Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν σας προβληματίζει που όποιος παίχτης φεύγει από τον Παναθηναϊκό παίζει καλύτερα; Δεν σας προβληματίζει που οι ίδιοι οι παίχτες σας στην εθνική παίζουν καλύτερα απ'ότι στην ομάδα σας;

Όσο για τον Γκέκα, έχει βάλει 11 γκόλ σε 29 συμμετοχές, από τις οποίες 20 βασικός, σε σεζόν που η Λεβερκούζεν ΔΕΝ πηγε καλά.

Ο Κουράνι, που είναι μέλος της εθνικής Γερμανίας, βγήκε 3ος σκόρερ στη Μπουντεσλίγκα παίζοντας στη Σάλκε που βγήκε 3η στη Γερμανία έβαλε 15 γκολ σε 30 αγώνες βασικός.

Πόσο χειρότερες ήταν δηλαδή οι επιδόσεις του Γκέκα απ'ότι του σταρ της Σάλκε;

Δημοσ.
Ρε παιδιά δεν σας προβληματίζει που όποιος παίχτης φεύγει από τον Παναθηναϊκό παίζει καλύτερα; Δεν σας προβληματίζει που οι ίδιοι οι παίχτες σας στην εθνική παίζουν καλύτερα απ'ότι στην ομάδα σας;

Όσο για τον Γκέκα, έχει βάλει 11 γκόλ σε 29 συμμετοχές, από τις οποίες 20 βασικός, σε σεζόν που η Λεβερκούζεν ΔΕΝ πηγε καλά.

Ο Κουράνι, που είναι μέλος της εθνικής Γερμανίας, βγήκε 3ος σκόρερ στη Μπουντεσλίγκα παίζοντας στη Σάλκε που βγήκε 3η στη Γερμανία έβαλε 15 γκολ σε 30 αγώνες βασικός.

Πόσο χειρότερες ήταν δηλαδή οι επιδόσεις του Γκέκα απ'ότι του σταρ της Σάλκε;

Αδικα χανεις τον καιρο σου φιλε μου.Οτι και να του πεις οτι και να δουνε μυαλα δεν αλλαζουν.Αλλα και αυτος ο "μυρωδιας" ο Ρεχαγκελ να βαζει Βυντρα και Λεοντιου.Τιποτα δεν εμαθε και αυτος απο τους φιλαθλους της Παναθα.Και κατι ακομα η λεξη "ετοιμοτητα" για ενα αθλητη δεν σημαινει απλως αν ειναι ετοιμος να παιξει καλα.Οποιος εχει ασχοληθει λιγο παραπανω με αθλητισμο ξερει τι σημαινει.

Δημοσ.

1. Ποιος Ρεχαγκελ εβαλε τον Λεοντιου?Ρε τι γινεται...

2. Κανενας Βυντρα δεν παιζει βασικος, ο Τοροσιδης παιζει δεξια απλα χτες ειχε παιξει με Ολυμπιακο στο Κυπελλο και οταν λειπουν παικτες παει στο κεντρο

3. ΠΟΙΟΣ παικτης του Παναθηναικου παιζει καλυτερα αποταν εφυγε.Ποιος γαμω την τρελα μου εφυγε ως αμπαλος και εγινε μπαλαδορος?Μην πετατε την αμπαλοσυνη σας χωρις στοιχεια

Μπασινας, Κυριακος, Φυσσας, Νικοπολιδης, Λυμπεροπουλος εφυγαν για αλλους λογους εξωαγωνιστικους,ο Σειταριδης πουληθηκε, οι Κωνσταντινου, Ιρσμετοφ, Μαουρο Σιλβα, Μπισκαν, Μιτου, Στραντλι, Σιγκουρντσον, Αντριτς, Χαραλαμπιδης κτλ τι στον πεουλα καριερα εκαναν?Πειτε μου 3 παικτες που εφυγαν ως "αμπαλοϊ" απο τον κοσμο του Παναθηναικου και εγιναν μεγαλοι και τρανοι

Μονο ο Γκεκας εκανε 1 χρονια στην Μποχουμ και ολοι μου τον κανατε Θεο. Και φετος ετριψε πολυ παγκο στην Λεβερκουζεν. Αλλα ξεχασα, οι ιδιοι οι "μεγιστοι μπαλαδοροι Γερμανοι" που τον λατρεψαν στην Μποχουμ εγιναν οι "μυρουδιες" που δεν του δωσανε στην Λεβερκουζεν μια ευκαιρια "του παιδιου"

4. Ποιος διαολο παικτης του Παναθηναικου παιζει καλυτερα στην Εθνικη?Ο Καραγκουνης παιζει ακριβως τα ιδια. Παιζει καλυτερα ο ευζωνας στο κεντρο?Παιζει καλυτερα ο Ροναλντ Γκουμαν?Παιζει καλυτερα ο Βυντρινιο?Παιζει καλυτερα ο μυτογκας?Αλλο αθλημα βλεπεται το φελεκι μου?

Δημοσ.

Προφανώς εκτός απο εμάς και ο Ρεχάγκελ βλέπει άλλο άθλημα, γιατί τους άχρηστους Γκέκα, Τζιώλη και Βύντρα τους καλεί στην εθνική. Αλλά τι να ξέρει κι αυτός απο μπάλα μπροστά σου, ένα γιούρο πήρε όλο κι όλο.

Δημοσ.

χαχαχα!ε ρε γλεντια.2 σελιδες διαβασα και δεν αντεξα!

γιαυτο παμε πισω σαν ομαδα.γτ τρωγομαστε μεταξυ μας!!ρε παδιες χαλαρωστε...και γω εχω ξενερωσει απιστευτα που εχω να δω τιτλο 4 χρονια και πριν τα 4 χρονια αλλα τοσα και παραπανω.

το θεμα ειναι οτι γινονται συνεχομενα λαθη.για μενα ξεκινανε τα παντα απο την γκρινια στις εξεδρες.ο,τι γινεται σαυτο το φορουμ ειναι,ουσιαστικα,αυτο που γινεται εδω και τοσα χρονια μεταξυ των οπαδων μας (σε μικροτερο βαθμο)

ας ελπισουμε φετος με τις πολυμετοχικοτητες και τις αλλες πιπες να πανε καλυτερα τα πραγματα.και να ευχομαστε να μην φαγωθουν μεταξυ τους.

αποψη μου,δεν γουσταρω τον σερβο.δεν πιστευω οτι μπορει να μας δωσει κατι.

οσον για την εθνικη και τον παναθηναικο,ο πεσειρο εκανε μεγαλο λαθος με τον νινη... ο βυντρα ειναι αμπαλος σε οποια ομαδα και να παει και του τζιολη τα χει ακουσει η μανουλα του τοσες φορες απο μενα και κυριως οταν ημουν στη λεωγορο και τον εβριζα απο κοντα!(οχι οτι απο την τηλεοραση τον λυπομουν) αυτα... :-)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον kaiser.Οι Γερμανοί τα τελευταία χρόνια περνάνε μια παρακμή.Και απο ότι θυμάμαι εγώ ο απλός οπαδός του παο έχουμε περάσει πολύ όμορφα βράδια μέσα σε Γερμανικές έδρες.Λοιπόν να μην το κουράζουμε το θέμα με τους Γερμανούς.Και στην τελική εκτός απο τον Σειταρίδη και τον κυργιάκο όλοι οι άλλοι καλά κάνανε και φύγανε.

Δημοσ.

Keyser δίκιο έχεις... Αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Εμένα αυτό που με πειράζει είναι ότι έφυγαν τόσοι και τόσοι παίκτες που μπορούσαν να προσφέρουν στην ομάδα για χρόνια ακόμα. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν και κάποιους άλλους τους θέλουμε σαν τρελοί (Κυργιάκος).

Βέβαια, από την άλλη, θυμάμαι πολλούς στο γήπεδο να κράζουν τον Μπασινά μια ολόκληρη χρονιά. Βέβαια, και αυτός μπορεί να μην απέδιδε τόσο καλά όσο θα μπορούσε επειδή να είχε βαρεθεί αλλά ρε γμτ πάντα με ενοχλούσε όταν γιουχάραμε δικούς μας παίκτες...

Πρέπει να ψαχτούμε να δούμε γιατί πολλοί παίκτες μας ενώ παίζουν καλά την πρώτη χρονιά μετά τους βλέπουμε να βολοδέρνουν στον αγωνιστικό χώρο. Τι φταίει;

Άντε να δούμε τι θα πει και ο Τζίγκερ αύριο το μεσημέρι και επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή γιατί περνάει ο καιρός και πρέπει να γίνουν πολλές κινήσεις...

Δημοσ.

ντα3ει HaPagan δεν θα το αρνηθω,ημουν και γω απο αυτους που εβριζαν τη χρονια της ριζουπολης.ρε πουστη μου ενα ματς επρεπε να παιξεις!για ολη τη χρονια!για το πρωταθλημα!!θα μου πεις μα φυσουνεες μα πετρες και τουβλα.εκει καθαρα λαθος της διοικησης που δνε ειπε παιρνω την ομαδα και φευγω!αλλα ρε φιλε απο τη στιγμη που μπαινεις στο γηπεδο και πρεπει να κερδισεις τον αιωνιο αντιπαλο σου για να σωσεις τη χρονια δεν μπορεις να χανεις τοσο ευκολα!!!

εκει ημουνα απο αυτους που λεγανε να φυγουν μπλα μπλα μπλα...αλλα τωρα δεν μετανοιωνω ουτε τους θελω πισω.τον μονο που ηθελα ηταν ο καραγκουνης και αυτος ηρθε.τι να κανω τον σειταριδη ετσι οπως ειναι τωρα?(ασχετο το αυτογκολ προχθες το δατε?χαχααχα)

Δημοσ.
Προφανώς εκτός απο εμάς και ο Ρεχάγκελ βλέπει άλλο άθλημα, γιατί τους άχρηστους Γκέκα, Τζιώλη και Βύντρα τους καλεί στην εθνική. Αλλά τι να ξέρει κι αυτός απο μπάλα μπροστά σου, ένα γιούρο πήρε όλο κι όλο.

Ναι, τους καλει και βαζει τον Μπασινα και τον Καραγκουνη στα 31-32, τον Δελλα στα 34, τον Γιαννακοπουο στα 33, τον Λυμπε στα 33, ο Βυντρα ειχε Σειταριδη μπροστα του τωρα εχει και Τοροσιδη και παει λεγοντας. Απο ολους του "αμπαλους" που καλει μονο ο Γκεκας παιζει σταθερα και γιαυτο παιζει ρολο πολυ το που αγωνιζεται.

Στο Γιουρο που λες ειχες και ενα Καψη και ενα Ζαγορακη σε κεφια και στην ουσια πως το πηρες?Επειδη ο Ροζιτσκι το εστειλε 5cm εξω. Σοβαρα δλδ εσυ πιστευεις οτι θα ξεκινησει Τζιωλη-Βυντρα-Γκουμα ε?

Δημοσ.

wize τον Σειταριδη οπως ειναι δεν τον θες σου κανει ο Λουκας? Οταν πουλουσαμε τον Σειταριδη ηθελε 10 Βυντρα, ε τωρα θελει 5

Δημοσ.

Μακάρι, να επέστρεφαν ο Κυργιάκος και ο Γιούρκας αλλά είναι πολύ δύσκολο. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει περάσει καν από το μυαλό των φωστήρων μας... ;-)

Δημοσ.

Ο γιούρκας δεν θέλει να παίξει Ελλάδα και στο εξωτερικό μπορεί να βρει καλό συμβόλαιο έστω και κουτσός.Αυτό που γίνεται στην Εθνική είναι τραγικό.Κάλεσε βυντροτζιώληδες και άφησε έξω Νίνη και λογικά τον παπασταθόπουλο.Αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνετε.Να έχουμε ένα σορό ταλέντα και να παίζουν τα γεροκόμια.

Δημοσ.

Παντος (τασος) εγω για τον γκεκα θα κανω μια μικρη ενσταση..

Φετος δεν επαιξε τοσα παιχνιδια (20 μου φαινεται), και παλι εβαλε 11 γκολ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...