axaxouxas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0 .... ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .... ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ναι, αλλα με τον ολυμπιακο ξεκουραστο και τον παναθηναικο εξουθενωμενο απο την εμπειρια του φαιναλ4.. Δεν ήταν τόσο θέμα κούρασης όσο φορμαρίσματος. Ο Σισκάουσκας ας πούμε έπαιζε δεν έπαιζε το ίδιο πράγμα... Ο Γιαννάκης είναι καλός προπονητής αλλά δεν είναι μεγάλος προπονητής. Ο Γκέρσον στο κοουτσάρισμα μέσα στον αγώνα ήταν μεγάλος, σε όλα τα υπόλοιπα παιδική χαρά. Με το Γιανάκη του χρόνου δε θα χάνεις από τον Κούβελα αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα. Δε θα έχει του χρόνου τους παίκτες του Παναθηναϊκού (βλέπε της Εθνικής) για να παίζει τα συστήματα του Ομπράντοβιτς...
firewalker Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Στην ομάδα του θα παραμείνει ο Βαλβέρδε. Το βλέπω... Θα γίνει η μαλακία. Έρχεται ο Σβεν Γκόραν Έρικσον. Πλησιάζει επικίνδυνα. Θα φέρει και τον Χανς για βοηθώ. Οι φυλλάδες θα γράφουν: "Θριαμβευτής και δικαιωμένος γυρίζει ο Χανς Μπάκε στον Πναναθηναϊκό". Ρε φέρτε τον Πρίγκιπα στην ομάδα να δούμε άσπρη μέρα. Τι μαλακίες είναι αυτές...
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αν φέρουν τον Ερικσον είναι σαν να πάμε πίσω και όχι μπροστά.Ρε γαμώ τα μυαλά τους τόσοι Έλληνες υπάρχον που θα έρχονταν και τσάμπα στην ομάδα και εμείς τρέχουμε να φέρουμε τον κάθε πεσέιρο που δεν θα τον νοιάζει καν αν τρώμε 4 η 5 η αν τερματίσουμε τελευταίοι.
ata1983 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Κοίτα είπαμε ο Ερικσον θα είναι μια τραγική λύση και κατ'εμέ καθαρά λαικίστικη και εποικοινωνιακή. Αν βλέπεις έστω και λίγο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια βλέπεις ότι δε σου κάνει αλλά έχει το όνομα. Ωραία αν κυνηγάμε πάλι 'ονόματα' για τα μάτια του κόσμου πάλι Κονσεισάο και Μπίσκαν θα είναι τα ονόματα που έταξαν δηλαδή? Ωστόσο δεν μου αρέσουν ποτέ τα άκρα. Δηλαδή ή όνομα και παλτό ή Έλληνα που δεν τον ξέρει η μάνα του και παλτό? Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν? Όπως πέρυσι που είπανε ή Σαβιόλα ή τίποτα! Με τον Μπάγεβιτς μη σώσει και έρθει σιγά μην παρακαλάμε ρε γμτ, λίγο τσίπα. Που θα πάει η ιστορία τόσες χυλόπιτες μας έριξε άφησέ τον στο καλό. Υπάρχουν προπονητές νέοι και με όρεξη για δουλειά που έχουν δείξει ήδη δείγματα και αν τους υποσχεθείς ένα καλό μπάτζετ και με την ευκαιρία συμμετοχής στο champions league έρχονται. Δεν χρειαζόμαστε ούτε άχρηστους τύπου Έρικσον ούτε 'προπονητάκια' που ξέρουν την Ελληνική πραγματικότητα(ευτυχώς δεν το άκουσα μέχρι τώρα αυτό αλλά κάπου θα το πούνε δε μπορεί!) Πάμε γερά αύριο να τους πάρουμε και τα σώβρακα!
johnyboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Το αθλητικό σκυλί γράφει Ντελ Πιέρο.Θέλω να πιστεύω πως είναι φαντασίωση του site και να μην έχει βάση κάτι τέτοιο.
ata1983 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πάω στοίχημα ότι αν έρθει θα είναι ο μαγελύτερος τουρίστας που έχει περάσει ποτέ αλλά πάλι τον θέλω! Αγαπημένος μου παίχτης ακόμα και όταν σέρνεται έχει ένα στύλ!
geovard Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Θα σας πω εγώ τι συμβαίνει με τον Μπάγεβιτς.Είναι κομπλεξικός ο άνθρωπος καί φοβάται να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.Ειδικά τώρα πού γίναμε πολυμετοχικοί φοβάται πως σε κάθε αποτυχία θα τα ακούει μαζεμένα από πολλούς. Πάντα έτσι ήταν ακόμη κι όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τις άλλες ομάδες.Ξέρει ότι αν δεν κάνει κάτι στην Ευρώπη οι οπαδοί μας δεν θα είναι ικανοποιημένοι καί αυτός στην Ευρώπη δεν μπορεί. Άστον στον Άρη να φαντασιώνονται μαζί με τον Σκόρδα ότι θα πάρουν σε δυό χρόνια το CL.Είναι ιδανικά γι αυτόν στον Άρη.Θεό τον έχουν.Εδώ δεν κουνήθηκε φύλλο πού έχασε με κάτω τα χέρια στον τελικό ενώ άλλες εποχές θα γινόταν χαμός.
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πωπω 3 χυλοπιτες μαζεψατε απο τον μπαγιεβιτς καλα ρε σεις δεν σας εμεινε καθολου αξιοπρεπεια δεν σας εμεινε? Ρε ο μπαγιεβιτς δεν θα ερθει με τιποτα ουτε βαζελο ουτε αλλη αθηναικη ομοδα,φοβατε για την ζωη του.Ξεχασατε κιολας τι ειχε γινει πριν μερικα χρονια που ηταν και ο κυριος λογος που εφυγε απο ελλαδα? Δεν βαριεσε λεει ας κατσω σαλονικα 500 χιλιομετρα μακρια να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πώπω, τι αστεία που τα λες. Γιατι ψεματα λεω φιλε μου? Αν ναι πες μου που? Sadamiraq, τι ομάδα είσαι? Η ομαδα που ειμαι δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Θα σας πω εγώ τι συμβαίνει με τον Μπάγεβιτς.Είναι κομπλεξικός ο άνθρωπος καί φοβάται να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.Ειδικά τώρα πού γίναμε πολυμετοχικοί φοβάται πως σε κάθε αποτυχία θα τα ακούει μαζεμένα από πολλούς.Πάντα έτσι ήταν ακόμη κι όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τις άλλες ομάδες.Ξέρει ότι αν δεν κάνει κάτι στην Ευρώπη οι οπαδοί μας δεν θα είναι ικανοποιημένοι καί αυτός στην Ευρώπη δεν μπορεί. Άστον στον Άρη να φαντασιώνονται μαζί με τον Σκόρδα ότι θα πάρουν σε δυό χρόνια το CL.Είναι ιδανικά γι αυτόν στον Άρη.Θεό τον έχουν.Εδώ δεν κουνήθηκε φύλλο πού έχασε με κάτω τα χέρια στον τελικό ενώ άλλες εποχές θα γινόταν χαμός. Δεν λέω είναι λίγο μαλάκας ο βάτραχος αλλά... όσα δεν πιάνει η αλεπού...
KWSN_Men Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δηλαδή όσα δεν πιάνει η αλεπού τι; Πιστεύεις ότι στεναχωρήθηκαν πολλοί Παναθηναϊκοί που δεν έρχεται;
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δηλαδή όσα δεν πιάνει η αλεπού τι; Πιστεύεις ότι στεναχωρήθηκαν πολλοί Παναθηναϊκοί που δεν έρχεται; Ναι, αυτό πιστεύω. Επίσης πιστεύω ότι μετά την νέα πίτα και τον νέο σας προπονητή του χρόνου τέτοια εποχή πάλι με τον άνεργο Ντούσαν θα συζητάτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.