johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Προχτές στο ΣΕΦ βρίζανε και τον Διαμαντίδη (Αν άκουσα καλά) Ερευνα για το νέο γήπεδο http://survey.euro.confirmit.com/wix3/p123312409.aspx?l=8
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Kαι ο Διαμαντιδης ακουει και ο χοντρος και πολλοι. Εγω δεν εχω προβλημα να βριζεται κανενας. Χεστηκα. Απλα μην ακουω για Γιαννακη και μυτογκα(το ξεχασαμε) και για τους αλλους μοκο
KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Kαι ο Διαμαντιδης ακουει και ο χοντρος και πολλοι. Εγω δεν εχω προβλημα να βριζεται κανενας. Χεστηκα. Απλα μην ακουω για Γιαννακη και μυτογκα(το ξεχασαμε) και για τους αλλους μοκο Εντάξει, θα προτιμούσα ας πούμε να έμεναν μανάδες έξω από την όλη ιστορία, αλλά ας μην το παίζουμε και παρθένες γενικότερα. Και ειδικότερα, καλό είναι να μην υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία...
Erwdios Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εγώ πάντως τα καντήλια στο Σπανούλη τα κατεβάζω μια χαρά, αλλά όταν ακούω να βρίζουν τον Διαμαντίδη, το βουλώνω. Εξάλλου, το καλοκαίρι στην Ολυμπιάδα, πάλι με τα τρίποντα του Μητσάρα θα πανηγυρίζουμε και ξανά από το Σεπτέμβριο, πάλι με τις μάνες των διεθνών θα ασχολούμαστε, αλλά έτσι δείχνουμε στη τελική ότι η εμπάθεια μας παραμένει στα οπαδικά πλαίσια και δεν επιτρέπουμε να δηλητηριαστεί η εθνική, η οποία έιναι πάνω από όλους. (για να μην αρχίσω και τα καντήλια για κάποιους ανεγκέφαλους γαύρους, οι οποίοι δεν επέτρεπαν στο κόσμο που πήγαινε Καραϊσκάκη, να δεί την εθνική με μπλούζα του Παναθηναϊκού ή έστω με πράσινη μπλούζα και είμαι σίγουρος, ότι το αντίστοιχο θα συνέβαινε αν χρησιμοποιούσε η εθνική τη Λεωφόρο.)
vlachaquito Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ναι ρε παιδια δεν πρεπει να βριζεται τους παικτες της Εθνικης, ειναι κακο... Απλα ενημερωσετε τον κοσμο τι πρεπει να γινει π.χ. για τους παικτες που ειναι στην προεπιλογη και μετα κοβονται...πρεπει να βριζονται η οχι?? Μα πατε καλα?? Σε ποια χωρα ζητε?? Θα κοιταξει ο καθε παναθηναικος η ολυμπιακος αν ο παικτης παιζει εθνικη η αν ο προπονητης κοουτσαρει την εθνικη πριν τον βρισει?? Φανελες βλεπει ο κοσμος, οχι ατομα... Και εφοσον δεν προκειται κανεις να σταματησει να βριζει, μην πειραζεστε αν και ποιον βριζουνε.. Τουλαχιστον να σταματησουν εκει, μην πετανε τπτ μεσα...
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Διεθνή παίχτη του ολυμπιακού δεν βρίζω ποτέ.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παλικάρια την δουλειά τους κάνουν.Με τον προπονητή όμως έχω πρόβλημα και θα τον βρίζω και προπονεί και τον ΑΣΤ. (τυχαίο παράδειγμα)
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ρε μην λεμε οτι θελουμε, επειδη ο Μητσος ειναι universal δεν τον βριζουμε και βριζουμε Χ''βρετα? Δεν γινεται να κανεις διακρισεις, η δεν βριζεις κανενα της Εθνικης ή ολους
Erwdios Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Βασικά, ο Μήτσος δεν έχει δώσει και ποτέ δικαιώματα, οπότε και να θες, με τι αφορμή να τον βρίσεις? Είναι και θέμα χαρακτήρα, πώς να το κάνουμε?
insomniaK Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Γενικά, δε θα έπρεπε να βρίζουμε κανέναν παίκτη... Άλλο είναι να βρίζεις τον οσφπ και άλλο να βρίζεις τον Χ παίκτη που στο κάτω κάτω της γραφής επαγγελματίας είναι. Όσο για τον Γιαννάκη είναι λάθος του που πήγε στο γαύρο αν θέλει να συνεχίσει στην εθνική. Το ίδιο θα έλεγα και αν ερχόταν σε εμάς ή πήγαινε σε ΑΡΗ ή ΠΑΟΚ κι αυτό κυρίως διότι αυτές οι ομάδες έχουν τόσο λαό ή αποτελούν στόχους "μίσους" από πάρα πολλούς, επομένως θα υπάρχουν συζητήσεις (υπάρχει δεν υπάρχει θέμα) γύρω γύρω, που δε βοηθούν ούτε τον ίδιο να κάνει τη δουλειά του ούτε και τις ομάδες. Είδικα τώρα που το παίζει ψυχωμένος/αδικημένος ολυμπιακάκιας... του αξίζουν αυτά που ακούει.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Κοντά στη Στουτγκάρδη ο Βύντρα Όλο και πιο κοντά στη μετακίνησή του στη Στουτγκάρδη είναι ο Λουκάς Βύντρα. Μπορεί πέρυσι η μεταγραφή του 27χρονου μπακ στη Χέρτα Βερολίνου να χάλασε την ύστατη στιγμή, φέτος όμως όλα δείχνουν ότι το όνειρο της «Μπουντεσλίγκα» θα πραγματοποιηθεί. Οι επαφές έχουν επιβεβαιωθεί και από τις δύο πλευρές και το ύψος της πρότασης προς το «τριφύλλι» αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι ζητούν 1,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον έμπειρο αμυντικό και η διαφορά των 300 χιλιάδων, μάλλον, δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Άλλωστε, σε αντίθεση με πέρυσι που η πρόταση της Χέρτα ήρθε στα μέσα Αυγούστου, ο Παναθηναϊκός φέτος έχει όλη τη άνεση να τον αντικαταστήσει. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης επιθυμεί να φύγει. Μια ακόμη εξέλιξη που επιβεβαιώνει τα παραπάνω, αποτελεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης θα παρακολουθήσουν την Κυριακή τον αγώνα της Εθνικής μας με την Αρμενία, έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στον Βύντρα. Πηγή: sport-fm.gr Ξεκινά το ξεκαθάρισμα η είναι ιδέα μου? Αν πουληθεί φυσικά.
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Τι βλέπετε σήμερα; Να ξεκινήσω εγώ. Αν η περιφέρεια μας δεν μας "προδώσει", προσέξουμε λίγο την "άσκοπη" περιφορά της μπάλας απέναντι στην ζώνη και δεν δημιουργηθούν κενά στην άμυνα από τον Σάρας (που νομίζω ότι το σημαδεύουν πλέον) και δεν είμαστε τραγικοί στις βολές δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Εξαρτάτε μόνο από εμάς. Όσο καλά και να παίξουν οι άλλοι αν εμείς κάνουμε αυτό που ξέρουμε δεν υπάρχει σύγκριση.
johnyboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Θέλω να πιστεύω πως θα διορθώσουμε τα επιθετικά λάθη και να είμαστε ποιο συγκεντρωμένοι καθώς είναι το ποιο καθοριστικό ματς. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο firewallker.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ο Ολυμπιακός έπαιξε χειρότερα στο παιχνίδι που κέρδισε παρά σε αυτό που έχασε. Και εμείς δε θα ξαναπαίξουμε τόσο άσχημα. Αυτά.
axaxouxas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Στα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ τωρα .... Υπαρχει ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .... Απο ΛΑΟΥΝΤΡΟΥΠ-ΕΡΙΚΣΟΝ-ΛΙΠΙ .... ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ .... ΚΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .... ο Θρηνος πηρε ΒΑΛΒΙΔΑ (ΒΑΛΒΕΡΔΕ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ .... Ενω ακουστηκε και μειωση του μπατζετ απο 80 σε 40 και απο 40 σε 20-30 εκ ευρω ενω απο βδομαδα μπορει να παει 10-15 εκ ευρω .... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Ο Ολυμπιακός έπαιξε χειρότερα στο παιχνίδι που κέρδισε παρά σε αυτό που έχασε. Και εμείς δε θα ξαναπαίξουμε τόσο άσχημα. Αυτά. Ακριβώς έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.