Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και να έχει δείξει και τίποτα τα τελευταία χρόνια.. να πω νταξει..

Κακή επιλογή από όλες τις απόψεις.. !

Ο Σουμ δεν μας αρεσε και ηταν και Εβραιος.Ο Μαλεζανι ηταν ασχετος.Ο Μουνιοθ τρελος ο Πεσειρο ασχετος και αυτος ο Αναστασιαδης θρησκευομενος τωρα δεν μπορω να θυμηθω αλλους.Η Λιβερπουλ και μιλαμε για Λιβερπουλ ομαδα θρυλο κρατησε 5-6 χρονια τον Ουγιε χωρις να εχει παρει τιτλο.Το ιδιο τωρα με τον Μπενιτεθ.Η Μanchester εκανε σχεδον 5 χρονια , αν θυμαμαι καλα, με τον Φεργκιουσον προπονητη για να αρχισει να παιρνει τιτλους.Η Αρσεναλ με τον Βενγκερ εχει παρει ενα δυο τιτλους τοσο χρονια και για Ευρωπη τιποτα εκτος απο ενα τελικο που επαιξε προπερσι.Πριν μερικα χρονια που ειχε ερθει η Ρειντζερς να παιξει συμπληρωνε εκεινη την ημερα που επαιζε εκατο χρονια.Ξερετε ποσα προπονητες ειχε αλλαξει σε αυτα τα χρονια;Μονο 8.Εμεις τοσους εχουμε αλλαξει σε 3 χρονια.

Δημοσ.
O Mπαγεβιτς εχει παρει 5 ευκαιριες μεχρι τωρα. Να παρω προπονητη τον προπονητη των κλεμμενων πρωταθληματων του γαυρου εγω δεν το δεχομαι.

δεν καίγομαι για τον μπάγεβιτς αλλα αν με ρωτήσεις γιατί θα τον ήθελα, δεν είναι οι τίτλοι αλλά η εικόνα των ομάδων του

πάντως την παράνοια ότι μόνο ο μπαγεβιτς μας σώζει κι εγώ δεν την καταλαβαίνω

edit

Ο Σουμ δεν μας αρεσε και ηταν και Εβραιος

συγχαρητήρια

Δημοσ.
δεν καίγομαι για τον μπάγεβιτς αλλα αν με ρωτήσεις γιατί θα τον ήθελα, δεν είναι οι τίτλοι αλλά η εικόνα των ομάδων του

πάντως την παράνοια ότι μόνο ο μπαγεβιτς μας σώζει κι εγώ δεν την καταλαβαίνω

edit

συγχαρητήρια

Την παρανοια με τον Μπαγιεβιτς την εχουν " επιβαλλει" τα μεσα ενημερωσης.Για το Σουμ μεταφερω αυτα που ελεγαν οι παναθηναικαρες "φιλαθλοι" στο γηπεδο.Εγω δεν συμφωνω με αυτο.Επισης πρεπει να ειμαστε οι μοναδικοι φιλαθλοι που βριζουν τους παικτες τους.

Δημοσ.
Επισης πρεπει να ειμαστε οι μοναδικοι φιλαθλοι που βριζουν τους παικτες τους.

αδικος;

Δλδ ειναι αθωοι οι παιχτες και εμεις ετσι μας ερχεται και λεμε δεν παμε μια να βρισουμε τον Βυντραλντινιο;

Δημοσ.
αδικος;

Δλδ ειναι αθωοι οι παιχτες και εμεις ετσι μας ερχεται και λεμε δεν παμε μια να βρισουμε τον Βυντραλντινιο;

Πεστα φιλε!Εμεις φταιμε που δν ξερει μπαλα ο Βυντρα?

Δημοσ.

Φυσικά και δεν φταίνε οι παίχτες γιατί αυτό ξέρουν αυτό παίζουν.την ευθύνη την έχουν αυτοί που τους κουβαλάνε.

Δημοσ.

Παντου!

Τιποτα επισημο αλλα ολα τα σαιτς εχουν τις δηλωσεις προς τους παικτες του Αρη "Ραντεβου τον Ιουλη, και ολοι εδω θα ημαστε" και τετοια ομορφα

Δημοσ.

Ειλικρινά, για τον συγκεκριμένο κύριο, θεωρείς ότι αυτά που λέει είναι αξιόπιστα; Αν θυμάμαι καλά τα ίδια έλεγε και σε μια άλλη ομάδα πριν μερικά χρόνια.

Μπορεί την ώρα που τα λέει αυτά να έχει υπογράψει σε εμάς...

Δημοσ.
Ειλικρινά, για τον συγκεκριμένο κύριο, θεωρείς ότι αυτά που λέει είναι αξιόπιστα; Αν θυμάμαι καλά τα ίδια έλεγε και σε μια άλλη ομάδα πριν μερικά χρόνια.

Μπορεί την ώρα που τα λέει αυτά να έχει υπογράψει σε εμάς...

Αυτό πιστεύω και εγώ.

Δημοσ.
Πεστα φιλε!Εμεις φταιμε που δν ξερει μπαλα ο Βυντρα?

Εσυ αν πηγαινες στη δουλεια σου και ο προισταμενος αρχιζε και σου ελεγε "εισαι βλακας',"εισαι ασχετος" και σε εβριζε και απο πανω πιστευεις οτι θα απεδιδες στην δουλεια σου;Και μην ξεχναμε τι εσερναν ολοι στον χασογκολη Γκεκα..Αντε λοιπον να παει και ο Βυντρα στους χαζους τους Γερμανους που δεν ξερουν απο μπαλλα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως είναι έχω τρία αυξανόμενης κλίμακας ερωτήματα-μυστήρια σχετικά με αυτό:

1) Γιατί αφήνετε το Βύντρα να μπαίνει στο γήπεδο με τη φανέλα σας.

2) Γιατί δεν τον δώσατε στην Χέρτα.

3) ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Η ΧΕΡΤΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...