Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμεις τι κανουμε; Εμεις που παμε πρεπει να κανουμε κατι, μονο οταν ερχεται ενα ονομα παμε αεροδρομιο και φωναζουμε, γιατι να μην κλεινουμε την παιανια οταν ερχετε ο Α ή Β Τζιολης και ο καθε αμπαλος των 700€?

Δημοσ.
Τώρα που διώξατε τον "2 Ριβάλντο" αδειάζουν 2 θέσεις ξένου ή μία;;;

χαχαχα :lol: ειχε Ιταλικο διαβατηριο νομιζω

Δημοσ.

Ίσως έχει βάλει και το καλύτερο γκολ της ομάδας μας στο CL. Αυτό με την Άρσεναλ. Όπου και να πάει καλή του τύχη.

Δημοσ.

Δεν τον χώνεψα ποτέ μου αλλά άσχετα από αυτό ήταν και αρκετά άτυχος (εκτός από κωλοχαρακτήρας).

Δημοσ.

Πάνε να ανανεώσουνε τον Νίλσον μη τυχόν και μας τον προλάβει κανένας στο Euro και του γυαλίσει???

Έλεος ρε γμτ για πόσο ακόμα με Νίλσον και Βύντρα εκεί δεξιά δεν αντέχεται άλλο

Δημοσ.

Εγώ πάντως ελπίζω να κάνει καλό Euro ο Βύντρα και να βρεθεί καμια (γερμανική) ομάδα να τον πάρει...

Δημοσ.

Στο καλό ο Πεσέιρο αλλά για Μπάγιεβιτς δεν τρελλαίνομαι! Σίγουρα τον προτιμάω από οποιοδήποτε ΜαλεζανοΠεσέιρο που βρέθηκε τυχαία σε προημιτελικό ΟΥΕΦΑ και μπορεί να το σήκωσε κιόλας και μας ζαλίζει τα ... μην το πω. Αλλά αν είναι να γίνει μεγάλο άνοιγμα καλύτερα ας ξεκινήσουμε με ένα σοβαρό προπονητή και μετά ας τον αφήσουν με ένα μπάτζετ να κάνει τη δουλειά του. Ούτε Βέλιτς ούτε άλλες μαλα..ίες.

Δημοσ.
Δεν τον χώνεψα ποτέ μου .

Γιατί είχες προηγούμενα μαζί του?

Πάντως κρίμα την μπάλλα πού ήξερε.Κάτι σαν τον Καστίγιο πού ποτέ δεν θα κάνει τη μεγάλη καριέρα.

Δημοσ.

Διαβάζω σήμερα πως προορίζουν τον Μάκο για αντικαταστάτη του Τζιώλη.Ας φύγει ο Τζιώλης και ας έρθει όποιος θέλει.

Δημοσ.
Γιατί είχες προηγούμενα μαζί του?

Πάντως κρίμα την μπάλλα πού ήξερε.Κάτι σαν τον Καστίγιο πού ποτέ δεν θα κάνει τη μεγάλη καριέρα.

Όχι ιδιαίτερα. Δεν με πολύ απασχόλησε ο κυρ "2 Ριβαλντιδες" περισσότερο λόγια ήταν. Απλά όταν ένας παίκτης έχει πλακωθεί με τα μισά αποδυτήρια σε οποιαδήποτε ομάδα και να παίζει δεν το πολυ-συμπαθείς. Εγώ τουλάχιστον.

Και η διαφορά με τον Μαστίγιο είναι ότι αυτός μοσχοπουλήθηκε.

Δημοσ.

Αν ο Περπέρογλου συνεχίσει έτσι θα γίνει μεγάλος παίχτης.Σε γενικές γραμμές καλά παίξαμε.Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά αλλά μετά 2ο και 3ο 10λεπτο κάναμε μια μικρή κοιλιά και στο 4ο πήραμε την διαφορά.Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να πάρουμε το ματς.

Tα δεκάλεπτα: 34-21, 49-51, 69-63, 98-75

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...