει το μεσαίο του δάκτυλο, κάποιοι άλλοι κάφροι του είχαν κατεβάσει τα 12 Ευαγγέλια και του είχαν κάνει φύλλο και φτερό μάνα και γυναίκα.

Δεν τον δικαιολογώ...τον κατανοώ (όπως έκανα και με την περίπτωση Ζιντάν, για να το προχωρήσω). Καλό λοιπόν είναι να τιμωρείται ο κάθε Βούλης για τις χειρονομίες του, ακόμα καλύτερο να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι (καθώς κι εκείνοι που τους επιτρέπουν την είσοδο) που προκάλεσαν αυτή τη συμπεριφορά με τη δική τους χυδαία συμβολή. Η ποινολόγηση μονάχα των αντεθνικών συνθημάτων και των βωμολοχιών για τους νεκρούς, απλώς δεν αρκούν.

μακάρι να είχαν περισσότεροι φίλαθλοι/οπαδοί τις απόψεις σου...:-D

Δημοσ.

adreaslam αν παρουμε ως δεδομενο οτι χειροκροτησατε τον olizadebe ο οποιος εχει κανει αντιστοιχα πραγματα με τον Βούλη, τοτε μαλλον καλα σας εκανε και θα επρεπε να χειροκροτησετε και αυτον. Ενας οπαδος δεν εχει δικαιωμα να λεει για αυτα που κανει ο ιδιος και ακομα χειροτερα μια οπαδικη εφημεριδα που τουυς αντιπροσωπευει.

Εγω (αν θελετε να το πιστεψετε πιστεψτε το) ειμαι απο αυτους που ποτε δεν εχω βρισει μανα στο γηπεδο. Εχω ριξει καντιλια και βρισιδια σε παιχτες για περιεργες συμπεριφορες αλλα ποτε δεν βριζω μανες, νεκρους κτλ.

Δηλαδη να φωναξω ειναι π@@ανες των βαζελινων οι μανες όταν οι μισοι μου φιλοι,γνωστοι και ξαδερφια ειναι βαζελοι?

Δημοσ.

Παιδιά μη συζητάτε άλλο γιά την εγκυρότητα η μη τού πέναλτυ.Ήταν καθαρή η παράβαση επειδή ναί μεν τραβιέται ο παίχτης αρκετά πριν από την περιοχή αλλά δεν πέφτει καί συγχρόνως έχει κατοχή μπάλλας.Τι θα άκουγε λοιπόν ο Βασσάρας άν σφύριζε φάουλ στη πρώτη μόλις επαφή? Πριν τριάντα χρόνια η διαιτησία ήταν διαφορετική ενώ σήμερα δίνει πολλά περιθώρια στον επιθετκό.

Θυμηθείτε όμως τρανταχτές(εγκληματικές) περιπτώσεις τύπου Παπουτσέλη όπου ο Ίλια Ίβιτς δεν προφταίνει καν να πέσει μέσα στην περιοχή καί όμως δίνει πέναλτι.Οι γαύροι της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ πού μόνοι τους λένε τα 'αστεία' καί μόνοι τους γελάνε είπαν ότι η γραμμή πού φαίνεται στο πρωτοσέλιδο τού Πρωταθλητή δεν είναι της μικρής περιοχής αλλά της ..σέντρας!.Έτσι γιά να πούν ότι ο Βασσάρας είναι φιλοπαναθηναικός.

Δημοσ.

Χανς Μπάκε: "Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν ασταθείς, επηρεασμένοι και από την ήττα με τον Ιωνικό αλλά και από την απουσία των διεθνών. Από εκεί και πέρα ήμασταν καλοί και αμυντικά και επιθετικά. Το 4-4-2 μας βολεύει για να ενσωματωθούν οι νεοαποκτηθείς παίκτες. Η φυσική κατάσταση είναι πολύ καλή. Πιστεύω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση".

Συγνώμη, ο προπονητής σίγουρα έβλεπε το παιχνίδι αυτό και έκανε αυτές τις διαπιστώσεις ή μήπως έβλεπε κανένα άλλο; Τι να πω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...