KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Είναι το ίδιο το UEFA με το CL δηλαδή; Μια σοβαρή ελληνική ομάδα δε μπορεί να τρέφει ελπίδες; Άλλο το εάν οι ελληνικές ομάδες είναι σοβαρές ή όχι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Είναι το ίδιο το UEFA με το CL δηλαδή; Μια σοβαρή ελληνική ομάδα δε μπορεί να τρέφει ελπίδες; Άλλο το εάν οι ελληνικές ομάδες είναι σοβαρές ή όχι. Την απάντηση την δίνεις μόνος σου.Έτσι όπως είναι ο ομάδες μας ούτε το Ιντερτότο δεν μπορούν να πάρουν. Όχι να μιλάνε για ΟΥΕΦΑ που είχε μέσα τη Μπάγερν,την ομάδα της Γκάζπρομ και φυσικά τις 8 ομάδες που αποκλείστηκαν από τους ομίλους του Τ.Λ. και συνέχισαν στο ΟΥΕΦΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 ειχε για προεδρο τον Σκορδα και οχι τον Πηλαδακη που οχι μονο αφησε τον Δωνη να κανει διαπραγματευσεις με την ΑΕΚ οσο ηταν προπονητης της ΑΕΛ αλλα ουτε καν το εκανε θεμα. Ουφ με τα κωλοαθηναϊκά σας ΜΜΕ. Μερικές δηλώσεις του Πηλαδάκη: Με ενοχλεί αφάνταστα ότι η ομάδα μας έχει ένα πολύ δύσκολο ματς με μία πολύ μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ, διεκδικεί με τις όποιες πιθανότητες την πρόκρισή της στα play-offs και λέγονται και γράφονται τέτοια πράγματα. Ο Γιώργος Δώνης είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Έχω συμπάθεια στην ΑΕΚ και τον Ντέμη Νικολαΐδη. Όμως η ΑΕΛ, όπως τουλάχιστον πιστεύω εγώ, δεν υπολείπεται καμίας ΑΕΚ στον ωραίο χώρο που λέγεται ποδόσφαιρο. Αν τη Δευτέρα είναι στα play-offs η Λάρισα και αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, με ποιο δικαίωμα γίνεται όλος αυτός ο ντόρος; Είναι ντροπή κατά την άποψή μου. Η ΑΕΛ δεν είναι υποκατάστημα κανενός για να λένε ότι σήμερα έχουμε τον Δώνη. Εγώ δεν θα πλησίαζα προπονητή άλλης ομάδας μεσούσης της σεζόν. Με πικραίνει που γράφουν τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ τέτοια πράγματα. Πηγή: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa/195722.html Εμαθα τρεις μέρες νωρίτερα από εσάς τους δημοσιογράφους ότι ο κ.Δώνης αποφάσισε να πάει στην ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο μου τηλεφώνησε ο κ.Νικολαϊδης και μου ζήτησε άδεια να μιλήσει με τον κ.Δώνη. Εγώ του απάντησα ότι δεν έπρεπε να με πάρεις καν τηλέφωνο! Πηγή: http://sports.pathfinder.gr/football/a-national/larissa/618390.html Άλλωστε, είναι δεδομένο πως οι σχέσεις μεταξύ Νικολαΐδη και Πηλαδάκη έχουν περάσει στο άλλο άκρο της εκτίμησης. Οι ανακοινώσεις του δεύτερου μιλούν με έμμεσο τρόπο για αρπαγή του Δώνη, ενώ η τελευταία που αφορούσε στις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Στέλιο Βενετίδη εμπεριείχαν σαφής δόση εκνευρισμού. Πηγή: http://www.aektzis.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=2842 και βαριέμαι να ψάξω και για περισσότερα (γιατί έχουν ειπωθεί και χειρότερα), αλλά το δεδομένο είναι ότι εδώ όχι απλά το πράγμα δεν πέρασε στο ντούκου, αλλά έχουν χαλάσει σχέσεις και έχουν γίνει πολύ σκληρές δηλώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν άφησε το Δώνη να κάνει διαπραγματεύσεις (και αν η ιστορία δεν προχώρησε, είναι ίσως λόγω τη φιλίας του Πηλαδάκη με τον Δώνη) και ακόμα περισσότερο το έκανε και το παραέκανε θέμα. Αλλά είπαμε: πρέπει να μην ξεχνάτε ποτέ στην Αθήνα ότι η ενημέρωση σας είναι ελλιπέστατη από κάθε πλευρά. Αυτό έγραψα και εγώ εχτές για τον Ντελ πιέρο και θέλω να πιστεύω πως είναι εφεύρεση από τους γκουρου των εφημερίδων.Δεν νομίζω πως των χρειαζόμαστε αλλά και μια φάση σε όλο το ματς να κάνει είναι αρκετό. Πωπω, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα σκεπτικισμού. Δηλαδή θα ερχόταν (υποτίθεται) ο Ντελ Πιέρο και θα έπρεπε να συζητήσουμε αν το θεωρούμε καλή μεταγραφή ή όχι; Όπως και να'χει, ισχύει το παρακάτω. Το ατομο πηγε δευτερη εθνικη με την γιουβε, μονο αυτο εχω να πω...
johnyboy Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ο Πηλαδάκης μπορεί να δηλώνει ότι θέλει για να φανεί ο καλός πρόεδρος στα μάτια του κόσμου.Ο Δώνης για εμένα καλά έκανε και έφυγε γιατί όσες φορές και να είδα Θεσσαλικό κανάλι τον βρίζανε οι δημοσιογράφοι της ομάδας σου. Το αν έρθει η όχι ο Ντελ Πιέρο δεν με ενδιαφέρει.Δεν θα πηδήξω και απο την χαρά μου αν έρθει.(Που δεν παίζει να έρθει.)
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 20 Μύρια ευρώ χώνει ο βγενόπουλος και 10 μύρια ο Γιαννακόπουλος. Ε με τόσα λεφτά έρχεται ο μέγας αλέξανδρος άνετα στην Παιανία.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 20 Μύρια ευρώ χώνει ο βγενόπουλος και 10 μύρια ο Γιαννακόπουλος. Ε με τόσα λεφτά έρχεται ο αλέξανδρος άνετα στην Παιανία. Ο Τζιώλης?!? :shock:
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ετσι είπαν τώρα στο Σούπερ Σάββατο. Ειχαν συνάντηση Βγενό και Γιανακό Και είπαν και τα ποσά. Alexanter the great from juve
Panahs Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 "ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ..." Θεοδωρίδης: Η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό είναι για γέλια και δεν θα πετύχει... Ο πολύπειρος παράγοντας των «ερυθρόλευκων», μίλησε για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=2&artid=56535
Panahs Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Φαρσοκωμωδία.... Τελικά ορισμένοι... έχουν ΠΟΛΥ θράσος...
KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Απομένει μόνο να το πει και ο Αλέφαντος για να είμαστε σίγουροι.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 "ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ..." Θεοδωρίδης: Η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό είναι για γέλια και δεν θα πετύχει... Ο πολύπειρος παράγοντας των «ερυθρόλευκων», μίλησε για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=2&artid=56535 Ε, αφου το ειπε αυτος που επιμενει να δουλευει και να γλυφει σε αυτον που του πηδηξε την γυναικα και αφου τον χωρισε παντρευτηκε με τον αλλο, ενταξει...θα ισχυει...
Panahs Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Άκου είναι για γέλια! Ποιος τον ρώτησε αυτόν? Μου αρέσει που βγάζουν γλώσσα τώρα και οι αυλικοί του Λουδοβίκου του ΙΔ' και μιλάνε... Ζώα.
soturin Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 είναι που οι γαύροι δεν ασχολούνται με άλλες ομάδες... με το που άλλαξε κάτι, με την δυνατότητα να γίνουν μεγάλα πράματα... Σε λίγο θα βγει και το λυσάρι του Προέδρου για το τι επιχειρήματα ταξιτζή θα πρέπει να λένε τα minions του στις καφετέριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.