gvaggis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Και που το γυρίσαμε στο 4-4-2 που τόσο πολύ θέλαμε εδω μέσα...; Και που ο Βύντρα δεν ήταν ο χειρότερος παίκτης της ομάδας..; Και που είχαμε Σαλπ-Παπ επιθετικό δίδυμο σε κοντινες(κάπως) αποστάσεις..; Και που ο Νίλσον έπαιξε στη φυσική του θέση..; Και που αντικαταστήσαμε τον Δάρλα με τον Σέριτς..; π@π@ρι@ μπάλα είδαμε κ πάλι... Η περιβόητη Σκανδιναβική σχολή ξεδιπλώνει τις αρετές τις σιγά σιγά.. Οι αλλαγές ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ!
Σκύμνος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Και που το γυρίσαμε στο 4-4-2 που τόσο πολύ θέλαμε εδω μέσα...;Και που ο Βύντρα δεν ήταν ο χειρότερος παίκτης της ομάδας..; Και που είχαμε Σαλπ-Παπ επιθετικό δίδυμο σε κοντινες(κάπως) αποστάσεις..; Και που ο Νίλσον έπαιξε στη φυσική του θέση..; Και που αντικαταστήσαμε τον Δάρλα με τον Σέριτς..; π@π@ρι@ μπάλα είδαμε κ πάλι... Η περιβόητη Σκανδιναβική σχολή ξεδιπλώνει τις αρετές τις σιγά σιγά.. Οι αλλαγές ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ! Για να δεις μπάλα φίλε μου πρέπει να έχεις ΟΜΑΔΑ. Για να φτιάξεις ομάδα πρέπει να κρατάς ένα κορμό για τρία-τέσσερα χρόνια παίζοντας με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αν αλλάζεις κάθε χρόνο τη μισή ομάδα, τι περιμένεις να δεις;
KaizerSoze Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Και που το γυρίσαμε στο 4-4-2 που τόσο πολύ θέλαμε εδω μέσα...;Εχεις δουλεψει 2 μηνες 4-3-3 και 2 βδομαδες 4-4-2 με 10 αποντες διεθνεις.Λιγο υπομονη με το 4-4-2. Και που ο Νίλσον έπαιξε στη φυσική του θέση..; Απο ποτε η φυσικη θεση του Νιλσον ειναι δεξι χαφ? Το παιδι τις καλες του εμφανισεις στην Σουηδια τις κανει ως δεξι μπακ,οχι χαφ.Εγω πιστευω οτι δεν κανει ουτε για δεξι μπακ αλλα το τι πιστευω εγω δεν εχει καμια σχεση. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν εχει τα αμυντικα προσοντα να παιξει καθαρο μπακ και δεν ειναι αρκετα καλος να παιξει δεξι χαφ.Η μονη θεση που μπορει να σκεφτομουν(και γιαυτην αποκτηθηκε επι Παρμεζανι) ειναι ακραιος σε 3-5-2. Αν παντως με ρωταγες αναγκαστικα μια απο τις 2 θεσεις θα σου ελεγα οτι εφοσον καποιος απο τον αξονα ειναι επιθετικογενης(πχ οταν με το καλο γυρισει ο Εκι) θα τον εβαζα χαφ(κατι σαν Μικαελσεν ειναι) ομως με 4αδα στο κεντρο χτες Μπισκαν-Μποβιο-Νιλσον-Ιβανσιτζ,οπου μονο ο ΑΥστριακος μπορουσε να κανει παιχνιδι,οποτε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στα χαφ για ΧΤΕΣ. Και που αντικαταστήσαμε τον Δάρλα με τον Σέριτς..; ΚΑΝΕΙΣ δεν περιμενε βελτιωση εκει.Οπως και απεναντι με το Νιλσον και τον Βυντρα.Καμενα χαρτια ειναι τα πλαγια μπακ μας
john1987 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια κατι ακουσα για πετσινο πεναλτι...Ισχυει? (τρελα γελια χθες με ενα...γαυρο φιλο μου που εκνευριστηκε,επειδη πηραμε "πετσινο" πεναλτι και καλα,το διαβασε λεει στο spor24 ξερω γω)
Mika Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ας μην αναπαραγουμε τις μουφες των προπαγανδιστων...
crach13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Υπομονη παιδια.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.Να το κρατησει το 4-4-2 και να το στρωσει.
revil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια κατι ακουσα για πετσινο πεναλτι...Ισχυει? ωχ μωρε πετσινο ξεπετσινο και τι εγινε? Εδω εμεις μετα απο τοσα replay δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι ποσο μαλλον ο διαιτητης που πρεπει να αποφασισει σε δευτερα. Αν μη τι αλλο οταν δεν ειναι σιγουρος για την αποφαση του θα βοηθησει τον ισχυρο ετσι ηταν ετσι ειναι και ετσι θα ειναι
tzinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 για το πέναλτι. Λίγο στα πεταχτά από το replay, 1τον η φάση αρχίζει έξω από την περιοχή και πέφτει μέσα, εγώ πιστεύω ότι ουσιαστικά η προβολή γίνεται έξω! Αν είσαι γηπεδούχος (οποιοσδήποτε έτσι) δίνετε πέναλτι, αν είσαι φιλοξενούμενος και μικρός μπορεί και να δοθεί και φαουλ. Μήπως όμως έπρεπε να ήταν και κόκκινη? 2ρον παίζει και την βουτιά του ο σαλπι. Όχι ότι δεν τον βρίσκει αλλά την κάνει την πτώση θεαματική για να το πάρει. Με λίγα λόγια δεν κατακρίνω τον βασαρα που το έδωσε, ούτε θα φωνάξω για εύνοια του ΠΑΟ, αλλά μου δίνει λίγο και το δικαίωμα να πειράξω στην πλάκα κάνα βαζέλα φίλο ότι κέρδισαν το ματσάκι με πέτσινο πέναλτι. Απο μπαλα, λιγα πραγματα παλι, αν και ο ιβανσιτς δειχνει καλα στοιχεια, αν και καπου κανει επιπολαιες ενεργειες.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πως να μην ειναι λιγα πραγματα? Που απο τους 11 παικτες,επιθετικες αρετες εχουν μονο οι 3!!!????
revil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 kaizer απο τη στιγμη που πιστευεις οτι απο τους 11 ποδοσφαιριστες επιθετικες αρετες εχουν οι 3 τι περιμενεις απο την ομαδα σου φετος?
Σκύμνος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ωχ μωρε πετσινο ξεπετσινο και τι εγινε?... Αυτά ισχύουν και για τις άλλες ομάδες ή είναι μόνο δικό μας προνόμιο; Το λέω αυτό γιατί ο ραλάκιας είχε βγάλει ένα dvd πέρσι για τη διαιτησία και ήταν αρκετοί οι παναθηναϊκοί που μιλούσαν για τα χάλια της διαιτησίας χωρίς να βλέπουν βέβαια πρώτα τα χάλια της ομάδας μας...
revil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 dude εγω που το ειπα αυτο ειμαι γαυρος.. αλλο το να γινονται λαθη των διαιτητων και αλλο το να λεει καποιος οτι φταίνε αυτοι που η ομάδα δε παει
KaizerSoze Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 kaizer απο τη στιγμη που πιστευεις οτι απο τους 11 ποδοσφαιριστες επιθετικες αρετες εχουν οι 3 τι περιμενεις απο την ομαδα σου φετος? Ωπα μισο... Αφενος κακως εβαλα τον τερματοφυλακα Το θεμα ειναι οτι το υλικο μας δεν το θεωρω ασχημο,την διαχειρηση του θεωρω.Εξαλλου σε ολες τις ομαδες 4-5 ειναι με επιθετικες αρετες.Στον Ολυμπιακο δηλαδη ποσοι νομιζεις οτι ειναι?4 αντε και ο Καφες 5 στην 11αδα Τοτε γιατι γκρινιαζω? Γιατι ρε πουστη μου δεν γινεται να λεμε τοσο καιρο οτι ο Βυντρα δεν κανει για 4-3-3 γιατι δεν ξερει μπαλα και οτι θα εδειχνε καλυτερα με ενα επιθετικο δεξι χαφ μπροστα του σε 4-4-2 και να μου το γυρνας σε 4-4-2 και να βαζεις δεξι χαφ...το αλλο σου δεξι μπακ!!! και να αφηνεις τον καλυτερο με τον Ιωνικο,τον Ρομερο εκτος Γιατι ρε πουστη μου δεν γινεται να καταλαβαινεις επιτελους οτι ο Ιβανσιτζ ειναι μεσα αριστερα και ακομα και γραμμη αλλα χαραμιζεται στον αξονα,να τον βαζεις εκει και να μου πετας 2 αμυντικα χαφ στον αξονα!!! λες και μας τιμωρεις!!! Δηλαδη αντι του Μποβιο η του Μπισκαν ενας Λεοντιου ή ακομα και ο Ρομερο δεν θα εκαναν και τον αξονα πιο απειλιτικο αντι να παιζουμε ολο με σεντρες? Γιατι ρε πουστη μου οταν εισαι 0-0 με την Ξανθη εντος στο '80 η μονη δικαιολογια για να μην κανεις αλλαγη ειναι να εχεις 5 δοκαρια,2 χαμενα πεναλτι και να εχει παρει μεταγραφη ο Μπουφον στην Ξανθη.Εκεινο το παιδι τον Μαντζιο,εκεινο το παιδι τον Θοδωριδη τι θα γινει,θα τους δουμε ποτε?
Σκύμνος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το θεμα ειναι οτι το υλικο μας δεν το θεωρω ασχημο,την διαχειρηση του θεωρω.Εξαλλου σε ολες τις ομαδες 4-5 ειναι με επιθετικες αρετες.Στον Ολυμπιακο δηλαδη ποσοι νομιζεις οτι ειναι?4 αντε και ο Καφες 5 στην 11αδα Δεν νομίζω ότι είναι τόσο θέμα του πόσοι παίκτες έχουν επιθετικές αρετές σε μια ομάδα, αλλά το πόσο η ΟΜΑΔΑ υιοθετεί μια ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ φιλοσοφία... Ο Ολυμπιακός άμα βάλει ένα γκολ, θα κυνηγήσει και δεύτερο (στην Ελλάδα πάντα). Αντίθετα εμείς θα γυρίσουμε ταμπούρι και θα περιμένουμε τις αντεπιθέσεις. Άσε που κάνουμε φάσεις μετά από αίτηση που χρειάζεται και πρωτοκόλληση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.