vlachaquito Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 1. Ενταξει, οχι δεν υπαρχει απο πλευρας ταλεντου. Αλλα αυτη την στιγμη ειναι απλα ΑΣΤΕΙΟ επειδη εσυ και πολλοι αλλοι γουσταρετε ενα μαυρο θηριο Ελληνα(δεν ειναι κακο αυτο) να μου λες οτι δεν κανει φαουλ και δεν κανει βηματα. Μια χαρα του τα σφυριζουν και στην Ευρωπη και με την Εθνικη. Ή μαλλον να στο θεσω αλλιως, και μεις και σεις και η Μακαμπι και η ΤΣΣΚΑ εχουν μια αβαντα ακομα και στην Ευρωπη.Λογικο. Ε, αυτη η αβαντα στην Ελλαδα εχει ξεφτιλιστει. Στην Ευρωπη γιαυτο παιζει 15λεπτα και 20λεπτα. Γιατι μαζευει ευκολα φαουλ και κανει και βηματα.Περσυ και προπερσυ ειχε Μ.Ο. στην Ευρωλιγκα 3 φαουλ και 2 λαθη ΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20' ΧΡΟΝΟ(καταλαβαινεις δλδ οτι στην Ευρωλιγκα εδω και 2 χρονια "μαθηματικα" ο τυπος δεν θα προλαβαινε να παιξει κανενα 40λεπτο ετσι?). Και εδω περα πηρε σε ολο το ματς 1 φαουλ(που δεν εκανε καν ο ιδιος απλα δεν πηγαινε) και 1 φορα βηματα γιατι ειναι βλακας και εκανε τριπλα στο τριποντο(και φυσικα εκει το βλεπαν ολοι, δεν γινοταν να μην το δωσει)2. Για τον Γιαννακη δεν παραεκανα τιποτα. Ειναι τραγικο μεχρι και το μην πω τι ο Τομιτς που ειναι μεγας γαυρος ηταν λιγοτερο εριστικος. Ο Γιαννακης σημερα ηταν ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΜΕΓΑΣ. Μπροστα του ο Γκερσον ηταν ο Ζαμπουνης. αυτο το θεμα μπορει να συνεχιστει στην αιωνιοτητα.. ο ενας λεει οτι κανει ο αλλος λεει οτι αυτο ειναι το στυλ του... οσο για την περυσινη χρονια, το πως εβγαλε την χρονια και δεν τον σηκωνανε 8 ατομα (που να τα καταφερουν 4)ειναι ιατρικο θαυμα. 2 για τον γιαννακη στο γηπεδο, σου ειπα δεν ξερω, δεν ειμαι εκει να τον δω..
Absinthe Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Λοιπον, ο Σχορτσιανιτης πραγματι κανει παρα πολλα επιθετικα φαουλ. Το παλικαρι σπρωχνει και ανοιγει συνεχεια δρομο με αγκωνες και με τον ογκο του. Τωρα, απο εκει και περα ο Γιαννακης εχει παραγινει γραφικος. Και με την εθνικη με ενοχλουσε αυτη η συνεχης γκρινια και κακομοιρια αλλα σημερα -ισως επειδη ηταν και αντιπαλος- το παρακανε. Μιλαμε οτι διαμαρτυροταν και φωναζε σε ΚΑΘΕ σφυριγμα. Μα σε καθε σφυριγμα. Ακομα και σε αυτα που ηταν υπερ της ομαδας του. Αποκορυφωμα που εβγαλε και πεταξε κατω το σακακι του. Δεν εβγαζε και το παντελονι του καλυτερα, να μας διευκολυνει? Καθολου τυχαιο οτι ποτε δε θυμαμαι να εχουμε ξαναφωναξει ολοι "βγαλτε εξω τον καραγκιοζη". Τελος, η μαλακια ειναι ανικητη. Αξιωμα. Και μιλαω για εκεινα τα 15χρονα που πεταξαν αντικειμενα στο παρκε.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ο Γιαννάκης μέγιστος καραγκιόζης. Ο παρθένας χτένας συμπαθής φυσιογνωμία μπροστά του. Για τη διαιτησία θα μιλήσω όταν το κατεβάσω για να δω αν έβλεπα σωστά και μέσα. Για τα μαλακισμένα που πετούσαν πράγματα, τουλάχιστον το υπόλοιπο γήπεδο έκραζε και από ότι κατάλαβα και από το πέταλο. Είναι απίστευτη μαλακία για το κάθε 15χρονο (στο μυαλό ή στο σώμα) που το έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι να παίζει η ομάδα χωρίς κόσμο αλλά και στο κάτω κάτω να μη μπορώ να δω τους τελικούς, έχοντας χάσει 2-3 παιχνίδια όλη τη σεζόν επειδή δεν ήμουν καν Ελλάδα...
Humphrey Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ΓΙΑΝΝΑΚΗ Να ψοφησεις ρε μιασμα... Κaizersoze δεν σε ξέρω και δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά μήπως να σοβαρευόσουνα και να μαζευόσουνα λιγάκι?? Λέω τώρα...
demonhunter22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Στην αρχή που είχαν ανάψει εκείνες τις μαλακίες και τραγούδουσαμε το ΑΙΩΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα, έπρεπε μετά όλοι να τις ρίξουν στο γήπεδο? Τελος πάντων, οι γαύροι δεν μπορούν αν μας κερδίσουν 4/4 φέτος μέχρι στιγμής, Α ΡΕ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 6ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Κaizersoze δεν σε ξέρω και δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά μήπως να σοβαρευόσουνα και να μαζευόσουνα λιγάκι?? Λέω τώρα... Είδες το παιχνίδι;
alexzzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Κάποιοι εδώ μέσα κάνουν τους χαζούς πολύ πετυχημένα.
Humphrey Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Είδες το παιχνίδι; Όχι, μόνο μετάδοση απο το ραδιόφωνο μέσω internet ακούω εδώ που είμαι. Το να φωνάζω να ψοφολογήσει όμως ένας άνθρωπος (που τυχαίνει να είναι ένας απο τους καλύτερους που έβγαλε η Ελλάδα στο μπάσκετ) επειδή βρέθηκε να κοουτσάρει την αντίπαλη ομάδα απο τη δική μου, μου φαίνεται ακραίο.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Κάποιοι εδώ μέσα κάνουν τους χαζούς πολύ πετυχημένα. Συμφωνώ..... ....
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Όχι, μόνο μετάδοση απο το ραδιόφωνο μέσω internet ακούω εδώ που είμαι. Το να φωνάζω να ψοφολογήσει όμως ένας άνθρωπος (που τυχαίνει να είναι ένας απο τους καλύτερους που έβγαλε η Ελλάδα στο μπάσκετ) επειδή βρέθηκε να κοουτσάρει την αντίπαλη ομάδα απο τη δική μου, μου φαίνεται ακραίο. Αναλόγως. Εμένα ας πούμε (και δεν το περίμενα ας πούμε, φαινόνταν πιο σοβαρός) μου φάνηκε ό,τι πιο εμετικό μετά τον Υπουργό Ύδρευσης/Αθλητισμού.
Humphrey Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Κάποιοι εδώ μέσα κάνουν τους χαζούς πολύ πετυχημένα. Come again?
Humphrey Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Αναλόγως. Εμένα ας πούμε (και δεν το περίμενα ας πούμε, φαινόνταν πιο σοβαρός) μου φάνηκε ότι πιο εμετικό μετά τον Υπουργό Ύδρευσης/Αθλητισμού. Ναι KWSN_Men, καταλαβαίνω, αλλά το μπάσκετ είναι παιχνίδι και, επειδή παρακολουθώ τις συζητήσεις στο forum, φαίνεσαι έξυπνο παιδί, καταλαβαίνεις πως ότι κάνει ο Γιαννάκης και κάθε Γιαννάκης το κάνει για να επηρεάσει καταστάσεις μέσω του διαιτητή. Δεν είναι απαραίτητο να τον στείλουμε και στον τάφο επειδή πετάει το σακάκι και μιλάει στο διαιτητή. Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που παίζει το παιχνίδι?
KWSN_Men Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Ναι KWSN_Men, καταλαβαίνω, αλλά το μπάσκετ είναι παιχνίδι και, επειδή παρακολουθώ τις συζητήσεις στο forum, φαίνεσαι έξυπνο παιδί, καταλαβαίνεις πως ότι κάνει ο Γιαννάκης και κάθε Γιαννάκης το κάνει για να επηρεάσει καταστάσεις μέσω του διαιτητή. Δεν είναι απαραίτητο να τον στείλουμε και στον τάφο επειδή πετάει το σακάκι και μιλάει στο διαιτητή. Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που παίζει το παιχνίδι? Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δε σέβεται τους παίκτες που τον έκαναν μάγκα σαν προπονητή και χοροπηδάει επί 40 λεπτά (σε κάθε απόφαση!!!) σαν το καραγκιόζη και προκαλεί τους ανεγκέφαλους. Σκατά στη μούρη του λοιπόν και του εύχομαι του χρόνου να παίζει και αυτός με νεράκια σαν το μέντορά του. Άντε και υπουργός σε 10 χρόνια Παναγιώτη! Όχι... δεν πήγαινε σε σένα. Δεν πειράζει τρελλό αγόρι, 4-0 εφέτος και με τους γκρι να συνεχίζουν το σπρώξιμο... 0-8 τα φαουλάκια στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν πηγαίναμε να σας πάρουμε φαλάγκι και ο καραγκιοζάκος να χοροπηδάει και από πάνω. Θα τον αγαπήσετε, είμαι σίγουρος.
axaxouxas Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ρε παιδες ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ειναι κεφαλαιο για την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ ειναι ντροπη να τον χλευαζουμε επειδη πηγε στους απογονους Και ειναι πολυ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ αυτα που γινανε να πεταξουν τα (βεγγαλικα ???) στο παρκε τωρα δηλαδη θα φταιει ο ΓΑΥΡΟΣ να μας τραβηξει σε τιποτα ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΔΡΑΣ και τετοια ??? Παντως απο το τελος του τριτου και μετα τα ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ Τεσπα παμε για 5 τελικους μαλλον και αν το παρουμε .... καθως και ο ΘΡΗΝΟΣ εδειξε ΔΟΝΤΙΑ .... ΕΙΔΩΜΕΝ ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.