johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δεν είπε ποτέ κανείς (απ όσο παρακολουθώ) ότι θα δώσουν 80εκ ευρώ για μεταγραφές.Αυτό που είπανε από την αρχή είναι ότι τα 80εκ ευρώ (αν καλυφθούν) θα πάνε στην ομάδα.Προσωπικά εγώ δεν θέλω να φέρουν Αιμάρ και Αντριάνο και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλο.Ας φέρουν παίχτες που να ξέρουν την θέση που παίζουν (πχ Ματος) και ας μην είναι ονόματα. Ακόμα και 20εκ να δώσουν είναι αρκετά. Ο Κλέιτον δεν πάει ούτε στη ΑΕΚ γιατί δεν τους απάντησε ο Πηλάδάκης.Ε ρε γλέντια.Βλέπω να τον παίρνουμε κοψοχρονιά.
konnak Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Απόσπασμα από σημερινό άρθρο του Συρίγου σχετικά με την παρουσία του Γιαννάκη που τόσο συζητήσαμε: Θα μου πείτε' date=' ίσως, «καλά και αυτά που κάνουν οι άλλοι δεν μετράνε; Μόνο ο Γιαννάκης είναι υποχρεωμένος να τηρεί τις αρχές του και να αντιμετωπίζει ως... Αγγλους ευγενείς τους διαιτητές και μάλιστα όταν ένα ολόκληρο γήπεδο τον βρίζει εν χορώ "βγάλτε έξω τον καραγκιόζη";». Κατ' αρχάς, οι διαιτητές (και μιλάμε για το πρώτο ματς, στο οποίο ξεπέρασε σε σόου ακόμα και τον Ιωαννίδη) δεν του έδωσαν κανένα δικαίωμα. Το αντίθετο μάλιστα. Κατόπιν, τα ίδια και χειρότερα είχε κάνει και στα ματς με το... Μαρουσάκι, στα οποία όλα ήταν υπέρ του 70%-30% και επιπλέον δεν τον έβριζε κανένας. Και τέλος, ναι πράγματι, οι Γιαννακόπουλοι εξαρχής δεν τον είδαν με καλό μάτι ως προπονητή του Ολυμπιακού και τον... περιποιήθηκαν με τον δικό τους τρόπο στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Ομως εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ούτε ο Παύλος ούτε ο Θανάσης το έπαιξαν ποτέ «σημαιοφόροι», «ιερές αγελάδες» ή «φουστανελάδες» του ελληνικού μπάσκετ. Μια ζωή για την ομάδα τους αγωνίζονται –άλλοτε με καλό και άλλοτε με υπερβολικό τρόπο–, γι' αυτό και δεν μπορεί να έχει κανείς μεγαλύτερες απαιτήσεις. Αντίθετα ο Γιαννάκης ήταν μέχρι προχθές η «σημαία» του ελληνικού μπάσκετ, το πιο λαμπρό εικόνισμα στο εικονοστάσι των πιστών του αθλήματος, χωρίς να έχει προειδοποιήσει κανέναν ότι όλα αυτά είχαν ημερομηνία λήξης. Από αυτή την άποψη κρίνεται, λοιπόν, ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, γιατί είναι ικανός και άξιος, αλλά μέχρι τότε θα κινδυνεύσει να χάσει εντελώς τον εαυτό του. Εκείνον, δηλαδή, που είχαν ως πρότυπο τα περισσότερα Ελληνόπουλα που ασχολούνται με τον αθλητισμό.[/quote']
KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Στα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ τωρα ....Υπαρχει ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .... Απο ΛΑΟΥΝΤΡΟΥΠ-ΕΡΙΚΣΟΝ-ΛΙΠΙ .... ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ .... ΚΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .... ο Θρηνος πηρε ΒΑΛΒΙΔΑ (ΒΑΛΒΕΡΔΕ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ .... Ενω ακουστηκε και μειωση του μπατζετ απο 80 σε 40 και απο 40 σε 20-30 εκ ευρω ενω απο βδομαδα μπορει να παει 10-15 εκ ευρω .... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Πότε ακριβώς ήταν το μπάτζετ 80 εκ;
ata1983 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ήταν παιδιά 1000% τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε το σχέδιο πολυμετοχικότητας είπανε ότι αν καλυφθούν τα 80εκ θα δωθούν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Και προς Θεού τουλάχιστον εγώ δεν έχω απαίτηση να σπρώξουν 80εκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά έλεος ρε πουστη μου με τα μεγάλα λόγια! Φτάνει πια, ας το ράψουν μια φορά και να μιλήσουν στο γήπεδο. Εδώ τους θέλω. Όπως λέει και ο φίλος σήμερα άρχισε να ακούγεται ο Κούμαν. Το μεγαλύτερο γυρολόγο! Αν δεν είναι αυτό επικοινωνιακό και μόνο τι είναι? Το ξέρουμε ότι θα φύγει νύχτα, αυτοί δεν το ξέρουν? Δεν ρωτάνε? Όλα αυτά που αναφέρω τα λέω με μεγάλη επιφύλαξη βέβαια γιατί μερικές μέρες είναι στο τιμόνι οι άνθρωποι μην τους φάμε αλλά τώρα πρέπει να τους ασκηθεί κριτική. Κανένας δεν έμαθε σε 1 μέρα και αν είναι να περιμένουμε τη νέα διοίκηση να μάθει από τα λάθη της ζήτω που καήκαμε. Αν είναι να αλλάξει κάτι πρέπει να μάθουν να ακούνε. Και επιτέλους ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΒΥΝΤΡΑ ΟΣΟ ΟΣΟ
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Πότε ακριβώς ήταν το μπάτζετ 80 εκ; Απαντώ στην ρητορική ερώτηση. Δυστυχώς ποτέ. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι τόση (χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα καλυφθεί).
KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ωραία, δίνουμε 80 εκ. (που δεν ειπωθηκε τέτοιο πράγμα). Το Γενάρη; Του χρόνου; Άλλα 80; Παρεμπιπτόντως, τον πουλημένο το Συρίγο, τι είναι αυτά που λέει; Δεν αδικήθηκε ο Κλαψογιαννάκης; Αποκλείεται!
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Του τα είχε κρατημένα ο Συρίγος. Από τότε που είχε κάνει εκείνη την δήλωση στήριξης για τον Παπαδόπουλο και τους άλλους.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ο Συρίγος είναι μέγιστος παπάρας. Κυρίως γιατί θεωρεί ότι όσα ξέρει αυτός δεν ξέρει ο Ομπάντοβιτς με τον Πόποβιτς μαζί. ΑΛΛΑ Λέει πάντα τη μαλακία που πιστεύει και δεν τον ενδιαφέρουν ισορροπίες, να αλλάξει το κατεστημένο κτλ...
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Στην συγκεκριμένη στιγμή καλά κάνει και τα χώνει στο Γιαννάκη.Τουλάχιστον αυτός το έκανε και δεν κρύβεται όπως μερικοί άλλοι. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον KWSN
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Και αλλη μια για τα "ονοματα" στην μπαλα που ο Νικολογιαννης και ο Γκοντζος δεν τα θελουν γιατι δεν βγαινουν και αλλες παπαριες και θελουν παικτες ασημους που θα κανουν την διαφορα Λοιπον, τα "ονοματα" εγιναν ονοματα ακριβως επειδη κανουν την διαφορα. Και για καθε Ματος και καθε Σειταριδη που δεν τον ξεραμε και βγηκε υπαρχουν 500 Ιρισμετοφ, Στραντλι, Σιγκουρτσον, Ελιομαρ, Σεριτς, Σαριτς, Γηττας, Θεοφυλακτος Νικολαιδης κτλ που δεν τους ξεραμε και πηραμε τα @@ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!! Οι μεταγραφες ειναι ψωνια. Αν εγω παρω μπλουζιτσα FCUK μεταχειρισμενη και φθαρμενη και κρατησει 1 εξαμηνο, ε προφανως δεν φταιει η FCUK που εγω δεν ξερω να ψωνιζω. Αν παρεις ονομα δεν σημαινει οτι θα βγει. Και αν παρει αγνωστο δεν σημαινει οτι δεν θα βγει. Αλλα σιγουρα πιο πιθανο ειναι να σου βγει το ονομα!Ποσο μαλλον οταν μιλας για Παναθηναικο οπου ο "αγνωστος" πρεπει να βγει τεφαρικι, δεν μου αρκει να βγει ενας απλος παγκιτης, και αρα λογικα καποια ομαδα απο Αγγλοισπανιες θα τον ειχε εντοπισει ηδη Οποιος πιστευει οτι αντι για 8Μ για τον Αιμαρ καλυτερα Κλευτον με 2 και αλλοι 2 παικτες με 3Μ πιθανως εχει δικιο. Οποιος ομως πιστευει οτι παιζουμε Μανατζερ και πως καλυτερα ο Κλευτον με 2Μ και τα 6Μ να μεινουν στο ταμειο για να δειξουμε τι γαματοι ειμαστε που γλυτωνουμε και λεφτα ειναι απλα γιωτας και αμπαλος
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Οποιος πιστευει οτι αντι για 8Μ για τον Αιμαρ καλυτερα Κλευτον με 2 και αλλοι 2 παικτες με 3Μ πιθανως εχει δικιο. Ακριβώς αυτό εννοώ και εγώ.Συγκεκριμένα για τον Αιμάρ οι πιθανότητες να μας βγει είναι λιγοστές.
ata1983 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μα αυτό λέμε, δε νομίζω να είπε κανένας ότι ο Αιμαρ δεν είναι παιχτούρα αλλά αν χαλάσεις όλο το μπατζετ σε ένα παίκτη και συνεχίζεις να έχεις τα μπακ που έχεις και στο κέντρο τον Τζιόλη ή κάποιο καινούρο φθηνό την πάτησες. Αν μπορούν να φέρουν τον Αιμάρ και να πάρουν και δεξί μπακ καλό και έναν γκολτζή δε με χαλάει, το αντίθετο μάλιστα. Αν είναι όνομα όμως όπως ο Κούμαν για τον πάγκο όχι δεν τον θέλω εξαρχής. Όνομα από όνομα έχει διαφορά. Εκεί είναι η ένσταση, ότι απ'ότι φαίνεται πάλι κοιτάνε για μάρκες όπως είπες χωρίς να ψάχνουν όμως λίγο καλύτερα. Κακά τα ψέμματα η φίρμα που μένει ελεύθερη, ή είναι πολύ φθηνή μάλλον τα έχει φάει τα ψωμιά της. Βρίσκεις ferrari με 20χιλιάρικα? Αν βρεις πεθαμένη θα είναι, τη φιγούρα σου θα την κάνεις αλλά ότι θα μείνεις στη μέση του δρόμου? Όσο για παίκτες στυλ Μάτος δεν έχουν και τόσο μεγάλο ρίσκο. Εναν σκάουτερ καλό να έχεις. Βέβαια δεν είναι και τόσο ευκαιρίες με 3εκ έκαστος αλλά είναι ενα νορμαλ ποσό
axaxouxas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ενταξει βρε παιδες δεν ειπαμε να γινουμε και ΤΣΕΛΣΙ σε λιγες ημερες 80 ΕΚ ΜΠΑΤΖΕΤ αλλα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .... ΟΛΟ και λιγοστευουν .... τουλαχιστον να κανανε και καμια κινηση στο θεμα προπονητη .... ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ 85% των αγωνων για προπονητη .... ΣΕΡΧΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ !!!! Δεν θελω παιχτη ανω των 4 εκ αλλα 4-5 παικταραδες με 2 εκ τον χρονο ο εκαστος και καλο προπονητη ....
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Προχωράμε με βήματα ποιο αργά και από της χελώνας.
ata1983 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Με 2εκ πλέον με το ζόρι αν βρεις καμια εγχώρια ευκαιρία ή ρισκάρεις όπως η ΑΕΚ με Μπλάνκο που έπαιζε Β κατηγορία, σκέψου του Βύντρα θα φτάσει 1-1,5 εκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.