Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή όταν μάρκαρε ο Γκριρ τον Διαμαντίδη θα μπορούσε να τον στείλει στις κερκίδες απλώς και μόνο επειδή του έριχνε 15 πόντους και μερικά κιλά. Όταν τον Μπατίστ τον μαρκάρουν κάτι μπιαφράκια που τους ρίχνει 40 κιλά γιατί δεν τους ρίχνει μια κουτουλιά να τους στείλει στον αγύριστο και να το βάλει πιο εύκολα αλλά κάθεται και παιδεύεται.

Είπαμε ο χοντρός μπορεί να αποκτήσει πλεονέκτημα αν παίξει σωστά αλλά ο δικός σας δεν το παίζει έξυπνα και κάνει συνεχώς φάουλ.

Και επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω όλα τα φάουλ που του έγιναν του δόθηκαν και σωστά έγινε έτσι.

Ο κανονισμός δεν λέει πουθενά ότι μπορεί να πέφτει το ξύλο της αρκούδας και αν δεν είναι ο αμυνόμενος στημένος με τα χέρια ψηλά και ακίνητος δεν παίρνει φάουλ ποτέ.

Και για να τελειώσω αυτή η κουτουλιά που δίνει με τον κώλο δεν είναι φυσιολογική κίνηση σώματος όπως κινείται και προσπαθεί να πάρει θέση είναι βίαιο τίναγμα και είναι φάουλ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε ποιον κανονισμο λεει οτι δεν μπορεις να βαλεις τον κωλο σου?. Ολοι οι παιχτες έχουν μια κληση του κορμου προς τα κατω (δηλαδη ο κωλος πεταει προς τα εξω)για να μεγαλωσει η αποσταση οταν προστατευουν τη μπαλα. Οταν ο Σοφο πάει να παρει θέση, εσυ το εκλμβανεις ως σπρωξιμο επειδη εχει 10 μετρα κώλο και ειναι προφανες οτι εκτοπιζει τον παιχτη. Αν ο παικτης όπως ειπα και πρίν, πληρουσε το κριτηριο : Charging (επιθετικό φάουλ)

Το φάουλ στο οποίο υποπίπτει κάποιος επιθετικός, όταν πέφτει πάνω σε αμυντικό, ο οποίος έχει τοποθετηθεί ακίνητος κάθετα στην κίνησή του. Αν ο αμυντικός κινηθεί, υποπίπτει πάνω σε φάουλ....τοτε θα ηταν φαουλ ακομα και με τον κωλο.

Επομενως δεν καταλαβαινω το προβλημα σου. Ας μεινουν ακινητοι να παρουν φάουλ.

Και στην τελικη ποιος εισαι εσυ και ποιος ειμαι εγω που θα ποσταρουμε κανονισμους? Απο τη στιγμη που οι διαιτητες δεν του τα δινουν ουτε Ελλαδα ουτε Ε στηνυρωπη (και μη μου πεις οτι τα δινουν στην ευρωπη γιατι προφανως εχω δει πιο πολλους αγωνες του ολυμπιακου απο σενα), εμας δεν μας πεφτει λογος.

1. Αντε παλι...Αλλη μια. Δεν εχω προβλημα να τουρλωνει τον κωλο του. Εχω προβλημα να τουρλωνει τον κωλο του και να κανει βηματα προς τα πισω. Αυτο ειναι φαουλ

2. Μαλιστα. Στην ουσια δλδ λες πως δεν πρεπει να μιλαμε ποτε για διαιτησια σε κανενα σπορ ε?Ειμαι σιγουρος στην μπαλα σε συμφερει.Επισης μην ξανακουσω ποτε κανενα να μιλησει για κινητα σκριν του μπατιστ και για το περσυνο φαουλ στον Πεν, σωστα?

υγ. Και για να μην ξεχνιομαστε, για 3Η ΦΟΡΑ, 3 φαουλ σε 19 λεπτα του σφυριζουν στην Ευρωλιγκα. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

Αυτο με την καθετη θεση στο ποσταρα παραπανω. Αυτο με το χερι ειναι δικια σου διαπιστωση στην οποια μπορει και να κατεληξες μετα απο 1-2 τετοιες φασεις που μπορει να εχει κανει ο Σοφο σε οσα παιχνιδια του εχεις δει. Εμένα παντως δεν μου λεει κατι αυτο με το χερι σε αντιθεση με τα αλλα που ειπες τα οποια τα βλεπω και εγω και οι διαιτητες και εσυ αλλα μονο εσυ τα βλεπεις φαουλ.

Ναι, μονο "εγω" τα βλεπω φαουλ. Αυτο ειναι, μονο εγω διαμαρτυρομαι...ρε τι γινεται...

Δημοσ.

Unsportsman-like foul: Personal foul on a player with or without the ball which, in the opinion of the Official, was deliberately committed by the player against an opposing player. (από http://www.fiba.com). Αφού λοιπόν το λες κι εσύ ότι γίνονται εσκεμμένα, μήπως θα ήταν σωστό να σφυρίζονταν κιόλας;

1. Απο ποια χρονια ειναι?

2. Τι ποινη επιφερει?(γιατι βλεπω να λεει για personal foul, δεν λεει για τα γνωστα με 2 βολες και η μπαλα απεξω).Ειλικρινα αν ισχυει τοτε σορυ αλλα πρεπει να σφυριζονται 10 εσκεμμενα σε καθε ματς, ειναι παρα πολλες οι φορες που καποιος κανει φαουλ σε αιφνιδιασμο εσκεμμενα(αν και χωρις βιαιοτητα)

Δεν είπα ότι δικαιολογούνται τα πάντα λόγω στυλ. Απλώς, νομίζω ότι μια ζωή έτσι ήταν ο Γιαννάκης και ως παίκτης και ως προπονητής και γι' αυτό δεν κατανοώ την ξαφνική ευαισθησία. Εξ ου και τα "κλάψε κλάψε" που ακούω από 5 χρονών. Για θυμηθείτε και το ματς με την Ισπανία στη Μαδρίτη.

Οκ, αποψη σου. Αποψη μου οτι τοσο "εκνευρισμενος" δεν ηταν ποτε. Η μονιμη κινηση του ηταν φατσα αποροιας/φατσα εκπληξης/κλαψα/φατσα απογοητευσεις. Τον θυμασαι εσυ γενικα να πεταει σακακι να κανει χειρονομιες, να τρεχει να πλακωνεται στην γραμματεια?

Και να ηταν ετσι,αυτο δικαιολογειται?Το λεω και για δικο μας, για τον Γιασικεβιτσιους με την ηλιθια μουρμουρα του. Το οτι καποιος κανει κατι μια ζωη το δικαιολογει?Το οτι ο Ιωαννιδης ηταν μια ζωη στην πουστια δικαιολογει την πουστια?

Επίσης, δε σε καταλαβαίνω, πού είναι το κακό με την εθνική; Αν είχε παραιτηθεί δηλαδή, ο Διαμαντίδης δε θα έλεγε στον κόσμο να μη βρίζει; Τι, τον γλείφει για να τον πάρει στην εθνική; Έλεος! Δε σας καταλαβαίνω ρε παιδιά...

Τι δεν καταλαβαινεις?Ποσο δυσκολο ειναι?Διαφορικες 3ου βαθμου σου εβαλα?Εσυ αν πας με το αφεντικο σου για μπαλα στο μουντιαλιτο το αρχιζεις στα τακλιν και τα γαμωσταυριδια?

Δημοσ.
1. Απο ποια χρονια ειναι?

2. Τι ποινη επιφερει?(γιατι βλεπω να λεει για personal foul, δεν λεει για τα γνωστα με 2 βολες και η μπαλα απεξω).Ειλικρινα αν ισχυει τοτε σορυ αλλα πρεπει να σφυριζονται 10 εσκεμμενα σε καθε ματς, ειναι παρα πολλες οι φορες που καποιος κανει φαουλ σε αιφνιδιασμο εσκεμμενα(αν και χωρις βιαιοτητα)

Στο γλωσσάρι της FIBA το έχει, λογικά ενημερωμένο είναι. Το ίδιο έχει και στο site του προολυμπιακού, οπότε είναι φετινό. Όπως λες κι εσύ, θα έπρεπε να σφυρίζονται 10 ανά ματς, αλλά δε σφυρίζονται για λόγους καλής εξέλιξης του ματς (υποθέτω). Το ίδιο ισχύει και για ΤΠ, βήματα, επιθετικά φάουλ κτλ. Από τη στιγμή που κρίνει ο διαιτητής, δεν αξίζει τον κόπο να αναλύουμε φάση φάση. Ο Σχορτσιανίτης μπορεί να κάνει παραβάσεις λοιπόν, αλλά θα έπρεπε να κερδίζει και 3-4 αντιαθλητικά σε κάθε ματς. Ε, νομίζω ότι οι διαιτητές προσπαθούν να ισορροπήσουν την κατάσταση.

Οκ, αποψη σου. Αποψη μου οτι τοσο "εκνευρισμενος" δεν ηταν ποτε. Η μονιμη κινηση του ηταν φατσα αποροιας/φατσα εκπληξης/κλαψα/φατσα απογοητευσεις. Τον θυμασαι εσυ γενικα να πεταει σακακι να κανει χειρονομιες, να τρεχει να πλακωνεται στην γραμματεια?

Και να ηταν ετσι,αυτο δικαιολογειται?Το λεω και για δικο μας, για τον Γιασικεβιτσιους με την ηλιθια μουρμουρα του. Το οτι καποιος κανει κατι μια ζωη το δικαιολογει?Το οτι ο Ιωαννιδης ηταν μια ζωη στην πουστια δικαιολογει την πουστια?

Κοίτα, μελετητής Γιαννάκη δεν είμαι, η γενική εντύπωσή μου είναι ότι πάντα γκρινιάρης ήταν, οπότε δε μου φαίνεται διαφορά. Τέλος πάντων, αυτό υποκειμενικό είναι, δεν παίρνω κι όρκο. Και επαναλαμβάνω, δε λέω ότι είναι άγιος, αλλά τον ξέρουμε τόσα χρόνια, δε νομίζω ότι ήταν ποτέ της πουστιάς, απλώς λειτουργεί παθιασμένα. Εγώ και λόγω χαρακτήρα, είμαι υπέρ των κυριλέ ως ψυχρών. Αλλά μερικοί άνθρωποι παθιάζονται. Δείχνω κατανόηση, αρκεί να μην κάνουν καφρίλες και εκτός του παιχνιδιού (εντάξει, δε λέω να παίζουν και ξύλο, ε). Για τον Ομπράντοβιτς, όταν είχε έρθει Ελλάδα, είχα σχηματίσει άσχημη γνώμη, γιατί συνέχεια μιλούσε σε διαιτητές, κοκκίνιζε και φώναζε στον πάγκο κτλ. Ε, τελικά αποδείχθηκε ότι, σε περιπτώσεις κρίσης και εκτός του ματς είναι κύριος. Γι' αυτό και δε θα εξοργιστώ όταν τον δω να φωνάζει για ένα φάουλ. Αντίθετα, ο Ιωαννίδης φαινόταν να λειτουργεί "κάφρικα" και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ελπίζω να κατανοείς το σκεπτικό μου.

Τι δεν καταλαβαινεις?Ποσο δυσκολο ειναι?Διαφορικες 3ου βαθμου σου εβαλα?Εσυ αν πας με το αφεντικο σου για μπαλα στο μουντιαλιτο το αρχιζεις στα τακλιν και τα γαμωσταυριδια?

Ωραία, δε θα αρχίσω τα επικίνδυνα τάκλιν. Αν όμως είναι ένα άτομο που εκτιμώ και έχουμε συνεργαστεί επι χρόνια και φύγω από τη δουλειά, πάλι δε θα του κάνω επικίνδυνο τάκλιν, γιατί τον σέβομαι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Γιαννάκης νομίζω ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό των παικτών αυτών μέσα από την πολυετή συνεργασία τους. Άρα, ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης κτλ. δε θα αλλάξουν στάση αν σταματήσουν να έχουν επαγγελματική σχέση με τον Γιαννάκη. Ειλικρινά πες μου, αν αύριο ανακοινωθεί ότι ο Γιαννάκης δεν είναι πια στην Εθνική, θα αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά των διεθνών του ΠΑΟ; Εδώ έχουν περάσει μήνες απ'τη ζωή τους μαζί και μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους. Νομίζεις ότι βάζουν πάνω απ' αυτό την ομάδα που παίζει ο άλλος; Αν ο Γιαννάκης, με την πορεία του, κατάφερε να μην τον βρίζουν οι αντίπαλοι παίκτες, τι να κάνουμε; Να του απαγορεύσουμε να εργάζεται; Ο Σπανούλης πιθανότατα του είναι ευγνώμων γιατί τον ανέδειξε στο Μαρούσι. Σ'αρέσει δε σ'αρέσει, πάντα θα τον αντιμετωπίζει με σοβαρότητα.

Δημοσ.

Τι προσπαθεις να εξηγησεις ρε καιζερ? Οτι οταν ο επιθετικος σπρωχνει με το σωμα του τον αμυνομενο για να κερδισει χωρο και αρα πλεονεκτημα, ειναι επιθετικο φαουλ? Δεν το ξερουν νομιζεις? Απλως, θελουν κατι να εχουν να λενε, για αυτο προσπαθουν να μας πεισουν οτι τωρα εξω ειναι νυχτα και χιονιζει.

Αν ειναι ετσι οπως τα λενε τα παιδια, ας αφησει πεκοβιτς και μαλακιες ο παυλος και να παρει βενιζελο και παγκαλο, οι οποιοι με τη φυσικη κλιση του κορμου τους προς τα κατω (ακα κοιλια) οπως λεει και ο κριττερ θα εκσφενδονιζουν τον αντιπαλο στις κερκιδες και αφου θα ανεβαινει ο ενας στις πλατες του αλλου, θα καρφωνουν 360. Εναλλακτικα, προτεινεται και ο οβελιξ.

Εδω, ο αλλος ο επιστημονας, δυο σελιδες πριν ελεγε πως για το οτι ο σχορτσιανιτης πεταει τους ανθρωπους σαν πετραδακια, φταιει ο ζοτς που δεν εκανε καλο καλοκαιρινο προγραμματισμο. Εμ εχει δικιο ο ανθρωπος, ο ζοτς φταει αλλα και αυτου του αμοιρου μπασκετ του ειπαν οτι θα παιξουν φετος, οχι σουμο. Θα ειχε προγραμματισει αλλιως αν το ξερε.

Δηλαδη, το ενδεχομενο να σφυριξουν επιθετικο φαουλ οταν η διασταυρωση ανθρωπου-τρακτερ "πεταει τους ανθρωπους σαν πετραδακια" το αποκλειουμε, ετσι?

Ρε τι γινεται....

Δημοσ.
Ούτε εγώ ούτε εσύ ξέρουμε αν αναφερόταν στον Γιαννάκη η στον κόσμο.Οπότε όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Έλεος. Το στρουθοκαμηλίζειν εστί φιλοσοφείν.

Τι προσπαθεις να εξηγησεις ρε καιζερ? Οτι οταν ο επιθετικος σπρωχνει με το σωμα του τον αμυνομενο για να κερδισει χωρο και αρα πλεονεκτημα, ειναι επιθετικο φαουλ? Δεν το ξερουν νομιζεις? Απλως, θελουν κατι να εχουν να λενε, για αυτο προσπαθουν να μας πεισουν οτι τωρα εξω ειναι νυχτα και χιονιζει.

Αν ειναι ετσι οπως τα λενε τα παιδια, ας αφησει πεκοβιτς και μαλακιες ο παυλος και να παρει βενιζελο και παγκαλο, οι οποιοι με τη φυσικη κλιση του κορμου τους προς τα κατω (ακα κοιλια) οπως λεει και ο κριττερ θα εκσφενδονιζουν τον αντιπαλο στις κερκιδες και αφου θα ανεβαινει ο ενας στις πλατες του αλλου, θα καρφωνουν 360. Εναλλακτικα, προτεινεται και ο οβελιξ.

Εδω, ο αλλος ο επιστημονας, δυο σελιδες πριν ελεγε πως για το οτι ο σχορτσιανιτης πεταει τους ανθρωπους σαν πετραδακια, φταιει ο ζοτς που δεν εκανε καλο καλοκαιρινο προγραμματισμο. Εμ εχει δικιο ο ανθρωπος, ο ζοτς φταει αλλα και αυτου του αμοιρου μπασκετ του ειπαν οτι θα παιξουν φετος, οχι σουμο. Θα ειχε προγραμματισει αλλιως αν το ξερε.

Δηλαδη, το ενδεχομενο να σφυριξουν επιθετικο φαουλ οταν η διασταυρωση ανθρωπου-τρακτερ "πεταει τους ανθρωπους σαν πετραδακια" το αποκλειουμε, ετσι?

Ρε τι γινεται....

Το αυτό και για σένα αστειάτορα.

Δεν μας απάντησες, πεντάρι, γιατί δεν έχεις και μυξοκλαίγεσαι?

Δημοσ.
Έλεος. Το στρουθοκαμηλίζειν εστί φιλοσοφείν.

Το αυτό και για σένα αστειάτορα.

Δεν μας απάντησες, πεντάρι, γιατί δεν έχεις και μυξοκλαίγεσαι?

Τομασεβιτς, μπατιστ.

Πενταρι-θεριζοαλωνιστικη μηχανη οχι δεν εχω. Αν παψει το ασυμβιβαστο των βουλευτων, μπορει να αποκτησω.

Δημοσ.
Τομασεβιτς, μπατιστ.

Πενταρι-θεριζοαλωνιστικη μηχανη οχι δεν εχω. Αν παψει το ασυμβιβαστο των βουλευτων, μπορει να αποκτησω.

lol. Σωστός.

Αλλά ο Τομάσεβιτς και ο Μπατίστ δεν είναι καθαρά πεντάρια.

Στο NBA π.χ. θα ήταν τριάρια και στην Ευρώπη είναι καθαρότερα τεσσάρια, παρά πεντάρια.

Το ιδανικό πεντάρι θέλει και όγκο πέρα από ύψος.

Δημοσ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Γιαννάκης νομίζω ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό των παικτών αυτών μέσα από την πολυετή συνεργασία τους. Άρα, ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης κτλ. δε θα αλλάξουν στάση αν σταματήσουν να έχουν επαγγελματική σχέση με τον Γιαννάκη. Ειλικρινά πες μου, αν αύριο ανακοινωθεί ότι ο Γιαννάκης δεν είναι πια στην Εθνική, θα αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά των διεθνών του ΠΑΟ; Εδώ έχουν περάσει μήνες απ'τη ζωή τους μαζί και μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους. Νομίζεις ότι βάζουν πάνω απ' αυτό την ομάδα που παίζει ο άλλος; Αν ο Γιαννάκης, με την πορεία του, κατάφερε να μην τον βρίζουν οι αντίπαλοι παίκτες, τι να κάνουμε; Να του απαγορεύσουμε να εργάζεται; Ο Σπανούλης πιθανότατα του είναι ευγνώμων γιατί τον ανέδειξε στο Μαρούσι. Σ'αρέσει δε σ'αρέσει, πάντα θα τον αντιμετωπίζει με σοβαρότητα.

Συμφωνώ απολύτως με αυτό. Ρε παιδιά, δε βλέπουμε όλοι μας πόσο καλές είναι οι σχέσεις των διεθνών μεταξύ τους; Τι έχουν να χωρίσουν ο Βασιλόπουλος με τον Σπανούλη; Μήπως ο Διαμαντίδης είναι πάντα ο πρώτος που προσπαθεί να προστατεύσει τους αντίπαλους παίκτες και προπονητές, και προχτές ζήτησε να σταματήσουν τα συνθήματα για το Γιαννάκη;

Να το πάμε κι αλλιώς, στον τελικό του κυπέλλου οι Ολυμπιακοί έβριζαν το Σπανούλη και ο Γιαννάκης τους ζήτησε να σταματήσουν. ΑΥΤΟ πρέπει να είναι το παράδειγμα μας.

Κατά τα λοιπά, όντως ο Σοφοκλής στην περσινή Ευρωλίγκα είχε μέσο όρο 2,8 φάουλ σε 11 λεπτά συμμετοχής.

Δημοσ.
lol. Σωστός.

Στο NBA π.χ. θα ήταν τριάρια και στην Ευρώπη είναι καθαρότερα τεσσάρια, παρά πεντάρια.

Έχω δουλειά και δε μπορώ να γράψω περισσότερα.

Ο Τομάσεβιτς δεν είναι πεντάρι; Θα ήταν τριάρια;

Μεγάλε, εσύ κι Πατ Ράιλι... :lol::lol::lol:

Δεν έχεις που δεν έχεις μυαλό, δεν ξέρεις που δεν ξέρεις μπάσκετ, άσ' το το γαμημένο...

Δημοσ.

Ναι ενώ ο Μπουρούσης που περιμένει στη γωνία για ελέυθερο τρίποντο είναι πιο καθαρό πεντάρι. Α συγγνώμη ξέχασα τον Μαυροκεφαλίδη, κλασσικό πεντάρι αλλά δεν το θέλω ευχαριστώ. Και τον Τσακαλίδη που μόνο στο όνομα το έχει. Ούτε ο Γιαφτόκας δεν ήταν τέτοιο κριάρι. Εντάξει έχεις τον χοντρό τον οποίο αν τον μάθαινες και μπάσκετ και άντεχε πάνω από 5 λεπτά θα έφευγε την επόμενη μέρα για άλλη ομάδα. Αυτοί είναι οι ψηλοί σου και αν δε σου αρέσει ο Μπατιστ και ο Τομάσεβιτς περίμενε τον Πέκοβιτς. Επειδή δεν γεμίσαμε σκουπίδια σε μια θέση που δεν υπάρχουν πολλές καλές επιλογές εκ των πραγμάτων δε σημαίνει ότι έγινε και λάθος σχεδιασμός.

By the way όσο θυμάμαι πέρυσι οι spurs με τον Tim Dankan 5άρι το πήρανε το κυπελλάκι. και την τελευταία φορά που τον είδα τον άνθρωπο δεν ήταν 200 κιλά. Μπορεί να τον αδυνατίζει βέβαια και η τηλεόραση

Δημοσ.
lol. Σωστός.

3αρι ο τομασεβιτς?

Τι ακουω, μα τον μανιτου.

Οσο για το οτι το πενταρι θελει και ογκο περα απο το υψος, εχουμε και λεμε.

Αρα, ο μπουρουσης δεν ειναι πενταρι γιατι εχει υψος, δεν εχει ογκο. Ο σχορτσιανιτης δεν ειναι επισης πενταρι γιατι εχει ογκο αλλα δεν εχει υψος (2.05). Ο μαυροκεφαλιδης δεν ειναι πενταρι γιατι εχει υψος, δεν εχει ογκο. Τελος, ο τσακαλιδης δεν ειναι πενταρι γιατι εχει υψος, αλλα δεν εχει μυαλο.

Παντως το καλο με μας και εσας ειναι οτι οι σουτινγκ γκαρντ μας (σχορτσιανιτης-τομασεβιτς) μπορουν να παιξουν καλα και με πλατη. Ειναι ολ αραουντ παιχτες. Μεγαλη ευλογια.

Δημοσ.

Δεν έχεις που δεν έχεις μυαλό, δεν ξέρεις που δεν ξέρεις μπάσκετ, άσ' το το γαμημένο...

Ο μέγας Αλέφαντος του μπάσκετ, ξύπνησε από τον λήθαργο.

Δεν θα παραθέσεις κανένα post από κανένα forum για να επιχειρηματολογήσεις?

Αλλά το ακατοίκητο, μια ζωή ακατοίκητο θα είναι, αδικημένε από τη διαιτησία βάζελε.

By the way όσο θυμάμαι πέρυσι οι spurs με τον Tim Dankan 5άρι το πήρανε το κυπελλάκι. και την τελευταία φορά που τον είδα τον άνθρωπο δεν ήταν 200 κιλά. Μπορεί να τον αδυνατίζει βέβαια και η τηλεόραση

Έχεις δίκαιο, ο Μπατίστ και ο Τομάσεβιτς είναι ισάξιοι του Ντάνκαν. Ζητώ συγνώμη για την βεβήλωση του ονοματός τους.

3αρι ο τομασεβιτς?

Τι ακουω, μα τον μανιτου.

Οσο για το οτι το πενταρι θελει και ογκο περα απο το υψος, εχουμε και λεμε.

Αρα, ο μπουρουσης δεν ειναι πενταρι γιατι εχει υψος, δεν εχει ογκο. Ο σχορτσιανιτης δεν ειναι επισης πενταρι γιατι εχει ογκο αλλα δεν εχει υψος (2.05). Ο μαυροκεφαλιδης δεν ειναι πενταρι γιατι εχει υψος, δεν εχει ογκο. Τελος, ο τσακαλιδης δεν ειναι πενταρι γιατι εχει υψος, αλλα δεν εχει μυαλο.

Έγραψα παραπάνω, μία μαγική φράση: Ιδανικό πεντάρι.

Αυτό σου λέει κάτι?

Αυτό για τον Τσακαλίδη ξαναπέστο, συμφωνούμε απόλυτα. Μην σου πω και για τον Μαυροκεφαλίδη.

Δημοσ.

Ναι αλλα εγραψες και "ο μπατιστ και ο τομασεβιτς δεν ειναι καθαρα πενταρια". Αν παρουμε ως δεδομενο οτι δεν εχεις internal infos για την προσωπικη τους υγιεινη, το σχολιο σου ειναι τουλαχιστον ατοπο.

Και ψιτ επιστημονα, ιδανικο πενταρι μετα τον ολαουζον και τον γιουινγκ δεν εχει ξαναδει η υφηλιος. Αυτο ομως δε σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι παιχτες ανα τον κοσμο ειναι ολοι τους πλει μεικερ.

Δημοσ.
Ναι αλλα εγραψες και "ο μπατιστ και ο τομασεβιτς δεν ειναι καθαρα πενταρια". Αν παρουμε ως δεδομενο οτι δεν εχεις internal infos για την προσωπικη τους υγιεινη, το σχολιο σου ειναι τουλαχιστον ατοπο.

Και ψιτ επιστημονα, ιδανικο πενταρι μετα τον ολαουζον και τον γιουινγκ δεν εχει ξαναδει η υφηλιος. Αυτο ομως δε σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι παιχτες ανα τον κοσμο ειναι ολοι τους πλει μεικερ.

Ειδικά ο Τομάσεβιτς, πόσες λύσεις σου έχει προσφέρει φέτος σαν πεντάρι?

Ο Σακίλ δηλαδή στα καλά του ήταν δευτεροκλασάτος, έτσι γαργάρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...