firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Τι έγινε; Κανένα σχόλιο μετά τις σημερινές συνεντεύξεις; Ας κάνω εγώ ένα λοιπόν:
Panahs Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Τι έγινε; Κανένα σχόλιο μετά τις σημερινές συνεντεύξεις; Ας κάνω εγώ ένα λοιπόν: Πέτα κι ένα για τον Καραγκούνη και τον άξονα να γουστάρουμε!
talikra Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Τι λέτε θα τρέχουμε σε caffe για να δούμε το 2ο game....
talikra Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κάνει την διαφορά εντέλει ο Βασιλό.... ε ρε γέλια....
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κοιτα τα βλαμμενα ρε, τεχνικες ποινες στο Μαρουσι, αντιαθλητικα φαουλ στην ρακετα και ακομα χανουν. Ρε συμμαζευτειτε μην γινει καμια μαλακια και αποκλειστειτε
talikra Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κοιτα τα βλαμμενα ρε, τεχνικες ποινες στο Μαρουσι, αντιαθλητικα φαουλ στην ρακετα και ακομα χανουν. Ρε συμμαζευτειτε μην γινει καμια μαλακια και αποκλειστειτε Καλά μιλάμε είναι για γέλια και οι 2 απλά παίζει καλύτερα το Μαρούσι ο άλλος δεν υπάρχει απλά. Είναι για πολλά γέλια
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ναι μωρέ κλασσικά, ο Παναθηναϊκός μια ζωή κωλόφαρδος και με διαιτησία κτλ... Θα τιμωρηθούν άραγε για τα αντικείμενα που πέταξαν οι κόκκινες ορδές (ήταν 1000 άραγε.
Harkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 πολύ κρίμα για το Μαρούσι ρε γμτ.. κυριολεκτικά φτήσιμο της τύχης
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Tι κριμα ρε συ?Να παιζαμε τελικο με το Μαρουσι?Τα θελετε και τα λετε?Δοξα τω Θεω να λετε
vlachaquito Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 η σκουπα φιλιπς ρουφαει την σκονη, απο μακρυαααα
KWSN_Men Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Σκούπα; Τι λες ρε; Ο Σάρας πέρνει πολλά, ο Σπανούλης δε μιλάει με το Σάρας, ο Ομπράντοβιτς έχει τις βαλίτσες έτοιμες για Μόσχα, χάσαμε και το Βασιλόπουλο για κάτι ψωρολεφτά, ο Ματσιγιάουσκας με το Σόφο θα μας βάλουν στα καλάθια, η καταστροφή είναι κοντά... Όπως πηγαίνουν τα πράγματα, η μόνη ελπίδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι να έχει δίκιο ο Λιακόπουλος και το 2012 να έρθουν οι Ελ, να γίνει πόλεμος και να αναβληθεί το πρωτάθλημα...
cumulus Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Bλακα Φεργκιουσον αλλαξες θεση στο Ροναλτο και τον εβαλες απο δεξια στα αριστερα.Δεν επαιρνες τηλεφωνο κανενα απο τους 1000αδες προπονητες που συχναζουν στις εξεδρες της Λεωφορου να σου πουν οτι τετοια πραγματα δεν γινονται στο συγχρονο ποδοσφαιρο.Αντε να εβλεπα αμα εχανες το κυπελλο ποιος θα εσωζε απο την απολυση.Αμ ο αλλος ο βλακας ο Grant που ηθελε και τιτλο να βαλει μεσο να φυλαει τον καλυτερο παικτη της Μαντζεστερ. ΥΓ Ρε μπας και κανετε παρεα με τον βλακα τον Πεσειρο και σας μαθαινει τετοιες βλακειες;Α ρε Λεωφορος που σας χρειαζεται και των δυο σας
Berolinezos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Tι κριμα ρε συ?Να παιζαμε τελικο με το Μαρουσι?Τα θελετε και τα λετε?Δοξα τω Θεω να λετε Το Μαρούσι όταν ξεκίνησαν οι τελικοί αφηνίασε έδειξε το εντελώς αντίθετο πρόσωπο με την ώς τότε πορεία του, πήρε τέτοια φόρα που δέν το σταματούσε τίποτα. Εγώ νομίζω οτι θα κέρδιζε τον Παναθηναικό και θα κατακτούσε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ άν χθές δέν το υποστήριζε ο Μητσοτάκης. Τώρα κατα τα αναμενόμενα ο Παναθηναικός θα είναι ξανά άνετα με 3 - 0 πρωταθλητής.
vlachaquito Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Το Μαρούσι όταν ξεκίνησαν οι τελικοί αφηνίασε έδειξε το εντελώς αντίθετο πρόσωπο με την ώς τότε πορεία του, πήρε τέτοια φόρα που δέν το σταματούσε τίποτα.Εγώ νομίζω οτι θα κέρδιζε τον Παναθηναικό και θα κατακτούσε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ άν χθές δέν το υποστήριζε ο Μητσοτάκης.. ναι, και μετα θα κερδιζε και το ευρωπαικο, μην σου πω το νβα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.