Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καί επειδή άκουσα από οπαδό τού Παναθηναϊκού! να λέει στον sport-fm ότι αδικήθηκε κατάφωρα ο Ολυμπιακός χθες, μάλλον ακραία αμερόληπτος καί καλά ήθελε να το παίξει ο εν λόγω οπαδός.Καί επειδή πολλοί πιστεύουν το ίδιο εγώ θα πω ότι από τις προσπάθειες τού Σχορτσιανίτη οι μισές είναι επιθετικά φάουλ πού δεν σφυρίζονται στο όνομα απλά καί μόνο τού δυνατού σώματός του πού δεν μπορεί κανείς να τα βάλει μαζί του λες καί παίζουν αγώνα κατς.Ο Παναθηναϊκός ευννοήθηκε σε σημεία πού όμως δεν καθορίστηκε απο κεί το αποτέλεσμα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρχίζω και τη συχαίνομαι την καραμέλα με τη διαιτησια...λες και άξιζε ο γαύρος να νικήσει και του το στέρησαν οι διαιτητές:mad:

Δημοσ.

Ε, γι' αυτό θέλει διπλό στο ΣΕΦ τώρα για να κλείσουν τα στόματα και να ξανανοίξουν του χρόνου τέτοια εποχή.

Δημοσ.
Καί επειδή άκουσα από οπαδό τού Παναθηναϊκού! να λέει στον sport-fm ότι αδικήθηκε κατάφωρα ο Ολυμπιακός χθες, μάλλον ακραία αμερόληπτος καί καλά ήθελε να το παίξει ο εν λόγω οπαδός.

Μάλλον ο Γιαννάκης πήρε τηλέφωνο με μαντήλι μπροστά από τη συσκευή για να μην τον αναγνωρίσετε.

Επιφυλλάσομαι βέβαια μήπως ήταν ο φίλος μας ο tsili

Δημοσ.

Πρόστιμο για τα μπουκέτα και τις κροτίδες.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10491&subid=2&tag=7713&pubid=1083104

Και μια τρελή ατάκα του Μιχάλη Δημητρακόπουλου :

Συγγνώμη ζήτησε και ο Κίντελ Γουντς που είχε απολαυστικό διάλογο με τον εκπρόσωπο του αντιπάλου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. -«Πόσο χρονών είσαι;», ρώτησε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού. -«27, γιατί;», απαντάει ο Γουντς. -«Γιατί με το μούσι που έχεις αφήσει μοιάζεις μεγαλύτερος; Γιατί δεν ξυρίζεσαι να δείχνεις και την ηλικία σου;» -«Θα το ξυρίσω όταν πάρουμε το πρωτάθλημα!» -«Αν περιμένεις μέχρι να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, τότε θα γίνει... θάμνος!».
Δημοσ.

absinthe το nickname μου δεν εχει σχεση με το ετος γεννησης μου.

catrina δεν εχω ορεξη για ανουσια κουβεντα μεσα απο αυτο το topic.

απο την στιγμή που δεν με ξερεις δεν μπορεις να εχεις γνωμη για εμενα.οσο για το IQ αποδεικνυεις με αυτα που λες οτι εχεις χαμηλοτερο...

Δημοσ.
Τέλος ο Βούισιτς από τη Μακάμπι.Και απ ότι θυμάμαι είχε δηλώσει πως θέλει να ξαναπαίξει με τον Γιασκεβίτσιους.Με Βούισιτς και Πέκοβιτς στη ρακέτα και με αυτή τη περιφέρεια.
Δημοσ.

ρε συ αυτόν τον είδα στους τελικούς, δεν βγάζει καλά καλά ένα πεντάλεπτο. όσο παικταράς και αν είναι, τί να τον κάνουμε;

Δημοσ.

Απο τον Ζίζιτς και τον Πρικάτσιν πολύ καλύτερος θα είναι.Φέτος ήταν και τραυματίας τον περισσότερο καιρό.Ας βγάζει ένα 20λεπτο σε κάθε ματς και μια χαρά μας πάει.Αυτό φυσικά με δεδομένο ότι θα έρθει ο πέκοβιτς.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και να έχεις και τον Τομάσεβιτς που είναι και αυτός πολύ ευάλωτος σε τραυματισμούς.

Ζίζιτς και Πρκατσιν πρέπει να φύγουν ίσως αν έρθει κάποιος πιο σκληροτράχηλος στην άμυνα να μπορείς να ρισκάρεις.

Δημοσ.

ο Τομα θα μείνει και του χρόνου; αν ναι τι να τον παρουμε τον Βούι; να την πάθουμε όπως ο γάβρος με τον Μάτσι; καλύτερα έναν "μικρότερο" που να στηρίζεσαι πάνω του παρά να κάνεις τον σταυρό σου κάθε που πατάει παρκέ. Αν πάρουμε Πέκοβιτς και φύγει κ Ζίζιτς και Πρκάτσιν και κρατήσουμε Ντικούδη για μένα είμαστε καλά.

Δημοσ.

Μιλάω πάντα με το ενδεχόμενο να πάρουμε Πέκοβιτς (απ οτι ακούγετε τον κλείσαμε) και να φύγει ο πρικάτσιν με τον ζίζιτς.Ο τομάσεβιτς έχει κλειστό 2ετές απ΄όσο ξέρω.

Δημοσ.

τώρα που το σκέφτομαι και στα γκαρντ έχουμε ερωτηματικά.

ο Σάνι λογικά θα φύγει έτσι δεν είναι; δεν φέρνουμε Βούγια πίσω λέω γω.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...