Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς για σένα, αυτό που λες δεν είναι υποκειμενικό συμπέρασμα αλλά αντικειμενική αλήθεια. Βάλε κάτω τους τίτλους λοιπόν, ευρωπαϊκούς και μη, τις ομάδες που έχει κοουτσάρει, τους παίκτες που έχει αναδείξει, και θα δεις ότι το ερωτηματικό θα πρεπε να λείπει. Χώρια ότι δεν έχω δει ποτέ γαύρο να αμφισβητεί τον Ομπράντοβιτς. Μέχρι τώρα.

Μάλλον δεν έγινα αρκετά αντιληπτός και κινδυνεύω μάλιστα να χαρακτηριστώ και αμφισβητίας του Ομπράντοβιτς.

Read my lips λοιπόν:

Για εσένα, ο πλέον επιτυχημένος προπονητής της εθνικής, ο οποίος την έχει οδηγήσει σε ευρωπαϊκό τίτλο 18 χρόνια μετά το ηρωικό '87 και την ανέδειξε δευτεραθλήτρια κόσμου, με νίκη μάλιστα επί των ΗΠΑ με κατοστάρα, είναι καραγκιοζάκος, επειδή χτυπιέται όταν δεν συμφωνεί με τη διαιτησία, ενω ο Ομπράντοβιτς, που διαμαρτύρεται πανομοιότυπα με τον Γιαννάκη σε αποφάσεις της διαιτησίας, ο οποίος σημειωτέον, με τα φράγκα των κοντών αγοράζει όποιον παίχτη θέλει, είναι επιτυχημένος. (και ουχι καραγκιόζης, για να μην θεωρείται αμφισβήτηση η τελευταία μου φράση)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα, για Σούλη: για κάθε Μαρούσι που εντυπωσίασε υπάρχει και ένας Άρης που ναυάγησε. Τα ίδια ισχύουν για πολλούς Έλληνες αξιόλογους προπονητές όπως οι Πεδουλάκης, Κατσικάρης, Πετρόπουλος, κτλ.

Δημοσ.

Δεν έχω δει ποτέ τον Ζοτς να χτυπιέται σαν το χταπόδι όπως έκανε ο Γιαννάκης.Και εφόσον ο Γιαννάκης είχε πρόβλημα γιατί δεν είπε τίποτα στην συνέντευξη τύπου?

Γιατί είναι κωλοτούμπας.

Δημοσ.
Δεν έχω δει ποτέ τον Ζοτς να χτυπιέται σαν το χταπόδι όπως έκανε ο Γιαννάκης.Και εφόσον ο Γιαννάκης είχε πρόβλημα γιατί δεν είπε τίποτα στην συνέντευξη τύπου?

Γιατί είναι κωλοτούμπας.

Γιατί ρε μεγάλε, δεν είναι άνθρωπος που θα σταθεί στη διαιτησία. Τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν γι' αυτόν εντός γηπέδου.

Στον αγώνα με την Ισπανία, δεν είχε σφαχτεί η εθνική?

Θυμάσαι κανέναν Γιαννάκη να μιλάει για διαιτησία?

Τα πάντα μπορεί να είναι ο Γιαννάκης, αλλά κωλοτούμπας με την καμία.

Ποτέ δεν μιλάει για διαιτησία κι αυτό θα έπρεπε αν μη τι άλλο να του το αναγνωρίζεις.

Δημοσ.

Αν έχει πρόβλημα με τον εκάστοτε διαιτητή να πάει και να του μιλήσει κόσμια.Αυτός το μόνο που κάνει είναι να διακωμωδεί το άθλημα.

Και ποιο πολύ αναφέρομαι στο ματς του ΟΑΚΑ

Δημοσ.

Ο Σούλης είναι ο πιο επιτυχημένος, βάσει αποτελεσμάτων και τίτλων, έλληνας προπονητής που δεν έχει εργαστεί ποτέ σε μεγάλη ομάδα που είναι στις δόξες της, επομένως δεν ξέρω πως μπορεί να ανταπεξέλθει στης πίεση του πρωταθλητισμού. Η εθνική (και κάθε εθνική) είναι ομάδα τύπου Μαρούσι, 1 μήνα προπόνηση, 10 αγώνες. Σκεφτείτε μόνο πόσο καλύτερα κοούτσαρε την εθνική μεσα στον αγώνα ο Γιαννάκης όσο ήταν προπονητής στο Μαρούσι και πόσο σκατά την κοούτσαρε στην Ισπανία που είχε χάσει τα αντανακλαστικά του λόγω απραξίας.

Όσο γισ τις επιτυχίες/αποτυχίες ενός προπονητή, Γιαννάκης πρώτη φορά στην εθνική έφυγε νύχτα, Ομπράντοβιτς 5 χρόνια χωρίς τελικό Ευρωλίγκας, Μεσίνα τι πήρε στην Benetton και τι έχει πάρει με την CSKA, για να μην πάμε στο NBA και δούμε για παράδειγμα τι έκανε ο Phil Jackson μέχρι το 2002 και τι κάνει τα τελυταία 5 χρόνια... Τα παραδείγματα είναι πολλά και αν όχι ο κάθε προπονητής ένα πράδειγμα. Αλλά δεν το συνεχίζω διότι εδώ μιλάμε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας.

Δημοσ.
Δεν έχω δει ποτέ τον Ζοτς να χτυπιέται σαν το χταπόδι όπως έκανε ο Γιαννάκης..

Ε τωρα υπερβαλουμε λιγο.. Μια χαρα χτυπιεται ο ενας μια χαρα χτυπιεται και ο αλλος..

ο Γιαννακης παντα ετσι ητανε, ητε ειναι εθνικη Ελλαδος, ητε ολυμπιακος..

Και μην ξεχνατε οτι τα ιδια εκανε και σαν παικτης, ειναι ο κλασσικος κλαψιαρης με υπερτατο παθος που σε καθε θεση θα χτυπηθει, οχι μονο για να κερδισει την ευννοια του διαιτητη σε επομενη φαση, αλλα και γιατι νιωθει το παιχνιδι πιο εντονα απο τους αλλους (βλεπε καραγκουνη).

Αυτο ειναι απο την μια καλο γιατι δινει τα παντα για την ομαδα, και "ματωνει" την φανελα, απο την αλλη ειναι εκνευριστικο για τους αντιπαλους.

Αλλα τωρα, εξαιτιας των διαμαρτυριων να μην πανε οι παικτες του παναθηναικου στην Εθνικη, νομιζω οτι απεχουμε παααρα πολυ απο την πραγματικοτητα..

Και εδω ειναι η διαφορα του Ελληνα φιλαθλου απο εναν υγιη φιλαθλο..

Νομιζεται οτι οι παικτες ειναι "βαμμενοι" πρασινοι κοκκινοι κλπ... Νομιζεται οτι οταν βλεπουν τον Γιαννακη, βλεπουν εναν εχθρο...

Χεσμενη εχουν την ομαδα οι περισσοτεροι.. Επαγγελματιες ειναι που κανουν την δουλεια τους.. δεν λεω, νοιαζονται για την ομαδα τους οπως ενας υπαλληλος νοιαζεται για την εταιρια που τον ακριβοπληρωνει και τον εχει στα ωπα ωπα.. Τπτ παραπανω..

Δημοσ.

Εγώ θέλω να φύγει από την Εθνική.Με ποιο τρόπο ας το βρούνε αυτοί.Και πριν πάει στον Ολυμπιακό ήθελα να φύγει.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να φύγει ο Γιαννακόπουλος από τον ΠΑΟ. Με ποιο τρόπο ας το βρούνε αυτοί.Και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ήθελα να φύγει .

Θα φύγει;

Δημοσ.
Εγώ θέλω να φύγει ο Γιαννακόπουλος από τον ΠΑΟ. Με ποιο τρόπο ας το βρούνε αυτοί.Και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ήθελα να φύγει .

Θα φύγει;

Οταν τελειώσει η Κοκαλίγκα. Αφού θες να γ@μήσουμε την συζήτηση θα το κάνω.

Δημοσ.

Μπα, καθόλου δεν το θέλω. Αλλά όταν σου τελειώνουν τα επιχειρήματα, λες ότι θες να φύγει. Έτσι, επειδή δε γουστάρεις, επειδή το είπε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επειδή το έγραψε η Πράσινη. Ευτυχώς δεν αποφασίζεις εσύ ή ο κάθε φανατισμένος οπαδός, όπως εγώ δεν έχω λόγο για τη διοίκηση του ΠΑΟ.

Δημοσ.
Εγώ θέλω να φύγει από την Εθνική.Με ποιο τρόπο ας το βρούνε αυτοί.Και πριν πάει στον Ολυμπιακό ήθελα να φύγει.

Τωρα το ξερεις οτι κανεις σαν μικρο παιδι, ετσι??

Δημοσ.

Λοιπόν το έχω πει 200 φορές να το πω ακόμα μία.

Θέλω να φύγει ο Γιαννάκης από την εθνική για 3 λόγους

1ον δεν μου αρέσει το αμυντικό μπάσκετ που παίζει.Το βαριέμαι τρελά και ας κερδίζει.

2ον δεν το πήγαινα ούτε σαν παίχτη.

3ον είναι προπονητής του αιώνιου αντίπαλου.

Αυτά είναι απόψεις καθαρά δικές μου και δεν με απασχολεί τη γράφει ο καθένας στην οποιαδήποτε πράσινη.

Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι επαρχεία και βλέπω τα ματς μόνο από την tv να ρωτήσω το εξής:

Γίνονται αποδοκιμασίες εκατέρωθεν σε παίχτες της εθνικής? (πχ Σπανούλη και Μπουρούση για παράδειγμα?ή έχουμε άλλα μέτρα γι'αυτούς και δεν μας πειράζει να τους κράζουμε και η ευαισθησία μας περιορίζεται στον Γιαννάκη?

Σε άλλη εθνική παίζουν αυτοί δηλαδή από αυτή που κοόυτσάρει ο Γιαννάκης?

Δημοσ.

Ειδικά η μάνα του Σπανούλη έχει ακούσει πολλά όλη τη χρονιά.

Αλλά για αυτό δε λένε τίποτα.

ΥΓ: Μη μου πείτε ότι βρίζουν το Μπουρούση. Το ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...