vastravoud Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Αν ορισμένοι δεν ήταν ΤΟΣΟ, μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος. Μπράβο στους παίκτες μας όμως....
johnyboy Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Περιμένω τους αδικημένους γαύρους να μου πουν για το καλάθι + φάουλ του πρίντεζι με τον Χατζηβρέτα.
Critter Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Περιμένω τους αδικημένους γαύρους να μου πουν για το καλάθι + φάουλ του πρίντεζι με τον Χατζηβρέτα. Εγω περιμενω να μου πεις σε ποιο καναλι ειχε την τσοντα που λεγατε...
vlachaquito Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Περιμένω τους αδικημένους γαύρους να μου πουν για το καλάθι + φάουλ του πρίντεζι με τον Χατζηβρέτα. το οποιο ουτε καν διαμαρτυρηθηκε ο χατζηβρεττας οπως και κανεις παναθηναικος.. Οχι γιατι η διαιτησια ηταν πιστευω καλη για τα δεδομενα του αγωνα.. Αν εξαιρεσεις 3 φαλτσα σφυριγματα στο τελευταιο λεπτο του αγωνα.... Παντως η σκουπα θα γινει μια χαρα... Χωρις μπουρουση και με τον μαυροκεφαλιδη, δεν εχει ελπιδα ο ολυμπιακος.. Αυτος ο τσαρτσαρης, τι παιχτουρας που ειναι...
axaxouxas Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Παλι δεν καταλαβατε την ΠΛΑΚΑ που σας ΚΑΝΑΜΕ ??? ακομη δεν συνηθισατε ??? Ετσι να ποναει .... ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .... ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΑΣ
vastravoud Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ναι, είναι μεγάλος παίκτης ο Τσαρτσαρής. Επίσης, μιας και λέγαμε για τον Βασιλόπουλο, όταν έπαιζε στο "3" ο ΟΛυμπιακός βραχυκύκλωνε. Ο Στράτος τον έπαιζε εξαιρετική άμυνα και δε δούλευε καθόλου καλά περιφερειακά ο Ολυμπιακός, ενώ στην άμυνα "ξοδευόταν" να μαρκάρει τον Περπέρογλου. Ο Σάρας στα δύσκολα ήταν εξαιρετικός, λογικός και με διάθεση στην άμυνα, ο Διαμαντίδης ήταν για μια ακόμα φορά σε πολύ υψηλό επίπεδο(αν και έκανε αχρείαστα φάουλ), ενώ ο Μπατιστ γενικά σκόραρε καλά αλλά έκανε και κάμποσα λάθη.
vlachaquito Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ναι, είναι μεγάλος παίκτης ο Τσαρτσαρής. Επίσης, μιας και λέγαμε για τον Βασιλόπουλο, όταν έπαιζε στο "3" ο ΟΛυμπιακός βραχυκύκλωνε. Ο Στράτος τον έπαιζε εξαιρετική άμυνα και δε δούλευε καθόλου καλά περιφερειακά ο Ολυμπιακός, ενώ στην άμυνα "ξοδευόταν" να μαρκάρει τον Περπέρογλου. Ο Σάρας στα δύσκολα ήταν εξαιρετικός, λογικός και με διάθεση στην άμυνα, ο Διαμαντίδης ήταν για μια ακόμα φορά σε πολύ υψηλό επίπεδο(αν και έκανε αχρείαστα φάουλ), ενώ ο Μπατιστ γενικά σκόραρε καλά αλλά έκανε και κάμποσα λάθη. ναι πολυ σωστος... Παντος οταν περασε σε τεσσαρι επαιξε πολυ καλυτερα και εβαλε καθοριστικα τριποντα στο τελος..αν κερδιζε ο ολυμπιακος θα ηταν διχως αλλως ο μουβουπου
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ξεχαστε σκουπες κτλ Φιρι-φιρι το πανε για να παμε στα 5 ματς -Δεν υπαρχει παικτης Σχορτσιανιτης. Ο τυπος κανει φαουλ με το δηλωνεται στο φυλλο αγωνα. Και οι αθεοφοβοι του σφυριξαν ΕΝΑ το οποιο μαλιστα το εκανε ο Τεοντοσιτς!!Κανει απειρα βηματα, σε καθε φαση που περνει την μπαλα και ειναι κριμα να δημιουργει τοσες αντιπαθειες γιατι το παιδι το πιστευω οτι δεν ειναι κακος χαρακτηρας και δεν πιστευω οτι χαριζονται στον γαυρο, απλα στο ονομα της "Εθνικης Ελλαδος" του καθε παπαρα Συριγου-Σκουντη-Παπαπαδογιαννη και του Big Sofo ο τυπος αβανταρεται ΤΡΕΛΑ -Ο Γιαννακης ειναι ΓΕΛΟΙΟΣ!!Ο Γκερσον ηταν γραφικος, αυτος ειναι γελοιος. Ο Γκερσον μολις τελειωνε τα καραγκιοζιλικια μιλαγε σαν ενας πολυ εξυπνος ανθρωπος. Αυτος ειναι ΖΩΟΝ!! ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ!!!Που κοντεψες να μας χασεις ενα Ευρωπαικο, που σε εκανε ανθρωπο ο Γκαλης. Αχ ρε μουν... να σε ειχε πετυχει ο Τσατσενκο πιο καλα. Να ψοφησεις ρε μιασμα...Και ουτε μια ΤΠ!!!Αλλα ειπαμε, ειναι ο Δρακος ο Εθνικος Προπονητης -0 ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ 2Η ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΦΑΟΥΛ. Και συνολο 11 φαουλ αν εχετε τον Θεος σας μεχρι να αρχισουν τα "εσκεμμενα" για να τελειωσει ο χρονος -Ρε το παλτο τον Σαρας...
johnyboy Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Εγω περιμενω να μου πεις σε ποιο καναλι ειχε την τσοντα που λεγατε... Νομίζω πως έχασες.Δείξε μου το σκορ αν κάνω λάθος.Και επίσης να ψάξεις να βρεις που μίλησα για τσόντα ΕΓΩ.Αν βρεις έστω και 1 ποστ που να αναφέρθηκα σε τσόντα τότε έλα και και πες μου οτι θες.
vlachaquito Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ξεχαστε σκουπες κτλ Φιρι-φιρι το πανε για να παμε στα 5 ματς -Δεν υπαρχει παικτης Σχορτσιανιτης. Ο τυπος κανει φαουλ με το δηλωνεται στο φυλλο αγωνα. Και οι αθεοφοβοι του σφυριξαν ΕΝΑ το οποιο μαλιστα το εκανε ο Τεοντοσιτς!!Κανει απειρα βηματα, σε καθε φαση που περνει την μπαλα και ειναι κριμα να δημιουργει τοσες αντιπαθειες γιατι το παιδι το πιστευω οτι δεν ειναι κακος χαρακτηρας και δεν πιστευω οτι χαριζονται στον γαυρο, απλα στο ονομα της "Εθνικης Ελλαδος" του καθε παπαρα Συριγου-Σκουντη-Παπαπαδογιαννη και του Big Sofo ο τυπος αβανταρεται ΤΡΕΛΑ -Ο Γιαννακης ειναι ΓΕΛΟΙΟΣ!!Ο Γκερσον ηταν γραφικος, αυτος ειναι γελοιος. Ο Γκερσον μολις τελειωνε τα καραγκιοζιλικια μιλαγε σαν ενας πολυ εξυπνος ανθρωπος. Αυτος ειναι ΖΩΟΝ!! ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ!!!Που κοντεψες να μας χασεις ενα Ευρωπαικο, που σε εκανε ανθρωπο ο Γκαλης. Αχ ρε μουν... να σε ειχε πετυχει ο Τσατσενκο πιο καλα. Να ψοφησεις ρε μιασμα...Και ουτε μια ΤΠ!!!Αλλα ειπαμε, ειναι ο Δρακος ο Εθνικος Προπονητης... Μπα φιλε δεν θα συμφωνησω.. ο παικτης σχορτσιανιτης ειναι απο αλλο πλανητη.. Ουτε φαουλ κανει ουτε βηματα.. Απεναντιας, καθε φαση του κανουν το λιγοτερο 2 φαουλ, μια και τον σπρωχνουν 3 και 4(!) παικτες.. οσο για την καλυψη των διαιτητων, μεγα λαθος, τα ιδια εκανε και στην ιταλια, τα ιδια και με τον αρη, και τα ιδια και με την εθνικη ελλαδος.. Για να μην τα σφυριζει κανεις, κατι δεν λεει?? οσο για τον γιαννακη, δεν ειμαι στο γηπεδο και δεν μπορω να σου πω.. Αλλα ολα αυτα που εγραψες, το παρακανεις...μα παρα πολυ....μα παρα παρα πολυ....
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 1. Ενταξει, οχι δεν υπαρχει απο πλευρας ταλεντου. Αλλα αυτη την στιγμη ειναι απλα ΑΣΤΕΙΟ επειδη εσυ και πολλοι αλλοι γουσταρετε ενα μαυρο θηριο Ελληνα(δεν ειναι κακο αυτο) να μου λες οτι δεν κανει φαουλ και δεν κανει βηματα. Μια χαρα του τα σφυριζουν και στην Ευρωπη και με την Εθνικη. Ή μαλλον να στο θεσω αλλιως, και μεις και σεις και η Μακαμπι και η ΤΣΣΚΑ εχουν μια αβαντα ακομα και στην Ευρωπη.Λογικο. Ε, αυτη η αβαντα στην Ελλαδα εχει ξεφτιλιστει. Στην Ευρωπη γιαυτο παιζει 15λεπτα και 20λεπτα. Γιατι μαζευει ευκολα φαουλ και κανει και βηματα.Περσυ και προπερσυ ειχε Μ.Ο. στην Ευρωλιγκα 3 φαουλ και 2 λαθη ΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20' ΧΡΟΝΟ(καταλαβαινεις δλδ οτι στην Ευρωλιγκα εδω και 2 χρονια "μαθηματικα" ο τυπος δεν θα προλαβαινε να παιξει κανενα 40λεπτο ετσι?). Και εδω περα πηρε σε ολο το ματς 1 φαουλ(που δεν εκανε καν ο ιδιος απλα δεν πηγαινε) και 1 φορα βηματα γιατι ειναι βλακας και εκανε τριπλα στο τριποντο(και φυσικα εκει το βλεπαν ολοι, δεν γινοταν να μην το δωσει) 2. Για τον Γιαννακη δεν παραεκανα τιποτα. Ειναι τραγικο μεχρι και το μην πω τι ο Τομιτς που ειναι μεγας γαυρος ηταν λιγοτερο εριστικος. Ο Γιαννακης σημερα ηταν ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΜΕΓΑΣ. Μπροστα του ο Γκερσον ηταν ο Ζαμπουνης.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Τρομερό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Απίθανη άμυνα. Απίστευτο κοουτσάρισμα από τον ΔΡΑΚΟ ειδικά στην άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν έκανε φάουλ και στο τρίτο δε συμπλήρωσε φάουλ για βολές. Σπάιντερμαν ο Σοφοκλής, ούτε βήματα ούτε επιθετικά τον σταματούσαν. Απίστευτη ομάδα, συγχαρητήρια πραγματικά.
dreaming123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Είνα ιελαφροπόδης και δεν καταλάβαιναν οτι έκανε βήματα///
Harkon Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 μην τα παραλέτε. δεν ήταν τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζετε. μια χαρά ήταν το παιχνίδι. 1-2 σφυρίγματα πάνω κάτω πάντα γίνονται. με την ομάδα που έχουμε κολλάμε σε αυτά; δεν μας έσφαξαν ούτε εμάς ούτε τους άλλους. όπως είπε εύστοχα ένας ξάδερφος μου, ίσως προσπαθούν οι διαιτητές για χάρην θεάματος να "βοηθούν" λίγο την ομάδα που είναι πίσω όποια και αν είναι αυτή. αλλά τίποτα χοντροειδέστατο. Α! και προσοχή στο πως μιλάμε. και ειδικά για τον Γιαννάκη. άντε τώρα... Α.. επίσης. γιατί δεν λέτε τίποτα για όσα έπεσαν; τα αντικείμενα λέω. άμα μας τραβήξουν τιμωρία θα φταίνε αυτοί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.