Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθει κάποιος καλός προπονητής.Το θέμα δεν είναι να φέρουμε ένα καλό προπονητή αλλά να τον αφήσουν να κάνει δουλειά.Είμαι σίγουρος πως ο Αντωνίου θα σουτάρει κάμποσους άμπαλους.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μείνε ονειροπόλος που λες και μόνος σου, σήμερα διορίστηκαν οπότε μόνο να ελπίζουμε μπορούμε. Ο δειυθυντής πάντως από την Αθλητική Κυριακή που τον έβλεπα φαινότανε για περιορισμένης ευθύνης. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει στα των δημοσίων σχέσεων όπως λένε. Και για τον Β' αντιπρόεδρο ας βγει καλός ο Α και δεν πειράζει χαλάλι του

Δημοσ.
Ο δειυθυντής πάντως από την Αθλητική Κυριακή που τον έβλεπα φαινότανε για περιορισμένης ευθύνης.

και νόμιζα επειδή είμαι γαύρος τον έβλεπα έτσι...

Δημοσ.

Δεν την παλεύουμε με τίποτα.Πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή και αμέσως όλοι οι γκουρού πέσαμε να το κρίνουμε.Για αυτό στην Ελλάδα θα είμαστε μια ζωή πίσω.Ο σερ όταν πήγε στην Μάντσεστερ είχε 7 χρόνια χωρίς τίτλο.δεν είδα να τον διώχνουν.Αλλά φυσικά που ξέρουν αυτοί από μπάλα.Οταν πουλήθηκε στους Αμερικάνους όλοι φώναζαν, πόσοι το θυμούνται τώρα?

Δημοσ.

Τον Αντωνιου τον κρινουμε εδω και καιρο απο ολα αυτα που γραφει στην Πραβδα. δεν τον μαθαμε χτες

Δημοσ.

Όχι γίνεσαι λίγο άδικος! Ούτε γκρινιάξαμε ούτε τίποτα αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε μερικά πράγματα.

Μόνοι τους δήλωσαν ότι θα δώσουν 80εκ για μεταγραφές. Μετά είπανε 40. Τώρα 20-30. Σωστό ή λάθος?

Δεν μου φαίνονται λίγα τα 20 απλά λέω γιατί όλη αυτή η αερολογία που θυμίζει παλιές εποχές του στυλ θα σας φέρουμε Σαβιόλα θα φέρουμε τον έναν τον άλλον και στο τέλος τίποτα. Νομίζω κανένας από τους φιλάθλους του Παναθηναικού δεν έχει ανάγκη από μπουρδολογίες απλά και ξεκάθαρα πράγματα θέλουμε και πάνω από όλα όσα λεφτά δώσουν απλώς να τα δώσουν σωστά και με πρόγραμμα.

Και το δεύτερο που είπαμε για μερικούς παλαίμαχους τι να κάνουμε τώρα. Το διευθυντή μας τον έχω δει εκατοντάδες φορές στην Αθλητική Κυριακή η ανάλυση που έκανε ήταν επιπέδου 8χρονου παιδιού. Δε λέω ότι ξέρω περισσότερα από αυτόν λέω ότι σε τόσο σημαντικές θέσεις θα έπρεπε να μπουν άτομα που το κατέχουν πιο πολύ και από εμένα και από αυτόν. Και υπάρχουν και παλαίμαχοι και μη παλαίμαχοι.

Αυτά τουλάχιστον είπα εγώ και δεν έχει καμία απολύτως γκρίνια ή δυσπιστία απλώς κάποια πράγματα δεν χρειάζονται πια. Καλώς η κακώς είμαστε τόσα χρόνια εκτός στόχων, από υποσχέσεις έχουμε φάει πολλές και το μόνο που θέλουμε είναι να δούμε σωστή δουλειά, όπως στο μπάσκετ. Εγώ δεν θυμάμαι ούτε έναν για δείγμα που να γκρίνιαξε με τον αποκλεισμό μας φέτος στο μπασκετ και έτσι θα γίνει και στο ποδόσφαιρο. Αρκεί να δούμε προσπάθεια.

Και για να τελειώσω, όλοι κρίνονται και για όλα ειδικά εδώ που κάνουμε μια συζήτηση απλή του στυλ να περάσει και η ώρα μας. Αμάν πια με αυτό το πράγμα ότι δεν αξίζουμε εμείς να μιλάμε για το Ρεχάγκελ, για τον έναν για τον άλλον.( Ο Ρεχάγκελ παράδειγμα ήταν)

Δημοσ.

Δεν λέω να μην κρίνουμε κάποιον.Απλά να περιμένουμε να κρίνουμε από τα αποτελέσματα και όχι από ποιο πριν.Καλός η κακός ο Αντωνίου μπήκε σε αυτή την θέση ας περιμένουμε να δούμε την ομάδα και ας τον κρίνουμε μετά.Προσωπικά εγώ δεν ανοίγω καμία εφημερίδα ούτε παρακολουθώ εκπομπές.Μόνο Ερασπόρ το πρωί ακούω.

Δημοσ.

johnyboy, κάνεις λάθος. Τώρα κρίνουμε τον Αντωνίου και τον Αντωνιάδη από αυτά που έχουν δείξει. Δεν κρίνουμε το έργο που θα κάνουν. Μπορεί να είναι οι ποιο πετυχημένοι που έχουν περάσει. Από την στιγμή όμως που μαζεύτηκαν 4 μεγιστάνες της Ελλάδας και χώνουν 50 ~ 80 εκατομμύρια, γιατί πας σε τέτοιες "φτηνές" λύσεις; Και λες μάλιστα, μην ρωτάτε εμένα. Δεν κάνω κουμάντο πλέον... Μου πήραν τον Αντωνίου (Ποτέ στην Παιανία δεν έλεγε; ) που μερικές φορές τον άκουγες στην Α.Κ. και έλεγες "Τι έγινε ρε γαμώτο; Άλλο παιχνίδι είδα;". Ή το Αντωνιάδη που σαν πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. πούλησε τους συναδέλφους του;

Οι παλαίμαχοι αυτοί είναι καμμένοι.

Δημοσ.

Και ο Λιβαθηνός πριν αναλάβει πόστο καλός ήταν αλλά τα έκανε σκατά.Κουβάλησε τη σάρα και τη μάρα.Γιαυτό θα είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που γίνονται.Θα δείξει και ο Πατέρας αν έχει καρύδια για πρόεδρος.Προσωπικά θα είμαι οκ μόνο αν βάλουν τον θανασάρα πρόεδρο.Μόνο αυτός έχει κότσια (από αυτούς που έχουμε δει ως τώρα) για πρόεδρος.

Αλλά εντάξει δεν τους κρίνω από αυτά που ξέρω αλλά από αυτά που θα δω.

Δημοσ.

Μπορεί και να είναι το πιο μαλακισμένο παιχνίδι που έχω δει στη ζωή μου αυτό του μπάσκετ. Όχι επειδή χάνουμε, απλά και οι 2 παίζουν σκατά. Εν το μεταξύ τι τσίρκο αυτό το πράμα στο ΣΕΦ. Βολή βάζουν οι γαύροι και παίζει ο ύμνος. Χαχαχαχαχα τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτά....

Δημοσ.
Μπορεί και να είναι το πιο μαλακισμένο παιχνίδι που έχω δει στη ζωή μου αυτό του μπάσκετ. Όχι επειδή χάνουμε, απλά και οι 2 παίζουν σκατά. Εν το μεταξύ τι τσίρκο αυτό το πράμα στο ΣΕΦ. Βολή βάζουν οι γαύροι και παίζει ο ύμνος. Χαχαχαχαχα τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτά....

Δεν σας χαλασε...:P

Δημοσ.

Τελικά φέτος ο μόνος τίτλος που έχουμε είναι του βόλεϊ γυναικών και το κύπελλο στο μπάσκετ.Ωραία τα πήγαμε για τα 100 χρόνια.Γιατί και το πρωτάθλημα στο μπάσκετ θα το χάσουμε.

Και ξαφνικά όλοι οι gay που δεν ασχολούνται με το μπάσκετ τώρα θα θυμηθούν ότι υπάρχει.

Δημοσ.
Τελικά φέτος ο μόνος τίτλος που έχουμε είναι του βόλεϊ γυναικών και το κύπελλο στο μπάσκετ.Ωραία τα πήγαμε για τα 100 χρόνια.Γιατί και το πρωτάθλημα στο μπάσκετ θα το χάσουμε.

Ναι ρε πούστη μου, μετά από 4 νίκες, χάσαμε παιχνίδι... Τέτοια ξεφτύλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...