Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι ρε πούστη μου, μετά από 4 νίκες, χάσαμε παιχνίδι... Τέτοια ξεφτύλα...

Μα δεν είπα πως μας κερδίσανε η μας ξεφτίλισαν.Απλά χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας και χωρίς καν να προσπαθήσουμε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι ρε πούστη μου, μετά από 4 νίκες, χάσαμε παιχνίδι... Τέτοια ξεφτύλα...

Δεν είναι η ήττα που πείραξε αλλά ο τρόπος που παίξαμε. Τελείως άναρχα. Λες και δεν ήξεραν τι να κάνουν τη μπάλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι 2 πάσες πήγαν στους πάγκους.

Δημοσ.

KWSN_Men, τι πιστεύεις ότι πήγε στραβά; Σίγουρα μας "πρόδωσε" η περιφέρεια. Γιατί όμως δεν λειτούργησε τίποτε άλλο; Μήπως επειδή όταν δεν δουλεύει η περιφέρεια δεν έχουμε κάτι άλλο τόσο δυνατό να τραβήξει την ομάδα σε κάποιο ξέσπασμα; Σας φάνηκε ότι δεν υπήρχε θέληση;

Να χαίρετε την διαιτησία ο μελλοντικός υπουργός. Δεν τον είδα να κουνιέται σήμερα.

Καλοί ήταν σήμερα οι διαιτητές.

Δημοσ.
Γιατί και το πρωτάθλημα στο μπάσκετ θα το χάσουμε.

Nα σου πω κατι χωρις να παρεξηγηθεις?

Νομιζω οτι η πλειονοτητα(οχι ολοι, η πλειονοτητα ειπα) των οπαδων χωριζεται σε 2 κατηγοριες

Κατηγορια Α->Οι τυφλοι. Αυτοι που λενε παντα "Εμεις γαμαμε" που πιστευουν οτι εχουν την καλυτερη ομαδα στον πλανητη και πως το συστημα και η διαιτησια δεν αφηνουν το Αιγαλεω να παρει ΤΛ

Κατηγορια Β->Οι κλαψιαρηδες. Ειναι αυτοι που κλαιγονται, τα βλεπουν ολα μαυρα, τα βλεπουν ολα σκατα θεωρωντας πως αν κανουν την "κακη" προβλεψη και τα πραγματα στραβωσουν θα λενε "Εγω τα ειπα" ενω αν πανε καλα, ποιος θα θυμηθει στο πανηγυρι τι λεγανε?

Πρεπει να ανηκεις στην 2η κατηγορια(απλα γιατι δεν υπαρχει κατι αυτη την στιγμη απτο και μπασκετικο που να λεει πως θα χασουμε το πρωταθλημα.Οχι πως δεν μπορουμε να το χασουμε.Αλλα αυτη την στιγμη απλα η σειρα γινεται 2 νικες σε 3 ματς με 2 ματς ΟΑΚΑ)

Δημοσ.

Όσο είδα τη διαιτησία και πρόσεξα, ήταν καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι.

Μπατίστ και Τσαρτσαρής κακοί σήμερα, και παίξαμε πολύ χάλια, πολλά σουτ χωρίς σύστημα. Και μάλιστα, ενώ δεν έβγαιναν τα σουτ, συνέχισαν το ίδιο παιχνίδι ενώ σε pick 'n' roll ο Ολυμπιακός απλά δε μπορεί να αμυνθεί. Τους έκανε ρόμπα ο άμπαλος ο Ζίζιτς, φαντάσου δηλαδή...

Δημοσ.

Μπορεί να είμαι λάθος αλλά ρε γαμώτο όπως και πέρσι στους τελικούς αδικούμαστε με αυτό το κακό μπάσκετ που παίζουμε.Αυτό που φαντάζομαι είναι να θέλουν να πάνε την σειρά σε 5 παιχνίδια λόγο εισιτηρίων.

Καιζερ δεν είμαι σε καμιά κατηγορία.ίσα ίσα που ποτέ δεν με πειράζει μία ήττα.Απλά σπάζομαι όταν χάνουμε χωρίς να προσπαθήσουμε.

Δημοσ.
Όσο είδα τη διαιτησία και πρόσεξα, ήταν καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι.

Μπατίστ και Τσαρτσαρής κακοί σήμερα, και παίξαμε πολύ χάλια, πολλά σουτ χωρίς σύστημα. Και μάλιστα, ενώ δεν έβγαιναν τα σουτ, συνέχισαν το ίδιο παιχνίδι ενώ σε pick 'n' roll ο Ολυμπιακός απλά δε μπορεί να αμυνθεί. Τους έκανε ρόμπα ο άμπαλος ο Ζίζιτς, φαντάσου δηλαδή...

Και ο Ζίζιτς σήμερα ενώ το είχε ήταν λίγο κουμπωμένος. Χαρακτηριστικά σε δύο φάσεις που μπορούσε να πάρει άνετα το γκολ φάουλ πήρε μόνο φάουλ διότι δεν σηκώθηκε καθόλου, άργησε μέχρι να "βρει τι να κάνει" (κάτω από το καλάθι με κοντότερο να σε μαρκάρει, κατέβασε την γαμημένη την μπασκέτα. Λέμε τώρα...). Ίσως η απουσία από τα παιχνίδια του κόβουν διάφορες ενέργειες που πρέπει να σου βγαίνουν αυτόματα.

Δημοσ.

Ε ναι ρε, εννοειται. Κοιτα, και αυτος και ο Μπετσι τοχουν καταλαβει πως κουνανε μαντηλι. Και ο Ντικουδης αν δεν ηταν Ελληνας το ιδιο θα εκανε

Παντως και ο Ζοτς, πολυ Σερβικο κεφαλι. Τρως στην μαπα ενα παικτη, αυτος δεν βγαινει και μετα πας στο αλλο ακρο, ξεχνας και πως ειναι η φατσα του. Πολυ στραβοξυλο πρεπει να ειναι ο κοουτς

Δημοσ.

Ναι σίγουρα έχει τις παραξενιές του ο Ζοτς. Να γίνετε όμως από σταρχιδισμό των παικτών; Ή απλώς να μην του βγαίνει αυτός ο παραπάνω εγωισμός - θέληση επειδή γνωρίζουν το μέλλον τους;

Με τα τρίποντα τι έγινε σήμερα ρε γαμώτο... Έβγαιναν ελεύθερα σουτ αλλά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι ίδιοι παίκτες που κάνουν πλάκα από την περιφέρεια δεν σταυρώνουν τίποτε ώρες ώρες.

Δημοσ.
δυστυχως φιλε ετσι ειναι οι σουτερ, μια σου μπαινουν, μια δεν σου μπαινουν...

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Διάβασε παρακάτω.

Ναι σίγουρα έχει τις παραξενιές του ο Ζοτς. Να γίνετε όμως από σταρχιδισμό των παικτών; Ή απλώς να μην του βγαίνει αυτός ο παραπάνω εγωισμός - θέληση επειδή γνωρίζουν το μέλλον τους;

Με τα τρίποντα τι έγινε σήμερα ρε γαμώτο... Έβγαιναν ελεύθερα σουτ αλλά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι ίδιοι παίκτες που κάνουν πλάκα από την περιφέρεια δεν σταυρώνουν τίποτε ώρες ώρες.

Ξεκίνησαν με 2-3 άστοχα ελεύθερα και μετά μαλακίστηκε το σύστημα γενικα, τα επόμενα ΔΕΝ ήταν ελέυθερα. Κάπου εκεί γαμήθηκε η ψυχολογία και ο ρυθμός και δεν έμπαιναν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος. Το πρόβλημα όμως ΔΕΝ ήταν ότι δεν έμπαιναν τα τρίποντα...

Δημοσ.

Είναι καιρός να να την κάνουν οι διεθνείς μας από την εθνική.Και αυτά τα κλισέ με τα είναι φίλοι και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν είναι παπαριές.Εχτές σε κάποια φάση ο Μήτσος έριξε μερικά Γαλλικά αλλά δεν πρόλαβα να δω σε ποιόν.Και το είπε και στα Ελληνικά και φάνηκε ολοκάθαρα τι είπε.

Δημοσ.
Είναι καιρός να να την κάνουν οι διεθνείς μας από την εθνική.Και αυτά τα κλισέ με τα είναι φίλοι και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν είναι παπαριές.Εχτές σε κάποια φάση ο Μήτσος έριξε μερικά Γαλλικά αλλά δεν πρόλαβα να δω σε ποιόν.Και το είπε και στα Ελληνικά και φάνηκε ολοκάθαρα τι είπε.

Κι επειδή το είπε (το είδα κι εγώ), τι σημαίνει, ότι δεν είναι φίλος με αυτόν που το είπε; Εγώ είχα ένα καλό φίλο που παίζαμε μπάσκετ και μου έβριζε τη μάνα πάνω στο παιχνίδι και μετά από λίγο γυρνούσε και μου έλεγε "σόρρυ, ε, δεν το εννοώ". Ούτε το ότι έβρισε ο Διαμαντίδης σημαίνει ότι είναι προκλητικός και απαράδεκτος και όλα τα σχετικά. Μη θυμηθώ κάποιους που είχαν κάνει εδώ μέσα σημαία ένα βίντεο με τον Παπαλουκά να βρίζει, ως τάχα απόδειξη ότι είναι προκλητικός και δεν αξίζει το σεβασμό. Οι άνθρωποι παίζουν μπάσκετ, πέφτουν αγκωνιές και σπρωξίματα, αγωνίζονται μέσα σε γήπεδα που βράζουν. Είναι λογικό να παρεκτρέπονται ελαφρώς. Ξεκολλήστε και καταλάβετε ότι ο κομπλεξικός άρρωστος οπαδός που θέλει να κερδίσει η ομάδα του για να μπορεί να τη λέει την επομένη στους γαυρους ή τους βάζελους δεν έχει απαραίτητα σχέση με επαγγελματίες αθλητές που περνάνε μήνες ολόκληρους ως συγκάτοικοι στην εθνική ή σε άλλες ομάδες. Έλεος πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...