johnyboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ο Γιαννάκης δεν ικανός να κάνει την ομάδα από την μία στιγμή στην άλλη να παίξει μπάσκετ και αυτό είναι γνωστό από την εθνική.Με τον Γκέρσον θα φοβόμουν τους τελικούς περισσότερο.
Berolinezos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ο Γιαννάκης δεν ικανός να κάνει την ομάδα από την μία στιγμή στην άλλη να παίξει μπάσκετ και αυτό είναι γνωστό από την εθνική.Με τον Γκέρσον θα φοβόμουν τους τελικούς περισσότερο. Aπορώ με τον Κόκκαλη πώς τον κρατάει, στο ποδόσφαιρο με την πρώτη μέτρια εμφάνιση τους στέλνει σφεντόνα στο μπάσκετ φαίνεται οτι έχει μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Aπορώ με τον Κόκκαλη πώς τον κρατάει, στο ποδόσφαιρο με την πρώτη μέτρια εμφάνιση τους στέλνει σφεντόνα στο μπάσκετ φαίνεται οτι έχει μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του. To όνομα Αγγελόπουλος σου λέει κάτι?
alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 To όνομα Αγγελόπουλος σου λέει κάτι? Γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης....
Berolinezos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 To όνομα Αγγελόπουλος σου λέει κάτι? Γνωστό Πελοποννησιακό επώνυμο
vlachaquito Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ο Γιαννάκης δεν ικανός να κάνει την ομάδα από την μία στιγμή στην άλλη να παίξει μπάσκετ και αυτό είναι γνωστό από την εθνική.Με τον Γκέρσον θα φοβόμουν τους τελικούς περισσότερο. Aπορώ με τον Κόκκαλη πώς τον κρατάει, στο ποδόσφαιρο με την πρώτη μέτρια εμφάνιση τους στέλνει σφεντόνα στο μπάσκετ φαίνεται οτι έχει μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του. τι ακουνε τα αυτια μου θεε μου... ο Γιαννακης δεν ειναι ικανος να κανει την ομαδα απο την μια στιγμη στην αλλη να παιξει μπασκετ... Φαινεται οτι ξεχνατε τι ξεφραγκο αμπελι ηταν με τον χονδρο.. Μεσα σε 2 μηνες απο εκει που ηταν χαλια, καταφερε να κανει το θαυμα και να φερει την ομαδα 1 νικη απο το φαιναλ φορ. Το οτι αυτη την περιοδο παιζει με 7 παικτες το εχει καταλαβει κανεις?? Παικτες χωρις προπονηση ολη την χρονια και ολοι με προβληματα τραυματισμων.. Οσο για το δευτερο, τι να πω, ποιος κοκκαλης καλε, ο κοκκαλης εχει τελειωσει απο το μπασκετ... Υ.Γ. Ειμαι φαν του γιαννακη, φαινεται?? :-D
ata1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μάλλον Μπάγεβιτς τέρμα, δεν πειράζει καλύτερα αρκεί να μην έρθει κανένας Έρικσον βέβαια! Δεν γίνεται μια φορά να έρθει ένας προπονητής που να μην κλείνει την ομάδα πίσω όταν παίζει με τον Ατρόμητο??? Ίσως και ένας που να μην βαριέσαι απίστευτα από το πρώτο ακόμα πεντάλεπτο? Τα απλά πρώτα και μετά πάμε για πρωτάθλημα
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τι ακουνε τα αυτια μου θεε μου...ο Γιαννακης δεν ειναι ικανος να κανει την ομαδα απο την μια στιγμη στην αλλη να παιξει μπασκετ... Φαινεται οτι ξεχνατε τι ξεφραγκο αμπελι ηταν με τον χονδρο.. Μεσα σε 2 μηνες απο εκει που ηταν χαλια, καταφερε να κανει το θαυμα και να φερει την ομαδα 1 νικη απο το φαιναλ φορ. Το οτι αυτη την περιοδο παιζει με 7 παικτες το εχει καταλαβει κανεις?? Παικτες χωρις προπονηση ολη την χρονια και ολοι με προβληματα τραυματισμων.. (...) Υ.Γ. Ειμαι φαν του γιαννακη, φαινεται?? :-D Και πέρυσι χωρίς προπόνηση δεν ήταν;
johnyboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τον Γιαννάκη δεν το πάω με τίποτα και αυτή είναι η γνώμη μου για αυτόν.Και περισσότερο μιλάω για τα μεταξύ μας παιχνίδια που φέτος κερδίσαμε πολύ ποιο εύκολα τον ολυμπιακό από πέρσι. Ο Μπάγεβιτς μένει στον Αρη.Το δήλωσε στο site του Αρη. http://www.sport-fm.gr/article/131883
firewalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Για το Σάββατο θα βρω φτηνό εισιτήριο; Τι τιμές παίζουν;
vlachaquito Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Και πέρυσι χωρίς προπόνηση δεν ήταν; ναι, αλλα με τον ολυμπιακο ξεκουραστο και τον παναθηναικο εξουθενωμενο απο την εμπειρια του φαιναλ4..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.