KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 vlachaquito συμφωνουμε αλλα αν το σκεφτεις, καποιο λογο θα εχουν που παροτι εβαλε 11 στα 20 δεν ειχε παραπανω συμμετοχες και φετος, μετα απο ενα χρονο, ψαχνουν να τον ξεφορτωθουν. Ισως τους εχει βγει λιγο Μαντζιος, δλδ παιζω, βαζω 2 γκολ και για 3 ματς σερνομαι. Φετος αποτι προσεξα λιγο εβαλε καποιες φορες 2 μαζεμενα σε ματς του 3 και του 4-0
firewalker Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μόλις μίλησε ο Παύλος στην ΕΡΑ Sport. Θα μπει με 10 εκατομμύρια είπε.
Chilli Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αν δε δώ έργα δεν ελπίζω σε τίποτα φίλε μου και σταματήστε μερικοί την καραμέλα για τον Βύντρα, το παλικάρι όσο μπορεί παίζει και παλιότερα τον φύσσα τον βρίζαμε αλλά όταν ήρθε ο Δάρλας με τον Σέριτς..πήγαν οι τεσσάρες και οι 5άρες σύνεφο και τον φέραμε πίσω (άσχετα αν τον εξαφάνισε ο τεσέιρο)! και πάρτε χαμπάρι Μπασινάδες και ιστορίες δεν ειναι για την Πανάθα,στο αεκάκι ας πάνε! μόνο ο Σώτος πρέπει να γυρίσει απο αυτους που έφυγαν!
1980 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 δελλας....χαριστεας....γιαννακοπουλος....βυντρα....τζιολης.... αλλα τι να του πεις που ηρθε πρωτος. θελω να δω τον δελλα να μαρκαρει εκεινον τον στραικερ της ζενιτ...μιλαμε για πολυ ζεμπεκια.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 οφφτοπικ σχολιο Το εχω ξαναπει, σε αυτη την χωρα η τεμπελια και η στιγμαια επιτυχια παει συννεφο.Πηρε ο Ρεχαγκελ Γιουρο και αμεσως οτι και να κανει ολοι σου κοπανανε το Γιουρο. Τον Μπασινα τερμα να βαλει, Γιουρο 2004 σου λενε. Οκ, ο Ρεχαγκελ ειδικα ειναι καλος τι να λεμε, πηρε πρωταθλημα με Καιζερσλαουτερν μεσα σε ενα χρονο απο την ανοδο. Αλλα γενικα δεν ειναι σπαστικο οτι κανει καποιος ενα καλο, στα επομενα 10 χρονια κανει καθε χρονο μαλακιες, το 1 καλο σου τσαμπουνανε ολοι. Αφου σκεφτομαι οτι αν ο Πεσειρο ειχε παρει πρωταθλημα επειδη θα επεφτε πχ λογω χρεων η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακος και μετα για τα επομενα 35 χρονια πεφταμε κατηγορια, ακομα το πρωταθλημα θα θυμοντουσταν μερικοι
Chilli Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 δε παίζουν βασικοί όσοι είπες φίλε μου.. άμυνα με Κυριάκο Αντζα θα παίζει και τοροσίδη δεξιά!Ελλάδα είμαστε οχι Βραζιλία να σου έχει 2 ενδεκάδες ο ανθρωπος.. μη τα παραλέμε ώρες ώρες και γινόμαστε κλασσικοι μύζεροι.. η ομάδα φέτος έχει ποιοτικότερο ρόστερ απο το 2004!αν έχουμε την ίδια τύχη τοτε θα διαπρέψουμε! !!offtopic end!!
dimitris74 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μονο ο Γκεκας εκανε 1 χρονια στην Μποχουμ και ολοι μου τον κανατε Θεο. Και φετος ετριψε πολυ παγκο στην Λεβερκουζεν. Αλλα ξεχασα, οι ιδιοι οι "μεγιστοι μπαλαδοροι Γερμανοι" που τον λατρεψαν στην Μποχουμ εγιναν οι "μυρουδιες" που δεν του δωσανε στην Λεβερκουζεν μια ευκαιρια "του παιδιου" οι γερμανοι τουλαχιστον οι σχολιαστες των παιχνιδιών φετος ελεγαν οτι τον γκεκα τον αφηνε στον παγκο ο προπονητης του γιατι δεν τον πηγαινε, οχι για αγωνιστικους λογους αλλα για προσωπικους. οταν δε τον καλεσε ο προεδρας και μιλησανε οι τρεις τους χρησιμοποιηθηκε και σκοραρε σε 4 η 5 συνεχομενα παιχνιδια. απο αναμεταδοση γερμανικου premiere που μεταδιδει τα παιχνιδια της γερμανικης λιγκας
-WISE- Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αν δε δώ έργα δεν ελπίζω σε τίποτα φίλε μουκαι σταματήστε μερικοί την καραμέλα για τον Βύντρα, το παλικάρι όσο μπορεί παίζει και παλιότερα τον φύσσα τον βρίζαμε αλλά όταν ήρθε ο Δάρλας με τον Σέριτς..πήγαν οι τεσσάρες και οι 5άρες σύνεφο και τον φέραμε πίσω (άσχετα αν τον εξαφάνισε ο τεσέιρο)! και πάρτε χαμπάρι Μπασινάδες και ιστορίες δεν ειναι για την Πανάθα,στο αεκάκι ας πάνε! μόνο ο Σώτος πρέπει να γυρίσει απο αυτους που έφυγαν! συνφωνω στο 100% οσων λες!ολοι κολοτουμπες κανουμε σαυτη την ομαδα!αλλα οχι στο οτι δεν πηγαινουμε καλα τα τελευταια 4 χρονια(και υπολογιζω μονο αυτα μετα το νταμπλ) να φταιει μονο ο βυντρα ο τζιολης και ο γκοτζος...
Chilli Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 έτσι ειναι φίλε μου.. ο Παναθηναικος εχει μικρύνει ανησυχητικά σαν σύλλογος τα τελευταία χρόνια.. αν αναλογιστεί κανείς οτι τα ΜΜΕ ειναι φιλο-ολυμπιακά (ακόμα και το κρατικό κανάλι) Πουθενά δεν ακους Παναθηναική φωνή!Ενα συλλαλητήριο ολόκληρο πνίξανε.. Αγωνιστικά.. Παίχτες οπως ο Γκονζάλεζ (που συμφωνώ το παλικάρι πρόσφερε πολλά αλλα τώρα πια ειναι χοφλημένος) ήταν ο μοναδικός στην ομάδα που είχε την τεχνική να βγάλει μια σωστή τρίπα μπαλια ή μια πασα για γκόλ! καταλαβαίνετε που έχει καταντήσει η ομάδα!ΑΝ ο κουτσός πια.. ειναι ο πιο τεχνήτης σου στο κέντρο (αντε μαζι με Ιβαν αλλα ο οποίος παίζει στα άκρα και οχι 10αρι)! ο Σάλπι καλο παιδί άγιο δουλευταράς στο γήπεδο,χαμηλών τόνων παιδί σκίζετε για την ομάδα αλλά δίχως τρίπλα! Σκοράρει μόνο απο καραμπόλες ούτε καν τετ α τέτ εκτός αν περάσει το τέρματοφύλακα! Ε συγγνωμη ειναι λίγος στον Παναθηναικό!Και για σκέψου ειναι ο καλύτερος μας επιθετικός!Οταν δε παίζει η ομάδα μόνο απο τύχη κερδίζει!Το youtube το ξέρουμε ολοι οποιος διαφωνεί ας δει μια σούμα απο τα γκόλ του δημητράκη!Προς θεού δεν λέω να φύγει το παιδί γιατι αν φύγει αυτός πρέπει να φύγουν ολοι οι επιθετικοι απο την ομάδα! Που θέλω να καταλήξω.. Τα παιδια βρεθήκανε στον παναθηναικό (με μικρό το π) και οχι στον Παναθηναικο! Γιατι μετά το 2003 μόνο παναθηναικός υπάρχει! Φταίνε πάρα πολλοί απο πάιχτες διοίκηση όλοι!Κανείς Βύντρα δεν φταίει.. ας έφερνες τον Ντάνι Αλβες δεξιά και αν έπαιζε πάλι βασικός ο Βύντρα οκ τότε βρίσε! Αμα σου φέρει τον Ρουμπάκη όμως οπως είχε κανει η τώρα πχ τον Μονιάκη..θα είμαστε εντάξει ?!! Ολα αυτά που είπα ξέρω ειναι στενάχωρο να τα ακούς..αλλα να ξέρετε ενα πράγμα Εμείς οι Παναθηναικοί είμαστε διαφορετικοί απο τους γάυρους..δε χρειαζόμαστε καμμια ΝΕΤ κλπ για να δούμε πόσοι είμαστε και πόσο αγαπάμε την ομάδα!Οταν η ομάδα γίνει και πάλι Παναθηναικός τότε θα δούμε αν είμαστε 100 και 200.. Γιατί αλλο αγαπώ και άλλο ειμαι άρρωστος και με σέρνει ο κάθε επιχειρηματίας και με κάνει μέλος βλέπε Κόκκαλης!Γιαυτό μη μασάτε βάλτε το μυαλό να σκεφτεί πριν πράξετε! Η Λεωφόρος έτσι έπρεπε να ειναι φέτος ..άδεια και μοναχική για να σκέφτετε τα μεγαλεία που πέρασε κλείνοντας τις πόρτες τις.. ! Πιστεύω τον Θανάση και τον Παύλο και δε νομίζω να μας κοροιδεψουν..οπότε με την υπογραφή τους στην πολυμετοχικότητα νιώθω κατι καινούριο να έρχετε! Μου ήρθανε μαζεμένα ..αν θυμηθώ τπτ άλλο θα επανέλθω! και ένα κομματάκι απο μένα
KWSN_Men Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 συνφωνω στο 100% οσων λες!ολοι κολοτουμπες κανουμε σαυτη την ομαδα!αλλα οχι στο οτι δεν πηγαινουμε καλα τα τελευταια 4 χρονια(και υπολογιζω μονο αυτα μετα το νταμπλ) να φταιει μονο ο βυντρα ο τζιολης και ο γκοτζος... Όχι φταίνε οι κακοί φίλαθλοι... Αλήθεια, τώρα που ο Ολυμπιακός έδωσε 1.3 τον χρόνο για τον Βασιλόπουλο, θα ξανατολμήσει να πει κάποιος για τον Σάρας; Για να μην θυμήσω την ανακοίνωση για τα 1.9 του Διαμαντίδη.
axaxouxas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αυτα ειναι ΛΕΦΤΑ .... Και μεις ξεσκιζομαστε για πενταροδεκαρες.... και δεν φτουρανε κιολας ....
geovard Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 έτσι ειναι φίλε μου..ο Παναθηναικος εχει μικρύνει ανησυχητικά σαν σύλλογος τα τελευταία χρόνια.. αν αναλογιστεί κανείς οτι τα ΜΜΕ ειναι φιλο-ολυμπιακά (ακόμα και το κρατικό κανάλι) Πουθενά δεν ακους Παναθηναική φωνή!Ενα συλλαλητήριο ολόκληρο πνίξανε.. Μπορώ να διαφωνήσω εδώ,Αυτό με τα μέσα ενημέρωσης πού λες ότι είναι αντιπαναθηναϊκά πιστεύω ότι είναι παραμύθι.Απλώς πολλά μέσα [Mega, star, NET(Αντώνης Κατσαρός) κ.ά] είναι φιλοβαρδινογιαννικά, γι' αυτό έχεις αυτή την αίσθηση.Έτσι πνίξανε καί το συλλαλητήριο καί κάθε φωνή διαμαρτυρίας πού τελικά ήταν η αφορμή γιά να υπάρξουν διοικητητές καί άλλες εξελίξεις. Διαβάζω τώρα στα γνωστά αθλητικά sites ότι ο Μπάγεβιτς αρχίζει να κατηφορίζει προς Παιανία μεριά καί απλά οι φήμες των προηγούμενων ημερών ήταν γιά πίεση ώστε να μπορέσει ο Σκόρδας να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί ως αντάλλαγμα γιά το σπάσιμο τού συμβολαίου.Τέλος πάντων θέλω να πω σε όσους στείρα αρνούνται την έλευση Μπάγεβιτς ότι ας το δούν "σαν ένας ακόμη προπονητής μέσα στούς πολλούς πού ήρθαν τα τελευταία χρόνια" καί όχι αν ο κύριος αυτός έχει ή όχι Παναθηναϊκά αισθήματα πού δεν έχει.Άς έρθει επομένως να μας πεί καί τις πουστιές αφού γνωρίζει,που έκαναν εκεί στο λιμάνι τότε με την παράγκα(το Αιγάλεω καί ο Ολυμπιακός να είναι καλά....) καί έκλεβαν τούς τίτλους να τις εφαρμόσει καί σε μας να πάρει τίτλους να αποκαταστήσει έτσι την αδικία πού αφήσανε χωρίς πρωτάθλημα την ομαδάρα τού μακαρίτη τού Κυράστα.Ας τον δούμε σαν ένα σύμβουλο περισσότερο παρά σαν προπονητή γιατί να είστε βέβαιοι πως σαν τέτοιο τον θέλει ο Τζίγγερ.Σαν τον άνθρωπο πού έχει τη στρατηγική να παίρνει τίτλους όταν βρεθεί σε μεγάλη ομάδα(Ας μού συγχωρήσουν οι φίλοι τού Άρη το συμπέρασμα πού ίσως βγάλουν αλλά λυπάμαι όμως ο Άρης στον τελικό καθόλου δεν είχε τη στόφα μεγάλης ομάδας.Μπήκε φοβισμένα καί σε κανένα σημείο τού αγώνα δεν δικαιολόγησε τη φετινή ελπιδοφόρα πορεία του).Είναι όμως γιά μένα η ομάδα με την καλύτερη προοπτική από τις λεγόμενες δεύτερες.)
laptopforum Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αυτα ειναι ΛΕΦΤΑ .... Και μεις ξεσκιζομαστε για πενταροδεκαρες.... και δεν φτουρανε κιολας .... πες τα χρυσοστομε !
Chilli Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 φίλε geovard τι να το κάνω το MEGA και το STAR αφου δεν δειχνουν αγώνες..στο 5λέπτο των ειδήσεων δηλαδή εννοείς οτι ειναι φιλο-Παναθηναικά? Ο κόσμος αγώνες βλέπει..εκεί κρίνω εγώ ποιος υποστηρίζει ποιον!ΝΕΤ και ΑΛΦΑ! Αθλητική Κυριακή - και η αλλη η ... στον ΑΛΦΑ ειναι οι 2 εκπομπές που βλέπει το κοινό! και οι 2 ειναι φιλογαυρικές!Πανούτσος Καρπετόπουλος Παπαδημητρίου Παλομπαρίνι! Ειναι θέμα τύχης που δεν έχω σπάσει τηλεόραση ακόμα.. και στο κάτω κάτω το STAR δικό "μας" ειναι φάντασου δηλαδή το magic να ήτανε φιλοπαναθηναικό! δεν ειναι τόσο επιφανειακό το θέμα.. ψάξου λίγο..σκέψου παραπέρα απο ένα σχόλιο ενός Κατσαρού που κράταει τα προσχληματα..ποια προσχήματα δηλαδή τέσπα.. Πές μου εναν δημοσιογράφο,μια εκπομπή που τα έβαλε με τον Κόκκαλη ή με τον Ολυμπιακό!Μέχρι και την υπόθεση Wallner τα ΜΜΕ την βγάλανε στον αφρό μετά το μάτς..ο επίσημος Ολυμπιακός δεν είχε πάρει μυρωδιά! Επίσης τρανό παράδειγμα..ο Μπελούτσι!Είπε κανείς οτι αποδείχθηκε παλτουδια?Αμα ερχότανε στον Παναθηναικό ..με τον πόλεμο των ΜΜΕ παίζει να τον είχαμε στείλει και στον ΟΦΗ δανεικό!
Panahs Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 να αποκαταστήσει έτσι την αδικία πού αφήσανε χωρίς πρωτάθλημα την ομαδάρα τού μακαρίτη τού Κυράστα. Πες τα ρε φίλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.