Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Χμμμμμμμ κάτι μου λέει ότι με αυτό θα τσαντιστεί ο Κέιζερ.... Εμπριμε κουστούμι και εσύ; Ντάτσουν με καρπούζια; Δραπετσωνογύφτος; Δεν είχα καμία αμφιβολία. Χμμμ, κάτι μου λέει ότι καλοκαιριάτικα έχεις φορέσει την γούνα που σου έκανε δώρο ο έτσι σου και κυκλοφορείς στα γνωστά μέρη, με το Ρόλεξ στα χέρια. Κρίμα που δεν τιμάς τον Τζόλε.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Χαίρομαι που συμφωνούμε. Τεσσάρια οι κύριοι που παραθέτεις, πεντάρι ο Τομάσεβιτς, στο ίδιο ύψος μάλιστα με τον Stoudamire. Τι θες να μας πείς? Που συμφωνουμε? Ο Στουνταμαιρ παιζει 4αρι μονο εαν οι αντιπαλοι παιζουν με 2 ψηλους και παιζει και ο χοντρος Ο Σκολα τωρα που χτυπησε ο Μινγκ παιζει βασικο 5αρι, ναι ναι, ο ιδιος Σκολα ειναι που επαιζε 5αρι και στην Ευρωπη Οποτε μην μου λες εμενα οτι στο ΝΒΑ υπαρχουν 5αρια με υψος 2¨30 μετρα που πετανε και κανουν διπλο χαντοκεν και πως τα 3αρια τους ειναι ο Πεκοβιτς και ο Σχορτσιανιτης.Τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν?
Erwdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Που συμφωνουμε?Ο Στουνταμαιρ παιζει 4αρι μονο εαν οι αντιπαλοι παιζουν με 2 ψηλους και παιζει και ο χοντρος Ο Σκολα τωρα που χτυπησε ο Μινγκ παιζει βασικο 5αρι, ναι ναι, ο ιδιος Σκολα ειναι που επαιζε 5αρι και στην Ευρωπη Οποτε μην μου λες εμενα οτι στο ΝΒΑ υπαρχουν 5αρια με υψος 2¨30 μετρα που πετανε και κανουν διπλο χαντοκεν και πως τα 3αρια τους ειναι ο Πεκοβιτς και ο Σχορτσιανιτης.Τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν? Καταλαβαίνεις έτσι, ότι με το να λες για αν και όταν, εκτίθεσαι. Και οι 2 είναι βασικά τεσσάρια, ασχέτως με το πού μπορούν να παίξουν σε περίπτωση ανάγκης. Κι ο Πρίντεζης κατ' ανάγκη έχει παίξει και πεντάρι. Τι λες? Είναι καθαρό πεντάρι? Εμένα μου ξεφεύγουν, εσένα μάλλον σου διαφεύγουν.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ρε το Γιαννάκη, τον παίκτη σύμβολο που πρέπει να του πέρνουμε πίπες μέχρι να πεθάνει... Αναπάντητα ερωτήματα Ποιος είναι ο «πρόεδρος»; Ποιος είναι ο «φλώρος»; Ποιος είναι ο «βλάκας»; Ποιος (προπονητής έχει «κολλήσει» αυτά τα... υποτιμητικά ψευδώνυμα σε παίκτες (αντίπαλης ομάδας); Το κακό για τον... ανάδοχο είναι ότι οι παίκτες έχουν μάθει (εκ των έσω) τι λέει, οπότε το πρόβλημα θα είναι τεράστιο και θα το βρει μπροστά του (στο παρκέ) άμεσα... Και σε όλα τα επίπεδα... http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10665&subid=2&tag=7738&pubid=1067962 Θα επανέλθω αργότερα με απαντήσεις σε ηλιθίους και μη...
Critter Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 1. Αντε παλι...Αλλη μια. Δεν εχω προβλημα να τουρλωνει τον κωλο του. Εχω προβλημα να τουρλωνει τον κωλο του και να κανει βηματα προς τα πισω. Αυτο ειναι φαουλ Φτου ξανα μανα και απο την αρχη. Δεν του απαγορευει κανεναν κανονισμος σε οποιοδηποτε αθλημα στον κοσμο να κανει ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ χρησιμοποιώντας τον κωλο του. Αν την ωρα που το κανει αυτο, ο παικτης που τον μαρκαρει είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ καθετα στην κινηση, τοτε του κανει επιθετικο φαουλ με τον κωλο ο Σοφο. Αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, τοτε δεν του κανει τιποτα...απλα προστατευει τη μπαλα και τον παιζει με σώμα... Αυτο λεει ο κανονισμος...τι να κανουμε? 2. Μαλιστα. Στην ουσια δλδ λες πως δεν πρεπει να μιλαμε ποτε για διαιτησια σε κανενα σπορ ε?Ειμαι σιγουρος στην μπαλα σε συμφερει.Επισης μην ξανακουσω ποτε κανενα να μιλησει για κινητα σκριν του μπατιστ και για το περσυνο φαουλ στον Πεν, σωστα? Κοιτα, ο αυτοκρατορας παντα ευνοειται. Όπως εγω ευνοουμαι συνολικα τα χρονια της αυτοκρατοριας μου στο ποδοσφαιρο, ετσι και συ ευνοείσε τα χρονια της αυτοκρατοριας σου στο μπασκετ. Μη μου βγειτε αδικημενοι και στο μπασκετ...έλεος.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καταλαβαίνεις έτσι, ότι με το να λες για αν και όταν, εκτίθεσαι. Και οι 2 είναι βασικά τεσσάρια, ασχέτως με το πού μπορούν να παίξουν σε περίπτωση ανάγκης. Κι ο Πρίντεζης κατ' ανάγκη έχει παίξει και πεντάρι. Τι λες? Είναι καθαρό πεντάρι? Εμένα μου ξεφεύγουν, εσένα μάλλον σου διαφεύγουν. Nαι, εγω εκτιθεμαι, που σου φερνω παραδειγματα παικτων του ΝΒΑ που παιζουν 5 ενω με την λογικη σου δεν θα επρεπε(παρεπιπτοντως, τα ΕΑΝ και ΟΤΑΝ αφορουν τις περιπτωσεις που ΔΕΝ παιζουν 5αρια (δλδ σε ευαχριστω κιολας που ενισχυεις το επιχειρημα μου) πχ μεχρι να παει ο χοντρος στο Φοινιξ ο Αμαρε ΠΟΤΕ δεν ειχε παιξει 4 και ο Σκολα ΠΑΝΤΑ 5αρι επαιζε, απλα τωρα παιζει βασικο) και δεν εκτιθεσαι εσυ που μου εβγαλες τον Τομασεβιτς 3αρι και τον Σαρας τερματοφυλακα...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Φτου ξανα μανα και απο την αρχη.Δεν του απαγορευει κανεναν κανονισμος σε οποιοδηποτε αθλημα στον κοσμο να κανει ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ χρησιμοποιώντας τον κωλο του. Αν την ωρα που το κανει αυτο, ο παικτης που τον μαρκαρει είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ καθετα στην κινηση, τοτε του κανει επιθετικο φαουλ με τον κωλο ο Σοφο. Αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, τοτε δεν του κανει τιποτα...απλα προστατευει τη μπαλα και τον παιζει με σώμα... Αυτο λεει ο κανονισμος...τι να κανουμε? Ειδες τι ωραια συμφωνεις μαζι μου?Κανει επιθετικο φαουλ και δεν του το σφυριζουν, αυτο δεν λεμε? Επισης, τα περι "καθετα στημενου παικτη" ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ, και ξαναρωταω γιατι δεν απαντας: Σκαει μπουκετο ο Μπατιστ στον Πριντεζη που δεν ειναι καθετα στημενος για να παρει την μπαλα?Ειναι ή δεν ειναι φαουλ? Εχεις δει εσυ πολλους αμυντικους να περνουν επιθετικο επειδη ειναι "καθετοι"?Παλικαρι μου το επιθετικο σφυριζεται αν ο αμυνομενος εχει προλαβει να παρει θεση, ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?Στο επιθετικο του Μητσου στον Γκριρ(που σωστα δωθηκε) ήταν "καθετος" ο Γκριρ?Οταν περνει ο επιτιθεμενος την base line και ο αλλος ερχεται σε καθετη θεση και τον πεταει με το σωμα τι εχεις δει να σφυριζουν?Αμυντικό η επιθετικό?Ρε τι γινεται... Κοιτα, ο αυτοκρατορας παντα ευνοειται. Όπως εγω ευνοουμαι συνολικα τα χρονια της αυτοκρατοριας μου στο ποδοσφαιρο, ετσι και συ ευνοείσε τα χρονια της αυτοκρατοριας σου στο μπασκετ. Μη μου βγειτε αδικημενοι και στο μπασκετ...έλεος. Τι να μην σου βγω αδικημενος?Επειδη εσυ θεωρεις οτι ευνοουμαι ο Σχορτσιανιτης δεν κανει βηματα?Ρε τι γινεται...
FilipposMD Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ρε το Γιαννάκη, τον παίκτη σύμβολο που πρέπει να του πέρνουμε πίπες μέχρι να πεθάνει... Αναπάντητα ερωτήματα Ποιος είναι ο «πρόεδρος»; Ποιος είναι ο «φλώρος»; Ποιος είναι ο «βλάκας»; Ποιος (προπονητής έχει «κολλήσει» αυτά τα... υποτιμητικά ψευδώνυμα σε παίκτες (αντίπαλης ομάδας); Το κακό για τον... ανάδοχο είναι ότι οι παίκτες έχουν μάθει (εκ των έσω) τι λέει, οπότε το πρόβλημα θα είναι τεράστιο και θα το βρει μπροστά του (στο παρκέ) άμεσα... Και σε όλα τα επίπεδα... http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10665&subid=2&tag=7738&pubid=1067962 Θα επανέλθω αργότερα με απαντήσεις σε ηλιθίους και μη... Συγγνώμη, αλλά αυτό το ανυπόγραφο άρθρο που δεν αναφέρει κανένα όνομα, τι υποτίθεται ότι δείχνει;
wizzy Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για Βύντρα. Λέτε να του κουνήσουμε (πράσινο) μαντήλι φέτος;
Panahs Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για Βύντρα. Λέτε να του κουνήσουμε (πράσινο) μαντήλι φέτος; Μπα, ο νέος πολυμετοχικός και πολυπολιτισμικός Παναθηναϊκός θα του ανανεώσει με αυξημένες αποδοχές
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Η άποψη μου είναι πως θα φύγει.Ετσι τουλάχιστον ακούγετε πως αν φέρει καλή πρόταση θα φύγει.Αυτος ο Μόρις και ο Τζιώλης.
ata1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ότι γύρισε ο Μάντζιος το μάθατε? Η Γερμανία έχει υγρασία και δεν του στρώνει καλά η φράτζα. Anyway γιατί κάθε μέρα το μπατζετ μεταγραφών μεινώνεται κατα 5 εκ. Ξεκινήσανε να λένε για 80 , μετά είπαν τα 40 από αυτά για μεταγραφές, μετά 30 σήμερα άκουσα 20! Πάλι φέτος με τον Βύντρα και τον Τζιόλη και τα άλλα τα άλλα παιδιά του ρου του ρου θα τραγουδάμε
johnyboy Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μιλάμε για 2πλάσιο μπάτζετ.Τα 20εκ ευρώ είναι αρκετά για τα ελληνικά δεδομένα.
ata1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 1ον ξέχασα να γράψω και έχεις δίκαιο ότι και έτσι πάλι καλά είναι εκτός και αν άυριο πάει στα 15 και μεθαύριο στα 10! 2ον δε νομίζω να έρθει ένας προπονητής από αυτούς που ακούγονται με αυτό το μπάτζετ 3ον Αν πάρουν έναν Αιμαρ όπως λένε και ακριβό προπονητή κάπου εκεί έχεις φάει το 70% του μπάτζετ. 20εκ είναι αρκετά σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναικό με μεγάλες ελλείψεις μόνο αν φέρεις νέους παίκτες καλούς και ακριβούς αλλα όχι και 8 εκ ο ένας ώστε να έχεις ένα κορμό από 6-7 παίκτες πολύ καλούς και όχι ένα παικταρά και 10 άμπαλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.