firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Η ομαδα που ειμαι δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας Μιας και γράφεις σε κάποιο οπαδικό μέρος του forum πίστευα ότι έχει... Μάλλον για Π.Α.Ο.Κ. σε κόβω για να μην λες. Το 70 % (και εγώ μέσα) χαρήκαμε που δεν ήρθε ο κέρμιτ. Το 20 % ούτε κρύο ούτε ζέστη, ισορροπούσε μέσα τους η ποδοσφαιρική του αξία με ότι άλλο και ένα 10 % στεναχωρήθηκε που δεν ήρθε. Έτσι πιστεύω πως είναι τα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ουφ... τι φοβερή πλύση εγκεφάλου σας έχει γίνει ρε π... μου. Ας το γράψω 3 φορές μπας και το χωνέψει κανένας: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ναι, αυτό πιστεύω. Επίσης πιστεύω ότι μετά την νέα πίτα και τον νέο σας προπονητή του χρόνου τέτοια εποχή πάλι με τον άνεργο Ντούσαν θα συζητάτε. Κάποιοι, λιγοι, τον ήθελαν. Σε πολλούς ήταν αδιάφορος. Κάποιοι, πάλι λίγοι, θα τον έφτυναν σε κάθε παιχνίδι. Για τα υπόλοιπα που λες, κάτσε να δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα έρθουν κτλ. Πολύ βιάζεσαι. ΥΓ: Χάρηκα που δεν έρχεται μόνο και μόνο για το διχασμό που θα δημιουργούσε. Εάν έρχονταν, δε θα έβαζα και τα κλάμματα, αλλά δεν τον ήθελα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ας μην ειχε συμβολαιο με τον Αρη και οχι μονο θα ερχοταν αλλα με κωλοτουμπες μαλιστα. Απλα ηταν ατυχος ο Κερμιτ...ειχε για προεδρο τον Σκορδα και οχι τον Πηλαδακη που οχι μονο αφησε τον Δωνη να κανει διαπραγματευσεις με την ΑΕΚ οσο ηταν προπονητης της ΑΕΛ αλλα ουτε καν το εκανε θεμα. Μολις αρχισε ο Σκορδας τις απειλες για ΟΥΕΦΑ κτλ τοτε ο Κερμιτ καταλαβε οτι "θελει να ολοκληρωσει το εργο του στον Αρη". Και τελος για τον ΠΑΟ καλυτερη εξελιξη δεν θα μπορουσε να υπαρχει...σε μια ομαδα που αναμενεται να πεσει πακτωλος εκ ευρω για μεταγραφες θα ηταν οτι χειροτερο να το διαχειριζοταν ο Κερμιτ.
alexzzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Για τα υπόλοιπα που λες, κάτσε να δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα έρθουν κτλ. Πολύ βιάζεσαι. Δεν βιάζομαι, είμαι τον παραδόσεων. Αναφέρω τι έγινε πέρσι, τι έγινε φέτος και ότι πάτε να δημιουργήσετε έθιμο μόλις καλοκαιριάζει να παρακαλάτε τον Ντούσκο. Άλλοι βιάζονται με την πολυμετοχικότητα τα βρουν θέση στο μουσείο για το τρόπαιο του ΤσουΛου.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί που να πιστεύουν ότι πάμε για CL με την πολυμετοχικότητα. Από την άλλη θυμάμαι κάποιους να λένε ότι είναι ευκαιρία που γίνεται στην Αθήνα ο τελικός του CL για να είναι εκεί. N' est pas? Κυριάκο: Είναι διαφορετικό πράγμα οι προπονητές από τους παίκτες. Ο προπονητής μπορεί να κάνει ό,τι διαπραγματεύσεις γουστάρει και αν υπάρχει παραθυράκι στο συμβόλαιό του, την κάνει. Δε διαφέρει από ένα στέλεχος εταιρείας μια και είναι ακριβώς αυτό. Οι αθλητές είναι διαφορετική περίπτωση ακριβώς. Γι' αυτό και δεν ισχύουν τα περί UEFA κτλ. Το ηθικό (και ιδεολογικό και καλά) του πράγματος είναι βέβαια διαφορετική συζήτηση.
alexzzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί που να πιστεύουν ότι πάμε για CL με την πολυμετοχικότητα. Από την άλλη θυμάμαι κάποιους να λένε ότι είναι ευκαιρία που γίνεται στην Αθήνα ο τελικός του CL για να είναι εκεί. N' est pas? Κοίτα αν έχεις να μου αντιπαραθέσεις στα λόγια των φιλάθλων σας (ακόμα και εδώ μέσα) τα λόγια του θείου... πάω πάσο. Όχι τίποτα άλλο... σας πήρα και σοβαρά.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Από όσους συνιθίζουν να μιλούν σοβαρά εδώ μέσα, πες μου έναν που μίλησε για CL. Δεν ξέρω αν μίλησε καν κανένας κομήτης... Όσο για το θείο, δεν είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Δεν εκφράζει την ομάδα;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί που να πιστεύουν ότι πάμε για CL με την πολυμετοχικότητα. Από την άλλη θυμάμαι κάποιους να λένε ότι είναι ευκαιρία που γίνεται στην Αθήνα ο τελικός του CL για να είναι εκεί. N' est pas? Κυριάκο: Είναι διαφορετικό πράγμα οι προπονητές από τους παίκτες. Ο προπονητής μπορεί να κάνει ό,τι διαπραγματεύσεις γουστάρει και αν υπάρχει παραθυράκι στο συμβόλαιό του, την κάνει. Δε διαφέρει από ένα στέλεχος εταιρείας μια και είναι ακριβώς αυτό. Οι αθλητές είναι διαφορετική περίπτωση ακριβώς. Γι' αυτό και δεν ισχύουν τα περί UEFA κτλ. Το ηθικό (και ιδεολογικό και καλά) του πράγματος είναι βέβαια διαφορετική συζήτηση. Και τι θελεις να πεις; Οτι υπηρχε παραθυρακι και ο Κερμιτ δεν το εκμεταλλευτηκε γιατι ηταν ανηθικο να κανει κατι τετοιο; Και τοτε γιατι δεν το ξεκοβε απο την αρχη;Γιατι εκανε συναντησεις με τον Τζιγγερ στην Αθηνα; Απλα ειναι τα πραγματα φιλε...αγριεψε ο Σκορδας και μολις ειδε ο "Πριγκηπας" οτι δεν τον παιρνει θυμηθηκε οτι εχει συμβολαιο και οτι πρεπει να το τιμησει.
Panahs Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Υπάρχουν κάποιες (μάλλον αστείες) φήμες για Ντελ Πιέρο στον Παναθηναϊκό. Γιούχου Είναι ο παίχτης που χρειαζόμασταν (?)
johnyboy Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Αυτό έγραψα και εγώ εχτές για τον Ντελ πιέρο και θέλω να πιστεύω πως είναι εφεύρεση από τους γκουρου των εφημερίδων. Δεν νομίζω πως των χρειαζόμαστε αλλά και μια φάση σε όλο το ματς να κάνει είναι αρκετό.
soturin Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 δεν έφυγε τόσα χρόνια από γιούβε, θα φύγει τώρα για τον παναθηναικο?? πιο πιθανό ο κακα
vlachaquito Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 δεν έφυγε τόσα χρόνια από γιούβε, θα φύγει τώρα για τον παναθηναικο?? πιο πιθανό ο κακα να πω την αληθεια το διαβασα στο σπορτντογκ (το πλεον αναξιοπιστο σαιτ) και μονο που δεν επεσα κατω απο τα γελια. Το ατομο πηγε δευτερη εθνικη με την γιουβε, μονο αυτο εχω να πω...
KWSN_Men Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Και τι θελεις να πεις; Οτι υπηρχε παραθυρακι και ο Κερμιτ δεν το εκμεταλλευτηκε γιατι ηταν ανηθικο να κανει κατι τετοιο; Και τοτε γιατι δεν το ξεκοβε απο την αρχη;Γιατι εκανε συναντησεις με τον Τζιγγερ στην Αθηνα; Απλα ειναι τα πραγματα φιλε...αγριεψε ο Σκορδας και μολις ειδε ο "Πριγκηπας" οτι δεν τον παιρνει θυμηθηκε οτι εχει συμβολαιο και οτι πρεπει να το τιμησει. Ότι δε διαφέρει από έναν εργαζόμενο σε μια οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Μπορεί να προέβλεπε ρήτρα 1 εκατομμύριο σε περίπτωση που έφευγε για παράδειγμα, ή παραπάνω. Αλλά σίγουρα είναι διαφορετικά τα πράγματα από το να είναι παίκτης. Εσύ απαγορεύεται να φύγεις από τη δουλειά σου ή να συζητήσεις με άλλο εργοδότη;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Από όσους συνιθίζουν να μιλούν σοβαρά εδώ μέσα, πες μου έναν που μίλησε για CL. Δεν ξέρω αν μίλησε καν κανένας κομήτης... Όσο για το θείο, δεν είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Δεν εκφράζει την ομάδα; Ημαρτον και έλεος μαζί.Ως πότε θα πιπιλάτε αυτή την ιστορία που είναι αποκλειστικά και μόνο δημιούργημα των δημοσιογράφων? Ο Κόκκαλης ποτέ δεν είχε πεί οτι στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ.Στην παρουσίαση του Σόλιντ είχε πεί "θυμίζω στον προπονητή μας οτι του χρόνου ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα,χοχοχοχο"Και βγήκαν την άλλη μέρα οι ΑΡΔ και παρουσίασαν την πλάκα που έκανε ο Κόκκαλης ως δήλωση για τους στόχους της ομάδας. Και φυσικά κανείς τους δεν παρουσίασε τις πραγματικές δηλώσεις του Κόκκαλη αναφορικά με τους στόχους της ομάδας.Είχε πεί τότε ο Κόκ: Η φιλοδοξία η δική μου κι όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι να έχουμε μία ομάδα που θα παίξει σύγχρονο και θεαματικό ποδόσφαιρο.Μια ομάδα που θα κατακτήσει τίτλους στην Ελλάδα και μία ομάδα που θα δώσει μάχη για ό,τι καλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ που θα παίξουμε του χρόνου. Τον Οκτώβριο που μας πέρασε ο Παπαδόπουλος και ο Πεσέιρο είπαν οτι στόχος είναι η κατάκτηση του ΟΥΕΦΑ.Δεν βλέπω κανέναν να το θυμάται ακόμα.Τις δήθεν δηλώσεις του Κόκ πριν από 3 χρόνια μια χαρά τις θυμόσαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.