Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά στο γήπεδο δεν πάω για εκτόνωση. Πάω για να δω την ομάδα μου να παίζει μπάσκετ, επειδή είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και επειδή γουστάρω το μπάσκετ. Δεν έχω πετάξει μέσα ούτε ηλιόσπορο.

Και τσαντίζομαι να βλέπω έναν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ να δυναμιτιζει το κλίμα. Και πριν το χτεσινό παιχνίδι ούτε έλεγα να μην παίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική ούτε τίποτα τέτοιο. Αλλά ο τύπος είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και είμαι επιεικής στις εκφράσεις μου. Περισσότερα μετά την F1.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τόσα χρόνια θέλαμε παλαίμαχους και βρίζαμε τον κάθε ζάετς βέλιτς κλπ επειδή δεν ήξεραν απο μπάλα και ήταν υπάλληλοι και τώρα δε θέλουμε,παρα είμαστε ευχαριστιμένοι με τον Ντελ πιέρο τον Αιμάρ και τα 30 εκατ για μεταγραφές..

άρε Ελλάδα..

ps. Μπάγερν : Μπεκενμπάουερ / Ρουμενίγκε / Κλίνσμαν +++

Μπαρτσελόνα Head Coach Josep Guardiola

ολόκληρη Μπαρτσελόνα έκανε προπονητή τον άγνωστο Γκουαρντιόλα (αγνωστο στην προπονητική εννοώ)

με τον θρύλο Νεεσκενς βοηθό!

άνθρωποι που έχουν να προσφέρουν ειναι καλό να τους έχεις στην ομάδα

ο Βαζέχα το ξέρουμε οτι ειναι υπέυθυνος scouting της Αρσεναλ στην Ελλάδα?η μήπως και ο Βενγκέρ ειναι βλάκας?

α όχι ο Λιβαθηνός ειναι καλύτερος.. στα 10 χρόνια τα τελευταία απο τις 70+ μεταγραφές έχουν πιάσει 5-6!τρελό ποσοστό!

καλό απόγευμα!

Δημοσ.

Για μεγάλες ομάδες μίλησα...

Ρίχνεις τόσα εκατομμύρια στην ομάδα και θέλεις να μου βάλεις τον Αντωνίου γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος; Τον Αντωνίου; Που οι ποδοσφαιριστές της Β' εθνικής έκαναν απεργία και δεν πληρωνόντουσαν και αυτός κο κο κο; Που έκανε περιοδεία στην Ελλάδα για το βιβλίο του;

Μακάρι να βγει σε καλό αυτό το σχήμα, αν και δεν πιστεύω ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Να πω να έβαζαν παλαίμαχους όπως ο Βαζέχα και γενικά τις γενιάς του... Εννοούν παλαίμαχους μόνο την γενιά του τελικού.

Δημοσ.

+1 εννοείται ότι δεν ήταν το σχόλιο για νέους ανθρώπους στυλ Βαζέχα αλλά για τους γνωστούς που φωνάζουν και κλαίγονται όσο είναι απ' έξω και μόλις τρυπώνουν κάπου βγάζουν το σκασμό. Είναι γνωστό σε ποιους αναφερόμαστε οι οποίοι είναι και κάποιας ηλικίας και δε νομίζω να έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για τόσο σημαντικές θέσεις.

Εκτός από τους γέρους επίσης δεν θέλω να δω σε πόστα παλαίμαχους μαιντανούς της ΝΕΤ και της αθλητικής Κυριακής. Και μη φοβάσαι για όποιον παλαίμαχο στυλ Βαζέχα κρατάει ακόμα επαφή με το ποδόσφαιρο και το κατέχει σωστά δεν θα μιλήσει κανένας. Όχι όμως και τον Αντωνίου ρε γμτ....

Δημοσ.

σίγουρα το οτι έφτασαν στον τελικό δε σημαίνει πως όλοι μπορουν να είναι και στην διοίκηση μετα απο 40 χρόνια!Κάποιοι απο αυτούς όμως ίσως μπορούν!Σωστή κίνηση με Ρότσα σκάουτερ πχ!

Απο εκεί και πέρα δεν ειναι παιδάκια 15χρονων να μην μπορούν να επιλέξουν τα σωστά άτομα! (ελπίζω δηλαδή..)

Δημοσ.
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν φέρονταν κατά τον ίδιο τρόπο όταν ήταν προπονητής της Εθνικής, όταν αδικούνταν κατά τη γνώμη του η χώρα του που τόσο αγαπάει; Τότε δεν αδικούνταν και αδικείται μόνο τώρα;

Μήπως δε θυμάσαι τον ημιτελικό με την Ισπανία;

Δημοσ.

Μια χαρά τον θυμάμαι.

Ήσουν στο γήπεδο να τον δεις; Τέτοιος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ έχει να εμφανιστεί από την εποχή του υπουργού.

Και ναι, είναι ανεγκέφαλοι όσοι πετάνε, αλλά τέτοια συμπεριφορά σίγουρα δε βοηθάει. Σε σημείο (μαζί με άλλες εξυπνάδες τελευταία) που δείχνει ότι επιδιώκει να γίνει φασαρία...

Δημοσ.

Όχι, δεν μπορούσα να πάω χτες και ως εκ τούτου επιφυλάσσομαι για την Πέμπτη.

Απλά ήταν "μια τάξη μεγέθους" πιο υπερβολικός απ' όσο με την Ισπανία. Πολύς χαμός για το τίποτα πιστεύω.

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Και με το Μαρούσι πήγαινε θεωρητικά για πρωτάθλημα, έτσι δεν είναι; Τον είδες ποτέ να χοροπηδαέι σαν το πιθήκι σε όλο μα όλο το παιχνίδι, ακόμα και στις αποφάσεις που ήταν υπέρ του; Στη φάση με την τεχνική ποινή, που είχαν υπάρξει ήδη 2 προειδοποιήσεις από τα κοράκια, πέταξε το σακάκι. Εκτός από τον καραγκιοζο-υπουργό, έχεις δει κανέναν άλλο να κάνει τέτοιες παπαριές;

Εσύ δεν πιστεύεις στο κάτω κάτω, πέρα από οπαδισμούς, ότι δυναμιτίζει το κλίμα; Τι θα γίνει στο ΣΕΦ μεθαύριο;

Και η πλάκα είναι ότι η διαιτησία τον πήγαινε σπρώχνοντας, ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο που πήγαινε για διασυρμό το πράγμα. Και τα φάουλ 0-8 και 28 πόντους η ομαδίτσα του σε δέκα λεπτά. Το είδαμε το έργο από τη σειρά με το Μαρούσι που ζητούσε προστασία για το Σχορτσιανίτη συνέχεια και το αποτέλεσμα ΑΣΥΛΙΑ στο Χοντροκλή που σπρώχνει συνέχεια με τον αγκώνα για να πάρει μπάλα και όταν την πάρει κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ βήματα. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε τι θα του σφυρίζουν το καλοκαίρι η ξένοι διαιτητές.

Όσο για τον γελοίο το Γιαννάκη, είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει πολιτικές φιλοδοξίες και προετοιμάζει το δρόμο. Ιωαννίδης-Γιαννάκης, να το έχει το επίθετο;

Δημοσ.

Και η πλάκα είναι ότι η διαιτησία τον πήγαινε σπρώχνοντας, ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο που πήγαινε για διασυρμό το πράγμα. Και τα φάουλ 0-8 και 28 πόντους η ομαδίτσα του σε δέκα λεπτά. Το είδαμε το έργο από τη σειρά με το Μαρούσι που ζητούσε προστασία για το Σχορτσιανίτη συνέχεια και το αποτέλεσμα ΑΣΥΛΙΑ στο Χοντροκλή που σπρώχνει συνέχεια με τον αγκώνα για να πάρει μπάλα και όταν την πάρει κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ βήματα. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε τι θα του σφυρίζουν το καλοκαίρι η ξένοι διαιτητές.

Όσο για τον γελοίο το Γιαννάκη, είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό έχει πολιτικές φιλοδοξίες και προετοιμάζει το δρόμο. Ιωαννίδης-Γιαννάκης, να το έχει το επίθετο;

Τι λες ωρε και δεν έχει και φάσκελο emoticon να στο φορέσω στα μούτρα.

Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?

Τι να πρωτοθυμηθούμε?

Που ο Διαμαντίδης έπαιζε με 3 φάουλ από την δεύτερη περίοδο και ενώ πήρε αγκαλιά τον Τεόντοσιτς, σε μια αλήστου μνήμης φάση, τα κοράκια ύπνο βαθύ, για να κρατήσουν τον Διαμαντίδη στον αγώνα?

Που για μια περίοδο ολόκληρη έπαιζες χωρίς να έχει καταλογισθεί ούτε φάουλ υπέρ σου, πράγμα το οποίο έδωσε εντολή ο Ομπράσκοβιτς να το εκμεταλλευτείς στα τελευταία λεπτά?

Που ο Μπατίστ ξεκωλώθηκε στα κινητά σκριν και πήρε ένα κορυφαίο γκολ φάουλ, με λεϊ απ με συνδυαστικό στυλ Βασδέκη - Τσιαμήτα, παίρνοντας την μπάλα από το κέντρο?

Που ο παιχταράς σας πάτησε και με τα 2 πόδια έξω και όμως ο Σαύρας έβαλε τρίποντο μετά από κινητό σκριν του γνωστού τριπλουνίστα?

Που ο Βασδεκιστ για να σταματήσει τον Χοντροκλή, τον έπαιρνε αγκαλιά? Αυτά είναι τα επιθετικά φάουλ? Λες και έχεις και 5αρι να σταματήσει τον Χοντροκλή.

Μέχρι και το χρονόμετρο δεν δούλευε όταν ήταν να βάλει ο Ολυμπιακός καλάθι.

Εσύ αν ήσουν Γιαννάκης, νομίζεις θα έκανες διαφορετικά απ΄ ότι εκείνος με όλα τα παραπάνω?

Όταν η εθνική έπαιρνε το Ευρωπαϊκό, υπό την καθοδήγηση του Γιαννάκη, τότε ήταν μια χαρά ε, τώρα είναι καραγκιόζης.

Ε ρε πλύση εγκεφάλου που σας έχουν κάνει τα Χόμπιτς.

Υ.Γ. Αλήθεια, ο Θανασάρας γιατί δεν μπορεί να κάτσει στη θέση του και κυκλοφορεί συνέχεια στο παρκέ? Θέλει να δίνει οδηγίες στα κοράκια ή έχει καρφιά ο κώλος του? Τόσα φράγκα έσταξε, τι φοβάται, μη χάσει από τον Ολυμπιακό?

Υ.Γ. 2 Για τη φρασεολογία του θα τιμωρηθεί η Πανάθα, ή έχει συγχωροχάρτι από τον Βασιλακόπουλο, όπως και πέρυσι με τα καραγκιοζιλίκια στις οθόνες εις βάρος του ταβερνιάρη?

Δημοσ.

Που για μια περίοδο ολόκληρη έπαιζες χωρίς να έχει καταλογισθεί ούτε φάουλ υπέρ σου, πράγμα το οποίο έδωσε εντολή ο Ομπράσκοβιτς να το εκμεταλλευτείς στα τελευταία λεπτά?

Αμφιβάλλω αν ήταν για πάνω από τρίτο λεπτό της περιόδου αυτό που λες. Στην αμέσως επόμενη φάση αμέσως μετά το time out έγιναν δύο ή τρια φάουλ.

Ότι θα βγεί άνθρωπος να διαμαρτυρηθεί ότι κάνουν επιθετικά φάουλ στον καημένο τον Σχορτσιανίτη όταν εκσφενδονίζει κόσμο σαν πετραδάκια δεν το περίμενα με τίποτα.

Το σημείο που νευρίασε ο Γιαννάκης και πέταξε το σακκάκι όχι μόνο είχε άδικο αλλά ήταν η δεύτερη φορά που κόβατε αιφνιδιασμό και θα έπρεπε να είχαν δωθεί και τις δύο φορές τεχνική ποινή.

Και για να τελειώνουμε με τον Γιαννάκη ως προπονητή ψάξε πίσω τις σελίδες να δεις τι λέγαμε στο Ευρωπαικό. Το πήραμε παρά και όχι επειδή ήταν αυτός προπονητής.

Δημοσ.

Ναί είναι γνωστό ότι έχει πολιτικές φιλοδοξίες ο Γιαννάκης.Όμως με το πού πήγε στον Ολυμπιακό νομίζω ότι έχασε πόντους δημοφιλίας καί εξηγώ.

Όσο ήταν μόνο προπονητής στην Εθνική ήταν ο ήρωας σε κάθε μεγάλη επιτυχία καί γενικά έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από όλους.Τώρα όμως στήθηκε απέναντι από την ομάδα στην οποία υπήρξε παίχτης, οπότε τρώει όπως φαίνεται το βρισίδι της ζωής του καί από την άλλη δεν πρόκειται να κερδίσει την φιλία των οπαδών τού Ολυμπιακού γιατί όπως πάνε τα πράγματα δεν μπορεί να τούς οδηγήσει σε επιτυχίες, τίτλους δηλαδή αφού υπάρχει ο Κέρβερος Ομπράντοβiτς καί οι τρελοί Γαλάτες(Γιαννακόπουλοι).

Μόνο η τσέπη τού Τίγρη βγήκε κερδισμένη.Αλλά λόγω χαρακτήρα αυτό δεν τού αρκεί.

Δημοσ.
Αμφιβάλλω αν ήταν για πάνω από τρίτο λεπτό της περιόδου αυτό που λες. Στην αμέσως επόμενη φάση αμέσως μετά το time out έγιναν δύο ή τρια φάουλ.

Ότι θα βγεί άνθρωπος να διαμαρτυρηθεί ότι κάνουν επιθετικά φάουλ στον καημένο τον Σχορτσιανίτη όταν εκσφενδονίζει κόσμο σαν πετραδάκια δεν το περίμενα με τίποτα.

Το σημείο που νευρίασε ο Γιαννάκης και πέταξε το σακκάκι όχι μόνο είχε άδικο αλλά ήταν η δεύτερη φορά που κόβατε αιφνιδιασμό και θα έπρεπε να είχαν δωθεί και τις δύο φορές τεχνική ποινή.

Και για να τελειώνουμε με τον Γιαννάκη ως προπονητή ψάξε πίσω τις σελίδες να δεις τι λέγαμε στο Ευρωπαικό. Το πήραμε παρά και όχι επειδή ήταν αυτός προπονητής.

Πρώτον, δεν είπα ότι κάνουν επιθετικά στον Σχορτσιανίτη, είπα ότι κάνουν αμυντικά.

Λοιπόν, το ότι εκσφενδονίζει ανθρώπους σαν πετραδάκια, έπρεπε να το προβλέψεις στον σχεδιασμό της ομάδας σου και να βρείς το αντίδοτο.

Πιστεύεις αλήθεια, ότι υπάρχει άνθρωπος στον Παναθηναϊκό, που να μπορεί να κόψει τον Σχορτσιανίτη στη ρακέτα? Μόνο τον Μπατίστ έχεις κι αυτός, τι να σου κάνει? Μάθαμε όλοι τώρα, δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς και το γυρνάμε στα επιθετικά φάουλ.

Εγώ σου λέω, ναι, ο Γιαννάκης ήταν υπερβολικός. Ποιος είναι μεγαλύτερος καραγκιόζης, ο Γιαννάκης που τιμωρήθηκε και με τεχνική ποινή ή ο Θανασάρας που κυκλοφορεί μέσα στο παρκέ και άμα λάχει παίρνει και το μικρόφωνο και λέει και καμιά μαλακία, χωρίς να έχει τον φόβο της τεχνικής ποινής?

Αν ο Γιαννάκης ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού, θα ήταν ο θεός ο ίδιος.

Φαντάζομαι ότι και δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα βγήκε, χάρη στον Γιαννάκη.

Αν δεν ήταν αυτός, μάλλον θα βγαίναμε πρώτοι έτσι?

Θέλεις να μου πείς και για τις υπόλοιπες φάσεις που αναφέρω και να μην σχολιάζεις επιλεκτικά?

Δημοσ.
Τι λες ωρε και δεν έχει και φάσκελο emoticon να στο φορέσω στα μούτρα.

Στα υπόλοιπα δεν απαντάω γιατί πάω για ύπνο. Σε αυτό αγοράκι, έλα να μου το φορέσεις από κοντά το φάσκελο. Πάρε φόρα όμως.

Με το κάθε καθυστερημένο εδώ μέσα ρε πούστη μου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...