vastravoud Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δε σέβεται τους παίκτες που τον έκαναν μάγκα σαν προπονητή και χοροπηδάει επί 40 λεπτά (σε κάθε απόφαση!!!) σαν το καραγκιόζη και προκαλεί τους ανεγκέφαλους. Σκατά στη μούρη του λοιπόν και του εύχομαι του χρόνου να παίζει και αυτός με νεράκια σαν το μέντορά του. Άντε και υπουργός σε 10 χρόνια Παναγιώτη! Γιατί λες πως δεν τους σέβεται; Ναι, ξεπέρασε τα όρια αλλά δε νομίζω πως αυτό είναι ασέβεια προς τους διεθνείς μας. Άλλωστε είδες πως ο Διαμαντίδης τον υπερασπίστηκε, και οι σχέσεις των παιδιών της Εθνικής(για να μην πω όλων) είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Από αυτούς θα πρέπει να παραδειγματιζόμαστε. Όσο για την προεπιλογή της Εθνικής, προσωπικά δε νομίζω πως τίθεται θέμα. Σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ θα λείπει ο Χατζηβρέττας και λογικά θα κοπεί ο Ντικούδης και θα μπουν ο Φώτσης με το Σοφοκλή. Νομίζω ότι κυνηγάμε φαντάσματα, και στο προολυμπιακό θα είμαι μέσα και θα τους χειροκροτώ όλους.
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Τι είπε ο Παύλος στα μεγάφωνα για τον προπονητή του Ολυμπιακού και έγινε θέμα;
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Κaizersoze δεν σε ξέρω και δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά μήπως να σοβαρευόσουνα και να μαζευόσουνα λιγάκι?? Λέω τώρα... 1. Ειλικρινα πεσμου αυτο μονπο: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευεις οτι το "ψοφα" ηταν κυριολεκτικο και πως θελω να τον δω νεκρο? 2. Μας τα εχετε πρηξει με τον Γιαννακη που ειναι κεφαλαιο.Ποιος?Αυτος που πηγε να μας χασει το 1ο Ευρωπαικο. Αυτος που τον εκανε μαγκα ο Γκαλης και μιλαει. Αυτος που ειχε την κλαψα πρωτο πλανο για να συγκινει τον μεσο Ελληνα(και ο Γκαλης επαιζε στον ιδιο Αρη και στην ιδια Εθνικη αρα λογικα εισεπραττε τις ιδιες αδικιες, ειδατε ποτε τον Νικ να κλαιει?) Και οτι και να ηταν, ακομα και να μην συμφωνειτε, αυτη την στιγμη ειναι προπονητης του γαυρου. Τελος. Επομενως με προκαλει. Αν θελετε να τον τιμησετε -ενω με την ΧΕΙΡΙΣΤΗ συμπεριφορα του επιπεδου Ιωαννιδη, του δασκαλου του, του ξεφτιλισμενου, δεν τιμαει καν ο ιδιος τον εαυτο του-καντε το για το παρελθον. Αυτη την στιγμη ομως δεν θα φερθω κοσμια σε ΠΟΙΟΝ?Σε ενα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που διαμαρτυρεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ!!!ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. Δεν θα κατσω σαν Παναθηναικος να με γα$%@# κανενας Γιαννακης επειδη καποτε πηρε Ευρωμπασκετ η Ελλαδα. Οποιος σκοπευει να μεινει αμετοχος στην προκλησεις του Δρακου που εχει φαει 3 συνεχομενες μεχρι τωρα, και ειναι διατεθιμενος να σκυψει για τον Δρακο(μαλακα, ειναι αστειο και που το γραφω)και να χασει ο Παναθηναικος το πρωταθλημα παρακαλειται να το κανει απο το σπιτι του. Ας αφησει εμας τους καφρους που δεν τιμαμε την ζωντανη ιστορια του μπασκετ να παμε στο γηπεδο να βοηθησουμε την ομαδα μας και να ερθει μετα μονο στην φιεστα
vastravoud Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δηλαδή αν δεν βρίσεις το Γιαννάκη θα χάσει ο Παναθηναϊκός; Ναι, το παράχεσε ο Γιαννάκης χτες, αλλά μήπως και ο Ζοτς δε διαμαρτύρεται συνεχώς(με περισσότερη λεπτότητα, είναι αλήθεια);
LL_NEO Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ρε παιδες ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ειναι κεφαλαιο για την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ Στα @@ μας και δυο αυγά Τουρκιάς απο αλανιάρη κόκκορα. Κεφάλαιο ο Παπαρολουκάς, να μην τον βρίζουμε, κεφάλαιο ο Γιαννάκης να μην τον βρίζουμε. Όταν φοράνε τα εθνικά χρώματα κανένα πρόβλημα αλλά όταν παίζουν ως αντίπαλοι είναι ΕΧΘΡΟΙ. Οπότε όχι νέρα και κινητά. Μπαούλα ντιβανοκασέλες και ένα πιάνο με ουρά θα πετάξουμε αν μπορέσουμε στον καραγκιόζη κάθε φορά που κάνει καραγκιοζιλίκια Ναι, το παράχεσε ο Γιαννάκης χτες, αλλά μήπως και ο Ζοτς δε διαμαρτύρεται συνεχώς(με περισσότερη λεπτότητα, είναι αλήθεια); Είδες κανέναν να λέει "μπουχουυυ γιατί πετάνε αντικείμενα στον Ζοτς, που κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό μπάσκετ". Το θεωρώ μέρος του παιχνιδιού. Το ίδιο και ο Ζοτς. Ή μάλλον των προκαταρτικών. Διότι κάθε φορά μετά απο αυτά έρχεται ο έρωτας....
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Τι είπε ο Παύλος στα μεγάφωνα για τον προπονητή του Ολυμπιακού και έγινε θέμα; "Μην απαντατε στις πρκλησεις,ηρεμηστε μπλαμλπλαμπλαμπλα οι καραγκιοζηδες δεν εχουν θεση εδω", τιποτα ιδιεταιρο και τιποτα που να ηταν ψεμα
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Και γιατί λένε ότι υπάρχει οργή για όσα είπε ο Παύλος εναντίον του Γιαννάκη; Τι είπε; Εξέλαβαν το Καραγκιόζηδες προσωπικό χαρακτηρισμό; Μάλλον στους φιλάθλους που τα σπάγαν το έλεγε. Όποιος έχει την σφήκα, σφίγγετε... Όποιος έχει την μύγα, να την φέρει πίσω.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δηλαδή αν δεν βρίσεις το Γιαννάκη θα χάσει ο Παναθηναϊκός; Ναι, το παράχεσε ο Γιαννάκης χτες, αλλά μήπως και ο Ζοτς δε διαμαρτύρεται συνεχώς(με περισσότερη λεπτότητα, είναι αλήθεια); Δεν έχω ξαναδει μεγαλύτερο καραγκιόζη από την εποχή του Υπουργού Ύδρευσης. Ο τύπος χοροπηδούσε επί 40 λεπτά, σε ΚΑΘΕ απόφαση των διαιτητών, ακόμα και υπέρ τις ομάδας του. Πετούσε σακάκια, έκανε χειρονωμίες προς την εξέδρα, ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕ το κλιμα. Εάν δεν υπήρχε ο εν λόγω παπάρας, δε θα είχε γίνει τίποτα. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν φέρονταν κατά τον ίδιο τρόπο όταν ήταν προπονητής της Εθνικής, όταν αδικούνταν κατά τη γνώμη του η χώρα του που τόσο αγαπάει; Τότε δεν αδικούνταν και αδικείται μόνο τώρα; Στα @@ τον είχα γραμμένο όταν πήγε στον Ολυμπιακό. Αλλά ο τύπος απέδειξε ότι είναι τρισάθλιος με τα όσα κάνει και το πώς προσπαθεί να πάρει το αποτέλεσμα. πετάει το σακάκι του σε δεκάλεπτο που η Παναθηναϊκός έχει χρεωθεί 8 φάουλ και η ομάδα του κανένα. ΚΑΝΕΝΑ. Να πάει να γαμηθεί ο κλαψομούνης λοιπόν. Edit: Ακριβώς, ο Παύλος τα είπς όπως έπρεπε. Και πήρε το μήνυμα ο ίδιος ο καραγκιόζης, και δε μπορεί να του πει κανένας τίποτα.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δηλαδή αν δεν βρίσεις το Γιαννάκη θα χάσει ο Παναθηναϊκός; ΝΑΙ!!Γιατι με την οργη της εδρας μπορει να παρει καμια ΤΠ οπως του αξιζει(που δεν το βλεπω, εδω τους πεταξε το σακακι και δεν κανανε τιποτα!) Γιατι ο σκοπος του δεν ειναι να παρει 10 σφυριγματα στα 10. Ειναι να παρει 5, διαμαρτυρεται και στα 10, σου λεει "τα μισα θα μου τα δωσουν". Ειδες να βριζω τον Παπαμακαριο, τον Πριντεζη ακομα ακομα και τον Σχορτσιανιτη(διοτι ξερω πως η αβαντα στον Σχορτσιανιτη δεν ειναι αποτελεσμα δικων του ενεργειων)??Οχι, εβριζα τον Γιαννακη για την απαραδεκτη συμπεριφορα του. Και στο φιναλε εσυ δεν εχεις πει ποτε "α γαμησου" σε καποιον που σε νευριαζει? Ναι, το παράχεσε ο Γιαννάκης χτες, αλλά μήπως και ο Ζοτς δε διαμαρτύρεται συνεχώς(με περισσότερη λεπτότητα, είναι αλήθεια); Αστειευεσαι?Οχι ο Ζοτς, ο Γκερσον ειναι σαν την Μπηλιω μπροστα στον Γιαννακη, μονο ναζακια
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δεν έχω ξαναδει μεγαλύτερο καραγκιόζη από την εποχή του Υπουργού Ύδρευσης. Χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Τελικά τι ακριβώς είπε ο Παύλος για να ξέρω, γιατί μου λένε μαλακίες από το πρωί... Τον έβρισε όπως μου είπαν;
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Τελικά τι ακριβώς είπε ο Παύλος για να ξέρω, γιατί μου λένε μαλακίες από το πρωί... Τον έβρισε όπως μου είπαν; "Μην απαντατε στις πρκλησεις,ηρεμηστε μπλαμλπλαμπλαμπλα οι καραγκιοζηδες δεν εχουν θεση εδω", τιποτα ιδιεταιρο και τιποτα που να ηταν ψεμα Αυτό που λέει ο Kaizer μέσες άκρες.
ata1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Διάναζα τώρα τα πρωτο σέλιδα, γέλασα απίστευτα με το 'ξεδρακώθηκε' που έγραψαν για το Γιαννάκη!! Αμέσως μετά το γέλιο κόπηκε. Ο Παναθηναικός λέει θέλει το Σαμαρά!Και όλοι οι παλαίμαχοι θα πάρουν πόστο!
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Άμα βάλουν παλαίμαχους στην ομάδα... Έχουν να φάνε άγριο κράξιμο στην πρώτη στραβή. Τι τους θέλουν; Στο μπάσκετ που δεν έχουμε; Τι έγινε; Από ότι ξέρω οι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες (έτσι λένε θέλουν τον Παναθηναϊκό) δεν έχουν παλαίμαχους.
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δεν πειράζει τρελλό αγόρι, 4-0 εφέτος και με τους γκρι να συνεχίζουν το σπρώξιμο... 0-8 τα φαουλάκια στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν πηγαίναμε να σας πάρουμε φαλάγκι και ο καραγκιοζάκος να χοροπηδάει και από πάνω. Θα τον αγαπήσετε, είμαι σίγουρος. Ακόμα και αγωνιστικό να ήταν το πρόβλημα μου (που δεν είναι) δεν σχολίασα αυτό. Σχολίασα την μαλακία που πέταξες και που μετά συνέχισες (και συνεχίζεις έως και τώρα). Τέσπα... μεγάλο παιδί είσαι εν γνώση σου τα κάνεις.
Humphrey Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 1. Ειλικρινα πεσμου αυτο μονπο: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευεις οτι το "ψοφα" ηταν κυριολεκτικο και πως θελω να τον δω νεκρο? Ρε παλίκαρε, εδώ έφτασες να θυμηθείς τον Τκατσένκο και την φάση του '87 με την αγκωνιά, τί να υποθέσει κανείς? Anyway, πάσο, καταλαβαίνω είσαι τσατισμένος κτλ αλλά λέμε να κρατήσουμε και ένα επίπεδο..Δεν σου λέω να μην εκνευριστείς, στο γήπεδο πας για εκτόνωση, όπως και οι περισσότεροι απο εδώ μέσα, απλά να μην το παρατραβάμε ώρες-ώρες.. Peace
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.